Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 12:08:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ajde ovde da probam  (Pročitano 852 puta)
22. Nov 2013, 21:59:46
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 2
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Posto je admin pod imenom cg_ac, odbio da saradjuje i odgovori normalnim putem, resio sam da otvorim temu ovde i pitam nekog da mi odgovori da li je ovo normalno sto se trenutno se desava.  Da ljudi nisu sposobni da suzbiju coveka koji dnevno pravi 20 naloga i pritom uvek nesto protiv mene ima, bilo na javnom chatu, bilo u igri.   U pitanju je Аnders 0711, schwartzman, teslic sds, Sana River, dadara 987 i tako dalje.  Pre 3 dana u igri opisao je moju sahranu do detalja, prisutna je Contesa bila i svedok je dogadjaja, i trazim da se proveri log ako je moguce, posto covek ocigledno nije svstan sta je napisao.  Kasnije se o tome pricalo ja javnom chatu, chelavi je bio admin, nikog nisu banovali.  Izvolite gospodo admini, cekam vas odgovor? Vi ste tu zbog nas igraca ili se bar nama igracima tako cini?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sta se desava.jpg
(84.77 KB, 493x426)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
A kako ti znas sta se pisalo na javnom kada taj nick sa kojeg si otvorio temu tada nije bio prisutan. To znaci da imas jos naloga. I jos nesto,otkud znas ko je rekao to?Ja nikada nisam nigde rekla ko je to rekao. Sto dovodi do zakljucka da si ti bio treca osoba u igri gde je to receno. Mislim mene ne zanima ko ima koliko nickova al ti treba usima da se pokrijes koliko ih dnevno otvaras i hvalis se time kako je tehnika uznapredovala pa ti to omogucava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ja na javnom nisam nista procitao, to sto je vama mrsko da uhvatite printscreen i posaljete na mail...jbg. Odgovor nisi dobio jer nisam ni osecao potrebu da odgovaram jer je vecina naloga banovana...osim tri koja nemaju neke veze jedan s drugim barem iz onoga u sta ja imam uvid.
Vazno je da znas uhvatiti screen kako te kulira admin  Smile

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Vidi se datum i vreme poslate poruke tebi u inbox, hvala Bogu svi znaju koji je danas dan.  Jasno je da nisi hteo da odgovoris, ali to je tvoja kultura, govori vise o tebi, nego o meni.  Samo me zanimalo da li moze da se tolerise to ponasanje u igri pomenutog igraca, jasno je sada da moze.  Neka procitaju igraci koji su neupuceni i oni koji ubuduce dolaze sta ih ocekuje u igri.  

Gospodji Contesi bih preporucio da bih odavno bio banovan da imam vise naloga, imam samo ovaj.  
Postacu fotograf cg, nemas brige, samo se time jos nisam bavio.  Prijatna igra i prijatno vece!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Milion puta receno chatu u igri nemamo pristup zato je i lepo objasnjena procedura prijave...ko hoce da je postuje ok ko nece ok...samo nema kukanja posle toga.
Ja sam proverio to sto nisam imao potrebu da ti javim da su skoro svi nalozi banovani mozda je moja greska mozda ne...who know.
Vidis poenta prica se pretvorila u nesto drugo  Smile
Ugodno vece
Lock
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Samo da napomenem vezano za ovo:

Citat
Kasnije se o tome pricalo ja javnom chatu, chelavi je bio admin, nikog nisu banovali.

Zaista se ne secam sta je bilo na javnom pre tri dana, ali ukoliko je nesto receno i bilo za sankcionisanje...sankcionisano je.
Sve sto se nastavilo na neku pricu iz igre i time moglo imati neki uvredljivi kontekst...ja to nisam znao, niti sam mogao da naslutim.
Da te je iko uvredio na javnom, za isto bi bio sankcionisan, ali nije...

Princip prijavljivanja je tu da bi vama omogucio da prijavite ono sto mi ne vidimo.
Ako vas mrzi, ili vam je glupo da budete "drukare"...nemojte na dalje nama takve stvari nabijati na nos.
Ono sto nekome od nas ne prijavite, a mi ne vidimo, posto se isto desava u igri...to se nije ni desilo.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 12:08:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.