Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281696 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
I ONI SU BILI MALI Živorad Nikolić
TRAUMA ZBOG ŠKOLE

Otac je mislio da će Žika biti loš đak pa ga je upisao godinu dana kasnije, sa mlađom generacijom

Živorad Nikolić, voditelj emisije "Žikina šarenica" na RTS-u, ne podnosi lubenice. Ne može da ih smisli. Zamrzeo ih je još u rodnom selu Jasikovica kraj Trstenika.

- Jedan komšija je imao pununjivu lubenica. Nama deci se prijelo. Šta ćemo, odlučimo da maznemo jednu. Ali odmah su nas spazili i sve pohvatali. Takve batine sam dobio, da ih ni sada ne jedem - priseća se Žika.

Batine su bile sastavni deo Žikinog odrastanja. Bio je, kaže, nemiran k'o đavo i zato su roditelji, strogi ali pravedni, pribegavali tradicionalnoj metodi vaspitavanja. Kod oca Mališe često bi upalila diplomatija i provukao bi se bez ćuški. Ali zato Žikine fore nisu palile kod majke Stanke.

- Ona je bila stroža i kod nje nikad nije bilo propusta. Nije me ona stalno tukla, samo kad zaslužim. Sećam se da me je jednom odrala k'o jarca. Posle sam izvodio neke kerefeke kako bih je odobrovoljio i upao sam u baru. Još jednom me je prebila jer sam iskaljao odeću - priča Žika i dodaje da je njegova dve godine mlađa sestra Verica izvlačila deblji kraj zbog njegovih nestašluka i redovno i ona dobijala porciju roditeljskih batina.

Batina ima dva kraja, pa se tako i mali Žika odluči da deli pravdu. Redovno se tukao sa drugom decom. Dok nije shvatio da mu šaketanje ide na štetu i da stalno "dobije po njušci". Posle nekoliko neslavnih dvoboja digao je ruke od toga i vratio se oprobanoj diplomatiji. A za višak dečje energije tu su i seoski poslovi. Sve je Žika radio.

- Otkad znam za sebe bio sam sa ovcama. To je bio najlakši posao za klince. Posle sam preuzimao sve druge poslove, košenje, kopanje, oranje... Više se radilo nego što se igralo, tako je na selu. A voleo sam loptu. Pravili smo krpenjače, tada nije bilo pravih lopti. Najveća sreća bila je kad neko donese gumenu lopticu - iskren je.

U školi je uvek bio odličan đak. Nikada nije imao problema, osim na početku. Prvi školski dani su mu najtraumatičniji jer je bio godinu dana stariji od ostalih prvaka.

- Krenuo sam u školu sa sledećom, mlađom generacijom. Otac je mislio da ću biti slab đak pa me je ostavio da ojačam. To me je opterećivalo, hteo sam toga nekako da se rešim. Nije se tu osećala nikakva razlika i druga deca me nisu zadirkivala, ali sam hteo nekako da nadoknadim tu godinu. To sam uspeo tek u gimnaziji u Vrnjačkoj Banji, gde sam za tri godine završio četiri razreda - kaže Žika.

Knjiga mu je dobro išla i maštao je da jednog dana postane profesor. Želja mu se i ispunila. Posle studija zaposlio se kao profesor ruskog jezika u Medicinskoj školi u Kraljevu. Ostvario je dečački san, ali mu je taj poziv dojadio već posle dve godine. Shvatio je da nije za to. Zavoleo je televiziju.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Kupovina za kajanje - Vesna Vukelić Vendi
BAKSUZNI KIŠOBRAN IZ BEČA

Vesna Vukelić Vendi ne može da prežali kišobran koji je pre nekoliko godina kupila u Beču. Posle nastupa imala je ceo dan za kupovinu.

Šetala je gradom i ugledala prelep kišobran koji joj se mnogo svideo. Bio je zaista poseban, lepo dekorisan - leopard print, ukrašen perlicama, sa drškom u baroknom stilu. Vendi ga nije odmah kupila jer je radnja bila zatvorena. To je nije sprečilo da se kasnije vrati po njega.

- Angažovala sam prijatelja tog popodneva da me vozi do te radnje da kupim kišobran i toliko smo žurili da je, dok smo čekali na semaforu, udario svoj automobil i odvalio branik. Ipak smo stigli 15 minuta pre zatvaranja radnje i kupila sam kišobran koji sam platila oko 100 evra - priča ova pevačica.

Zadovoljna se vratila sa kišobranom u Srbiju. Čekala je momenat kada će da ga nosi jer nije za svaku priliku i zahteva eleganciju. Prvi put ga je ponela kada je išla na poslovnu večeru i bukvalno je sa njim napravila dva koraka, od svojih do ulaza u restoran. U restoranu ga je zaboravila. Ali šef sale je trčao za njom i kišobran joj je vraćen. Međutim, tu nije kraj doživljaja sa baksuznim kišobranom.

- Poslednji put sam ga ponela na neko snimanje. Išla sam taksijem i zaboravila sam ga u taksiju. Vozač me nije kontaktirao da mi vrati kišobran pa sam na kraju posle tolike jurnjave i lomatanja ostala bez njega - zaključuje Vendi.
(A. S

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
INTERVJU Cveta Majtanović, pevačica
ODUVAĆU KRŠ PEVAČICE!

Boriću se za udaljavanje jauka i seljacizama sa javne scene. Ako se to ne promeni, ne znam ni koliko želim da budem zvezda u ovoj zemlji

Cveta Majtanović, prvi i zasad jedini pobednik srpskog takmičenja "Idol", posle tri godine zatišja konačno je nedavno objavila svoj prvi album "Pogledaj u sutra". Vesela Vojvođanka fantastičnog glasa i luckastog stajlinga, koja je zbog pauze skoro pala u zaborav, najavljuje povratak i obećava da će "oduvati" šund sa javne scene.

Svoj novi album promoviše po Srbiji, nedavno je uradila i spot za naslovnu numeru, a svojim fanovima obećava i žive svirke.

Zašto je bilo potrebno da prođe tri godine da bi objavila prvi album?

- Kako to naše "zvezde" kažu, za sve stvari koje se ne dogode u nekim obećanim terminima - u pitanju je splet nekih čudnih okolnosti (smeh). Znamo da sam ja do očiju javnosti stigla na insistiranje publike, koja je pratila pomenuto takmičenje, glasala, navijala i bodrila me. To je nešto neizbrisivo i jedan pečat koji stoji na mom imenu na osnovu kvaliteta moje interpretacije nekih pesama, što niko neće moći da ospori. Iz ovih premisa, dodavanjem činjenice da kvalitet uvek mora da ispliva, imamo mene u žiži ponovo.

Kakva su ti očekivanja i dalji planovi?

- Zaista ne znam šta da očekujem, ali verujem u bolje sutra! Znamo koji su najprodavaniji diskovi kod nas. Ako se stvari ne promene, ne znam ni koliko želim da budem zvezda u ovoj zemlji. Ako, pak, prodam dosta diskova i budu mi posećene svirke, onda sam zaista uspela i s ponosom ću se boriti za udaljavanje jauka i seljacizama sa javne scene.

Nisam ista k'o pre!

Tvoja pobeda u "Idolu" zaista je bila trijumfalna, ali posle toga čini se da se situacija nije odvijala baš najbolje po tebe. Šta se desilo?

- Gledano sa ove distance, zapravo mislim da su se sve stvari odvijale baš u moju korist.

Ko zna u kom smeru bih ja odletela onako zanesena i pod utiscima, pune glave raznih ponuda i informacija. Ovako sam sama donela odluke od kojih ne odstupam, i to je odlično.

Publika oseti kada neko laže, kada radi nešto mimo svoje volje, a kod mene bi se to primetilo i pored odličnog talenta za glumu. Jednostavno, to ne bih bila ja. Istina je da nisam ista k'o pre, ali sve je samo još bolje.

Kako bi opisala muziku na svom albumu?

- Muzika na albumu "Pogledaj u sutra" pre svega je šarena, znači, ima pop-panka, rege zvuka, R&B bitova... Ali ja ga definišem kao inteligentni pop. Tekstovi su smisleni, što je retkost kod nas, muzika optimistična i pokretačka.

Da li su ti već rekli da ličiš na pevačicu Pink? Da li je svaka sličnost slučajna ili...?

- Čula sam razne komentare. Da podsećam na Anastaziju, posle nje su me poredili sa Sindi Loper, onda je došla i Pink kao jedna od osoba sa kojom sam stavljana na tas. Ako je bilo kakvo poređenje prouzrokovano bojom mog glasa koja je slična sa bojom glasa neke od pomenutih pevačica, to je onda jednostavno tako, ali mislim da sam na radio-stanicama prepoznatljiva i drugačija od svake od njih, a to je najbitnije. Ako me porede zbog frizure, ne znam šta bi rekli da su pratili promene mog imidža protekle tri godine - crvena kosa, obrijana glava, kresta, pet boja, nejednakost, dredovi... Šta mi padne na pamet u određenom trenutku ja to uradim bez bojazni i ideje da nekog kopiram. To je vrlo prazno i nimalo interesantno jer originali već postoje. Jedna je Cveta!

Ishvalio me Elton Džon

Pored svega što ti se desilo u poslednje tri godine, snimila si album i na engleskom.

- Album je, verovali ili ne, preslušao Elton Džon i rekao da je jedan od najboljih pop albuma koji je čuo u poslednjih nekoliko godina.

A najbitnije je da sam i pored svega toga ostala mala i luda devojčica iz kraja, sa umetničkim vibracijama urezanim u obe hemisfere.

Ti si verovatno jedna od retkih žena u Srbiji koja je članica Mense. Otkrij nam kako si otišla na testiranje i koliki ti je IQ?

- Testirala sam se još u gimnaziji. Profesori su sastavljali spisak učenika koji bi, po njihovom mišljenju, trebalo da se testiraju jer imaju potencijal. Mahom mi štreberi sa 5,00 prosekom. Tako sam se i ja našla na spisku. Naravno, samo lična želja za proverom visine umnog količnika može da te natera da otvoriš onu knjižicu i kreneš sa rešavanjem zadataka. Odlučila sam da vidim kako tu stvari stoje jer sam na nekim psihološkim testovima inteligencije imala maksimum bodova. Ipak, jedino su Mensini testovi priznati u celom svetu. I tako sam još jednom dobila potvrdu da sam vunderkind! Moj IQ je iznad 148, kao i koeficijent svakog člana Mense, a koliko je to tačno, nije tako ni važno.

Kako momci reaguju na to? Da li je to za njih prepreka da ti priđu?

- To se podrazumeva. Koji muškarac želi pored sebe dominantniju ženu u svakom smislu? Njenu superiornost u startu, potiskivanje njegovih potencijala njenom pojavom. Iz toga samo proizilaze kompleksi kojih su potajno svesni, ali ego im ne dozvoljava da ih priznaju čak ni sami sebi. Vrlo sam otresita, uvek imam spreman odgovor na sva pitanja, ali oni na moja gotovo nikad. I tu već padnu. Nikada nisam imala uspešnijeg i inteligentnijeg momka od sebe, zato su i bivši. Primetila sam da nekako samu sebe pokušavam da ubedim u neke njihove nepostojeće kvalitete, da sama branim njihovu šupljinu uma svojim dosetkama kako bi bar u očima drugih ljudi ispali ravni meni, ali to se kad-tad otkrije. A sama sebe ne mogu dugo da obmanjujem. I ne želim to.

Kad smo već kod toga, šta ima kod tebe na ljubavnom planu?

-Pa ima... Uvek se nešto dešava, čisto da ispunim i tu rubriku.
ANA SAVIĆ

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
SLOŠILO JOJ SE!
Saša Lošić napisao tekst za Severininu baladu "Gardelin", kojom ona namerava da se vrati i pokori Balkan ovog leta!

Novi Severinin album u završnoj je fazi rada, ali producentska ekipa na čelu sa Goranom Bregovićem detalje i dalje drži u najstrožoj tajnosti i mudro čeka povoljan trenutak kako bi Seve vratila na sam vrh estradne lestvice, koja joj po mnogima i pripada. Ipak, zna se da će Severina probati da sada već bivšu ljubav Mata Čuljka ostavi u prošlosti i ovog leta pokori čitav Balkan letnjom baladom "Gardelin", za koju je tekst napisao bivši pevač Plavog orkestra Saša Lošić Loša.

Loši ovo nije prvi put da piše za Seve, s obzirom na to da je "plavac" jednom već uradio tekst za pesmu "Od rođendana do rođendana", naslovnu numeru iz slovenačkog filma "Petlov doručak", u kojem hrvatska pop ikona glumi samu sebe i predmet je obožavanja glavnog aktera priče. Severina za potrebe novog, još neimenovanog albuma neće, kao što je to do sada bio običaj, radikalno menjati imidž. Ipak, u dogovoru sa Bregom, rešila je da na omotu diska postavi fotografije snimljene na putovanjima na kojima je sarađivala sa brojnim orkestrima i muzičarima.

Pored objavljivanja albuma, Seve planira da snimi dokumentarac koji će obuhvatiti rad na ploči u Beogradu i
raznim hrvatskim gradovima.

(I. Đ.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
SPOJILI LEPO I KORISNO!
Danijela Vranić i njen dečko Cvrčak početkom maja otvaraju televiziju, čiji će signal biti dostupan gledaocima iz svih eks-ju republika

U početku skrivana, a sada već potpuno očigledna i dokumentovana (tabloid Skandal nedavno je objavio fotografiju koja govori više od hiljadu reči!) veza između Danijele Vranić i Dragoljuba Milosavljevića Cvrčka, vlasnika TV Balkanika, čiji se program emituje u Bugarskoj, ušla je u veoma ozbiljnu fazu, o čemu najbolje svedoči podatak da su njih dvoje odskora u zajedničkom biznisu! Naime, ovaj par će, kako tvrdi izvor Kurira koji je insistirao na anonimnosti, početkom maja zajedno pokrenuti novu televizijsku stanicu, koja će se zvati Top mjuzik:

- Danijela i Cvrčak su nerazdvojni, pa su došli na ideju da spoje lepo i korisno. Kako on ima pozitivno iskustvo s televizijom Balkanika, čiji se program emituje u Bugarskoj, rešili su da pokrenu još jednu TV, čiji će signal biti dostupan gledaocima iz svih bivših jugoslovenskih republika, uključujući, naravno, i Srbiju. Za početak su zajednički uložili sto dvadeset hiljada evra, odnosno 60 odsto početnog kapitala, dok je ostatak u vlasništvu tri inostrana biznismena iz Austrije, Izraela i Rusije. Program bi trebalo da počne da se emituje između 7. i 10. maja.

A, kako to obično u Srbiji biva, čim je neko od inostranih biznismena odlučio da uloži koji evrić u ovdašnji posao, zli jezici su počeli da se bave režiranjem priče, te je ovih dana po prestonici glavi vid zabave spekulacija na temu bogataša koji su, po maštariji gradskih tračara, narkodileri, što zaista nema veze s mozgom - kaže naš sagovornik i naglašava da će Top mjuzik služiti ne samo za emitovanje spotova već i za marketing i PR izvođača.

Nije poznato da li će pristup na Danijelinu i Cvrčkovu TV stanicu imati i njegova bivša devojka, folkerka Jovana Tipšin, koja je u celoj priči ispala kolateralna šteta, s obzirom na to da ju je ovaj ostavio čim se ludo zaljubio u "kraljicu splavova". Ne sudimo, ali bio bi red, utehe radi!

(R. S.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Peđa D'Boj
IZLOŽBA I PARTI

Jedan od najpopularnijih muzičara 80-ih Peđa D'Boj bavi se i slikarstvom, a velika izložba njegovih dela biće organizovana danas u 17 sati u prestoničkoj galeriji "Centrala". U ovom prostoru na uglu Simine i Zmaj Jovine, čiji je vlasnik poznati umetnik Srba Travanov, biće tim povodom istog dana priređen i specijalni "Bladi Meri parti", na kome će posetioci biti u prilici da uživaju u odličnoj živoj muzici.

Ne treba sumnjati da će pop ikona bivše Jugoslavije, koji se već dokazao kao multitalentovani umetnik, prirediti prijatno popodne i veče svojim starim poštovaocima, kao i nekim novim klincima čiji su roditelji nekada punili diskoteke kako bi đuskali uz "Jugoslovenku".

(R. S.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Divac pred sudom zbog lažnih tašni?!

Bivši srpski košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana mogu se naći pred sudom zbog prodavanja falsifikovane robe, prenosi beogradska štampa.

Butik "L'Image Beauty", vlasništvo bračnog para Divac, navodno je prodavao kopije torbi "Fendi", "Guči" i drugih modnih giganata, naravno po ceni originala!

Izvesni Marko Ambroseli potrošio je oko 1.600 dolara na poklone za svoju lepšu polovinu u njihovom butiku. Prevaru je otkrila ta dama, dok Ambroseli kaže da "nikad ne bi sam primetio, pošto je muškarac".

Njegov advokat Aron Svikard kaže da jeodlučio da podnese tužbu protiv bračnog para Divac i poziva i druge prevarene da mu se pridruže.

"Ljudi trošili na hiljade i hiljade dolara ne znajući da zapravo kupuju lažnu robu. Razlika u ceni kreće se i do devet puta manje. Moj klijent je nedavno čuo da postoji mogućnost da se ne radi o originalima i onda je u prodavnici u San Francisku uporedio pravu robu s onom koju je imao i shvatio da je prevaren" rekao je Svikard, koji traži pet miliona dolara odštete u ime svog klijenta.

Prevara je otkrivena još prošle godine, kada je "Guči" upozorio kupce na falsifikate, ali do sada nije bilo pokretanja zvaničnog sudskog procesa u SAD, prenosi "Kurir". Advokati "Gučija" tada su zatražili po milion dolara (!!!) za svaki prodati "lažnjak".

Vlasnica butika Snežana Divac i njen pravni tim nisu želeli da daju bilo kakve komentare.
Pravni zastupnik butika "L'Image" Džejms Houpt demantovao je umešanost u bilo kakvu prevaru.
"Butik "L'Image" demantuje da je proizvodio, promovisao i na bilo koji način prodavao i distribuirao torbice i novčanike koji su nosili oznaku pomenutog brenda" rekao je Houpt.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Dejvid Bekam postao "plavuša"

Popularni engleski fudbaler Dejvid Bekam ponovo je promenio stajling, iznenadivši javnost, ali i kolege iz Reala.

Naime, engleski fudbaler je izblajhao kosu kao i njegova supruga Viktorija, jer će njih dvoje zajedno pozirati fotografu Stivenu Klajnu za americki magazin "W".

Na treningu madridskog tima pojavio se s kapom, koju je nabio gotovo do očiju. Ostali igrači su primetili da tu "nešto" nije u redu, pa su celi trening pokušavali Englezu da smaknu kapu.

Ni kapa mu nije pomogla da izbegne zadirkivanja kolega na treningu koji su ga "prozvali" da ličl na Merilin Monro.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Penelope Kruz novo lice kuće "Mango"

Popularna španska glumica Penelope Kruz, novo je zaštitno lice kolekcije za jesen-zimu 2007. španske modne kuće "Mango", javile su agencije.

Pored toga što će preuzeti mesto Mile Jovović, Penelope će kreirati manju kolekciju odevnih predmeta i modnih detalja. U novu avanturu se upustila sa svojom sestrom Monikom Kruz, junakinjom popularne serije "Korak napred". Kolekcija će se sastojati od samo 25 komada odeće, ali će u prodaji biti već od jeseni.

Predstavnik za štampu kuće "Mango" izjavio je da će kreacije Penelope Kruz (33) i njene mladje sestre Monike (30), naslovljena "The Cruz Collection", biti inspirisana 50-im godinama i vrlo glamurozna.

Snimanje za potrebe reklamne kampanje biće povereno španskom fotografu Niku Bustosu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Britney Spears će u knjizi prosuti vitriol po bivšim ljubavima

IZVORI BLISKI američkoj pop-pjevačici Britney Spears su tabloidu "Star" prenijeli informaciju kako se bivša pop-princeza, nedugo nakon izlaska iz centra za odvikavanje i dovršetka mučnog brakorazvodnog procesa, sprema napisati knjigu u kojoj bi izložila sve prljavo rublje svojih bivših ljubavi, odnosno osoba koje smatra odgovornima za svoju nesreću.

Kao mete Britney Spears, koja je za ovaj književni pothvat potaknuta osjećajem "povrijeđenosti i ljutnje", se spominju njen bivši dugogodišnji dečko Justin Timberlake te bivši suprug Kevin Federline.

"Justin Timberlake će imati razloga da bude bijesan nakon ove knjige", navodi "Starov" izvor. Naime, Britney Spears upravo svog bivšeg dečka optužuje da ju je svojim ponašanjem natjerao da se okrene alkoholu i drogi, odnosno dovede na životnu stranputicu zbog koje je postala ruglo svjetskih medija.

"Timberlake je pred kraj njihove veze postao neugodan", nastavlja izvor i govori kako je za Britney govorio da je "debela", odnosno "mora smršaviti ukoliko želi s njim ponovno leći u krevet". Osim toga joj je samopouzdanje uništio i bezočnim laganjem po pitanju vlastite nevjere, odnosno veza s drugim ženama.

Britney je spremila streljivo i za bivšeg supruga, za kojeg tvrdi da ju nikada nije volio, nego ju je koristio kako bi se dočepao novca. Britney je navodno bila slomljena nakon što je shvatila što otac njezina dva sina zbilja osjeća prema njoj. A pred kraj veze je Federline koristio sve moguće psihološke trikove kako bi je "izludio".

Međutim, najveća senzacija u knjizi neće biti izlijevanje vitriola po bivšim izabranicima vlastitog srca, nego po onima koji su joj trebali biti najbliži - članovima vlastite obitelji. Tako Britney Spears planira ocrniti vlastitu majku Lynne, odnosno prišiti joj odgovornost za sve svoje probleme. 51-godišnja gospođa Spears je opisana kao beskrupulozna manipulatorica koja je radi zabavljačke karijere vlastite kćeri potpuno zanemarila njen odgoj i obrazovanje.

Vijesti o sadržaju knjige su, pak, ozbiljno zabrinule i Britneyenog 54-godišnjeg oca Jamieja, koji nije nimalo sretan zbog tretmana koji čeka njegovu, sada već bivšu suprugu. Lynne je, prema izvorima bliskim Britney Spears, "slomljena", a otac je upozorio "da će, ako se u knjizi okrene protiv obitelji, to žaliti do kraja svog života". Stari Spears je navodno rekao kako bilo kakve tvrdnje u budućoj knjizi njegove kćeri treba uzeti s priličnom rezervom, jer je od djetinjstva imala običaj "preuveličavati stvari".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.