Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281767 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
PRVA POLICAJKA SRBIJE

ALEKSANDRA BOŽIĆ, devojka VLADIMIRA BOŽOVIĆA, u ekskluzivnom intervjuu za Press otkriva kako je zavela generalnog inspektora srpske policije i priznaje da su već razgovarali o braku

Možda on naređuje na svom radnom mestu, ali se sa mnom o svemu dogovara. Naša veza je idilična

Znam da Vlada želi da ima decu, isto kao i ja. Volela bih da me zaprosi na neki romantičan način

Generalni inspektor srpske policije Vladimir Božović, koga su fotoreporteri nedavno slikali na jahti Rajka Horvatiča Slovenca u zagrljaju prelepe plavuše, priznao je da je lepotica sa fotografije njegova devojka Aleksandra.
- Jeste, bio sam na toj žurki, a devojka koja se vidi sa mnom na slici je moja devojka Aleksandra. Ima 21 godinu i mi smo zajedno već nekoliko meseci. Pa, imam valjda prava da grlim svoju devojku - rekao je za Press Božović.
Iako generalni inspektor nije bio raspoložen da nastavi priču o svojoj devojci, Press je saznao da je reč o Aleksandri Aniki Božić, studentu druge godine političkih nauka, koja se profesionalno bavi i manekenstvom u Italijanskoj agenciji "Nejms". Aleksandra se prvi put u javnosti pojavila u januaru ove godine, u "Kabareu Rouz", na dodeli nagrada Televizije Palma. Tada su je paparaci "ulovili" sa Vladimirom Stojkovićem, bivšim golmanom Crvene zvezde, koji sada brani za francuski Nant.
- Sa Vladimirom Stojkovićem bila sam u vezi nekoliko meseci, ali su nas obaveze razdvojile - kaže Aleksandra u ekskluzivnom intervjuu za Press. - Ja sam u januaru otišla u Italiju i provela tamo skoro tri meseca, vratila se zbog ispita, a zatim opet otišla u Milano. Vlada sada igra u Francuskoj, tako da više nije bilo mogućnosti da se viđamo. On je divan dečko i stvarno mi je drago što je uspeo. Sve loše što je pisano o nama pisala je jedna novinarka koja je bila zaljubljena u njega.
Kako je počela ljubavna priča između Vas i Vladimira Božovića i kakvo je iskustvo zabavljati se sa generalnim inspektorom policije?
- Počelo je stereotipno. Ružan dan, kiša, ja sam sedela u kafiću sa sestrom, potpuno nesređena, kako mi kažemo, u najgorem izdanju. Okrenula sam se u jednom trenutku i pogledi su nam se sreli. Nisam tada imala pojma ko je on. Samo sam rekla sestri da je sladak. Prišao mi je kulturno i zatražio broj telefona. To mi je tako bilo slatko, jer mi se većina momaka udvara suviše slobodno.
Kako ste reagovali kada ste saznali da je dečko koji Vam se sviđa inspektor policije?
- Nisam se uplašila. Naprotiv. Volim jake muškarce. Možda on naređuje na svom radnom mestu, ali se sa mnom o svemu dogovara. Naša veza je, iako stereotipno zvuči, idilična. Sve što imamo da kažemo jedno drugom, kažemo otvoreno i u lice.
Nije Vam smetalo što Vladimira prati reputacija zavodnika i što su ga mediji često povezivali sa nekim estradnim damama?
- I Vladimir i ja imamo prošlost, koju poštujemo i cenimo. Meni ne treba dečko kog nijedna druga ne želi. Njega je kod mene oduševilo što studiram političke nauke. To je ozbiljan fakultet i stalno me tera da učim. On mi sada ne bi dozvolio da napustim fakultet ni po koju cenu. A što se naše veze tiče, to je čudno. Što sam duže sa njim, sve mi se više dopada. Imamo puno tema za razgovor i sviđa mi se što je stariji od mene, jer sam uvek bila zrelija od svoje generacije.
Da li već živite zajedno?
- Kada sam u Beogradu, nekada sam kod njega, nekada kod mojih roditelja. U svakom slučaju, stalno smo zajedno i mnogo izlazimo. Dakle, najmanje vremena provodimo u bilo čijem stanu.
Priča se da je Vladimir veoma galantan?
- Ja sasvim dobro zarađujem kao manekenka u Italiji i stvarno nisam željna ničega. Naravno da je Vlada pažljiv, kao i svaki Crnogorac. Ipak, kod njega mi se najviše sviđa što je veoma odgovoran. Nikada se nije desilo da prekrši obećanje. Čovek je od reči, i to mi se dopada. Sa takvim osobom je lako živeti.
Da li te je upoznao sa svojom porodicom?
- Jeste. Upoznala sam njegovog brata i dve sestre, a sa njegovim roditeljima sam se samo čula telefonom. On je upoznao moju porodicu, čak i moju baku, kojoj se jako dopao. U stvari, obožavaju ga. Ne znam da li sam se ja dopala njegovoj porodici, ali se prema meni ponašaju veoma lepo.
Poznato je da kada Crnogorac odluči da predstavi neku devojku svojoj porodici, to govori da je verovatno spreman za brak?!
- Naravno da smo razgovarali o braku, ali više onako hipotetički. Znam da Vlada želi da ima decu, isto kao i ja. Volela bih da me zaprosi na neki romantičan način. O tome verovatno sanja svaka devojka. Istina je da sam razmišljala kakvu bih venčanicu volela da nosim. Konkretno o svadbi nismo pričali, ali je on sada pred nekim krupnim životnim odlukama, pa ćemo videti šta će biti. On svoja osećanja pokazuje delima, a ne rečima, tako da sam sigurna da sam mu trenutno veoma draga. Da li je to prava ljubav, možda je još rano govoriti. Ipak smo zajedno tek nekoliko meseci. Videćemo kako će se naša veza razvijati, a Press će sigurno biti prvi koji će saznati ukoliko se odlučimo za brak.
B. PETROVIĆ

Misterija "Mile Dragić"

Povodom priča o sukobu interesa koje su se pojavile posle objavljivanja zajedničkih fotografija Vladimira Božovića i biznismena Mileta Dragića, Aleksandra tvrdi da su se njih dvojica zaista videli prvi put.
- Meni je sve to vrlo groteskno. Vladimir i ja smo Mileta Dragića tada upoznali. To je bila samo jedna obična žurka. Ja sam u Italiji često na sličnim događanjima. Uvek bude puno ljudi, svi se slikaju sa svima, grle, to je tamo normalno i to je deo glamura. A ovde je skandal. Neki su tvrdili da sam na fotografijama pijana, a ja niti pijem, niti pušim. Nosim sočiva - 4,5, i to ponekad stvori čudan pogled kao na tim fotografijama. Oči mi ponekad postanu nadražene od tih sočiva, pa moram da trepnem da ih vratim.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
LARA ČOLIĆ
Zdravko Čolić dao ime novorođenom detetu, izboru imena kumovala njegova starija ćerka Una

Zdravko Čolić danas ide u beogradsku opštinu Savski venac da i zvanično prijavi ime svoje najmlađe ćerke

Zdravko Čolić dao je ime Lara svojoj najmlađoj mezimici, ćerki koja je došla na svet 10. avgusta u ginekološkoj klinici "Papić" u Beogradu. Izboru imena najmlađe članice porodice Čolić kumovala je Zdravkova starija ćerka Una, koja je želela da joj se sestra zove Lara.
- Čim je Zdravkova supruga Aleksandra došla kući sa bebom, Una je radosno uzviknula: "Stigla Lara". Aleksandra i Zdravko su se nasmejali jer još nisu razgovarali o imenu najmlađe ćerke, ali je Una "uzela stvar u svoje ruke" i više nije bilo šanse da se Čolići pojave sa predlogom nekog drugog imena - objašnjava za Press izvor blizak porodici Čolić koji je insistirao na anonimnosti.
Zdravko je, prema sopstvenom priznanju, planirao da dobro izlista imenik ne bi li pronašao neko lepo i neobično ime, da se konsultuje sa suprugom... Ali Una, koja uskoro puni pet godina, sve ih je preduhitrila, davši svojoj novoj sestri ime koje srećni roditelji jednostavno nisu mogli da ne prihvate.
Zdravko Čolić danas će otići u beogradsku opštinu Savski venac da i zvanično prijavi ime svoje mlađe ćerke, Lare Čolić.
(A. D.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
ISPROŠENA
Nova ljubav folkerke Mine Kostić, izvesni Ljubiša, zgodnu pevačicu nedavno je zaprosio u klubu "Stefan Braun"

MINA: Iako je obećao da će mi kupiti i najnoviji model džipa "hamer", još nisam spremna da kažem "da". Treba mi vremena, mada, koliko je navalentan... Ko zna?

Iako se tek nedavno zvanično razvela od Tike, Mina Kostić ne gubi vreme. Kako Press saznaje, novi izabranik Mininog srca je izvesni Ljubiša, sa kojim se folk pevačica poznaje nekoliko meseci. Prema tvrdnjama našeg dobro obaveštenog izvora, Ljubiša je prosto očaran Mininim izgledom i nastupom, pa nije želeo da gubi vreme. Posle samo nekoliko nedelja veze, Ljubiša je poželeo da mu zgodna "džepna Venera" postane životna saputnica.
- Mina je pre desetak dana bila u popularnom beogradskom noćnom klubu "Stefan Braun". Sedela je u društvu prijateljice i dva druga. Neočekivano se pojavio i Ljubiša sa velikom korpom belih ruža. Na iznenađenje Mininih prijatelja, ali i gostiju kluba, zaprosio je tu, pred svima. Posle kratkotrajnog iznenađenja, Minini prijatelji su počeli da je nagovaraju da pristane, međutim, ona je ipak ostala čvrsta u odluci da još malo razmisli - zaključuje naš izvor koji je te večeri bio očevidac neobične prosidbe.
Priču je potvrdila i sama Mina Kostić, koja u izjavi za Press kaže:
- Istina je da imam udvarača. Reći ću vam da se zove Ljubiša, i to je sve. Zaista me je zaprosio u klubu "Stefan Braun". On je jako je duhovit i galantan, ali ja ne mogu da živim od njegovih iznenađenja i poklona. Iako od njega skoro svakog dana dobijem parfem ili cveće, a obećao je i da će mi kupiti i najnoviji model džipa "hamer", još nisam spremna da kažem "da". Treba mi vremena. Mada, koliko je navalentan... Ko zna?
(N. P. - B. P.)

Razočarana zlatiborskim festivalom

Na nedavno održanom festivalu narodne muzike na Zlatiboru, Mina Kostić je nastupila pesmom Vlade Georgieva "Fatalna i plava" i osvojila nula poena, što je veoma iznenadilo i razočaralo:
- Vlado Georgiev mi je napravio sjajnu pesmu. Na festival nisam otišla da bih se takmičila i da bih pobedila, već prezentovala prelepu pesmu. Moram da priznam da sam jako razočarana organizacijom RTS-a. Ako su već želeli da ovo bude samo festival prave narodne muzike, onda je lepo trebalo da kažu: "Mina, tvoja pesma je u pop fazonu i nije adekvatna za ovaj festival, nastupićeš u revijalnom delu i kraj" - zaključuje razočarana Kostićeva.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Golišavi David Beckham pustio "mliječne brkove"

NAKON brojnih dobro plaćenih reklama za poznato osvježavajuće piće, popularni bogati šminker uslikan je za promociju zdravog mlijeka i njegovi posteri uskoro će preplaviti Ameriku.

David će na taj način pomoći i boljem imidžu engleskih nogometaša koji su poznati po lokanju pive nakon utakmica, a neki od njih nakon završetka karijere postaju alkoholičari.

U akciji "Got Milk" Beckham se pojavljuje nakon poznatih zvijezda Angeline Jolie, Liz Hurley i Eltona Johna koji su se također pojavili s brkovima od mlijeka.

On i njegova supruga Victoria na večericama i feštama vole popiti vino i šampanjac, ali ih zbog svog imidža ipak ne reklamiraju.

Izvor: Index

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

MilkDavid1v.jpg
(14.84 KB, 293x381)
MilkLiz1v.jpg
(11.33 KB, 293x204)
MilkAngelina1v.jpg
(16.01 KB, 293x377)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Venčao se Petar Kralj

Petar Kralj, dobitnik nagrade „Pavle Vuisić“ na 41. „Filmskim susretima“ proslavio je preksinoć sa kolegama svoje venčanje u restoranu „Amerikanac“ u Nišu. Bard srpskog glumišta se venčao 22. avgusta u svom stanu sa umetnicom Sonjom Divac koja preksinoć nije bila u Nišu, a sa kojom živi poslednjih sedam godina. Kuma na tom romantičnom venčanju bila je diva naše scene Svetlana-Ceca Bojković.

- Do sada sam bio nelegalan. E, sad sam legalan. Brak je to, nije mala stvar - prokomentarisao je Kralj pred kolegama na slavlju. U Nišu zbog obaveza nije bila Sonja Divac, inače balerina i koreograf, koja je javnosti poznata po ulozi u filmu „Miris poljskog cveća“, a igrala je i u kultnoj seriji „Grlom u jagode“. U „Amerikancu“ je preksinoć bilo zaista živo, a često se naručivala pesma „Marširala, marširala kralja Petra garda“ kao i prepevana pesma Velimira Rajića „Na dan njenog venčanja“, mada je od prisutnih vrlo prihvaćena bila i pesma „Nesanica“. Najveseliji na ovoj zabavi je, svakako, bio Petar Kralj kome je muzika sve vreme bila pored stola, a neki mlađi glumci su uzeli mikrofon i otpevali par pesama starijim kolegama.

Vesela atmosfera potrajala je do duboko u noć. Kalina Kovačević je cele večeri pratila muziku i veselo igrala, reditelj Kokan Mladenović, kao pravi Nišlija, bio je i pravi domaćin do ranih jutarnjih časova Tomi Trifunoviću, Branislavu Trifunoviću, Nataši Marković. Na slavlju si bili i Ljiljana Blagojević, Eva Ras, Radovan Živković...

M. Smiljković

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
U kući „Velikog brata“ traju pripreme statista

Jutarnje gađanje jajima

Ženski vrisak se čuje sve jače, bunovni statisti u kući „Velikog brata“ unezvereni skaču iz kreveta. Tek nakon nekoliko minuta shvataju da je to budilnik „Velikog brata“. Iako statisti samo glume prave takmičare koji će ući u kuću sredinom septembra, kada na TV B92 počinje emitovanje najgledanijeg rialiti šou programa na svetu, atmosfera u kući je sve napetija.

Kao što smo pisali pre dva dana, ukućani moraju da ispune nedeljni zadatak - da preveslaju 300 kilometara do Novog Pazara i nisu baš najsrećniji što odmah po izlasku iz kreveta moraju da sednu za trenažer i nastave sa veslanjem. Tamara, koja je bila kažnjena zato što je drugima odala tajni zadatak koji je dobila od „Velikog brata“, dobija priliku da se izvadi - mora da bar šest stanara domami u dvorište. Počinje da plače, ali na njenu žalost, pridružilo joj se samo troje stanara. „Veliki brat“ je neumoljiv, Tamara mora da napusti kuću.

Ali, iznenađeni statisti uskoro dobijaju priliku da se malo zabave. Naime, Peđa je prekršio pravila ponašanja i bio je drzak prema nekim ukućanima i za kaznu mora da napamet nauči i pred kolegama, naoružanim jajima, izrecituje kilometarsku ljubavnu pesmu Žaka Prevera. Peđa se penje na podijum i počinje da recituje. Posle šestog stiha staje... još jedan stih, a potom opet dramska pauza. Poleće prvo jaje, a nekoliko sekundi kasnije Peđa je prekriven žumancima. Kao pravi „drug“, jedan od mladića je dohvatio crevo i nesuđenog pesnika istuširao hladnom vodom.

To je pravi timski duh! Kako li će tek biti kada počne surova borba za nagradu od 100.000 evra?

A. N.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Druženje slavnog režisera i košarkaškog trenera
Boža Maljković u gostima kod Kuste

Vreme do današnje utakmice osmine finala Svetskog prvenstva u Japanu između Srbije i Crne Gore i Španije Božidar Maljković, jedan od najboljih košarkaških trenera u Evropi, provodi u Mokroj Gori.

Proslavljeni trener juče je krenuo iz Beograda prema Šarganu gde ga je čekao njegov dugogodišnji prijatelj Emir Kusturica u svom etno-selu.

- Bio sam prošle godine u Mokroj Gori, ove idem prvi put. Tamo je priroda fenomenalna, a ono što je Kusturica tamo napravio je raritet. Moj prijatelj je omogućio turistima da uživaju u „malom gradu“, provod je zagarantovan, a druženje sa Emirom i obilazak takvih lepota je idealan za slobodan dan na Mondobasketu - priča Maljković prolazeći kroz Bajinu Baštu.

Na obroncima Mokre Gore bilo je uživanja u piću, iću i svim zlatiborskim đakonijama. Uz pregršt anegdota izanimljivih priča, Kusturica i Maljković su još jednom obišli galeriju, bioskop, crkvu i sve ono što je izgrađeno u tom delu Srbije, a što je delo srpskog reditelja.

I. Velimirović

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Madona će večerati sa Putinom

Madonina ovogodišnja turneja je više nego uspešna. Održala je čak osam rasprodatih koncerata na „Vembli areni“. Uskoro će održati veliki koncert u Moskvi. Posle koncerta otići će na večeru sa predsednikom Vladimirom Putinom. Naravno, pod uslovom da koncert prođe kako treba imajući u vidu neslaganje Madone i Crkve.

Keli Bruk ima najlepše telo ove dekade

Glumica Keli Bruk je proglašena za ženu sa najlepšim telom u poslednjih deset godina. Pre nje je Merlin Monro imala najlepše telo pedesetih, supermodel Tvigi Lavson šezdesetih, Fara Fosit sedamdesetih, Eli Mekferson osamdesetih, Kejt Mos devedesetih.

„Tehnolodži“ žurka na Sajmu

U atrijumu Beogradskog sajma večeras nastupa 12 najpopularnjih domaćih di-džejeva (po izboru publike koja je glasala na sajtu www.tecnologydj.com) na velikoj „Tehnolodži“ žurci. Zvezda večeri je švedski di-džej Kris Lejk koji je trenutno megapopularan sa hitom „Changes“. S obzirom na to da nam, po prognozama meteorologa, predstoji prijatno veče, organizatori očekuje više od 8.000 ljudi. Karte se i danas mogu nabaviti U Bilet servisu i IPS-u po ceni od 390 dinara.
Džej Zi i Bijonse se venčavaju

Reperski par Džej Zi i Bijonse planira veoma skoro venčanje. Planiraju da potroše dosta novca za tu ceremoniju, priča se da su izdvojili čak tri miliona dolara. Svadba će se dogoditi na karipskom ostvu Antili.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
LUIS BOLESTAN
Folk pevač Ljubiša Stojanović sasvim slučajno otkrio da ima srčanih problema i povišen holesterol u krvi

Luis....
U okviru opšteg pregleda, koji svaki dobrovoljni davalac krvi mora da prođe, Luisu lekari konstatovali ozbiljne zdravstvene probleme

Folk pevač Ljubiša Stojanović Luis ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Kako Press saznaje, Luisu su lekari Instituta za transfuziju krvi Srbije pre dva dana otkrili da već duže vreme ima srčane probleme i povišen holesterol u krvi, usled čega bi njegovo zdravstveno stanje moglo da se pogorša ukoliko ubrzo ne poseti lekara specijalistu.
Ekipa Pressa slučajno je srela korpulentnog folk-džezera u utorak, za vreme obilaska Instituta za transfuziju krvi u ulici Svetog Save. Među nekoliko dobrovoljnih davalaca, u čekaonici ispred sale za transfuziju krvi skromno i nenametljivo sedeo je i Luis. U izjavi za Press otkrio je da je dugogodišnji davalac krvi, i da je i tog dana došao u Institut upravo iz humanih razloga:
- Do sada sam više od 30 puta dao krv, pa zašto to ne bih i sada to uradio. Ovo ne radim zbog sebe, već radi same spoznaje da je ta tečnost nekom potrebna. Ne bih da od toga pravim spektakl, ovo je normalan ljudski čin - izjavio je Luis, pre nego što je na njega došao red.
I, dok je u prostoriju za transfuziju ušao nasmejan, Luis je po odlasku bio više nego zabrinut. U okviru opšteg pregleda, koji svaki davalac mora da prođe, pevač je sasvim slučajno otkrio da ima zdravstvenih problema. Lekari Instituta za transfuziju krvi konstatovali su da Stojanović ima povišen holesterol u krvi i ozbiljne probleme sa srcem. Preporučeno mu je da hitno ode na dalja ispitivanja, poseti lekara specijalistu, kao i da odmah promeni režim ishrane.
(LJ. R.)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Bahato

PIRATI IZ MUPA

Generalni inspektor policije Vladimir Božović naterao fotoreportera Pressa da obriše njegove fotografije napravljene na žurki povodom filma "Pirati s Kariba 2"

Vladimir Božović, momačko Dep
Iako su Božović i njegova devojka prisustvovali javnom događaju, generalni inspektor poslao je jednog od svojih telohranitelja da mu privede fotoreportera Pressa, koji je nakon kraćeg "prijateljskog ubeđivanja" bio primoran da obriše fotografije

Najpoznatiji estradni policajac u Srbiji Vladimir Božović naterao je u četvrtak uveče fotoreportera Pressa Đorđa Kojadinovića da obriše fotografije, koje je kolega napravio obavljajući svoju službenu dužnost. Do incidenta je došlo na splavu "Lajmlajt" u Beogradu, na žurki upriličenoj povodom srpske premije američkog filma "Pirati sa Kariba 2".
Generalni inspektor MUP-a Srbije bio je jedan od mnogobrojnih gostiju na "piratskoj žurki", na koju je stigao nešto pre ponoći, u društvu svoje devojke Aleksandre Božić i uz pratnju nekoliko telohranitelja. Iako se nalazio na javnom događaju koji je bio upriličen za predstavnike sedme sile, i na kojem je bilo predviđeno i fotografisanje i snimanje atmosfere i gostiju, Vladimir Božović je okupljenim fotoreporterima mahnuo prstom davši im do znanja da ga ne fotografišu.
Pola sata kasnije, fotoreporter Pressa napravio je iz daljine nekoliko širokih kadrova i fotografija čitavog prostora, a Božović je reagovao potpuno neočekivano (verovatno još pod utiskom kompromitujućih fotografija sa jahte na kojima je ovekovečen u društvu biznismena Mileta Dragića). Poslao je jednog od svojih telohranitelja da mu dovede našeg kolegu. Nakon kraćeg "prijateljskog ubeđivanja", fotoreporter Pressa morao je da obriše sve fotografije na kojima su se, makar i iz daljine, nazirali inspektor i njegova devojka.
(A. D. - S. J.)

Najgusar Luka de Luka

Brojni posetioci došli su na ovu zabavu odeveni u duhu karipskih pljačkaša galija, sa maramama, povezima preko očiju, a nešto posle ponoći upriličen je i izbor za najlepše gusare. Titulu najzgodnije piratkinje ponela je Marija Štrbić, dok je za najgusara proglašen 11-godišnji Luka de Luka, koji je u žestokoj konkurenciji potukao svog poznatog imenjaka, voditelja Luku Tešanovića.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.