Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 280611 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Nikada nisam bio
nikakav plejboj
R.Radosavljević, 12. maj 2007

ŠTA je specijalitet kuhinje sa Uba?
- Sve što je specijalitet Uba, to je i specijalitet Srbije, tako da je teško izdvojiti nešto posebno. Možda, recimo, pita od domaćih kora. Moja žena Branka voli da kuva razna jela, a naročito da sprema testa i da mesi pogače koje su njen specijalitet. I ja sam slab prema hrani, volim da jedem i uvek me iznenade ljudi, kao što je i moja mlađa ćerka, koji kažu da su zaboravili da jedu ili da im nije važna hrana. Meni jeste, umem da uživam u raznim kuhinjama i specijalitetima, i stalno se borim sa kilažom.

Prisutni ste u javnosti više od četiri decenije, a ipak ste uspeli da zadržite neku svoju distancu i zatvorenost. Da li po prirodi imate taj "gard"?
- Tokom cele karijere mnogo sam se trudio da sačuvam privatnost i ono što je moja prava priroda, što sam u duši, i bez obzira na to što su mi neki to zamerali, verujem da me je takvo ponašanje negde i sačuvalo. Jesam zatvoren, umeo sam sebe da doziram u većini stvari, iako sam dolazio u velika iskušenja, naročito u vreme dok sam igrao. Moja karijera bila je i direktorska, i predsednička, u velikom klubu i na prostoru bivše Jugoslavije, koja nije bila mala i beznačajna država. Ostao sam, međutim, ono što jesam, pre svega, normalan i običan u svim situacijama, i onda kada je bilo dobro i kada nije, što je ponekad i najteže.

Šta vi smatrate najvažnijim što vam se dogodilo u životu?
- Dogodile su mi se mnoge stvari, vrlo značajne, lepe i dragocene, i privatno i profesionalno. Mislim, ipak, da mi je život obeležila ljubav prema fudbalu. Doživeo sam milion stvari koje nisam mogao ni da zamislim, i nikada nisam razmišljao o tome da li sam nešto propustio, jesam li mogao još nešto da uradim. Sve što je trebalo da mi se desi, desilo se. Kada podvučem crtu, nemam razloga da sebe ne smatram srećnim čovekom, a čini mi se da nisam od života tražio više nego većina ljudi. Uvek sam, uglavnom, znao šta želim i koliko mogu.

Dugo vremena važili ste za plejboja one velike Jugoslavije, vaše veze sa tadašnjim lepoticama, među kojima je bila i Ivona Puhijero, zvanična mis države, pratila je celokupna štampa. Da li ste zaista bili veliki osvajač i šta je istina od svih tih priča?
- Istina jeste da nikada nisam bio nikakav plejboj, niti me je to zanimalo, uvek sam bio samo fudbaler. Ali, u to vreme bio sam mlad i izuzetno popularan, pisalo se o meni gotovo svakodnevno, pa su se tu našli i razni napisi o mojim, navodnim, vezama i flertovima. A pošto nikada ne volim da se vraćam u ono što je bilo, neka ostane tajna i moja ljubavna prošlost.

Ko je koga zaprosio - vi Branku ili ona vas?
- Od prvog trenutka kada sam video Branku, a bila je izuzetno lepa, znao sam da će biti moja žena. Ne znam koji je faktor bio presudan za tako brzu odluku, iako sam kasnije mogao da vidim i njene druge kvalitete, obrazovanje, zrelost prema životu, odgovornost. Dugo smo se zabavljali pre nego što smo se venčali, bio sam zaljubljen u nju i mnogo sam je voleo, iako smo odlagali brak zbog obaveza koje sam imao. I danas je volim, rodila mi je dve ćerke, isto bih je voleo i da nije, i danas mi je možda žao jedino to što nemam više dece.

Bili ste izabrani za našeg sportistu veka, kolege su vas često birale kao najboljeg fudbalera. Koga biste vi izdvojili kao boljeg od sebe?
- Kao klinac, mnogo sam voleo Šekularca i Skoblara. Posle se pojavila plejada novih igrača, a ja sam toliko dugo bio u reprezentaciji da sam uhvatio nekoliko generacija - igrao sam i sa Vasovićem, Borom Kostićem, pokojnim Durkovićem, Aćimovićem, čak sam se oprostio od reprezentacije igrajući, recimo, sa Zajecom i Sušićem. U Zvezdi sam igrao 13 godina, i to u staroj Jugoslaviji, kroz koju je prošlo toliko sjajnih igrača i timova, i gde je popularnost klubova bila ogromna. Ali, pošto nikada za sebe nisam rekao da sam najbolji, ne mogu da kažem ni ko je bolji od mene. Eto kakav sam diplomata!

I vi i vaša žena izgledate mnogo mlađi u odnosu na svoje godine. Čemu dugujete taj dobar izgled, da li on možda ima veze sa novom modom silikona?
- Nije ništa drugo, samo naša priroda, a ne, ne znam koje i kakve intervencije. Celog života, recimo, koristim samo "nivea" kremu. Ne znam koju kremu Branka koristi, verovatno neku kvalitetniju, ali je ona iste genetike kao i ja.

Vaša Branka i Danica Drašković mogu se videti zajedno na gotovo svim premijerama, koktelima, revijama... Vi izbegavate ovakva događanja?
- Pojavim se i ja ponekad, kada treba, ali nisam iz te "branše". Uvek sam negde po strani, a nemam ništa protiv što Branka više od mene voli takve izlaske. Ima društvo, ona i Danica su dobre prijateljice već godinama i često izlaze zajedno.
Da li to znači i da vam je omiljeni političar Vuk Drašković?
- Zašto da ne, on je divan čovek, ali ne zbog toga što se naše žene druže. Ipak, ne bih govorio o njegovim kvalitetima, jer izbegavam da uopšte pričam o politici.

Iz kojih razloga - zato što vas ne zanima ono što se događa, ili što ste, kao i neki drugi ljudi, šokirani našom političkom scenom?
- Vrlo me zanima sve što se u politici ovde dešava, iako sam često i šokiran. Ne volim, međutim, to da komentarišem javno, znam kakva je reakcija mnogih običnih ljudi kojima je dosadila politika, tako da moje političko opredeljenje ostaje privatna stvar.

Ko odlučuje o vašoj garderobi i izgledu?
- Uglavnom ja, ali volim da konsultujem ćerke, pogotovo ako putujem negde, i uvek ih poslušam. Volim odela i kravatu, i to ona firmirana, iako nisam opterećen materijalnim pokazivanjem. Najviše mi odgovara "Brioni", tu sam uvek mogao da nađem svoj broj, a volim i kuće "Armani" i "Kiton", koji se smatraju najboljim firmama muških odela. Ali, tu već moram nešto da popravljam - ili su mi rukavi kratki, ili pantalone dugačke. Od parfema, najviše sam koristio "bulgari".

Čime žena najbrže može da skrene vašu pažnju?
- Zar mislite da sve smem da govorim, i da pri tom znam da će Branka to da čita?

Ko je "prvi" u vašoj kući?
- Moja žena, priznajem, ali nisam "papučić".

Koje ste filmove gledali više od dva puta?
- Film koji sam najviše voleo je "Kum 1", uvek mogu da ga gledam, ili "Sjaj u travi". Od domaćih filmova gledao sam skoro sve - od ubijanja Nemaca do Kovačevićevih komedija, a najbolji reditelji su Slobodan Šijan i Goran Paskaljević. Sa njima sam bio u vojsci, delili smo istu sobu, a posle je došao i sjajan kompozitor Zoran Simjanović.

Da li ste upoznali neke svetske umetnike?
- Posle jedne utakmice Jugoslavija - Francuska, bio sam na ručku u Parizu sa Belmondom, koji je mnogo voleo fudbal. Prijatno me je iznenadio koliko se normalno ponašao, kako je ležeran i šarmantan, a u to vreme bio je jedna od najvećih zvezda evropskog filma. U Parizu sam sreo i Alena Delona, on je drugačiji tip, a u to vreme išao je s petoricom telohranitelja. Ali, ako kažem da sam voleo filmove Kirka Daglasa, onda možete da zamislite kom vremenu pripadam, a oni koji budu ovo čitali, neće ni znati ko su ti glumci. Sviđala mi se i Klaudija Kardinale, Natali Vud, Katrin Denev iz mlađih dana, Brižit Bardo na početku karijere.

Koja vam je omiljena knjiga?
- Pročitao sam, recimo, "Alhemičara" kada je bio hit. Više volim da slušam muziku, iako slabo idem na koncerte. Poslednji put išao sam da slušam Pavarotija. Ne kažem da ne bih mogao da spavam da nisam bio na njegovom koncertu, ali sam stvarno bio radoznao i imao želju da ga vidim i čujem.

Gde biste, takođe, mogli lepo da živite?
- U Italiji ili Španiji, tamo su nam po mentalitetu najsličniji, s tim što su Španci, čini mi se, još luđi od nas.

Da li biste sebe mogli da prepoznate u nekoj poslovici ili aforizmu?
- "U dobru se ne ponesi, u siromaštvu se ne postidi." To mi je negde blisko.

PORED svih domaćih i međunarodnih priznanja koje je Dragan Džajić dobio u eks-Jugoslaviji, Srbiji i u svetu tokom svoje dugogodišnje karijere, on je i jedini fudbaler, i sportista uopšte, koji je u našoj javnosti opisan i kao "usputna radost našeg života". Kao najznačajnije fudbalsko ime ovih prostora, ušao je u sve antologije domaćeg fudbala, a o njemu su tokom proteklih 40 godina ispisane hiljade stranica najrazličitijih priča. Najveća zvezda u istoriji "Crvene zvezde" i majstor svih "fudbalskih zanata", imao je čast da u čitavom svetu proslavi dres "crveno-belih" i reprezentacije. Pele, fudbalska legenda svih vremena, odabrao je tim tadašnje Jugoslavije za svoj oproštaj od selekcije Brazila 1971, da bi Dragan Džajić bio poslednji kapiten koji mu je na brazilskoj "Marakani", pred 170.000 gledalaca, poslednji put pružio ruku u dresu "karioka".
Džajić je rođen na Ubu 1946, oženjen je Brankom, s kojom ima dve ćerke.
Za gosta "Novosti", naš najekskluzivniji restoran "Verdi" , poslužio je specijalitete mediteranske kuhinje - kao predjelo, miks zelene salate sa pinjolima i mariniranom hobotnicom, a kao glavna jela špagete sa lososom i brokolima u sosu od paradajza, crni rižoto i rižoto s morskim plodovima. Kao desert, Džajić je probao voćnu salatu od svežeg ananasa i jagoda.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Vešanje u “Prokletoj avliji”
Radoje ANDRIĆ, 12. maj 2007

MOKRA GORA - Bastilja, "Prokleta avlija", "Dom za vešanje", "Zabranjeno pušenje"... Nijedan od ovih naziva ne podseća na nešto lepo, a zajedničko „rešenje“ ove asocijacije - više je nego lepo: opera!
Ne bilo koja opera, nego - prva srpska pank opera čiji su autori Emir Kusturica, dr Nele Karajlić, Dejan Sparavalo i Stribor Kusturica. Osim što je „lokalno prva“ - ova je opera i svetske specifične težine: po izboru teme ("Dom za vešanje", film Emira Kusturice), po produkciji (Francuska), premijernom izvođenju (Bastilja, Pariz), po već razgrabljenim terminima za gotovo dvomesečnu turneju, po oporoj istini da se u Srbiji, osim pozorišta u Užicu, za ovu operu još niko nije interesovao …
A - opera ciganska!
Kao i tema filma.

Ta se ideja tri godine borila za realizaciju: sve je bilo odavno spremno, samo se čekao Kusturica - da završi „Život je čudo“, pa dokumentarac o Maradoni, pa „Zavet“ za predstojeći Kan… I - da završi svoj Kulturno-sportski centar „Prokleta avlija“, u Drvengradu na Mećavniku. Nedavno zaista završena sportsko-koncertna i filmsko-pozorišna dvorana pokazala se savršenom za ono što rade Kusta, dr Nele i "No smoking orkestar".
- Muziku smo završili pre više od mesec dana, ali to je veliki hendikep u odnosu na ostale opere za koje je muzika završena pre 200 godina - vajka se dr Nele. - To nam je, međutim, problem koji ćemo znatno lakše prevazići od problema znanog kao Emir Kusturica, jer on od nas koji radimo na operi, ispostavilo se već prvih dana našeg prisustva u „Prokletoj avliji“, traži mnogo više nego što ljudsko biće može...
Koliko „bića“ okupljena oko ovog projekta zaista mogu, premijerno će se spoznati u Bastilji, 26. juna. Do tada - izvesno je sledeće: muziku za 23 pesme u operi potpisuju Sparavalo, dr Nele, Kusta i Stribor; tekstove i libreto pisali su dr Nele i Ognjen Šućur, adaptaciju tekstova na romski - Pero Nikolić i Dušan Jovanović iz Novog Sada; kostimograf je, kao i na filmu, Nebojša Lipanović, a scenograf - Ivana Protić; pored „No smoking orkestra“ - muzičku potporu u operi pružaju i 35 muzičara iz Beograda (Filharmonija i opera), kao i hor iz Rume.

GLUMCI
PERHANA igra devetnaestogodišnji Stevan Anđelković, zvezda "Granda", a Azru - Milica Todorović (16). Perhanova baba je Gorica Popović. Dejanu Sparavalu „izmišljena“ je uloga koje nema u filmu (doktor Lorenco), a dr Nele je - Ahmet Đida, trgovac decom...

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
„Kalt“ u junu na „Tašmajdanu“
   Poznata engleska grupa „Kalt“ održaće koncert 20. juna na beogradskom stadionu „Tašmajdan“. Nakon zapaženog nastupa na prošlogodišnjem festivalu „Egzit“, ova grupa će se ponovo predstaviti domaćoj publici. Sastav „Kalt“ je nastao početkom osamdesetih, da bi narednih godina njegova popularnost rasla, te su ubrzo postali jedan od najcenjenijih rokenrol bendova tog vremena. Iako poslednjih godina nisu bili preterano aktivni, njihovi hitovi kao što su „Lil’ Devil“, „Edie“, „Sweet Soul Sister“, „Star“... ostavili su neizbrisiv trag u rokenrol muzici.
Džoni Dep se ženi
    Glumac Džoni Dep rešio je da se konačno oženi svojom dugogodišnjom pratiljom Vanesom Paradi sa kojom ima sedmogodišnju ćerkicu. Pošto je njihova ćerka Lili bila hospitalizovana i prebrodila opasno trovanje hranom, par je odlučio da ozakoni svoju vezu. Venčaće se u antičkoj kapelici koja je u sklopu njihove vile na jugu Francuske.
Oliver Dragojević dobio unuka
    Popularni hrvatski pevač Oliver Dragojević dobio je svog prvog unuka i postao deda. Dečaka teškog 3.600 grama prekjuče je u splitskoj bolnici rodila Nevena Dragojević, supruga Oliverovog najstarijeg sina Dina. Još se ne zna ime deteta, premda roditelji razmišljaju o imenu Duje, jer se dečak rodio na blagdan splitskog sveca i zaštitnika. Čestitamo Oliveru!
Skarlet plakala u toaletu
   Jedna od najtraženijih holivudskih glumica u ovom trenutku Skarlet Johanson ima probleme na ljubavnom planu. Ona je nekoliko sati plakala u toaletu za vreme zabave u njujorškom „Metropoliten muzeju“ zbog toga što je videla bivšeg momka Džoša Hartneta. Tešila ju je kreatorka Stela Makartni dok se nije smirila i napustila parti.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox
mob
Nokia N86
Bijonse lice novog Armanijevog parfema

Popularna američka pevačica Bijonse izabrana je za zaštitno lice novog parfema italijanskog modnog dizajnera Djordja Armanija.

Armani je odabrao Bijonse za novo lice i glas koji će predstavljati njegov parfem "Emporio Armani Diamonds".

Pevačica će se pojaviti u televizijskoj kampanji i na plakatima za Armanijev parfem, a u reklami će pevati jednu staru američku pesmu.

"Poznaju se već sedam godina i Armani misli da Bijonse može najbolje predstaviti glamur ovog mirisa", izjavio je izvor blizak dizajneru.

Bijonse je u drugoj polovini 2004. godine pokrenula svoju liniju parfema "True Star", sa Tomijem Hilfigerom.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox
mob
Nokia N86
Stingova žena maltretira osoblje

Slavni pevač Sting i njegova supruga Trudi Stajler proglašeni su krivim zbog polne diskriminacije prema bivšoj radnici Džejn Martin (41), kojoj će, prema odluci suda, morati da plate novčanu odštetu.

Martinova, koja je kod slavnog para osam godina radila kao kuvarica, odlučila je da tuži svoje bivše poslodavce pošto su je otpustili kada je ostala u drugom stanju.

Džejn Martin je na sudu izjavila da je neprestano živela u strahu zbog toga što ju je Trudi Stajler zlostavljala primoravajući je da radi 14 sati dnevno, uprkos tome što je bila trudna.

Ona je rekla da je, u poslednjem tromesečju trudnoće, morala da ide iz vile u Salisburiju do vile u Londonu kako bi napravila supu i salatu za Stingovu ženu.

Stingova supruga Trudi izjavila je da je jako razočarana sudskom presudom, dodajući da će uskoro podneti žalbu na tu odluku suda.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox
mob
Nokia N86
Sandra Bulok se odbranila od obožavateljke

Sandra Bulok uspela je na sudu da izdejstvuje zabranu prilaska za nasrtljivu obožavateljku koja je u više navrata pokušala da joj upadne kuću.

Glumicu je strpljenje izdalo posle incidenta od 22. aprila, kada su ona i njen muž primetili da ih žena posmatra iz kola parkiranih ispred kuće. Kada je glumičin suprug, Džesi Džejms, izašao da bi zapisao registarski broj njenih kola, žena je pokušala da ga pregazi.

Sandra Bulok je u petak svedočila na sudu i tom prilikom izjavila je da je Marša Valentajn pet puta kačila "čudne stvari" i "komadiće životinjskog krzna" na drveće u njenom dvorištu.

Okružni sud zaključio je da je glumica pružila "jasne i ubedljive dokaze" i Marši Valentajn zbog proganjanja holivudske zvezde odredio trogodišnju zabranu prilaska.

Zabrana se odnosi i na prilazak glumičinom mužu, tako da Marša ni njemu ni Sandri ne sme da pridje na manje od 500 metara.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Bijonse
NOVO LICE "ARMANI" PARFEMA

Đorđo Armani izabrao je Bijonse za lice i glas koji će predstavljati njegov novi parfem "emporio armani dajamonds". Pevačica će biti u televizijskoj kampanji i na plakatima. U reklami će pevati "jednu staru američku pesmu".

- Poznaju se već sedam godina i Armani misli da Bijonse oslikava glamur novog mirisa - rekao je izvor blizak dizajneru. Inače, Bijonse je u drugoj polovini 2004. godine pokrenula svoju liniju parfema "Ttu star" s Tomijem Hilfigerom

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Prinova!
BABA ZLATA I DEDA HASAN

Nakon Ane Bekute i Stoje, dobili smo još jednu baku na estradi - Zlatu Petrović, a bogami i dedu, Hasana Dudića. Naime, njih dvoje juče su proslavili prvo unuče, jer je njihov sin Miki postao otac. Njegova supruga Milica u beogradskoj bolnici Narodni front na svet je donela prelepu devojčicu tešku 3.900 grama i dugu 51 centimetar. S obzirom na to da je beba rođena na veliki pravoslavni praznik Sveti Vasilije Ostroški, novorođenče je dobilo ime Vasilisa. Ako je suditi po onoj narodnoj da iver ne pada daleko od klade, za očekivati je da malena Vasilisa krene bakinim i dekinim stopama. A ima od koga i da nauči. U svakom slučaju, redakcija Kurira im čestita!

(D. T.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
GRAND NEVASPITANJE

Nove "Grandove zvezdice" obraćale se novinarima kao da se "znaju sto godina"

Novosađanka Jelena Marinkov ispala je subotu uveče iz takmičenja za "Zvezde Granda". Posle veoma neizvesnog glasanja, u trci je ostalo još jedanaest mladih pevača.

I pored "hendikepa", jer se u subotu izbor za nove "Zvezde Granda" podudario sa "Evrosongom", čak 94.000 SMS glasova publike govori da je Grand ipak - Grand. Verni navijači ponovo su pokazali da su stalno uz svoje favorite.

Iako su do sada u žiriju bili isključivo pevači, ovog puta u ulozi kritičara našli su se beogradski novinari, među kojima i naša saradnica Biljana Petrović. Nove nade "Granda" već su se navikle na prozivke i komentare svojih starijih kolega, koji su do sada sedeli u žiriju, a pre dve večeri morali su da se suoče i sa oštrim novinarskim pitanjima.

Mnogi od učesnika, nažalost, pokazali su nedostatak osnovnog kućnog vaspitanja. U prvom kontaktu sa novinarima, koje pre toga nisu poznavali i od kojih su gotovo duplo mlađi, nisu se potrudili čak ni da im persiraju.
(B. P.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
"MODELS" VENČANJE

Pevačica Nevena Stamenković i biznismen Srđan Adžemović juče rekli sudbonosno "da" u crkvi Ružica na Kalemegdanu

Nekadašnja članica grupe "Models", atraktivna Nevena Stamenković, i kontroverzni biznismen Srđan Adžemović napravili su gala svadbeno veselje u restoranu "Kalemegdanska terasa", gde su došli pošto su se u crkvi Ružica na Kalemegdanu zarekli na večnu vernost pred mnogobrojnom rodbinom i prijateljima, među kojima su bili i.....

Kumovi su bili biznismen Slobodan Arambašić Ara, a sa Nevenine strane Arina supruga Slavica Krivokuća, bivša misica Jugoslavije.

Neveni, koja je popularnost stekla u poslednjoj postavi grupe "Models", ovo je drugi brak. Prvi, sa biznismenom Željkom Jankovićem, trajao je samo četiri meseca, a javna je tajna da je brak pukao zbog Nevenine "vernosti".

Srđan Adžemović iz svog prvog braka ima ćerku. Široj javnosti postao je poznat pole venčanja sa pevačicom Lelom Andrić, na kome mu je kum bio pokojni Branko Lainović Dugi, a ovo mu je treći brak.
(B. P.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.