Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veza sa ozenjeni/udatom  (Pročitano 17962 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 191
mob
SonyEricsson T230
Sta ce ti to u zivotu?!Prava ljubav se neskriva,nemanipulise i nema nikakvih trouglova.Stoga ja nokako neopravdavam vezu sa osobama koje su u vezi ili braku!
IP sačuvana
social share
Kad bi samo ljubit znala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
mob
Motorola PEBL
Auuuuuuu
Pa ne znam, moj savet je da batalish to ODMAH, i polako nastavi dalje, lepe stvari ce se desiti 101%
Neke priche su mi totalno nebulozne...npr. ona nece da se razvede zbog kinte?! Njemu ce svakako Sud odrediti kintu koju treba da joj daje, a verovatno ce joj davati i vishe ako zatreba, poshto joj udovoljava i sada kada je ona "prepreka" vashoj ljubavi...
Usvari, nema potrebe prichati o njemu, mislish li ti da zasluzujesh starijeg choveka, koji je u braku, koji ima svoju decu, koji je kriminalac!?!? Koliko cenish sebe i svoju sposobnost da volish?!?
Ne znam...
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 631
Zastava
nadam se da je dobrodoslo i misljenje klinaca Smiley

Danas sam prochitala ovo:
Nije greh ako zena odlazi ljubavniku koga voli, nego ako se daje onome koga ne voli, pa makar to bio i njen muz
valjda vazi i u drugom smeru..

Inache treba to izdrzati -
u jednom momentu ce ti prekipeti veza bez buducnosti i zazeleces porodicu,
onda mozda pomislish da si se previse zaglibila

slushajte neiskusne Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Ovo nazalost nije jedini primer.....
Imam drugaricu koja od svoje 18-te ima vezu sa ozenjenim covekom koji je duplo stariji od nje. Njegova starija cerka je malo mladja od nje?!?!?  Ovde treba postaviti pitanje da li je osoba koja ima 18 godina "sposobna" da razmislja ozbiljno i da se "zaljubi" u tipa koji 'ladno moze da joj bude cale?!?!?!?

Po meni je on samo jedno malo koristoljubivo govance koje je napumpalo neku ribu pre mnogo godina, pa dobio decu, pa mu tek sad stiglo iz dupeta u glavu, da moze da i dalje prodaje zvake nekim, da ne kazem glupim, nego "zaljubljenim" devojcicama.....

Da se ne lazemo, jednako su krivi!!! Bez uvrede, ali osoba koja svesno ulazi u vezu sa ozenjenim muskarcem, a da pri tom on ima i decu, ne moze biti dobra osoba (pogotovo, ako fura sa tim ortakom kao da je sve ok).

Nikada ne bih upropastio neciji brak, zbog toga sto je neka teta htela malo mladog mesa, jer ako ona ima problema u braku, ja ih nemam.....

Kako taj lik moze pogledati decu u oci? Zar ne pomisli ono kao : "decice moja, vas tata drnda vasu vrsnjakinju"
Isto je pitanje i devojci koja se, bez uvrede, drnda sa tipom cija cerka mozda studira sa tom devojkom?!?!?

To je bolest, jer ako njoj treba tip koji je ozenjen i naravno, stariji 10 godina i vise, da bi je ispunio zadovoljstvom i da bi joj pruzio ljubav, ta osoba mora da potrazi psihijatra....

Ako on ne moze da razmislja o posledicama, sto ona ne razmislja, zasto svesno dovodi brak pred raspad i direktno ugrozava buducnost dece???

Srce, pa razum?!?!?! Da li je to neki film ili meksicka sapunica? Ovom narodu zaista treba otreznjenje...

Do pre 20 godina, na ovim prostorima je bilo neuporedivo mali broj razvoda, danas je to IN......ipak polako ulazimo u Evropu, jos samo da se popunimo dovoljnim brojem pedera i eto nas.....(ne znam zasto sam ovo napisao, al' valjda ne skodi, a kada ne skodi, onda koristi  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Kako sam vas ispeglao sa ovim mojim lupetanjem....ima li neko nesto da doda?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
slazem se 100 %
vec dadoh odgovor na prethodnoj stranici
sve si rekao kako treba  Smile
100 %
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
1000 x  SmileSmile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
a sto se smejes bre  Smile
IP sačuvana
social share

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Ko se smeje? Pa nudim ti cvece......ups......sorry, ne 1000, nego 1001, greska  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
zahvaljujem  Smile
(a ti si na pitanjima i odgovorimaaa..aha...sad sam te snimila)  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.