Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:26:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vidi mama, ja sam lud...  (Pročitano 16398 puta)
Zvezda u usponu

Jagode su jagode...

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung D900
Te noci tvoj komentar je bio da te moja ljubav potseca na branje kukuruza! Zvao si me da idemo plivati u bazen a znas da se plasim ajkula! Tebi je lako, ti znas kung fu! Nasa buducnost nije bila svetla, kisa je padala u grumenovima!
Autobus, autobus je stigao na vreme! Voljeni, da li smo sve pokusali ili su cene mesa uticale na vodostaj reke? Ovo je moj poslednji, ponavljam, poslednji pokusaj pre srede!...
 Smile
IP sačuvana
social share
...Get Rich or Die Tryin' ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
I ponovo ce taj srp bljestati svjetloscu, svemu je otisao... A zelja je rasla poput Miodraga u kanalizacijskoj vodi nepreglednih olovaka ko-zna-cijeg brka...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jagode su jagode...

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung D900
a Karburator je zasijao ipak jace od penusavog mleka na smrdljivoj mesecini! nisi me voleo, a ni bicikl ti nije manji od mog srca, koje trazi neko drugo drvo koje ce busiti i krasi lesnike.. a tek snovi! uf! zalena mantija puna kurtona i plast i rogovi od koze! sodoma i gomora!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
i tako sam krenula ljubicastim stepenicama u more....nilski konj se hrohotom smejao na moj strah...pink meduza je skrenula sve je dugacke trepavice ka meni i glupo mi rekla:gde si posla sa sjajem na vrhu glave,nisi svesna svoje zbunjenosti u snu Petra Petrovica...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
I, kao sto bi  i svako drugi u tom trenutku, postadoh sargarepa, nemajuci svekrvu za dalje novcane transakcije, polivene zlacanim pilotom iskompleksiranih butina, zavijenih u rogove preturajuceg zivotinjskog blata zvanog.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jagode su jagode...

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung D900
ali ipak nilski konj nije zensko! to je bio tranvestit koji je zeleo da ukrade moje misli upucene strahu od letenja pod vodom! a bol je bio neopisiv! zice su popucale i jaje je palo...palo je na dno utrpano ljigavim kostima izumrlih sa titanika, bunde josife lisac i makaza za nokte Dzeralda Kuzmanovica....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Dok je zelena zmija Shukrije Serhatlica polako pokusavala da otkljuca tamne zeceve ljubljenog oka. Daleko je odjekivalo rijecima. Krava, kravo, kravi, kravu vo nije htio a ni trzalica... Vjerovatnoca da ce se usne onostranog puc puc evo ga moj drug. Mamamamamamamama jajajajaj samsamsamsam ludludlud... I, koga boli...?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
i gdre nestadoh??gde sada da pronazem zlatne niti moje neiskoristene gluposti...kako sada da nastavim cadjavim putem kroz doline drevnog kineskog zmaja...gde ostadose moje narandzaste misli natopljene vodom iz mojih pluca...kojim putem sada sumorna kisa pronalazi put do moje uzdrhtale butine..gde ce porinuti titanik moje novonastale duse...sta sam ja Onome Koji Nestaje Iz NJe?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Put je tezak... Velike su brojke napadale grumen. U tom smislu, prevashodno, grlo je unezvijereno letjelo ubrzavajuci surlu natopljenu svjezinom pendreka koji nema srece. Zivio Penivajz, da, Dzordzi, lebde, plutaju... Sve u svoje vrijeme, cita li iko... Plave oci, crna kosa, bubrezi u nijansama zelenkasto-drvene... Pjevaj, rode, pjevaj, ko zna kada ces digitronom uspjeti a noc je oduvijek zubobolja na oblacima krpa koje Titanima Hada kupe znoj sa  osusenih cvekle koja nije znao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
sta su meni znacile groznice tvojih reci...usahle kruske,zrele tresnje i suve kajsije...drevna japanska muzika svorana na oprzenim dlakama divljih svinja...ooo Petrovic Petre koje video gromoglasnije uzvike od tebe...ko je sacuvao uzarene poglede malih konja ?...koje je naveo sve papagaje crvenorepe da svoje perje nizu kao molovane jabuke?...ti Petrovic Petre..ti!
naveo si me da lutam dolinama grha sama ,bosa i pokisla...ljubicasti znoj mi se slivao na purpurne oci...zatamnjene obrve su danonocno trazila pecinu da se skriju..a dusa je lutala izgubljena kao kamen kad ga pustis niz zelenu stenu..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:26:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.