Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 08:04:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Виде га и заобиђе.."  (Pročitano 13148 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jel ste vi sigurni da se fotograf ubio zbog deteta ???
Jel to negde pise?? Oprostajno pismo: "nisam vise mogao da trpim grizu savest sto nisam pomogao onom jadnom detetu u Sudanu...." .
Mozda se covek ubio zbog neke sasvim druge stvari, ostavila ga zena, imao neizlecivu bolest, smorio se itd.
Ali kako god ako je samo slikao dete i ostavio ga da umre, okrutno je i uzasno.
Da sam bio na njegovom mestu stvarno ne znam sta bi uradio ali ne verujem da bi ostavio ono jadno dete da umre i lesinar da ga pojede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 ME
A, sto je on dobio tu nagradu? Je l zato da svet vidi kako se tamo zivi, i da preduzme nesto?! A, prvi on nije pomogao  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Tek kad budeš imao minimum troje djece počni prigovarat drugima i žalit se na bijelu kugu. Ovako djeluješ nedosljedno, kao kad neki pop propagira moral a onda štipa male dječaćiće za guzu iza oltara.

nije problem toliko u beloj kugi ,nego shto niko od nas nece da ima po 10-oro dece da bi parirao razmnozavanju ne-belih rasa . ovde je u pitanju da li mi treba da pomazemo sopstveni genocid ...  Smile

posmatraj stvari ovako : i leshinar je zivo bice Smile i on treba da jede i nahrani mladunce. leshinari su mnogo ugrozenija vrsta nego crnci - ko sam ja i ili ti ili bilo ko da odredjujemo da li je dobro da leshinar pojede crnca ili da umre od gladi ... Smile

inache ,nisi mi bash jasno odgovorio da li bi ostavio dete u prosechnom crnachkom kraju , da li bi vishe voleo  da ti crnci ili belci  budu komshije (ne ni najgori , ni najbolji , nego uobichajeni ...  Smile )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch
Meni crnci jesu susjedi (još jedan benefit života u USA).
Nisi mi odgovorio što je to "Prosečni crnački kraj". Barem ovdje u Kaliforniji, ja taj prosječni nikako da odredim.
Ovom crnom kojeg znam susjed je bjelac, holi džizus, pa to sam ja... Izgleda da moji klinci već žive možda u "prosečnom crnačkom kraju".

Kako bi se osjećao kad bi netko vrijednost tvog života poredio s vrijednošću života neke životinje. To od mene nećeš doživjeti jer nikad ne poredim bilo kojeg čovjeka sa životinjom.
Lešinar JEST živo biće no ipak nije Živo LJUDSKO biće, što mali crnac IPAK jest.

Zar ne razumiješ da si i sam ti negdje nekom Olujnofrontovcu niže biće? Ako bi kad ponestalo crnaca, židova i drugih, nižerangiran bjelac bi preuzeo krivca (kud ćeš boljih nižerangiranih bjelaca od Srba, Bosanaca, Hrvata, Makedonaca?).

A i 40ih godina 20. stoljeća tamo neki Slaveni na jugu bili su "niža bića", ni metka vrijedna...

nije problem toliko u beloj kugi ,nego shto niko od nas nece da ima po 10-oro dece da bi parirao razmnozavanju ne-belih rasa . ovde je u pitanju da li mi treba da pomazemo sopstveni genocid ...  Smile

Ne ovdje nije pitanje o tome da li mi treba da pomažemo sopstveni genocid... Topik se zove "Vide ga i zaobiđe"
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 08:39:15 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
  pa ako stvarno zivish u kraju u kom su crnci vecina , onda nek se bogovi smiluju tvojoj deci ...  Smile . ja bih ti u tom sluchaju  preporuchivao da se vratish kuci (u evropu) ....

pa poenta  i jeste u tome da nema vishih i nizih bica - ni moj ni tvoj , ni zivot crnca, ni zivot leshinara  nije sam po sebi vredan - mi mu dajemo vrednost   Smile

opet se vracamo na pochetak priche - zashto bi beli ljudi trebalo da se meshaju u prirodne procese u africi ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch
  pa ako stvarno zivish u kraju u kom su crnci vecina , onda nek se bogovi smiluju tvojoj deci ...  Smile . ja bih ti u tom sluchaju  preporuchivao da se vratish kuci (u evropu) ....

pa poenta  i jeste u tome da nema vishih i nizih bica - ni moj ni tvoj , ni zivot crnca, ni zivot leshinara  nije sam po sebi vredan - mi mu dajemo vrednost   Smile

opet se vracamo na pochetak priche - zashto bi beli ljudi trebalo da se meshaju u prirodne procese u africi ?

Mojim klincima ništa ne fali, bolje im je ovdje nego doma od kud sam došao, ne brini o mojoj djeci...

Zašto bi bijeli ljudi se mješali u prirodne procese u Africi? Daj se uozbilji, pa bijeli ljudi se već stoljećima mješaju u procese u Africi!!! I dan danas se mješaju pogotovo u prirodne procese (volim što si izabrao ovu riječ: prirodne, jer je baš prava, kad god treba uzeti iz Afrike prirodna bogatstva, čitaj roblje, dijamante, rude, naftu... tu je bijeli čovjek uvijek bio prvi da se umješa...)

Bijelci su išli u Afriku po sve i svašta ima već više od 400 godina...
IP sačuvana
social share

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 pa vidish bash to meshanje (opet zna se zbog chijih interesa - ko je organizovao trgovinu robljem i tako to ...  Smile ) je i dovelo do danashnje krize bele rase  Smile

svi kolonizatori su govorili da je njihova pohlepa u stvari zelja da se pomogne crncima
 Smiley 1 i ostalim nekulturnim narodima . u stvarnosti - naneli su shtetu i jednima i drugima.
zato je najbolje da se mi okanemo tih vajnih altruista - i da gledamo svoja posla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch
Imaš li ti auto?
Ide li na benzin?
Što ako je taj benzin napravljen od Nigerijske nafte?
Ili ti odeš na benzinsku i prvo provjeris od koje je nafte napravljen taj benzin? Ako nije od Norveške ili Ruske, ne kupuješ... yebeš ga, dosljedan si sam sebi, nećeš valjda kupovati nešto što potiče od tamo nekih Afrikanaca, Arapa, Venezuelanaca... ... ...

Samo je to malo zayevano...
Sve i da gledaš svoja posla, negdje bi ti netko mogao podvalit nešto Afričko...
Ne dao bog da Bjelkinja s kojom budeš imao desetoro djece poželi dijamantski prsten. Ne zaboravi da dijamanti uglavnom dolaze iz neke države Siera Leone. Šit, pa to je Afrička zemlja...

Kako god okreneš život na ovoj kugli zemaljskoj puno je povezaniji no što bi ti želio da bude. Tako da, svejedno koliko ti gledao svoja posla, negdje ćeš koristiti ili imati nešto Afričkog porijekla. Nešto na čemu je netko iz tih "nekulturnih naroda" (kako ih nazivaš) radio...

Na globalnom planu - Gledanje svojih poslova su - pusti snovi.
Kompjuter na kojem kuckaš vjerovatno nije napravio bijelac - ziher je Made in China, Taiwan. Auto bi ti još i mogao biti (moj nije, moj je Japanski). Većina tehnike u kući ti je Japanska. A većina plastike - od nafte, Arapske, Afričke i drugih nekulturnih naroda...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 ti ochigledno ne shvatash razliku izmedju trgovine i kolonizacije ...  Smile  osim toga - ne postoji nijedna strateshka sirovina zbog koje bi belci trebalo da se brinu da li crnci gladaju , ubijaju se machetama ili grade oblakodere ...  Smile a pogotovu nema nikakvog razloga da se meshaju sa crncima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch
Džizus, pa rekao si da mi bjelci trebamo gledat svoja posla. Moj posao sutra je natankat Hondu benzinom. A kako bih je natankao da Shell ne vadi naftu svukuda pa i Africi? E sad, negdje neki crnac, koji je mogao biti mali Sudanac sa slike, radi na toj nafti. Danas se to zove trgovina, nekad se zvala kolonizacija a inače ima treće i najtočnije ime.

Svi smo mi ljudi povezani na neki način...

Teoretski je moguće da neki crnac ima isti tip krvi kao ti. Teoretski je moguće da ti možeš nastradati u saobraćajnoj nesreći (ne želim ti to, naravno). Teoretski je moguće da će ti trebati transplatacija krvi. I teoretski je moguće da će krv za spas tvog života dati crnac... Kad bi saznao da ti je crnac dao krv, bi li nastavio živjeti ili bi se upucao negdje u mraku?

Nikad ne znaš što budućnost nosi. Ljudski život je, ipak, ljudski život...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 08:04:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.