Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vibrator koji pomaže ženama kod ginekoloških i urinarnih problema?  (Pročitano 1343 puta)
10. Apr 2017, 20:56:56
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Vibrator koji pomaže ženama kod ginekoloških i urinarnih problema?

Novi uređaj vSculpt je vibrator koji, osim što donosi zadovoljstvo, pomaže u vaginalnom podmlađivanju i brojnim ginekološkim problemima.

Ovaj vibrator pomaže osobama koje imaju lošu kontrolu bešike, smanjenu osetljivost i bolan seks. Beli štap radom pomaže u jačanju mišića karlice.

Kompanija Joylux koja je napravila ovaj multifunkcionalni uređaj tvrdi kako vSculpt može da regeneriše vaginalno tkivo u roku od 45 dana, ako ga koristite svaki dan po 10 minuta.

Istraživanje je pokazalo da je 90 odsto korisnica vSculpta imalo smanjenje nekontroliranog curenja mokraće, 82 odsto je imalo ojačane mišiće karlice, a 81 odsto je imalo poboljšanu seksualnu funkciju.

Jedna od tri žene ima neku vrstu problema sa karlicom, a najčešće se to dogodi zbog trudnoće, gojaznosti ili u menopauzi. vSculpt koristi kombinaciju lagane struje iz crvenog i infracrvenog svetla koje emituju LED diode, toplptu i terapeutsku vibraciju koja pomaže u reizgradnji kolagena koji povećava elastičnost vaginalnog tkiva i vraća zdravlje karlice.

Uređaj košta 438 evra i biće prodavan isključivo u apotekama.

Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
tzv chauranje...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Stalno orošavam vaginu jer se mnogo troši!

Suzana Mančić kaže da ide na tretmane podmlađivanja svog međunožja da bi svom simici bila lepa, izazovna i poželjna

Voditeljka Suzana Mančić kaže da i dalje ide na orošavanje vagine jer joj se "mnogo troši". Najpopularnija loto devojka svih vremena ističe da uživa u tretmanima i da ih preporučuje svim ženama.

Suzi smatra da bi svako ko drži do sebe morao da se podvrgne orošavanju:

"Ne znam zašto je to orošavanje ljudima toliko čudno. Čak sam i u razgovoru s nekim muškim prijateljima shvatila da im nije pravo što ne postoji taj tretman za muškarce. Kažu mi 'Vi žene non-stop tražite neka prava i ravnopravnost, a to famozno orošavanje postoji samo za vas' Naravno, ja sam im lepo odgovorila da je taj tretman za nežniji pol jer se nama ona stvar više troši nego muškarcima i brže 'propada'. To radim zbog sebe, ali i da bih svom muškarcu bila lepa, izazovna i poželjna", priznaje Suzana.

Voditeljka kaže da će joj orošavanje biti jedna od prvih tema u novoj emisiji koju vodi na jednoj TV stanici:

"Verujte mi da nisam mogla ni da pretpostavim ni da sanjam da će ta moja izjava izazvati toliko pažnj u javnosti. Zato sam odlučila da jednu od svojih emisija iskoristim i da s gostima prodiskutujem na tu temu.

Natura sanat Smile

Ko im je kriv kada nemaju banje kakve mi (još uvek) imamo. Sa jedne strane za orošavanje a sa druge muška voda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

inace za one koji ne znaju...taj sindrom super ribe je zastitnik zenama...u psiholoskom smislu...

tako da... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Pa pazi, imali smo i čovečiju ribicu svojevremeno. Slovenija je bila deo SFRJ.

Toliko toga ima koncentrisanog na malom prostoru da je to čudo.

Kakvi vibratori i vijagre Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
 Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Svašta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.