Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veze za jednu noć  (Pročitano 13049 puta)
15. Nov 2005, 06:09:32
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Veze za jednu noć

Mnogi imaju samo ružne reči za veze za jednu noć, naročito kada su u pitanju devojke koje pristanu na tako nešto. Oni koji nisu toliko puni osude smatraju da su veze za jednu noć jednostavno besmislene - upoznate nekog, spavate jednom s tom osobom, rastanete se i šta dalje? Vođenje ljubavi bi ipak trebalo da znači nešto više, da bude čin ljubavi, a ne samo zadovoljavanje nagona.

S druge strane, teško bi bilo reći da su veze za jednu noć nešto zlo; osoba koja ima vezu za jednu noć nije sama po sebi loša osoba, niti nemoralna. Tačno je da takva veza nije nešto veličanstveno, niti nešto što će biti opisano u pesmi koju će generacije pamtiti - ali nije ni stvarno nešto za osudu.

Ono što u takvoj kombinaciji može da bude jako nezgodno jeste ako osobu s kojom ste bili u vezi za jednu noć i inače srećete - recimo, ako je to neko iz vašeg odeljenja. Vrlo je verovatno da ćete se onda, nakon te noći, oboje osećati veoma neprijatno - a nekoliko godina ćete biti u istoj učionici. Zbog toga veze za jednu noć najčešće i budu na letovanjima, na zimovanjima, na žurci kod nepoznate osobe koju posle u životu više nećete videti... Ukratko, bude jedno opušteno uživanje u i inače opuštenoj i prijatnoj situaciji - i to u situaciji kada se ne ponašate onako kako se ponašate u svakodnevnom životu.

Ima li ova priča neku poentu? Ima. Može se desiti da imate vezu za jednu noć - pogodi se atmosfera, dečko ili devojka vam se dopadnu (ali ne dovoljno za nešto duže), lepo vam je i uradite to (obavezno, ali obavezno, upotrebite kondom, jer tu osobu veoma slabo poznajete, a poslednje što vam je potrebno je polno prenosiva bolest ili dete s neznancem). Nakon te noći, nemojte misliti loše o sebi, niti sebe smatrati nečistom osobom - bilo vam je lepo, uživali ste i nastavljate sa životom. Naravno, ovde podrazumevamo da tom vezom za jednu noć niste nikog prevarili - neverstvo je već sasvim druga priča.

Sad, ako često imate veze za jednu noć i plus još i nemate veze koje traju duže, trebalo bi da se zapitate u čemu je stvar. Ukoliko je tako, onda imate ozbiljan problem s vezama, ozbiljan problem u ljubavnim odnosima. Međutim, ako vam se veza za jednu noć nekada desi, ne uzrujavajte se zbog toga i nemojte prebacivati sebi - imali ste prijatno iskustvo, a doći će jednom i neka duga, lepa veza, u kojoj ćete uživati mnogo više nego u onoj kratkoj.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma to je suprer, narocito ako riba dodje kod tebe na gajbu, pa ti posle ne moras da se vracas kuci  Smile
IP sačuvana
social share
O DA.. tako malo hrabrosti treba .. a neki ni toliko nemaju..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lezi lebu da te jedem  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ko nije za sebe nije ni za druge! Smile
IP sačuvana
social share
O DA.. tako malo hrabrosti treba .. a neki ni toliko nemaju..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 Smile Smile Smile

mislim da ce biti lezi lebu da te ... nesto drugo ... u ovom slucaju....
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam imao prije neki dan! i ako me uhvati djevojka jebo sam jeza u ledja  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile Smile Smile

mislim da ce biti lezi lebu da te ... nesto drugo ... u ovom slucaju....

e a proslo mi to kroz glavu  Smile Smile
IP sačuvana
social share

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam imao prije neki dan! i ako me uhvati djevojka jebo sam jeza u ledja Smile

i joj! ne daj Boze da si moj   Smile

i jeste...j....si jeza  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG Nexus 5
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da budem iskrena,ne vidim neku lepotu u vezi za jednu noc,ali kad razmislim koliko uopste vredi i veza koja je kao bila prava,sex iz ljubavi iliti vodjenje ljubavi,a posle saznas da te sve vreme varao,u neka doba mi se cini da je ponekad i bolje priustiti sebi vezu za jednu noc...odmah znas sta je sta i nema suza i razocarenja,jednostavno cjeif...ne znam...
  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.