Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:53:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vi ste svoj cilj  (Pročitano 736 puta)
22. Feb 2006, 06:10:07
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Vi ste svoj cilj

Koliko želja vam se ostvarilo u toku protekle godine? Da li ste vodili računa o tome da su neke stvari koje vam znače postale deo vaše realnosti? Možda su sada već i deo svakodnevice, pa više i ne obraćate pažnju na to. One želje koje se ispune postaju manje važne, poput nečeg očekivanog i normalnog, a one koje nisu zariju se u naš um i počnu tu da rovare, nalik opsesiji. Izgleda da postoji zapisani kod koji kaže da ne možete imati sve, ili bar ne sve odjednom.

Nije reč o sumiranju rezultata koji će vas učiniti vrednijim u očima drugih. Poenta je u prihvatanju činjenice da postoji cilj koji niste ispunili i u odluci da li posle toga imate snage da nešto ponovo poželite s istim žarom. Svoje ciljeve treba da učinite realnim. Verbalizujte ih i verujte u sebe, čak i kada je sve protiv vas. Vera u sebe je apsolutno, ultimativno, najfunkcionalniji pogon za ostvarenje svakog cilja. Dozvolite svojim neuspesima da vas vode ka uspehu. Jedna neuspela veza može biti baš dobar putokaz ka nekoj zrelijoj i lepšoj jer ćete u međuvremenu imati dovoljno vremena da se posvetite sebi i onome što zapravo želite.

U svakom slučaju, nikada nemojte gubiti nadu. Tačna je i tvrdnja da vam se cilj ostvari tek kada se opustite i prestanete da zapinjete iz petnih žila; ostvarenje vam samo dođe, poput mačke koja dolazi da se mazi samo onda kada to ona hoće.

Sve zavisi od želje i ciljeva koje sebi postavljamo - čini se važnim da sebi uvek postavljamo visoke ciljeve, jer što su ciljevi viši, to je ispunjenje izvesnije; čini se logičnim! Sad samo treba da proverite koliko je to istinito u vašem slučaju. U krajnjem slučaju, sedite i napišite svoje želje na papir, a zatim posle nekog vremena napravite bilans kako biste utvrdili koliko vam se želja ostvarilo i koliko se stvari pokrenulo da bi došlo do ostvarenja postavljenih ciljeva.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E,hvala,trebao mi je ovakav podsetnik   Smile 

U svakom slučaju, nikada nemojte gubiti nadu. Tačna je i tvrdnja da vam se cilj ostvari tek kada se opustite i prestanete da zapinjete iz petnih žila; ostvarenje vam samo dođe, poput mačke koja dolazi da se mazi samo onda kada to ona hoće.

Možda je ostvarenje uvek dolazilo kasno,jer sam "zapinjala iz petnih žila" sve do samog kraja,kad se umorim i prestanem da želim nešto...  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tako mi mlijeka u prahu ja kidam nalijevo !

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 455
Zastava ile de la reunion
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 2650
hvala na ovom tekstu...danas mi je black saturday...sve sto ne treba skupilo se u jednom danu....tekst sam prepisala u svastaru koja je uvijek sa mnom....trebam napraviti jedan od vaznijih koraka u mome zivotu jedan od ovih dana i treba mi sva hrabrost sto je mogu sakupiti....trebam vjerovati u sebe i svoje mogucnosti,a to je tako tesko kada se osjecas kao zadnja bena.... jer sto mi moja mama rece jutros,ako ti ne sredis svoj zivot i ne uljepsas ga,ko ce to drugi napraviti za tebe ???? Smile
IP sačuvana
social share
There was once a young man who in his youth professed his desire to become a great writter.When asked to define "great"he said:"I want to writte stuff that the whole world will read,stuff that people will react to on a truly emotional level,stuff that will make them scream ,cry,howl in pain and anger!"
He now works for Microsoft,writting error messages!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:53:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: cilj svoj

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.