Izgubio pandur pendrek, pa luta ulicama trazeci ga. Nailazi neki klinac sa pendrekom u ruci i pita ga : - Ciko, je li ovo vas pendrek ? - Nije sinko, ja sam moj izgubio.
Dosla plavusa u prodavnicu tehnicke robe i kaze: -Htela bih da kupim onaj televizor. -Zao mi je ne sluzimo plavuse-rece prodavac. Dolazi sutradan plavusa prefarbana u crno i kaze: -Htela bih da kupim onaj televizor. -Zao mi je ne sluzimo plavuse-rece prodavac. Dolazi plavusa ponovo komplet maskirana u crnku i kaze: -Htela bih da kupim onaj televizor. -Zao mi je ne sluzimo plavuse-rece prodavac. -Kako ste me prepoznali? -Pa to nije televizor nego mikrotalasna pecnica!
U malom restoranu gosti navikli da za male pare malo i dobijaju. Ali jednog dana na svim stolovima po prvi put se nasle cackalice. -Bravo gazda Trajce-rece odusevljeno jedan gost-postao si savremeni ugostitelj nabavio si cackalice. -Sum, sum-prsio se gazda zadovoljno. Posle par dana nesta cackalica. -Sta je gazda Trajce-upitase razocarani gosti-gde su cackalice? -E, pa, nisam ja kriv za to.Ja gu turim tu vi gu bacate.Dosadi mi da ih skupljam po podu.
Naso milicionar majmuna i dovede ga sefu: - Sefe sta da radim s njim? - Kako sta? Pa vodi ga u zooloski vrt! Sutradan sef ponovo vidi istog milicionara kako po gradu seta sa majmunom. - Pa jesam li ti ja rekao da ga odvedes u zooloski vrt? - Vodio sam ga! Danas ga vodim u bioskop