Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 973411 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Džesika Alba ne voli tihe muškarce

Glumica Džesika Alba, koju mediji često proglašavaju najseksipilnijom ženom na svetu, kaže da joj to veoma laska, ali da sama nije baš uverena u svoju lepotu.

"Sjajan je osećaj kada se ljudima dopada kako izgledaš, ali toliko je lepih anonimnih žena širom sveta, tako da ta titula baš i nije merodavna. Lepota je u oku posmatrača", kaže Alba.

Zvezda filma "Grada greha" za sebe kaže da je više muškobanjasta nego ženstvena.

"Umem da budem veoma sarkastična sa muškim svetom. Ne vole one tihe, povučene slatkice, verujte mi..."

Iako važi za seks simbol današnjice, kaže da ne spava u seksi rublju i da ga retko nosi.
"Spavam u atlet majici i boksericama", rekla je glumica.

Na pitanje šta bi radila da je muško na jedan dan, kaže:"Šetala bih okolo u toplesu i mislim da bih, kao i svaka druga žena, najviše volela da vidim kako muški mozak funkcioniše. Recimo, volela bih da znam šta im se mota po glavi kad naidje dobra riba".

Njen idealan muškarac mora da bude ambiciozan, privržen porodici, da dobro miriše, ima smisao za humor, da bude iskren, smiren, pažljiv, dosledan i da, ako kaže da će nazvati, nazove odmah sutradan, a ne posle mesec dana.

"Ipak, savršen muškarac ne postoji. Kada bi postojala takva osoba, onda ne bi bilo izazova. I ja bih se
osećala inferiorno", dodaje.

S druge strane, odbijaju je škrti, glasni i prestidljivi frajeri, koji nemaju snage da je pogledaju u oči.
"Ne podnosim muškarce koji puše. A privlače me samopouzdani, pažljivi i nežni tipovi. Volim i kad dobar frajer ima neku kul tetovažu", kaže Alba.

Iako je u dugogodišnjoj vezi sa Kasom Vorenom, kaže da za brak još nije spremna.

"Prsten koji mi je poklonio je samo poklon i ne znači ništa. Čak ga i ne nosim stalno. A što se braka tiče, on je institucija u kojoj ja još ne želim da živim", kaže ova holivudska lepotica.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Lindzi Lohan ponovo na lečenju
Lindsi Lohan se prijavila u centar za detoksikaciju...

OPIJENA Mlada američka glumica Lindsi Lohan prijavila se u centar za detoksikaciju u Kaliforniji, tri dana pošto je u Los Anđelesu uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju. Ovo je drugi put da se Lindzi leči od alkoholizma.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Ema Tompson razbesnela Vila Smita
Tompson u restoranu pušila "k’o Turčin"...

STRAST Glumica Ema Tompson je navodno u jednom restoranu u Njujorku razbesnela kolegu Vila Smita jer je pušila "k’o Turčin". Ema je sa svojim društvom ignorisala goste koji su bučno negodovali zbog dima koji je preplavio restoran, ali i zabranu pušenja na javnim mestima, koja u Njujorku važi od 2003. godine.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Majkl Džekson na tezgi zaradio 10 miliona dolara

PRETERIVANJE - Princ Azim platio je 10 miliona dolara Majklu Džeksonu da dođe na njegov rođendan. Sinčić sultana Bruneja, jednog od najbogatijih ljudi na svetu, bio je toliko oduševljen što će Majkl doći na proslavu njegovog 25. rođendana da je bio spreman da plati „koliko god treba". Za 10 miliona on čak nije morao ni da peva. Proslavu, koja se održala proteklog vikenda na sultanovom engleskom imanju, nepristojni Džekson je napustio već posle nekoliko minuta pod izgovorom da mu je pozlilo.
- Moram da idem u sobu da povraćam. Mora da je zbog hrane. Osećam se grozno. Želim da idem. Molim vas, pozovite princa da ga pozdravim - rekao je Džekson posle samo nekoliko minuta boravka na imanju.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Šakira oborila rekord
TURNEJA Kolumbijska zvezda Šakira uspela je da okupi preko preko 210.000 ljudi na svom koncertu na trgu Zokalo u Meksiko Sitiju. Tako je najpoznatija Kolumbijka, koja je nedavno objavila kako ona i njen dugogodišnji verenik Antonio de la Rua planiraju venčanje u septembru, uspela da sruši meksički rekord najvećeg broja ljudi na nekom javnom koncertu.

Plastične operacije su bolesne
LEPOTA Kameron Dijaz kaže da nikada ne bi išla kod plastičnog hirurga zbog estetike. „To je bolesno. Jeste li videli one emisije u kojima ljudi žele da izgledaju poput Britni Spirs ili Breda Pita? Šta ih to opsedne da žele da promene sopstveni zaštitni znak", rekla je Dijazova.

Lojd Veber žudi za Eminemom
SARADNJA Ser Lojd Veber, legendarni kompozitor Brodveja, jedva čeka da se za potrebe novog pozorišnog spektakla za koji će komponovati muziku, udruži s Eminemom. Veber je čvrsto rešen da se udruži s reperom.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
MAGIJA PRED SVITANJE

Danijel „Mag“, osim novog albuma, promovisao i novu „prijateljicu“, koja mu je poklonila tortu tešku 20 kilograma

Muzičari vole slatko... Da iseče tortu Danijelu su pomogli Alen Islamović i Indira Radić

Na beogradskom splavu „Fešn“, Danijel Bogdanović, poznatiji kao član dueta „Mag“, preksinoć je organizovao parti u čast svog prvog samostalnog albuma - „Pred svitanje“.

Brojne kolege, prijatelji i predstavnici medija, među kojima su bili i Indira Radić i Goran Ratković Rale, kao i Alen Islamović sa suprugom, uz zvuke sa novog Dačinog albuma i spota za pesmu „Leptir“ proveli su prijatno veče, u skladu sa nazivom albuma - do pred svitanje.

Najveće iznenađenje za slavljenika bila je torta, poklon njegove nove prijateljice Biksi, teška 20 kilograma, ukrašena crnim koncertnim klavirom od marcipana i čokolade. - Prezadovoljan sam što je na promociju došlo toliko mojih prijatelja i kolega da čuje šta sam uradio - rekao je Danijel za Press, i dodao:

- Napravio sam prilično dugu pauzu jer sam služio vojni rok i završavao muzičku akademiju, ali sam uspeo da uz Raletovu pomoć napravim muziku za koju se nadam će se dopasti publici.

Manje upućeni u Danijelov život očekivali su da će se na promociji pojaviti njegova bivša devojka i saradnica Tijana, ali ona je, kako je rekla za Press, još pre godinu dana okončala sve kontakte sa njim:

- Rastali smo se u ne baš prijateljskim odnosima, ali ne i u svađi. Nije me zvao na promociju, ali i da jeste - ne bih došla. Njegove nove pesme nisam čula, ali znam da je sjajan kompozitor - zaključila je lepša polovina nekadašnje grupe „Mag“.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Najlepše žene fudbalera
Autor: A.N. | 30.05.2007 - 10:37

„Možete videti mnogo ružnih fudbalera, ali nikada nećete videti ružne žene fudbalera“ - živa istina, kada ne jure za loptom, fudbalske zvezde su okružene lepim ženama, i to, gle čuda, uglavnom manekenkama i fotomodelima.

Glamurozne svadbe fudbalera privlače ogromnu pažnju svetske javnosti, a ovoga leta će se paparaci tući oko toga ko će slikati venčanja Gerija Nevila, Stivena Džerarda i Majkla Kerika.
Zanimljivo je da se fudbalske zvezde retko žene ispod „svog nivoa“ (moš misliti), uvek su u trendu pevačice, top manekenke, starlete i poneka glumica. Dok se u Italiji zna ko je gazda u kući, u Engleskoj glavnu reč imaju večne verenice - Kolin Mekloflin, raskalašna devojka Vejna Runija, Melani Slejd, partnerka Tea Volkota...
Međutim, poznatim fudbalerima možemo da prigovaramo kako igraju, ali, činjenica je da umeju da izaberu supruge. Adrijana Skleranikova, Ilari Blazi, Čeril Tvidi... Koja je najlepša? Procenite sami.
   Viktorija Bekam
Viktorija je rođena 1974. godine, proslavila se kao članica grupe „Spice Girls“, a za Dejvida Bekama se udala 1999. godine (LA Galaksi). Njih dvoje su stalno na meti paparaca, nije ni čudo, jer skandali se samo ređaju: njena anoreksija, Dejvidovi vanbračni izleti... Omiljeni britanski par ima tri sina - Bruklina, Romea i Kruza.
   Adrijana Skleranikova
Slovačka manekenka Adrijana Sklenarikova rođena je 1971. u gradiću Brezno, a proslavila se reklamirajući vonderbra grudnjake. Kristijana Karembea je upoznala u avionu a njih dvoje su se venčali 1998. godine. Na jednoj modnoj reviji, Adrijana je nosila grudnjak optočen dijamantima vredan šest miliona dolara, a Skleranikova je osam centimetara viša od svog supruga.
   Helen Svedin
Švedska manekenka Helen Svedin rođena je 1976. godine, a svog supruga Luisa Figa (Inter) upoznala je 1996. godine na koncertu zvezde flamenka Hoakina Korteza u Barseloni. Njih dvoje su se venčali 2001. godine (fotografije sa svadbe nikada nisu objavljene) i imaju tri kćerke - Danijelu, Martinu i Stelu.
   Bjanka Kajlić
Američka glumica Bjanka Kajlić rođena je 1977. godine u Sijetlu, a najpoznatija je po ulogama u serijama „Dawson’s Creek“ i „Rules Of Engagement“ i filmovima „Bring It On“ i „Halloween: Resurrection“. Za Lendona Donovana (LA Galaksi) se udala 2006. godine i ne propušta nijednu njegovu utakmicu.
   Čeril Tvidi
Čeril Tvidi, pevačica benda „Girls Aloud“, rođena je 1983. godine, a u brojnim anketama muških magazina proglašavana je za najseksepilniju ženu na svetu. U junu prošle godine se udala za Ešlija Kola (Čelsi) na gala ceremoniji u Herdfordšajru, a magazin OK je platio milion funti za ekskluzivno pravo objavljivanja slika sa svadbe.
   Silvi van der Vart
Holandska manekenka i voditeljka Silvi Mejs rođena je 1978. godine u Bredi, postala je popularna nakon emisije „FoxKids“. Za Rafaela van der Varta (Hamburger) se udala 2005. godine i njihovo venčanje je prenosila holandska televizija SBS. Najpopularniji par Holandije ima sina Damijena Rafaela, rođenog prošle godine.
   Ilari Blazi
Ilari Blazi, italijanska manekenka i voditeljka, rođena je 1981. u Rimu, a za Totija (Roma) se udala 2005. Imaju sina Kristijana i kćerku Šanel, a priča se da Ilari poludi kada čuje vic: „Koje su tri godine bile najteže za Totija? Prvi razred osnovne škole!“.
   Kristen Pazik
Američka manekenka Kristen Pazik rođena je 1978. godine u Mineapolisu, a Andreja Ševčenka (Čelsi) je upoznala 2003. godine na zabavi Đorđa Armanija u Milanu. Njih dvoje su se venčali 2004. godine na golf terenu u Vašingtonu i imaju dva sina - Džordana i Kristijana.
   Noemi Lenoa
Noemi Lenoa, francuska manekenka i glumica (igrala je u filmovima „Asterix & Obelix“ i „After the Sunset“) pozirala je za „Vogue“, „Marie Claire“ i „Elle“. Za Kloda Makelelea (Čelsi) se udala 2004. godine i njih dvoje imaju sina Kelijana.
   Mamen Sanz
Španska manekenka Mamen Sanz rođena je 1976. u Madridu, a 1999. se udala za Raula Gonzalesa (Real) sa kojim ima četiri sina - Horhea, Huga i blizance Hektora i Matea, a zanimljivo je da Raul svaki gol koji postigne posvećuje supruzi i posle svakog pogotka ljubi venčani prsten.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
KONAČNO PUNOLETAN!
Povodom svog rođendana Džej napravio žurku do zore

Skoro svako ko nešto znači na našoj estradi u utorak uveče došao je u restoran "Verige", da čestita rođendan najvećem šoumenu među folk pevačima - Džeju Ramadanovskom! Ceca Ražnatović, Mira Škorić, Aca Lukas u društvu sa biznismenom Miškom Nikolićem, Indi, Danijela Vranić, Sejo Kalač, Indira Radić sa Alenom Islamovićem...    

Svi oni su se smenjivali za mikrofonom, izvodeći slavljenikove omiljene pesme iz svog repertoara. Naročito raspoloženi bili su Mira Škorić i Aca Lukas, koji je čak i zasvirao klavijature, podsetivši prisutne zašto su njegovi nastupi svojevremeno važili za najveće žurke na Balkanu.

Domaćin je, očekivano, bio na visini zadatka - pevao je i igrao kao čigra, ne skidajući osmeh s lica. Među poklonima je, kako smo primetili, bilo najviše luksuznih alkoholnih pića, koje Džej neće morati da kupuje narednih godinu dana!

A, koliko je godina napunila dorćolska zvezda? Prema našim saznanjima, njegova krštenica broji četrdeset i kusur leta, ali sam Džej priznaje daleko manju brojku:
- Napunio sam osamnaest godina, najzad sam mentalno punoletan!

Pošto znamo da mu je iskrenost najveća vrlina, moraćemo da zažmurimo na oba oka i da mu poverujemo, i da ga podsetimo da najkasnije u ponedeljak ode da izvadi ličnu kartu!

(R. S.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Britney nađena na podu muškog WC-a

UNATOČ izjavama o novom životu, princeza je očito i dalje posrnula - pjevačici je u subotu navečer pozlilo u jednom losanđeleskom klubu, pa ju je njezin tjelohranitelj, prekrivenu bljuvotinom, iznio iz kluba, ali po njezinoj želji nisu otišli u bolnicu.

Glazbeni producenti Britney Spears nedavno su izjavili kako "pjevačici još uvijek nije dobro", jer se snimajući novi album prilično muči, jedva pjeva i ima problema s  koncentracijom. Prije tjedan dana Brit se na takve napise nasmijala, ali je u subotu navečer potvrdila da bi povratak na rehabilitaciju bilo najbolje rješenje. Naime, njezin izlazak pretvorio se u pravi kaos, zbog čega je dobar dio večeri klub bio blokiran.

Britney je oko dva sata ujutro pronađena kako leži na podu muškog WC-a i povraća, a tužni prizor vidjelo je nekoliko ljudi koji su razvalili zaključana vrata.

"Bila je nagnuta nad školjkom, potpuno ispovraćana i u jako lošem stanju. Ranije te večeri rezervirala je sobu u hotelu, ali je njezin tjelohranitelj sve otkazao i odveo je doma", rekao je jedan od posjetitelja kluba koji je pjevačicu našao i pozvao pomoć.

Na zamolbu pjevačice, koja nije mogla stajati na nogama, nije odvezena u bolnicu, već doma, a vlasnik kluba se pobrinuo da je paparazzi ne fotografiraju u njenom "najgorem izdanju ikad". Svjedoci njenog "provoda" nisu mogli utvrditi je li Britney bila pijana, drogirana ili joj je jednostavno pozlilo od svega što joj se događa posljednjih mjeseci.

Ironično, Britney je samo dan prije ovog incidenta na svom službenom web siteu ostavila novu poruku u kojoj obrazlaže svoje postupke u zadnje vrijeme. "Mislim da je moj najveći problem to što sam previše ljudi pustila u svoj život, a poslije sam ih tjerala od sebe. (...) Znam da svi misle kako izigravam žrtvu, ali, vjerujte, mrzim sve ovo", napisala je i dodala kako "alkohol i depresiju ne smatra krivcima za ovo loše razdoblje".

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
"Cameron Diaz držite podalje od Jessice Biel"

EKIPA koja priprema skorašnju dodjelu MTV-jevih nagrada u mnoštvu uputa dobila je i naređenje da cijele večeri razdvaja bivšu i sadašnju djevojku Justina Timberlakea, Cameron Diaz i Jessicu Biel, jer su se na dodjeli Zlatnih globusa zamalo potukle, a predviđa se da bi se incident mogao ponoviti.

Čini se da je Cameron Diaz i dalje pogođena prekidom s dugogodišnjim dečkom Justinom Timberlakeom, a mnogi su je čuli kako na dodjeli Zlatnih globusa njegovu novu djevojku, Jessicu Biel, naziva pogrdnim imenima. Kako na sljedećem velikom društvenom eventu ne bi došlo do incidenta između glumica, organizatori dodjele MTV-jevih nagrada moraju cijele večeri paziti da se kolegice ne sretnu.

Kako su obje nominirane u nekoliko kategorija, prepostavlja se da će sjediti blizu jedna drugoj, a Justin je već potvrdio kako će na crveni tepih doći držeći Jessicu za ruku. Producentska ekipa mora paziti da slučajno ne dođu jedna za drugom, a na after partyju jedna će osoba navodno biti zadužena samo za "Diaz - Biel problem".

Cameron navodno teško podnosi činjenicu da je Justin našao novu ljubav, a njeni prijatelji tvrde da je "spremna za sve". Obzirom da i svjetske dodjele postaju sve uštogljenije, dobro bi im došao jedan "chick fight"...

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.