Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veza sa ozenjeni/udatom  (Pročitano 17976 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
`Aj samo da zamislimo na trenutak da nije u pitanju ni debeo novcanik ni bilo koje drugo  stereotipno misljenje kada ugledamo devojku od 25/6 sa tipom od 35/6 , a svakako nisu u pitanju ni godine kada je ovakav odnos npr. ....da nije mozda neka fizicka privlacnost?....drugo....

Naravno, svako u zivotu ima avanturicu, neko vise, neko manje, ali da neko ima zenu i decu i da pored toga ima dugu vezu sa "devojcicom" koja jos ne zna posteno da obrise guzu ( citaj glupacom, koja se nada da ce postati samo njen), je velika bolest i totalna glupost.

Cemu ta fama oko braka , znaci ne valja ako varas zenu sa kojom si potpisao neki ugovor u opstini , ali ok je ako imas "avanturicu" i varas devojku kojoj mozes  slomiti srce i ostaviti je uplakanu samo tako.

I ja kada vidim na TV-u Angelinu Jolie, pomislim : "Jao teto, sto si lepa, aj usvoji me" ali to je drugo....

po cemu?...primer i nije neki , ali pretpostavimo da se nekom ponudi neka zgodna teta u "godinama" i on spava sa njom , jos ako moze i na regularnoj bazi samo sex bez obaveza uulalala....a pritom zna da ova ima kuci muza i decu.......po cemu se to razlikuje od onoga kada devojka /zena to isto uradi sa starijim muskarcem? Licemerno ...ako mene pitate.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2005, 19:39:48 od ljut123 »
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa naravno da ne valja varati zenu sa kojom je potpisao ugovor u opstini... uu gde bi nam bio kraj da valja!! Ne Daj Boze!!
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako nista drugo ,....raskid ugovora moze puno da ga kosta. Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG Nexus 5
Citat
Cemu ta fama oko braka , znaci ne valja ako varas zenu sa kojom si potpisao neki ugovor u opstini , ali ok je ako imas "avanturicu" i varas devojku kojoj mozes  slomiti srce i ostaviti je uplakanu samo tako.

Jako je interesantno ovo : Cemu ta fama oko braka??????        Sta je po tebi brak?

Za mene je brak svetinja i kada odlucim da potpisem taj, za tebe beznacajni ugovorcic u opstini, bicu svestan da sam odabrao osobu sa kojom cu provesti ostatak zivota......a do tada cu imati avanturica koliko zelim.....

Mozda je to jadno, ali svakako je mnogo jadnije imati zenu i decu, a juriti ribice i sa njima odrzavati neku, kao, ozbiljnu vezu.....

Citat
`Aj samo da zamislimo na trenutak da nije u pitanju ni debeo novcanik ni bilo koje drugo  stereotipno misljenje kada ugledamo devojku od 25/6 sa tipom od 35/6 , a svakako nisu u pitanju ni godine kada je ovakav odnos npr. ....da nije mozda neka fizicka privlacnost?....drugo....

Ovo nemogu da zamislim.....suvise je primera koji dokazuju suprotno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

All I dream is to be with you

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 6241
Zastava Srbija/Beograd/Dortjol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Citat
`Aj samo da zamislimo na trenutak da nije u pitanju ni debeo novcanik ni bilo koje drugo stereotipno misljenje kada ugledamo devojku od 25/6 sa tipom od 35/6 , a svakako nisu u pitanju ni godine kada je ovakav odnos npr. ....da nije mozda neka fizicka privlacnost?....drugo....

Citat

Crowz poshtujem i tvoje mishljenje ali i ljut123

Nije u pitanju debeo novchanik [ako ti je teshko da poverujesh u to OK] Mogutje je da spadam u one retke devojke koje se ne pale na pare nego su iskreno nekog zavolele, a sad shto nemam sretje i shto sam zavolela "pogreshnog" tj ozenjenog jbg.Ali bar tju znati da sam u svom zivotu osetila shta znachi prava ljubav, i kako je to voleti nekoga beskrajno celim svojim bitjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG Nexus 5
Razumem te u potpunosti ali moras shvatiti celokupnu situaciju, tvoju, njegovu, kakvi su vam izgledi.....

Ljubav kao ljubav, to je samo rec , gledaj na stvari malo realnije, ne zivi se od toga....

Ne znam uopste kako mozes da nekoga sa nekim delis, covek ozenjen, da li ti verujes da ce on biti sa tobom uvek?

Vidi pp...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Jako je interesantno ovo : Cemu ta fama oko braka?????? Sta je po tebi brak?

Za mene je brak svetinja i kada odlucim da potpisem taj, za tebe beznacajni ugovorcic u opstini, bicu svestan da sam odabrao osobu sa kojom cu provesti ostatak zivota......a do tada cu imati avanturica koliko zelim.....

Izbegavaj da mi guras reci u usta, ja nigde nisam rekao da je za mene taj ugovor beznacajan , rekao sam nesto sasvim drugo , kad sam uporedjivao prevaru u braku i prevaru u vezi. A ovim gore navedenim sam samo dobio potvrdu ....dakle zajebacu njih 100 ...al` brak kad dodje eeeee.....kada smo vec tako posteni sta ce ti avanturice , lepo raskines kad vidis da nije to to ....ne varas je i ne trazis avanture , ides sa sledecom , pa ako ni to nije to ,ides dalje....

Citat
`Aj samo da zamislimo na trenutak da nije u pitanju ni debeo novcanik ni bilo koje drugo stereotipno misljenje kada ugledamo devojku od 25/6 sa tipom od 35/6 , a svakako nisu u pitanju ni godine kada je ovakav odnos npr. ....da nije mozda neka fizicka privlacnost?....drugo....

Ima i puno primera koji dokazuju bas to.

I na kraju....
Ljubav kao ljubav, to je samo rec , gledaj na stvari malo realnije, ne zivi se od toga....

No coment
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG Nexus 5
Citat
I na kraju....
Citirani autor: Crowz na Danas u 11:43:27

No coment

Malo bukvalnije shvatas ono sto je napisano.....

Da li ti verujes u savrsenu, platonsku ljubav? Da li znas da definises tu rec ?
Ajde, eto, ja sam priglup decko i guram reci u usta, ajde objasni mi konkretno, tebi je znaci isto veza i brak???
Citat
dakle zajebacu njih 100 ...al` brak kad dodje eeeee.....kada smo vec tako posteni sta ce ti avanturice

Prvo, ne zelim da kazem da sam imao milion avanturica, ali sam ih imao.....
Kada sam bio mladji, desavalo se da na zurci smuvam devojku, pa sutra kao nista....
Zajebavale su devojke i mene, ali sve je to, na neki nacin, odrastanje....

Realnost je realnost, ja ne zivim u savrsenom svetu, gde caruje drugarstvo i gde gospodari savrsena ljubav koja nije nastala ni iz kakve koristi, vec zbog nje same... Smile

Dobro sam sklepao ovo na kraju, a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zasto nesto takvo mora da ima definiciju , postulate i sablone?
Sto se tice veze i braka , ako neko ima ozbiljnu vezu, zive zajedno , dele istu postelju , to je isto sto i brak cak i u ocima zakona....jedino sto fali je papiric.
Nisi glup , niti sam ja to rekao ...samo se trudim da malo sire sagledam stvari kako jednu, tako i drugu stranu.
[
Realnost je realnost, ja ne zivim u savrsenom svetu, gde caruje drugarstvo i gde gospodari savrsena ljubav koja nije nastala ni iz kakve koristi, vec zbog nje same... Smile

Dobro sam sklepao ovo na kraju, a?

To ti ja pricam od pocetka...nije uvek crno samo crno , ni belo samo belo (sem Kolumbijskog nesecenog Smile) , u zivotu ima puno sivog.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
....a u ovoj zemlji je jos uvek 4 zene na jednog muskarca (poslednja statistika).

Cuo sam ovo sa vise strana, ali nikad nisam video konkretan dokument koji to potvrdjuje, pa ako bih mogao da dobijem neki link, bio bih zahvalan. Moje misljenje je da je to nemoguce. Izvinjavam se zbog off topic-a.

Sto se teme tice. Nisam pametan. Znate onu od Crvene Jabuke:

To sti si varala
To bih ti oprostio
Al' sto si mene
To ne mogu. ... pa to je otprilike to, lepo je dok se ne dogodi nama.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.