Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 671 672 674 675 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 969614 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Kostner po šesti put tata

Supruga Kevina Kostnera, Kristina Baumgartner, po drugi put je u drugom stanju. Supružnici već imaju 17-mesečnog sina Klajdena Vajta. "Kevin i Kristina su presrećni. Oni se osećaju blagoslovljeno jer je sada sve u njihovom životu savršeno. Imaju veliku kuću u Santa Barbari s dosta prostora za igranje i s pogledom na okean. Kevin uživa igrajući golf, jedući specijalitete, pijući dobro vino i u svojoj ulozi oca"– otkrio je glumčev potparol.

Inače Kostner, koji se venčao sa bivšom manekenkom Kristinom pre četiri godine, iz prethodnog braka sa Sidni Kostner ima troje dece: 24-godišnju Ani, 22-godišnju Lili i 20-godišnjeg Džoa, a iz kratke veze s Bridžit Roni ima 11-godišnjeg Liama.

Izvor: Gradjanski
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Bili su u platonskoj vezi 26 dana, a 27. dana Žarko je kleknuvši zaprosio Milicu. Tek posle prosidbe, dogodio se pravi filmski poljubac

Ljubav jednog od najpoznatijih beogradskih džetseterskih parova počela je pre devet godina. Žarko Jokanović, u to vreme aktivni političar, nije se štedeo kako bi osvojio atraktivnu glumicu Milicu Milšu, koju je prvi put upoznao na moru još davne 1991. Međutim, tek osam godina posle, zahvaljujući Miličinoj drugarici iz detinjstva, njih dvoje su počeli da se druže. Prvom prilikom kada je saznao da je Milica slobodna ko ptica na grani, Žarko je rekao sebi: „Ili će biti Božja ili moja". Bilo je samo potrebno napraviti taktiku.

- U to vreme bila je popularna serija „Esmeralda", koju je Milica pomno pratila. Uz to, bila je i bolesna tako da nije bilo šanse da ugovorimo izlazak - priča Žarko koji ju je svakodnevno zivkao telefonom.

I dok su svi ljubitelji latinoameričkih sapunica pomno iščekivali da li će Esmeralda progledati i konačno biti srećna, Žarko je potegao veze kako bi nabavio video kasete svih epizoda. Uz to, zamolio je i svoju sekretaricu da mu na nekoliko strana otkuca siže svih epizoda kako bi i sam bio upućen u temu. A onda je otišao kući, zasukao rukave i stao za šporet i spremio sve ono što najbolje ume. Pozvao je Milicu i njihovu zajedničku drugaricu na večeru. Milica je pristala, pre svega, zato što nije mogla da odoli da pre svih sazna kraj serije.

Bio je to dobar prvi korak, a već sledeća situacija Žarku se sama namestila, na svetosavskom balu u Skupštini grada. Muzika je zasvirala valcer, a Milica je poželela da igra. Kada joj se Žarko skromno ponudio za partnera na podijumu, njen izraz lica govorio je da mu ne veruje da zna da igra. Ali isto tako ona nije znala da je on išao na folklor i u plesnu školu.

- Kada smo zaigrali taj valcer, sve se okrenulo oko nas. Kasnije mi je priznala: da nije bilo tog valcera, ništa ne bi bilo među nama.

I zaista nije ni bilo pre braka. Pa čak, verovali ili ne, ni poljubac! Romantik u duši, Žarko se nije libio da klekne pred svoju dragu kako bi je zaprosio. I to samo 27 dana nakon početka njihovog zabavljanja. Iako se skoro mesec dana između njih dvoje sve svodilo samo na platonsku ljubav, nešto mu je govorilo da ga neće odbiti.

- Zaprosio sam je 27. dana našeg intenzivnog druženja. Plašio sam se da me ne odbije, ali sam osećao da tu ipak ima nekog fluida. Na moju ogromnu sreću, rekla je: „Da". Verili smo se na Paliću. Klekao sam pre nego što ću joj na ruku staviti verenički prsten - kaže Žarko.

I Milica kaže da je zanimljivo to da se prvi poljubac između njenog supruga i nje dogodio nakon prosidbe.

- Mesec i po dana smo se družili, viđali smo se svaki dan i već tada sam, na osnovu njegovog ponašanja i svega što je činio za mene, shvatila da je on pravi čovek kojeg želim pored sebe. Žarko me je zaprosio i pristala sam bez razmišljanja. Tek nakon toga se dogodio i naš prvi poljubac, posle kojeg se nisam pokajala što sam pristala da se udam za njega - objašnjava Milica.

Venčali su se u prisustvu uglednih zvanica u kampu „Košutnjak", a čini se da se od tog dana ništa nije promenilo. A i da jeste, samo nabolje. A Milica zaista nije imala zašto da se kaje. Oni koji su Miličini i Žarkovi prijatelji dobro znaju da se ljubav i sklad koja postoji među njima može porediti samo onom koju viđamo na filmu. Uz to, Žarko je i više od oca Miličinom sinu Antoniju, a kao sin njenoj majci Lepi.

A da su stari romantici koji veruju u ljubav, pokazuje i njihov neobičan hobi. Naime, njih dvoje su srećne ruke za upoznavanje parova koji ubrzo završe pred oltarom, a jedan od njihovih najvećih poduhvata je organizacija venčanja Željka i Milice Mitrović, kojima su matičara doveli u kancelariju.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Muški pogledi prijaju, baš mi je lepo kad me posmatraju na sceni. Ne smeta mi što me zovu narodnjakušom, ja sam muzički svaštar

Ima i imaće Balkan zvezda i zvezdica, ali svi koji su imali priliku da je vide uživo saglasni su: Severina je neponovljiva. Gospođica Vučković izaziva nepodeljenu pažnju jednako svojim scenskim nastupom, pevanjem, glumom, performansima, ljubavnim aferama i kućnim video snimcima.

U intervjuu za Press, hrvatska zvezda koja ovih dana u Srbiji lagano priprema za prvi solistički koncert, kaže da joj nimalo ne smeta što je pojedini „domovinski" mediji posle hita „Gas, gas" i saradnje s Goranom Bregovićem nazivaju folk pevačicom.
- Sve to što se o meni priča i piše je kompliment. Svakako su me zvali, pa i folk pevačicom, narodnjakušom. Meni je bitno da smo s pesmom „Gas, gas" i, uopšte, albumom „Zdravo, Marijo" napravili drugačiju produkciju, koja nije svakodnevna. Goran Bregović i ja putovali smo po malim mestima kroz celu bivšu Jugoslaviju, snimali amaterske orkestre baš zato da pokažemo da je istinita ona teza - sedam nota, sto divota. Ali samim tim što se pesma zove „Gas, gas" i što se tu spominju neki kamioni, ljude odmah asocira da bi to mogao biti narodnjak. Što, na kraju krajeva, meni laska jer smatram da su mnogi narodnjaci veliki pevači. Mislim da ne spadam u takav žanr, pre svega zbog toga što ne baratam tim njihovim pevanjem s trilerima.
n Pa, dobro, kojom se vrstom muzike sada zapravo baviš?

- Ja to ne doživljavam tako da je bitno da li je nešto folk, pop ili rok. Nema dobre i loše muzike, već dobrih i loših pesama. Ono što kod mene ljude najverovatnije najviše buni je činjenica da sam ja svaštar, i ne volim da se ograničavam ni u čemu. Možda neko voli da bude ukalupljen u jednu vrstu muzike, ali ja sebe doživljavam kao interpretatora i nema za mene žanra koji mi nije blizak.

n Ali, kako ti sebe doživljavaš?

- Joj... Vrlo je neumesno pričati o sebi. Ja na sebe ne gledam kao na neku vrlo važnu osobu. Ono što mislim da radim pristojno to je ono što radim na pozornici. Pozornica je moj medij. Ja, u stvari, samo volim te ljude kojima pevam i super mi je ako su srećni i zadovoljni. Nije važno kako se zove to što ja radim, ako to zadovoljstvo mogu da im pružim.
n Pa, dobro, kojom se vrstom muzike sada zapravo baviš?

- Ja to ne doživljavam tako da je bitno da li je nešto folk, pop ili rok. Nema dobre i loše muzike, već dobrih i loših pesama. Ono što kod mene ljude najverovatnije najviše buni je činjenica da sam ja svaštar, i ne volim da se ograničavam ni u čemu. Možda neko voli da bude ukalupljen u jednu vrstu muzike, ali ja sebe doživljavam kao interpretatora i nema za mene žanra koji mi nije blizak.

n Ali, kako ti sebe doživljavaš?

- Joj... Vrlo je neumesno pričati o sebi. Ja na sebe ne gledam kao na neku vrlo važnu osobu. Ono što mislim da radim pristojno to je ono što radim na pozornici. Pozornica je moj medij. Ja, u stvari, samo volim te ljude kojima pevam i super mi je ako su srećni i zadovoljni. Nije važno kako se zove to što ja radim, ako to zadovoljstvo mogu da im pružim.
n Jedan od tvojih glavnih aduta je zavođenje na sceni i efekat poželjnosti koji prenosiš na publiku, posebno na njen muški deo.

- Ma, vi ste to nešto pogrešili, ne mislite vi na mene. Ali, lepo je, slatko je. Ne mislim da je moja svrha da me samo posmatraju, ali priznajem, lepo je. Super je kada postoji to zavođenje. Ne mora to da znači da će se nešto i desiti. To nije svesna provokacija. Samo lepo ponašanje, koje je, po meni, najvažnije.

n Nedavno si bila gost u dva pevačka takmičenja u Srbiji: „Operaciji Trijumf" i „Zvezdama Granda". U čemu su sličnosti i razlike između ovih projekata?

- Ista im je namera, da nekim mladima omoguće nešto što oni sami možda ne bi mogli, a imaju veliku želju i talenat da pevaju. Bilo bi super da su pre 20 godina postojala oba ova takmičenja. Obe scene su mi lepe, samo je Grandova stvarno impresivna, jedna od najlepših na kojoj sam bila. U „OT-u" nisam čula sve pevače i ne mogu da procenjujem njihov kvalitet, ali ova grupa od osam mladića koje sam pomno slušala u „Grandu" su svi od reda izvrsni pevači. Više mi se sviđa koncepcija „Zvezda Granda" jer kandidati nisu ograničeni samo jednim žanrom muzike.

n Uskoro ćete praviti i promociju u Beogradu, da li ćete ponovo „pred oltar" i ko će ovog puta biti „mladoženja"?

- Ne, neće biti svadbe kao na promociji u Zagrebu jer nisam sklona ponavljanju. Promocija će biće krajem oktobra i pripremiću nešto sasvim novo i neočekivano. Biće slatko. Za moje prijatelje i medije.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Duva dva puta godišnje
Vrlo uzan krug ljudi zna da Sergej Trifunović slavi dva rođendana

Sergej Trifunović zvani Serđo (kako mu tepaju Ameri) već treću godinu zaredom slavi dva rođendana! Kako tvrdi izvor Kurira insistirajući na anonimnosti, vrlo mali je broj njegovih kolega koje su čule za odluku kontroverznog glumca da pored 3. septembra, kada je rođen, slavi i 9. april.

- I oni bliži starijem Trifunoviću nemaju pojma da glumcu 9. april znači nešto u životu, a kamoli da mu je tada drugi rođendan. Odluku da dva puta “duva svećice” doneo je sam Sergej i nije želeo da je saopšti nikome sem najrođenijima, a razlog da zaokruži i drugi rođendan u svom kalendru je to što je preživeo saobraćajnu nesreću - priča naš sagovornik.

- Pre tri godine, tog famoznog 9. aprila 2005, kada se vratio iz Amerike na određeno vreme, u autu marke “saab” Užičanin je išao iz Niša ka Vranju i na autoputu u blizini Leskovca sleteo je s puta. Kako je najbližima ispričao, odmah je zbrinut u leskovačkom urgentnom centru, gde je ustanovljeno da ima lakše povrede - doživeo je kontuziju glave i pretrpeo stres. Trifunović je tog, zamalo pa po njega kobnog dana svoj četvorotočkaš vozio brzinom od 180 kilometara na sat kada se iznenada okrenuo, kako tvrdi, devet puta i survao u provaliju. Ni sam ne zna kako je preživeo. Od tada mu je ovaj datum važniji i od pravog rođendana. Samo ne znamo zašto Serđo to krije?! - pita se naš izvor.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Treća sreća
Maji Nikolić astrolozi predviđaju novi brak

Ako je verovati zvezdama i natalnoj karti, pevačica Maja Nikolić na ludi kamen staće i treći put. Iako je Maja tek izdala novi album, koji joj je sada najbitnija stvar u životu, njen prijatelj astrolog upozorio ju je da velika ljubav samo što nije pokucala na njena vrata.

- Na nedavno održanoj promociji novog CD jedan poznati astrolog otkrio je Maji njenu blisku budućnost. Pored toga što će joj pesme sa novog albuma biti izuzetno slušane na svim radio-stanicama, ona će konačno upoznati i muškarca svog života - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Ne kaže se za džabe da je treća - sreća. Iako iza sebe već ima dva propala braka i dva sina, nikad se ne zna, možda je za Maju upravo ta muška prilika koja dolazi njena idealna druga polovina.

Kako bismo proverili verodostojnost ove informacije, pozvali smo Maju, koja nam je rekla:
- Biću iskrena, ja ne verujem u astrologe. Mislim da niko ne može da pogleda u natalnu kartu i da mi kaže šta će mi se dogoditi sutra ili za pet godina. Ako se taj fatalni muškarac pojavi, možda ću i poverovati u horoskop, do tada su mi najbitnija moja deca i karijera - kaže Maja Nikolić.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Žuljićka
Pevačicu Vanesu Šokčić napao ogroman žulj, koji je zaradila pokušavajući da se uvuče u Pepeljugine cipele

Pevačica Vanesa Šokčić loše se provela kada je pokušala Pepeljugi da ukrade cipelicu. Naime, njena namera da noge ubaci u dva broja manje cipele koštala ju je ogromnog žulja, koji je gotovo preko noći izrastao na njenom desnom stopalu, tačno iznad pete. Ali, iako je hrabro i na nogama podnela muku koja ju je zadesila, cipele koje su zatvorene na petama Vanesa može da zaboravi u narednom periodu.

Naš paparaco uhvatio je “nažuljanu” Vanesu kako luftira stopala u fensi tigrastim
papučama, i to za vreme jedne svečane večere. Iako je izraslina koja je napala njeno stopala ogromna, Vanesi nije bio problem, a ni blam da je izreklamira pokazavši je u punoj veličini. Možda bi Vanesin žulj mogao da bude dobar nauk ženama da ne trpe baš sve za svoju lepotu, da im noge ne bi izgledale u najmanju ruku kao da su prošle Solunski front.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Ne podnosim grubosti
Bojan Bjelić za Kurir otkriva da u seksu voli nežnost, a ne eksperimente

Pevač Bojan Bjelić, koji je ovih dana promovisao novi album “Duh iz bombonjere”, u intervjuu za Kurir kaže da, iako u pesmi “Ekspresno” peva o seksu za jedno veče, nikad ne bi vodio ljubav na javnom mestu, dok grubosti u seksu ne podnosi. Bojan je jedan od onih muškaraca koji ne vole mnogo da eksperimentišu, te tako nije probao “trojku” niti voli da se snima kamerom. Međutim, kada na ulici vidi lepu i nepoznatu devojku, često poželi da istog trenutka završi u njegovom krevetu.

Koji deo ženskog tela te najviše pali i zašto?
- Na prvi pogled lice i oči, ali najviše me pali inteligencija. Stvarno nemam određeni tip devojke koja mi se sviđa, bitno je da je simpatična, lepuškasta i duhovita.

Idealno mesto za vođenje ljubavi i razlog?
- Definitivno krevet, jer je najintimnije i najopuštenije.

Da li više voliš žeštok ili nežan seks?
- Definitivno više volim nežniji seks. Najviše uživam u maženju i ljubljenju jer je to onda ono pravo. Kad je predigra dobra, onda seks ne može da bude loš.

Šta misliš o seksu na javnom mestu i da li si ga ikad upražnjavao?
- Nisam nikad niti me to privlači. Nemam ništa protiv ljudi koji to vole, sasvim je normalno da se neko ko ne može da sačeka do kuće snalazi kako zna i ume. Više sam pristalica kućne varijante, u udobnom krevetu.

Šta misliš o seksu utroje i da li si ga imao?
- Nisam ni to, ne bih rekao da sam perverzan tip muškarca. Ako vodim ljubav, onda definitivno želim jednu devojku, i to onu pravu, sa kojom znam da ću uživati. Kad to imam, onda je sve dugo suvišno.

Da li ste nekad poželeli seks s nepoznatom devojkom?
- Mislite sa devojkom koju nisam upoznao? Da, naravno. Dešava se često da vidim devojku koja ekstra izgleda i poželim to, ali tada isto tako poželim i da je upoznam.

Voliš li malo grubosti tokom seksa, akcenat je na malo?
- Ne volim nimalo.

Najluđa poza i razlog?

- Najbolja i najluđa poza jeste ona koja i meni i njoj najviše prija, sve zavisi od devojke.

Da li voliš da se snimaš tokom seksa i šta misliš o tome?
- Ne snimam se tokom seksa, sve što je vredno pamćenja držim u glavi. Mislim da to oni koji se snimaju ne rade to sebe radi nego da bi se hvalili svojim prijateljima. Vođenje ljubavi je po meni intiman trenutak između dvoje ljudi.

Da li ti je bitno i da partner doživi orgazam ili misliš samo na svoje zadovoljstvo?
- Bitno mi je obostrano zadovoljstvo, jer nikad nisam bio sebična osoba koja želi da zadovolji svoje nagone.

Kojim rečima bi opisao najbolji seks koji si imao u životu?
- To je bio prvi seks koji sam imao sa devojkom u koju sam bio jako, jako zaljubljen. Bilo je spontano i sve se dogodilo neplanirano, onda baš kad je trebalo. Toga ću se definitivno sećati.

Da li imaš seksualna pomagala, šta misliš o njima?
- Moje jedino pomagalo je prezervativ, koji mi pomaže da devojka ne zatrudni, jer sebe još ne mogu da zamislim u ulozi tate.

Da li možeš da zamisliš sebe u ulozi žigola?
- Ne mogu sebe da zamislim kao žigola, mislim da postoje drugi načini da se zaradi novac, a i kada ne bih imao kako da zaradim, ne bih mogao da spavam sa svakom devojkom.

Da li si pristalica seksa za jednu noć?
- Iako u svojoj pesmi “Ekspresno” pevam upravo o tome, više sam za neku stalniju i dugotrajniju varijantu. Ne kažem da mi se nije desilo, ali čim se nije ponovilo više od jednog puta, znači da nije vredelo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Britni ne voli brijanje

Šumicu ispod pazuha glumice Džulije Roberts teško da će iko ikada nadmašiti, ali Britni Spirs već ju je prešišala po učestalosti manje bujnih higijenskih "incidenata".
Britni se, inače, vredno priprema za nove nastupe, između ostalog i za svetsku turneju, koju je najavila za proleće, a na jednoj probi uhvaćena je u baš nezgodnom trenutku - taman je podigla ruku i otkrila neobrijani pazuh.
Možda bi joj se nemarnost i mogla oprostiti da joj se takav propust dogodio prvi put, ali nije - prošle godine slični incidenti bili su česti. E pa, Britni, krajnje je vreme da nabaviš brijač...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Brak s Madonom bio cirkus

Britanski reditelj Gaj Riči, koji je poslednjih dana u centru pažnje medija zbog razvoda od Madone, izjavio je da je njihov brak najviše ličio na cirkus.
Pošto je pre nekoliko dana svet obišla vest o razlazu slavnog para, mediji su počeli da spekulišu o podeli bogatstva, koje iznosi oko 300 miliona američkih dolara. Reditelj je negirao navode da želi ženino bogatstvo, ali je rekao da hoće da odgaja decu u Engleskoj, u "zdravijem" okruženju nego što je ono u Njujorku. Ali, Madona ne želi ni da čuje za to, jer hoće da njena deca odrastaju u američkoj metropoli.
Gaj je priznao da je njihov brak uništila Madonina večna želja da bude u centru pažnje i da deluje kao zvezda u svakom trenutku njihovog života.
- Bila je opsednuta izgledom i imidžom zvezde. Taj život je ličio na veliki spektakl, a brak na cirkus. Ja sam želeo da imam porodicu i brak kao i svi normalni ljudi, a to sa njom, nažalost, nije bilo moguće - dodao je Riči.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Madona i Gaj - pao dogovor!
Subota, 18. oktobar 2008. 16:35     

Američka pevačica i britanski reditelj postigli dogovor oko podele imovine. Sledeće na redu? Starateljstvo nad decom.

Riči (40) će dobiti najmanje 25 miliona eura u kešu, kao i nešto nekretnina od svoje deset godina starije (bivše) supruge.

Gaj zadržava imanje u Viltšajru, kao i svoj pab "Punch bowl". Madona će zadržati kuće u Njujorku i Los Anđelesu.

"Pregovori su bili relativno bezbolni. Gaj je znao šta hoće da joj oduzme, a ona je bila sigurna šta želi da zadrži. Brzo su se dogovorili", rekao je dobro obavešteni izvor tabloidu "San".

Režiser filmova "Sneč" i "Dve čađave dvocevke" razvodom će dobiti oko 77 miliona evra.

Par, koji je u braku bio skoro osam godina, uskoro bi trebalo da postigne dogovor i oko starateljstva nad troje dece - Lurd, Rokom i Dejvidom.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 671 672 674 675 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.