Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 09:39:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vichy шампони  (Pročitano 3303 puta)
01. Jul 2014, 08:25:04
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia krntija
Има их ваздан, слободни сте да дискутујете о свима.

Мене конкретно интересују ови против перути, још конкретније - шампон против перути за масну косу. Да ли неко користио и колико је задовољан?

Такође, што се тиче употребе... на паковању и Вишијевом сајту пише да третман треба да траје 4 недеље. Интересује ме, ако буде било резултата, да ли може да се настави са његовом употребом и после тога?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC Sensation
Visi je ubedljivo najbolji sampon protiv peruti,odgovornoo tvrdim. Ja sam koristio onaj sa zelenom etiketicom,posto se razlikuju po tim nekim bojama,e sad taj zeleni jebemliga sta je,mislim da je za kao normalnu kosu,zaboravih.

Uglavnom,jesu skupi,mislim da su oko 1400 din ali je meni makar ona bocica trajala dugo i sto je najbitnije resio sam problem.Sto se koriscenja tice,mozes slobodno da ga koristis i posle,jedino sto bi bilo dobro jeste da s vremena na vreme malo kombinujes pa opers kosu par puta sa drugim samponom,pa onda opet Visi i tako  u krug,najbolje da taj drugi bude neki sto blazi,mozes i Kosili cisto zbog PH  a nije ni skup.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
Sto se mene tice nije odradio posao Smile

Mozda zato sto je moja kosa vise suva i farbana u plavo. Ja periodicno koristim Head&Shoulders, sto se mene tice i moje kose pokazao se izuzetno efikasan.
Prala sam kosu dok nisam potrosila bocicu, iako mi je perut nestala posle 4 ili 5 pranja. Perem je jednom nedeljno, znaci to je to kad kazu da tretman traje 4 ili 5 nedelja.
Sad je perem Palmolive koprivom, stavljam balzam i pakovanje za kosu + kristale. Ali ipak jednom u 3 ili 4 puta operem H&S za svaki slucaj.

Nadam se da sam pomogla. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia krntija
"Главу и рамена" сам баталио пре неколико година. За мене то није био шампон против перути, већ шампон за поспешивање перути. Имао сам читаве плоче у коси...

После сам користио свашта, док нисам нашао Кркин шампон Фитовал. Не знам дал сте га пробали... ко не зна, третман је замишљен тако да прво користиш шампон у малом паковању 4-6 недеља, 2 пута недељно. Он уклања перут, а онда кад с њим завршиш, прелазиш на шампон у већем паковању, који можеш да користиш свакодневно и он служи да као одржиш статус кво.

Мали шампон ми је стварно уклонио перут, међутим после недељу-две коришћења тог великог, перут ми се вратила. Кркини дерматолози су ту могућност и предвидели, па на паковању пише да се вратиш на мали шампон, ако се перут поново појави, с тим што онда косу са њим переш једном недељно.

И то сам могао да радим док сам се шишао на јако кратко. Сад кад сам опет мало пустио косу, нема теорије да је перем само једном недељно, јер ми се брзо масти и онда то не личи ни на шта.

Citat
Sto se koriscenja tice,mozes slobodno da ga koristis i posle,jedino sto bi bilo dobro jeste da s vremena na vreme malo kombinujes pa opers kosu par puta sa drugim samponom,pa onda opet Visi i tako  u krug,najbolje da taj drugi bude neki sto blazi,mozes i Kosili cisto zbog PH  a nije ni skup.

Одлично. Хвала сисо.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2014, 12:55:49 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
"Главу и рамена" сам баталио пре неколико година. За мене то није био шампон против перути, већ шампон за поспешивање перути. Имао сам читаве плоче у коси...

Zato sam se ogradila i rekla, a koliko citam imamo razlicite tipove kose, da je moja kosa suva i farbana.

U sustini, ti i ne mozes da nadjes univeralni odgovor za sve tipove kose, mozes da probas jedan dva, ili tri sampona razlicitog proizvodjaca, naravno sa pauzama, pa da provalis koji tebi odgovara.

Recimo ja uopste nisam htela da probam H&S jer je izvikan na reklamama, pa sam probala sve i svasta dok na kraju nisam otvorila temu kao i ti, i Munka mi je rekla da probam ili da menjam glavu....WTH  Smile  reko da probam svidja mi se ova glava  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
dali si probao Ervamatin, moj drug ga jako hvali, a i vidi se na njemu,,,,ima neko paperje na glavi, pre nije imao ni to.
ja ne mogu nista pametno naci, jer se ovde koristi i losion, pa ne mogu svaki dan ovoliku kosu da kvasim time.
Ja sam uzela Krauterhof protiv peruti, nije nista, lepa je kosa, predivna, ali sto se tice peruti nista.
Najgora varijanta kose je kad se brzo masti, svakodnevno, i jos ko plus na to ima suve krajeve,...kazu da domaci sapun pomaze kod peruti, i to sam probala, toliko mi je masna kosa bila da sam je jedva isprala...tu je i do hormona, stresa, Bog bi ga znao... Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 35.0.1916.141
najbolji sampon protiv peruti za masnu kosu (na svetu) je Neutrogena T/Gel i T/Sal koji regulise masnu kozu glave, ima ih u bolje snabdevenim apotekama u gradu.. mnogi se kunu u te sampone, znam ljude kojima je perut prestala posle prvog pranja

Vichy samponi za masnu kosu isusuju kozu glave preko svake mere i prave jos vise peruti, a samponi protiv peruti ne lece primarni problem u kozi glave pa se perut vraca.. jako su jaki i zato se perut uvek vrati.. meni je napravio haos od koze glave, probala sam ih sve

meni je pomogao head&shoulders najobicniji stari, ne znam da li se i dalje proizvodi.. jednom sam oprala sa njim i vise nikad nisam imala perut
« Poslednja izmena: 01. Jul 2014, 18:24:48 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC Sensation
Ja sam godinama koristio gel,penu,vosak,kreme itd i totalno unistio kosu,tj ne kosu koliko kozu glave. Koliko god se trudio da odrzavam i perem je,naravno da ne mozes uvek leci sa cistom kosom,vratim se kasno uvece i jedva cekam da vidim krevet,i onda legnem sa svim tim cudom na kosi i tako u krug...i naravno epilog toga-visegodisnje muke sa peruti. Cak u pocetku,kad je bilo najgore,perut i nije bila toliko strasna koliko sama koza glave koja je isusena pa se odvajala i kao parcice po kosi da sam imao...

I gde sve nisam bio i sta nisam pokusao,H&S nista,Palmolive nista,Nivea nista,Mikoseb nista,isao kod dermatologa,prepisali mi ovaj Munkin Neutogena od 750 din i opet nista,bio na VMA oni mi tamo buckali i pravili neke losione koje sam utrljavao u glavu i nista...

I na kraju samo Visi resio situaciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia krntija
Микосеб је мени помогао, али опет на кратко. Чим сам завршио третман са њим и прешао на регуларан шампон, перут се вратила. И онда узмем поново Микосеб и ситуација постане још гора.

Пробао сам и ја Т-гел... без резултата.

dali si probao Ervamatin, moj drug ga jako hvali, a i vidi se na njemu,,,,ima neko paperje na glavi, pre nije imao ni to.

Нисам га пробао, сад видим да је то лосион. Ако ми са Вишијем не успе, пробаћу и њега.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
http://forum.burek.com/prekomerena-masturbacija-t622134.html

A Buki, Buki, znao sam da imaš 2 naloga.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 09:39:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.