Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 792 793 795 796 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 973529 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Džon Bon Žovi u „Kući slavnih” Nju Džersija

Roker Džon Bon Žovi i još dvanaest slavnih ličnosti, među kojima je i košarkaška zvezda Šakil O’Nil, uvršteni su u „Kuću slavnih” Nju Džersija. „Ova grupa članova ‘Kuće slavnih’ predstavlja duh Nju Džersija, mešavinu odlučnosti, kreativnosti i energije koja ih je dovela do statusa velikana”, izjavio je guverner Džon Korzin.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Mira Banjac za „Blic” o filmu, karijeri, Novom Sadu…
I dalje strastveno volim kafanu
Autor: Simonida Milojković | Foto:I. S. | 04.02.2009. - 05:00

Ukoliko duže od tri dana ništa ne radi, Mira Banjac pada u depresiju. Ima, kaže, višak energije. Najbolje se oseća kada trči sa snimanja na snimanje kao nedavno kada je istovremeno glumila u tri serije i tri filma. Uskoro će i u Ameriku, da radi naravno. Niko ne bi rekao da je 29. godište, pogotovo ne dok je gledate kako veselo i lako igra u kafani. U pauzi između dva plesa daje intervju za „Blic”. „Opasno volim kafanu!”, šmekerski kaže na početku razgovora dok sa osmehom nazdravlja žestokim pićem.

- Opasno volim kafanu! I ovu sadašnju. Ali kafana koju sam ja volela bila je nešto sasvim drugo. Kafana je bila trenutak radosti sa prijateljima, mesto velikih raspoloženja, velikih euforija, ali sa ukusom i bez nasilnih stvari, bez ispada. Volela sam tu jednu usporenost lepote, kafanske lepote. U kafani nije mogao svako da sedi i svako da bude zanimljiv. Ja sam, recimo, mome sinu, kada se zamomčio, rekla: „Tri stvari moraš znati pre nego što uđeš u kafanu. Prvo, u kafanu ne smeš ući bez para, drugo, kada zoveš muziku da ti svira, niko ne sme da vidi kada im daješ pare, to moraš da uradiš diskretno. I kada tebi sviraju, to ne sme da čuje ni susedni sto. Kada to naučiš, možeš u kafanu”.

I „ulaznicu” za „Atelje 212” ste, kako kažete, dobili u bifeu tog pozorišta.
- Da, ali to nije kafana. U bifeu su sedeli zlikovci i čekali vas. Morali ste da prođete raznorazne ispite duha, i to opasnog duha koji je negovao „Atelje”. Morao si da znaš da im pariraš, a ja sam to uspela jer sam ih pročitala. Njihovi štosevi su bili seljački. Na primer, Dragan Nikolić mene pita kada dolazim iz Novog Sada: „Jesi li ti došla svojim kolima ili preduzećovim?”. (smeh) To je taj duh. Tamo su zalazili jedan Gedža Ćosić, Kiš, Slobodan Selenić, Mihiz… Nakon sedenja sa njima imaš osećaj kao da si bio na nekom simpozijumu ljudi velikog duha.

Kažu da ste još duhovitiji u prirodi nego na sceni.
- I to sam morala da apsolviram. Recimo, Zoran Radmilović je bio krajnje nepredvidiv, nikada niste znali šta će reći. On je bio remorker koji gura. Ako nisi veoma brzog duha, da ga pratiš, i da mu pariraš - propadaš!
Posle dve i po decenije života i rada u Beogradu, vratili ste se u Novi Sad.

Zašto? Da li je reč o iskonskoj potrebi da se čovek vrati tamo gde je rođen?
- To je seljačka potreba i proizlazi iz mog seljačkog porekla. Ja sam kao majka zemlja. Iz Srema sam, moja familija su bili ratari. Taj miris zemlje sam nosila sa sobom, tu mirnu ravnicu, porodičnu atmosferu u kojoj se kuvaju velike nedeljne supe, gde se kolači nose susedu. To mi je nedostajalo u Beogradu. Kada sam se penzionisala, shvatila sam da imam pravo da biram gde ću da umrem. I učinilo mi se da je to tamo u tom mirnom pejzažu, kultivisanom vojvođanskom duhu, jednoj finoj porodičnoj sredini kojoj sam se vratila i među prijateljima koje sam posle 26 godina našle iste onakve kakvi su bili kada sam odlazila.

Šta se dešava sa vašom školom glume?
- Ja sam tu školu napravila za vreme bombardovanja iz potrebe da budem korisna. Osećala sam da je to jedini način da sve prevaziđem, da se ne ostrastim na ulici, u vikama, u strahovima. Htela sam da budem korisna i da tim mladim ljudima prenesem iskustvo koje sam imala. Izvela sam dve generacije vrlo dobrih glumaca koju su svi sada u angažmanima i kojima sam ja još uvek mentor. A onda sam ušla u godine… I što je vrlo interesantno, u jednu ogromnu produkciju. Ja sam u isto vreme radila „Rode”, Balaševića („Kao rani mraz”), Paskaljevića („Medeni mesec”), Paskaljevićevog sina („Pada kiša u Rolan Garosu”), „Belu lađu” i „Seljake”. U isto vreme!

Otkud vam snage?
- To je višak energije koji ja moram negde da potrošim. Ne umem da se odmaram, niti sam ikada to umela. Prosto sam takva priroda koja mora nešto da radi. Kada tri-četiri dana sedim kod kuće, ja sam depresivna. I onda moj sin kaže: „Nije tebi ništa, nego treba da kreneš negde da nešto radiš”. Pre četiri godine sam bila na turneji mesec i po dana sa Perom Kraljem u Australiji, Kanadi, Evropi uzduž i popreko… A meni je sve to kao da idem u Obrenovac.

Uskoro idete u Ameriku.
- Da. Vratili smo se iz Pešte gde smo snimali film „Mamaroš”, sada ga radimo u Beogradu, a za mesec dana snimanje se nastavlja u Americi. Mamaroš je, kao što reč kaže, mamin sin. Dobio je vizu za Ameriku, ali on neće da ide bez majke pa je vuče po ambasadama i na kraju odvodi tamo. Film hoće da kaže da nije strašno kada mladi odlaze u inostranstvo jer idu za svojim godinama, svojom mladošću, svojom strukom, ali kada stari ljudi odlaze, to je mnogo teško. Tako mi po tim ambasadama nailazimo na starce koji ne umeju ni da se potpišu, a idu za svojom decom čak na Novi Zeland. E, to je tuga.

Gluma i privatan život
Da li vam je gluma uskratila nešto u životu?
- Uskratila mi je veliki deo privatnog života. Možda nisam bila pored svog sina kada sam mu je najviše trebalo. Ali to je takva vrsta posla. I to je cena. Ne možete sve imati. Ne da Bog sve. U životu je jako važna ravnoteža. I vrlo je dobro umeti na vreme napraviti ravnotežu i znati šta je važno, šta je manje važno, šta je nevažno; gde se treba potrošiti, gde se treba malo dati, za šta se treba sačuvati i gde treba sagoreti. Verovatno se to uči. To život nauči, koga nauči, a nekoga nikada. Mene je naučio.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Konkurs za pozadinu sajta Britni Spirs
Autor: Beta | 04.02.2009. - 09:43

Američka pop zvezda Britni Spirs pokrenula je konkurs za najbolju fotografiju ili kolaž koji će biti upotrebljen kao pozadina za njen sajt.

Prijave se mogu poslati na i-mejl britneyspearsdotcom@gmail.com, prenosi magazin OK! Posetioci sajta www.britneyspears.com glasaće za svog favorita, a od četiri koja dobiju najviše glasova, pobednika će izabrati Britni Spirs.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Sela mu pica!
Ksenija Pajčin svojom_hit pesmom sludela publiku_u švajcarskoj diskoteci „Grodonija“

Ciriška diskoteka „Grodonija“ bila je premala da primi sve fanove Ksenije Pajčin koji su proteklog vikenda došli da uživaju u njenom „prljavom plesu“. Pajčinka je, naime, bila gost na koncertu Indire Radić, i s obzirom na to da su snimile duetsku pesmu „Hajde, sestro“, njih dve su je i izvele na zajedničkom nastupu, a uzavrela publika u dijaspori uživala je u pevačicama i vratolomijama koje su priredile.
Glavni „krivac“ za dobro raspoloženje bila je Ksendža, koja je, na zadovoljstvo muške publike, pravila špagu, dizala noge i uvijala se oko usplahirenih momaka. U jednom momentu, s leđa joj je prišao ucirkani mladić iz publike, a Ksenija je nastavila da se uvija ispred njega, dovodeći ga do ludila.
Pajčinka je najpre izvela svoju hit pesmu „Pica“, a zatim i starije, ništa manje popularne numere. Budući da dugo nije bila u Švajcarskoj, publika se uželela njenih atraktivnih nastupa. Ksenija će, inače, biti gost na Indirinoj turneji, pa će priliku da je vidi i čuje imati publika u Evropi, Australiji i Americi.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Tajna Veridba
Glumac Marinko Madžgalj zaprosio koleginicu, i najverovatnije buduću životnu saputnicu, Dubravku Mijatović

Glumac Marinko Madžgalj nedavno je zaprosio svoju devojku i koleginicu Dubravku Mijatović, nakon nešto više od godinu i po dana veze. Kako smo saznali iz izvora bliskih ovom paru, njih dvoje se ne odvajaju jedno od drugog, pa tako već duže vreme žive zajedno u iznajmljenom stanu nedaleko od hotela „Metropol“. Ljubav dvoje glumaca rodila se sredinom 2007. godine, a na startu nije sve bilo kao u bajci, jer su u početku imali nekoliko svađa i jedan buran raskid! Ni porodica poznatog glumca isprva nije prihvatala buduću snajku, zato što je Duda deset godina starija od Marinka i iza sebe ima propali brak, sa glumcem Goranom Radakovićem, sa kojim je dobila ćerkicu Ivu. Međutim, vremenom je familija Madžgalj popustila i prihvatila zgodnu glumicu:
- Njih dvoje se mnogo vole i uživaju u svakom zajedničkom danu - tvrdi naš izvor i dodaje: - I Novu godinu su dočekali zajedno, kad su Flamingosi nastupali u budvanskoj diskoteci „Trokadero“. Duda je povela ćerkicu, a društvo su im pravili i Ognjen Amidžić sa suprugom Milicom, manekenka Tamara Paunović i menadžer Aleksandar Kukanjac.

Da li zbog uroka ili nečeg drugog, tek Marinko je čin veridbe obavio u najstrožoj tajnosti. Možda i zbog toga što mu je prethodna višegodišnja veza i veridba sa crnogorskom glumicom Jelenom Nenezić propala preko noći, pa je ovog puta rešio da sve informacije drži daleko od radoznalih očiju. Ako je suditi po velikoj ljubavi ovog glumačkog para, nije isključena mogućnost da na leto svoju romansu ozvaniče i pred matičarem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Prvo ćepi pa friz
Gagi Fanki Dži i Miki Panjković ugovorili frizeraj za šankom poznatog prestoničkog kluba

Gagi Fanki Dži i Miki Panjković priredili su urnebesno dens veče u poznatom beogradskom klubu „Stefan Braun“. Poput pravih koktel manijaka, a sve u humanitarne svrhe, lumpovali su u duetu uz velike količine alkohola do najranijih jutarnjih časova. Među prvima se pojavio Gagi, bez pratnje svoje lepše polovine Anabele, nazdravio sa nekoliko koktelčića i šank je istog momenta bio njegov. U pomoć su mu pritrčale i go-go plesačice, koje su se zavodljivo uvijale oko poznatog densera devedesetih. Miki Panjković je bio za nijansu pribraniji od svog pajtosa, pa je vredno mućkao koktele trudeći se da budu što ubitačniji kako bi prikupio najviše para. Sa sveže ispeglanom frizurom Miki je šarmirao prisutne cice. U humanitarnom cirkanju pridružio im se glumac Milan Bosiljčić, koji je prednjačio u ispijanju koktela, u blaženom polupijanom stanju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Slavica i Oskar snimaju duet

Folkerka Slavica Ćukteraš i pop pevač Oskar (Ognjen Amidžić) ulaze ovih dana u studio kako bi snimili duetsku pesmu pod radnim nazivom „Ja sam zmija, a ti žaba“. Ideja da ovo dvoje pevača snimi duet potekla je od njihovog zajedničkog prijatelja, a Slavica i Ognjen su se sa zadovoljstvom prihvatili posla.
Pevačica je u dosadašnjoj karijeri snimila nekoliko dueta, a Ognjenu Amidžiću u liku Oskara ovo će biti druga duetska pesma. Amidžić će se, inače, pojaviti i na ovogodišnjoj Beoviziji, u društvu grupe Bjuti kvins i Đorđa Marjanovića.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Potpis od kristala

Britanski muzičar Elton Džon kreirao je kolekciju ajpod muzičkih plejera ukrašenih kristalima, a deo zarade od prodaje biće namenjen borbi protiv side.
Potpis Eltona Džona biće laserskim putem ugraviran u svaki od ajpod plejera ograničene serije. Fondacija “Elton Džon” za borbu protiv side dobiće deo zarade od prodaje plejera, koji po komadu koštaju 400 funti.

Ovaj cenjeni pevač obično ne stavlja svoje ime na proizvode, ali ovo su upravo stvari koje on voli. Ekstravagantne su i otmene baš kao i on. I, kao što svi znaju, njegova fondacija za borbu protiv side veoma mu je prirasla za srce - rekao je njegov portparol.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Rodila ćerku

Višestruka dobitnica Gremija, koja se smatra osnivačem neo-soul pravca u muzici, pre par dana postala je mama preslatke ćerkice i na svom blogu napisala da je presrećna.

“Porodila sam se kod kuće, sve je prošlo kako treba. Umirem od sreće”, napisala je Erika. Pevačica nije navela kako se ćerkica zove, a otac je njen dugogodišnji dečko, reper Džej Elektronika.

Erika (37) iz veze sa Andreom iz grupe Autkast ima desetogodišnjeg sina Sevena Siriusa, dok je reperu D.O.C. rodila ćerku Pumu Rouz 2004. godine.
Pevačica je poslednji album “New Ameryka, part one” objavila prošle godine, a drugi deo istog albuma očekuje se ovog leta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Holivude, stižem!

Britanska manekenka Kejt Mos izjavila je nedavno da je “spremna za promene”, kao i da ta promena dolaze u vidu uspešne holivudske karijere.

Nakon što ju je verenik, roker Džejmi Hinc upoznao sa jednim holivudskim filmskim agentom, Kejt (35) je ozbiljno rešila da se posveti glumi, a u tome će joj, navodno, pomoći i režiser filma “Napuštajući Las Vegas” Majkl Figis.

- Nervozna je, ali je sigurna da će uspeti - rekao je jednom britanskom magazinu izvor blizak manekenki. - Oduvek je sanjala o glumi, ali to ne znači da je završila sa manekenstvom. Pokušaće da kombinuje obe karijere.
Mosova je već dobila nekoliko scenarija i trenutno ih “razmatra”.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 792 793 795 796 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.