Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 280063 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Razlaz Pola Makartnija i Heder Mils
Razvod težak 200 miliona funti

Pol Makartni (64) i Heder Mils (38) pre dva meseca su najavili razvod nakon četiri godine braka koji je, kako tvrde, bio tema čestih ružnih napisa u štampi.

Brakorazvodna parnica koju je pokrenuo bračni par Makartni postaje sve neugodnija, jer je supruga bivšeg „Bitlsa“ teško primila činjenicu da je Pol na sudu opisuje kao nerazumnu osobu i cepidlaku.

Da podsetimo, sve je počelo kada su se u britanskim medijima pojavili „rani radovi“, eksplicitne golišave fotografije Heder Mils iz mlađih dana sa nekolicinom muškaraca, kao i priče o prostituciji kojom se Heder, navodno bavila. Razvod je bio neminovan, a britanski mediji željno iščekuju svaki dan suđenja kako bi saznali što više pikantnih detalja.

Ser Pol je svoju drugu suprugu opisao kao osobu koja „loše postupa prema osoblju u kući“, koja se „nerazumno ponaša“ i „voli da prigovara“, pišu britanski mediji „San“ i „Dejli miror“.

Službena predstavnica Heder Mils odmah je uzvratila da će ona predočiti protivargumente putem svojih britanskih i američkih advokata. Par nije zaključio bračni ugovor i, kako navode stručnjaci, Milsova bi od najbogatijeg muzičara u Ujedinjenom Kraljevstvu mogla dobiti od 50 do 200 miliona funti (od 72 do 290 miliona evra).

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Svadba u Francuskoj - Žan Reno i Zofija Borucka
Žan Reno se oženio treći put

Legendarni francuski glumac Žan Reno i američka manekenka Zofija Borucka venčali su se u subotu u seocetu Le Bo de Provans, blizu Avinjona, na jugu Francuske.

Žanu Renou je ovo treći brak, a ceremoniji koja je obavljena dan pre njegovog 58. rođendana, prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Francuske Nikolas Sarkozi, režiser Ron Hauard i popularni pevač Džoni Holidej, dok je ceremoniju venčanja obavio gradonačelnik seoceta Žerard Žuve, Renoov prijatelj. Reno je u Francusku došao kao tinejdžer iz Maroka. U Parizu je studirao glumu, potom igrao u pozorištima i u nekim televizijskim serijama, a prvu veliku ulogu ostvario 1979. godine. Najbolje role ostvario je u filmovima Lika Besona, a kritičari su oduševljeni njegovom ulogom kapetana Bezua Fešea u aktuelnom blokbasteru „Da Vinčijev kod“. Iz prvog braka sa Ženive ima ćerku Sandru (28 godina) i sina Mikaela (26), a iz drugog braka sa manekenkom Natali Dizkijevič sina Toma (10) i ćerku Serenu (Smile.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Svadba u Sen Tropeu - Pamela Anderson i Kid Rok
Venčanje na jahti

Glumica Pamela Anderson udala se, po drugi put, proteklog vikenda za američkog pevača Kida Roka na jahti u zalivu francuskog ekskluzivnog letovališta Sen Trope.

- Zaljubljena sam, srećna, vidim svetlost - napisala je Pamela pre neki dan na svojoj Internet adresi.

Kanadska glumica je postalo poznata rolom u seriji „Čuvari plaže“, a 1995. godine se udala za bubnjara benda „Motli kru“ Tomija Lija. Imaju dva sina - Brendona (10 godina) i Dilana (Smile, a razveli su nakon tri godine braka.

Seksepilna Pamela je sa Rokom u vezi bila pre nekoliko godina, ponovo su se spanđali nedavno i odlučili da se venčaju, što su objavili prošle nedelje. Ovoga leta paparaci su ih često slikali na Francuskoj rivijeri.

- Udaću se nekoliko puta za istog momka ovog meseca - najavila je pore nekoliko dana Pamela i... počela da ostvaruje obećanje. Kako je tada rekla - planiraju da se venčaju i u Malibuu, Detroitu i Nešvilu. Živi bili, pa videli.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Svadbeno veselje u hotelu „Park“ - Nataša i Dača

I mlada zapevala

Svadbu pevačice Nataše Bekvalac i vaterpoliste Dače Ikodinovića svi gosti dugo će pamtiti. Venčanje je počelo u 20 časova u novosadskom hotelu „Park“.

Specijalno za ovu priliku recepcija, hol i ulaz u hotel bili su svečano ukrašeni, a crveni tepih oko koga je bilo poređano zelenilo sa nameštenim vatrometom zasijalo je punim sjajem kada su mladenci prilazili ka recepciji, gde ih je čekala matičarka. Čim su pred svedocima rekli „da“, i dok su se ljubili, sa plafona je palo na stotine balona.

Uz nazdravljanje šampanjcem, gosti su se premestili u svečanu bal salu gde je nastavljeno slavlje. Nataša je otišla da se presvuče, te se vratila u belom kompletu. U potpuno opuštenoj atmosferi, oko 200 zvanica je uživalo u hrani i piću. Gosti su se služili sa švedskog stola na kojem je bilo preko 40 različitih jela. Torti i kolača je takođe bilo u izobilju, a svadbarska torta je imala nekoliko spratova, bila je visoka oko metar i iz nje je prskao mali vatromet.

Za muzički deo programa prvo su bili zaduženi Ana Kokić i „Blizanci“. Kada je Ana počela da peva „Poludim li u 25“, Nataša, koja se šetkala i ćaskala sa gostima, čuvši prve taktove svog hita preuzela je mikrofon od mlađe koleginice i nastavila da peva. Nakon toga je otpevala još nekoliko svojih poznatih pesama. Te večeri uglavnom nije bilo klasičnih svadbarskih pesama, preovladavala je zabavna muzika, a kako je jedna od zvanica bila Goca Božinovska, i ona je mladencima i ostalim gostima otpevala nekoliko hitova. - Svadba je bila predivna. Sve je bilo na nivou. Među gostima nije bilo ljudi sa estrade, a lepšu haljinu od Natašine nisam videla. Ja sam otpevala pet, šest, pesama tipičnih za igranje i za dobru atmosferu. Znam ja šta i kako treba - rekla je Goca za „Blic“.

Oko jedan sat posle ponoći na red su došli „Blek pantersi“, poznati beogradski romski orkestar koji je uspeo da održi odličnu atmosferu. Interesantno je da su oni ušli u salu sa vaterpolo kapama.

Nataša je otišla još jednom da se presvuče, te je ovoga puta sve zasenila kada se pojavila u dugačkoj haljini bež boje ukrašenom kristalima. Dača nije toliko držao do mode, samo je na pola večeri skinuo sako, te nastavio da se veseli. Inače, Nataša i Dača skoro da se nisu razdvajali čitavo veče. Držali su se za ruke, mazili i ljubili, a kao pravi domaćini, uspeli su da obiđu sve goste u sali.

Poslednji gosti su dočekali zoru u hotelu „Park“.

Neven Džodan

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Svadbeno veselje u „Kolingu“ - Marija i Srđan Đurić
Političari ostali uzdržani

Srđan Đurić, šef Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima, venčao se u subotu sa Marijom Jovanović, apsolventkinjom prava iz Paraćina.

Crkveno venčanje je održano u Sabornoj crkvi u Beogradu, a između ostalih prisustvovali su i premijer Vojislav Koštunica, direktor BIA Rade Bulatović, ministri Aleksandar Popović i Dragan Jočić... U popodnevnim časovima gosti su počeli da dolaze u restoran „Koling“ na Dedinju. Oko 120 zvanica okupilo se u bašti restorana koju su uredile organizatorke ovog veselja Marija Tarlać i Tamara Paunović. Bela boja je bila dominantna, stolovi i stolice su bili poređani u dva reda pa su se mladenci prošetali između njih, a sve je delovalo kao u američkim filmovima. Ubrzo je obavljeno građansko venčanje, a kada su mladenci rekli „da“ pred matičarom, usledio je vatromet i veselje je moglo da počne. Mladenci su odigrali prvi ples, a zatim je mladin otac, koji je bio među najveselijima, zaplesao sa ćerkom. Zavodljiva pop muzika naterala je pojedine zvanice da zaigraju, a većina je sedela i uživala u opuštenoj atmosferi.

Za jednim stolom - prijateljski razgovori. Vojislav Koštunica, Rade Bulatović, Dejan Mihajlov i Dragan Jočić razgovarali su o svemu i svačemu (kako smo načuli, ponajmanje o politici).

- Sve je bilo fino i veoma pristojno. Prisutni političari nisu se ničim izdvajali od ostalih zvanica, te su uglavnom ćaskali u društvu, dok su njihovi telohranitelji stajali napolju i bili potpuno neupadljivi - rekao nam je gost koji je prisustvovao ovom slavlju.

N. Džodan

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
"Zajdi, zajdi" gratis
M. S., 31. jul 2006

Spektakularno najavljivano gostovanje folk zvezde Svetlane Ražnatović u Strugi, se umesto 45-minutnog koncerta svelo na blok od samo tri pesme otpevane na plejbek, plus "Zajdi, zajdi" uživo! Ceca je nastupila kao gost manifestacije "13 za najuspešnije" i za to dobila honorar od, nezvanično saznajemo, najmanje 50.000 evra! Desetak hiljada fanova dobilo je za uzvrat obećanje da će se s njom družiti
za Novu godinu, na centralnom skopskom trgu. Cecin boravak u Strugi i Ohridu u bezbednosnom smislu ličio je na dane kada je dolazio Tito, tvrde meštani. Pevačica je doputovala "Jatovim" taksi avionom, a u stopu je pratilo 12 telohranitelja. Jedinu brigu zadao im je nestanak struje u Strugi, kada je Ceca posle "koncerta" dok je išla na večeru, ostala desetak minuta zaglavljena u liftu.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
LJUBAV U DUBAIJU
Sindi "Models" u vezi sa libanskim biznismenom Žanom, vlasnikom lanca bioskopa u Emiratima

Sindi Models...

Bogati Libanac vlasnik i jedne od najvećih diskoteka u Dubaiju - "Pepermint", a poznat je i kao bivši dečko još jedne Srpkinje - Jelene Jakovljević

Jedna od najzgodnijih Srpkinja, Ivana Stamenković Sindi, u vezi je sa poznatim biznismenom iz Dubaija, tvrdi sagovornik Pressa, blizak devojci iz prve postave "Modelsa". Naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti, kaže da se Sindi nedavno vratila iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde je boravila poslednjih nekoliko meseci.
- U toku boravka u prestonici azijskog turizma Sindi je skoro sve vreme provodila sa Žanom, poznatim Libancem, inače vlasnikom najvećeg lanca bioskopa u Dubaiju. Pored toga, ovaj uspešni biznismen poseduje i jednu od najvećih tamošnjih diskoteka - "Pepermint", a posebno je zanimljivo da je ovaj gospodin poznat i kao bivši dečko još jedne poznate Srpkinje - Jelene Jakovljević.
Sagovornik Pressa kaže da je Jakovljevićeva, pre nego što je upoznala svog sadašnjeg verenika Saida, bila ludo zaljubljena u Žana.
- Sindi je došla u Dubai na poziv svojih drugarica, a desilo se da se odmah zaljubi u Žana, izuzetno bogatog Libanca, koji drži sve bioskope u ovom gradu. Sindi i Žan su se i upoznali u njegovoj diskoteci, a ljudi koji su imali prilike da ih vide zajedno tvrde da lepši par odavno nije viđen u ovom mondenskom gradu. Najveća prepreka njihovoj vezi mogla bi da bude činjenica da je ovaj biznismen zakleti neženja i da ga je zbog toga već ostavilo nekoliko devojaka. Sindi je upravo zbog toga i došla u Beograd, a povratak u Emirate planira na jesen. Da li će i njena ljubav prema Žanu preživeti letnje mesece, ostaje da se vidi - zaključuje izvor Pressa.
U izjavi za Press, Ivana Stamenković neuverljivo je demantovala svoju vezu sa Arapinom.
- Ne znam ko je taj Žan. Verovatno sam ga upoznala, jer sam u Dubaiju bila tri meseca i mnogo sam izlazila - rekla je Sindi, i odmah promenila temu: - Išla sam na razne žurke, a na jednoj od njih sam upoznala i skoro sve vozače Formule 1. Čak sam prisustvovala onoj čuvenoj žurki koju je priredio Roberto Kavali - zaključuje atraktivna "modelsica". B.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
INTERVJU: Boban Petrović

KRALJ BG ŽURKI

Nekadašnji lider grupe "Zdravo", čija se pesma "Prepad" ponovo sluša po klubovima, trenutno živi na relaciji Marbelja - London - Njujork, ali i dalje tvrdi da nigde nema tako dobre zabave kao u Beogradu

Boban Petrović

Na njegove legendarne žurke, koje su trajale i po deset dana, dolazili su svi koji drže do svog imidža - Goran Bregović, Bojan Maljević, reditelj Aleksandar Milić, Maksa Ćatović, slikar Sava Travanov...

Titula beogradskog šmekera i mangupa krajem 70-ih s pravom je pripadala Bobanu Petroviću. Boban ili Bob, kako su ga prijatelji i poznanici zvali, svirao je klavir, kao klinac igrao fudbal u Zvezdi, radio kao disk-džokej, bio vlasnik prvih diskoteka u gradu, pravio najbolje žurke tog vremena, družio se sa novinarima i sa "žestokim" gradskim momcima i uvek bio u pratnji dobrih "riba". Kasnije počinje da se bavi muzikom i postaje fanki i disko kralj Beograda. Napisao je autobiografsku rokenrol knjigu "Rokanje" i na kraju otišao iz Srbije da bi se bavio biznisom. Trenutno živi na relaciji Marbelja - London - Njujork.
Na neki način, posredno, i dalje je u muzičkim vodama. Iako protekle decenije skoro potpuno zaboravljeno, u poslednje vreme njegovo ime ponovo kruži gradom. Pesma "Prepad" sa albuma "Žur" je zahvaljujući emitovanju na Radiju B92 stekla novu mladost u nekim gradskim klubovima. A Bobanova "žvaka" je i dalje opčinjavajuća i zavodljiva.
Zašto muzika, a ne fudbal?
- Počeo sam da treniram, dobro mi je išlo, ali kad sam negde u 15-16. godini počeo da izlazim po igrankama i matineima (Dom omladine, Gradski podrum), vratio sam se muzici. Već u tim godinama počeo sam aktivno da radim kao disk-džokej po nekim diskotekama, pa sam kasnije avanzovao u nekog ko je vodio čitav biznis u tim diskotekicama - u Pančevu, pa u hotelu "Šumadija" na Banovom brdu. Malo je poznato da sam pomogao Oliveru Mandiću, jer je prvi put svirao kod mene u diskoteci.
A onda si shvatio da bi i ti mogao da budeš zvezda...
- U vreme kad sam bio disk-džokej i kad su prve diskoteke počele da niču, posle Laze Šećera i podruma u "Ateljeu 212", uglavnom sve je vuklo ka roku. Malo kasnije se stvar promenila i počelo više sa nekom crnom muzikom. Znam da sam besomučno puštao Kertisa Mejfilda "Move On Up" i kasnije njegovu muziku iz filma "Šaft"... To su bile neke stvari koje sam voleo da puštam, uživajući pri tom da gledam posetioce koji su besomučno igrali... U isto vreme sam kod kuće svirao klavir, pa sam počeo da pravim svoju muziku, pisao sam i neke tekstove koji su mi prilično išli od ruke... Sve se to dopalo nekim ljudima i onda sam rešio da napravim grupu koja se zvala "Zdravo". Bili smo rodonačelnici tog nekog fanki ili polu-disko zvuka, čak se i naš drugi singl zvao "Disko je prava stvar". Prvi singl "Meteorologija" naoko je bila naivna stvar, a napisao sam je jer me je nerviralo što su svi stalno nešto predviđali i stalno su grešili: meteorolozi, političari... Prvo je trebalo da se zove "Prognozeri", ali da je ne bi zabranili nazvao sam je "Meteorologija". Bio je to veliki hit i znam da smo skinuli "Bijelo dugme" sa prvog mesta tadašnjeg "Diskomera" na Studiju B.
Tada su žurevi bili glavna gradska zabava?
- Pravio sam mnogo žureva po kućama i po stranim diplomatskim predstavništvima. Klinci, sinovi ambasadora, imali su dobre gajbe, pa kad roditelji odu na odmor, oni ostanu sami i mi rasturimo kuću i to ludilo traje 10 dana bez prestanka. Čest gost mojih žurki bili su Goran Bregović, pa Aleksandar Mandić - reditelj koji je režirao neke moje spotove, pa moji drugari Bojan Maljević i Maksa Ćatović, TV voditeljke, glumci, razni umetnici, slikari kao, recimo, Sava Travanov... Svaki od tih žureva je bio kao neka vrsta hepeninga koji je imao za cilj da se skupi što više ljudi, kako bih to najbolje definisao - ljudi sa stilom.
Otkuda toliko zabave u siromašnoj zemlji?
- Znam da su "Jugotursovi" čarter letovi za London, Pariz, Rim... bili po dva-tri meseca unapred rasprodati, znam da je rulja bila obučena bolje nego u londonskom Karnabi stritu, znam da su gliseri i čamci šibali po Savi, a pri tom su svi imali vremena za zezanje. Kao, gde ćemo večeras, da li ćemo u Resnik? U gradu tada nisu dozvoljavali da se pravi gužva posle ponoći, pa se neko dosetio da u predgrađima napravi neke diskoteke koje nisu bile najreprezentativnije, ali u principu je moglo da se ostane do ujutru... Sva ta mešavina roka, hipi pokreta, a pri tom pare okolo i mogućnost da se "isprati" sve što se zamisli, donela je neku kreaciju koja je sedamdesetih napravila Beograd centrom svetskog ludila. Ovo što sada vidim, a dugo nisam dolazio, je da Beograd ima neviđenu atmosferu... Ja sam čas u Njujorku, čas sam u Londonu, ali taj neki osmeh i taj neki naboj... Kad prođem ulicom Strahinjića bana, vidim da ima želje i ima motiva da se ljudi dobro zabave, da se živi relaksirano, jedino imam utisak da celokupna situacija, ratovi koji su bili i ludilo koje se rodilo iz svega toga, sputavaju mlade ljude da budu pozitivniji i otvoreniji... Kad kažem mlade ljude, ja sebe smatram mladim, još uvek sam u tripu i nemam nikakav problem sa godinama...
B. Nikolić

Ćerka Ana među britanskom muzičkom elitom

- Moja ćerka Ana i ja imamo jednu malu nezavisnu izdavačku kuću i studio u Marbelji, gde sada živim. Do sada smo objavili desetak albuma. Inače, Ana je prva eks-Jugoslovenka koja je ikada bila na Top 10 u Engleskoj, i to ne jednom nego dva puta. Nisam hteo da to mnogo potenciram, ali na njenom sajtu www.anaann.com mogu da se čuju neke njene stvari koje sam i ja producirao zajedno sa njom, jer je ona mnogo muzički obrazovanija od mene.
Ana je, inače, bila i talentovana teniserka i kao 15-godišnjakinja osvojila je nekoliko juniorskih turnira u Španiji.

Kalifornija u Beogradu

- Danas, kad sretnem nekog suludo uobraženog Amerikanca i počnem da mu objašnjavam kako je Kalifornija sedamdesetih bila u Beogradu, a ne u Kaliforniji, on me gleda bledo: "Kako? A "Bič bojs"? A surfovi?", a ja mu na to kažem da su se oni tamo već tada ubijali radeći, a mi ovde smo imali mnogo više vremena da se dobro zezamo, a pri tom bez ikakvog veličanja političkog sistema koji nam je to omogućio, jednostavno se desilo da smo imali mogućnost da dođemo do para. Sad ako bi me neko pitao kako i zašto - ne znam, ali maltene smo svi mogli da dođemo do nekih para

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Nokia N86
Švarceneger: Bler može da glumi Terminatora 4

Kada Toni Bler bude odlučio da se povuče iz političke, mogao bi da okuša sreću u Holivudu, izjavio je guverner Kalifornije, bivši glumac Arnold Švarceneger koji je britanskom premijeru čak ponudio i konkretne poslove.

"Mogli biste da vodite Ujedinjene nacije? Ili nešto slično. Ako traži posao i želi da radi u Holivudu, imam upravo ono što mu treba: može da glumi Terminatora 4", rekao je Švarceneger na zajedničkoj konferenciji za novinare po završetku skupa posvećenog klimatskim promenama.

Bler se nasmejao pre nego što je odgovorio: "To je najbolja ponuda koju sam dobio! Tužno, ali to je jedini posao koji mi je neko ponudio".

Britanski premijer je ranije najavio da se neće kandidovati na sledećim izborima u Velikoj Britaniji.

Bler je došao u Kaliforniju da bi promovisao britansku trgovinu sa ovom američkom državom.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v26053p0.jpg
(17.68 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
FOLK NASER

Press otkriva: Pred ratnim zločincem Naserom Orićem pevalo pola srpske estrade

U diskoteci "Arena" na jezeru Modrac kod Tuzle u kojoj je Naser Orić redovan gost, do sada pevali Seka Aleksić, Viki Miljković, Ljuba Aličić, Sinan Sakić, Maja Marijana, Jana i još mnogi drugi folk prvoligaši

Naser Orić, za koga se po Tuzli priča da je i suvlasnik ove diskoteke, najviše voli da sluša Luisa

Senaid Alić: Ja sam jedini vlasnik, Naser je samo redovan gost!!!

Bura koju je podigla informacija da je Stoja pevala na svadbi ratnog zločinca Nasera Orića još se nije stišala, a već se sprema novi vihor jer, prema tvrdnji izvora Pressa, ova folk-pevačica nije jedina zvezda iz Srbije koja je imala "čast" da nastupa pred zloglasnim srboubicom. Press saznaje da su u diskoteci "Arena jezera Modrac", u kojoj je Orić redovan gost, do sada pevali i Seka Aleksić, Viki Miljković, Ljuba Aličić, Sinan Sakić, Maja Marijana, Jana i još mnogi drugi folk prvoligaši.
- Orić je nekoliko godina proveo u pritvoru Haškog tribunala, a otkad je nedavno izašao iz ovog zatvora, gotovo svakodnevno posećuje diskoteku "Arena jezera Modrac". Retko kada izostaje sa koncerata koje ovde drže srpske folk zvezde, ali se ni ne eksponira preterano, niti im prilazi - kaže sagovornik Pressa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:
- Već nekoliko nedelja tabloidi bruje kako je Stojanka Novaković pevala na svadbi Nasera Orića, a niko ne zna da je pred njim, osim Stoje, koja je ovog zloglasnog Bosanca zabavljala pre rata u Bosni, pevalo pola srpske estrade. U diskoteci "Arena jezera Modrac" do sada su pevali Seka Aleksić, Viki Miljković, Ljuba Aličić, Sinan Sakić, Maja Marijana, Jana i mnogi drugi folkeri "s ćirilične strane Drine". Press je nedavno i pisao da je u ovom mestu nadomak Tuzle nastupala Viki Miljković, koja je umesto honorara dobila dijamantsku ogrlicu čije je poreklo u najmanju ruku sumnjivo - kaže naš izvor.
Naš sagovornik tvrdi da je upravo jedan Srbin omiljeni Orićev pevač:
- Ono što zasigurno znam je da Naser najviše voli da sluša Luisa - kaže dobro obavešteni izvor Pressa, uz opasku da pomenuti srpski pevači najverovatnije nisu ni znali da je diskoteka "Arena jezera Modrac" u suvlasništvu ratnog zločinca Nasera Orlića, o čemu bruji čitava Tuzla:
- Ovde svi pričaju da je Orić novac za izgradnju diskoteke svojevremeno dao legalnom vlasniku Senaidu Aliću i da je na taj način zamaskirao svoje suvlasništvo. Njih dvojica navodno dele zaradu, a pevači se utrkuju ko će pre nastupati u "Areni jezera Modrac", s obzirom na to da, pored unutrašnjosti u koju stane hiljadu ljudi, postoji i bašta koja prima oko 7.000 gostiju, pa su i honorari ogromni. Sam Naser Orlić, inače, i živi u blizini ovog popularnog kluba - zaključuje izvor Pressa.
(B. P. - N. P. - U. J.)

Senaid Alić: Ja sam jedini vlasnik, Orić je samo redovan gost!!!

Senaid Alić, koji važi za jednog od najsposobnijih bosanskih menadžera, u izjavi za Press demantovao je da Naser Orić ima bilo kakve veze sa "Arenom", ali je potvrdio da je donedavni haški pritvorenik redovan gost na jezeru:
- Ja sam stoprocentni vlasnik "Arene jezera Modrac", koju imam već 10 godina. Naser Orić je samo čest gost mog lokal, i ništa više od toga. Tačno je i da ovde nastupaju najveće srpske folk zvezde, a postoji mogućnost da je došlo do zabune, jer je Orić pre šest godina bio vlasnik jednog ovdašnjeg splava diskoteke.

Seka: Prvi put čujem ko je vlasnik!

U izjavi za Press, Seka Aleksić potvrđuje da će 5. avgusta nastupiti u bašti "Arene na jezeru Modrac":
- Očekuje se da će u subotu na moj nastup doći skoro 10.000 ljudi. Radimo sa vrhunskim ozvučenjem i osvetljenjem, biće spektakularno, a za to ko je vlasnik prostora prvi put čujem. Koliko znam, vlasnik "Arene" i organizator koncerta je Senaid Alić - kaže Seka.

Luis: Nemam pojma ko je Naser Orić!

Ljubiša Stojanović Luis tvrdi da nikada nije čuo za Nasera Orića:
- Nemam pojma ko je taj čovek. Pevao sam pred mnogima, ali u tu diskoteku nisam išao. Nastupao sam u humanitarne svrhe, po skoro svim našim zatvorima, i nebitno mi je da li me vole kraljevi ili zločinci. Pevam gde god mogu da donesem malo radosti - kaže ravnodušno Luis za Press.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.