Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:15:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Виде га и заобиђе.."  (Pročitano 13083 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Сећате ли се ове фотографије која је  1994.године освојила Пулицерову награду? Слика је начињена у Судану, колико се сећам.
Ово једва живо дете  дете је пузало према кампу с храном Уједињених нација, у блиузини места на ком је усликано.
Лешинар чека да дете умре, како би га могао појести. Слика је шокирала цео свет који ипак ништа није предузео.
Кевин Картер, аутор ове фотографије напустио је место одмах након што је фотографисао! Није учинио баш ништа!
Да ли због тога што (ни)је учинио, али је неколико месеци касније починио самоубиство.

I sad neko treba da me ubjedi kako eto ameri se brinu za ugrozeni Albanski narod koji je sit i ne zna sta ce od objesti pa napadaju Srbe  i ovde nad nama prave toboze ''humanitarne akcije "' ma mamu ja njima svima redom
A za ovog djecaka ih boli patka i za hiljade ovakvih
ZA hiljade onih kojima su prave humanitarne akcije potrebne
Neka pomre stoka u najgorim mukama ni okrenut se necu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26

A koliko su to Srba pobili Sudanci?
Jesu to ikad Sudanci izvršili genocid nad nekim Europejcima?
Jesu li Sudanci kolonozirali neku Europsku zemlju?
Jesu to Sudanci napravili grdu grešku pa oduzeli Kosovo Srbiji? Ili su to bili braća bijelci?

dolazili su ovamo i sudanci i "braca arapi" pa su sekli srbima glave . da su mogli , dolazilo bi ih i vishe ....
 shto se tiche kolonizacije , ona sad bash i ide u suprotnom smeru - evropljani postaju manjina na sopstvenom kontinentu .

lichno - ja nemam nishta protiv sudanaca . medjutim , ta politika "pruzanja pomoci" i "plakanja nad tudjim grobljem"  Smile je i dovela srbiju tu gde je.

nama je bilo zao shto jadni albanci i romi nemaju shta da jedu - ali zato umeju da naprave 10-oro dece  Smile . sad nam albanci uzeshe kosovo ,a romi siluju devojchice i pljachkaju i muche starce po srbiji ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch
You just don't get it.

Svijet se dijeli na moćne (bogate) i nemoćne (siromašne).
Poteze povlači Dolar, Euro, Yen... Tad nije bitno je li onaj naguženi bijelac, crnac, žuti, Sudanac, Srbin, Albanac, Hrvat, Vijetnamac, Tunguzijac.
Par njih trlja ruke dok se masa zabavlja trivijalnim podjelama. A i ovaj mali Sudanac fotki, ovaj lešinar i ovaj fotograf, pa i ta yebena nagrada - sve je to dio tog trivijalnog folklora - Kruha i Igara, u ovom slučaju bez kruha...
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
 nije tachno - svet se deli na sposobne i nesposobne . nesposobni su oni koji radjaju decu i ochekuju da se drugi brini o njima.  Smile

medjutim , ono shto je opasnije je shto se sposobni dele ne radnike i parazite. paraziti su oni koji pokushavaju da zavladaju svetom tako shto ubedjuju radnike da rade i za njih i za ove nesposobne.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch
Valja biti sposoban i za djecu praviti  Smile

Dakle, kažeš, paraziti su krivi za sve. Hmm... Ako zbrojim 2 i 2, po onome što čitah u drugim temama na RFS, nisi veliki fan židova. Ali, po ovoj logici ispada da su oni sposobni! A ovi Sudanci i slični su nesposbobni, po tvojoj terminologiji, ako se ne varam. A tko smo mi, ondak? Sposobni radnici? Kako smo to sposobni ako ne možemo obraniti svoje dostojanstvo, čak recimo u slučaju Srbije - svoj teritorij (Kosovo)?

Čovjek ne mora biti sposoban da bi dobio-imao moć. Čini se po logici onda da mora biti - odabran. Nije li tako?

Mali Sudanac u ovoj priči danas sutra može biti mali Hrvat, mali Srbin, mali Albanac, zar ne? Tako da, u načelu, ovo nije priča o crncima vs bijelcima, već o nekim od sedam smrtnih grijeha. I ne čudi me da se Kevin Carter ubio, Bang Bang Club lovaca na vijesti-fotke položio je ispit samo pred nekim ljudskim žiri-em, ali pao ispite na mnogo važnijim poljima.
IP sačuvana
social share

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
Ali, po ovoj logici ispada da su oni sposobni! A ovi Sudanci i slični su nesposbobni, po tvojoj terminologiji, ako se ne varam. A tko smo mi, ondak? Sposobni radnici? Kako smo to sposobni ako ne možemo obraniti svoje dostojanstvo, čak recimo u slučaju Srbije - svoj teritorij (Kosovo)?

pa jevreji jesu sposobni , to im niko ne spori ...  Smile

beli narodi su sposobni za rad i stvaranje , ali imaju svoje slabe tachke ,a jedna od njih i jeste preterano milosrdje - prema onima koji to ne zasluzuju .

Citat
Mali Sudanac u ovoj priči danas sutra može biti mali Hrvat, mali Srbin, mali Albanac, zar ne?

da obrnemo prichu - sudanci ne bi pet para davali za gladnu belu decu (oni se ne brinu ni za svoju  Smile) . shta romi ili albanci rade beloj deci koja im padnu shaka ... gadno je i prichati o tome ....  Smile Smile

sukob srbi-hrvati je vec druga tema - ne bih o tome ovde ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch
Nisam ni mislio uopće počinjati o šabloni sukob Srbi-Hrvati, odkud ti to?

Ali pogledaj kroz povijest - naći ćeš da većinu zla spram Srba (ili Hrvata, svejedno) učiniše ti isti milosrdni beli narodi... i nas i vas koštali su više života Francuzi, Englezi, Mađari, Talijani i drugi (plus međusobno, ali nemojmo o tome ovdje). Doduše, često je to bilo ne baš tako očigledno nego "na finjaka".

« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 01:49:18 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
 istina je da su beli narodi ratovali izmedju sebe ,ali uglavnom iz pogreshnih razloga i zbog manjka rasne svesti ,a zbog uskih interesa nekih grupa.

medjutim , mi ovde govorimo o nechem sasvim drugom - samoubistvu bele rase.

naime , i pored svih ratova , beli ljudi su bili procentualno mnogo brojniji nego shto su danas. medjutim , danas bash zbog enormnog nataliteta ne-belih naroda i pada nataliteta bele rase - belci postaju manjina u svojim drzavama .

jedan od razloga je upravo to shto smo omogucili svim tim "siromashnim , jadnim ,bednim" da se koriste nashim radom , a oni nam to vracaju tako shto nas istiskuju svuda po svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch
A tko je kriv bjelcima što ne prave djecu nego sami bjelci? Sami smo sebi za to krivi.
Tko je kriv mojoj susjedi Gogi koja kaže da joj je draže imati pse nego djecu?
Zašto danas jedan Beograđanin ili Zagrepčanin, Parižan (bijelac), Švaba, Šved... radije ima dobar auto nego dijete?

Nisu nam krivi mali Sudanci za to, a ni drugi.

Nisu oni također ni krivi za to što bjelci ne žele mesti ulice, raditi teške poslove i slično. Pedesetih i šezdesetih godina Europske vlade su morale počet uvozit radnu snagu, počevši iz ostatka Europe, pa potom Turske, Maroka i dalje jer - yebi ga - nitko nije htio radit teške poslove. Realnost je to. Od tud je krenulo. Da nisu uvozili radnu snagu, šta misliš da bi profinjeni Francuzi i Englezi meli i čistili po Parizu ili Londonu. Bi malo sutra...

Olujnofrontovska ideologija zaboravlja na zapadnjačku pošast za ugodnim životom i potrebu za radnom snagom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Japanci imaju veoma zdrav stav prema humanitarnoj pomoći. Oni rezonuju ovako:

Ako je neko gladan daj mu danas ribu, sutra će opet biti gladan. Zato mu daj udicu i nauči ga kako da sam peca ribu.

Od svih silnih humanitarnih pomoći koje su izbeglice u Srbiji primale ovakva pomoć se pokazala najvrednijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:15:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.