Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 970079 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Žurka za Vuka!
Milan, suprug Tijane Dapčević, s prijateljima proslavio rođenje sina u prestoničkom klubu KGB

Koliko su srećni Tijana i Milan Dapčević, koji su prekjuče dobili sina Vuka, to samo oni znaju. Srećni tata je neposredno posle rođenja bebe svoju suprugu zatrpao poklonima, ali pri tom nije zaboravio da priredi veličanstveno slavlje za svoje najbliže.

Preksinoć je u svom klubu KGB u centru prestonice Milan napravio nezaboravnu žurku za prijatelje. Među prvima je stigao Igor Lazić alijas Niggor Montenigers, koji je nazdravio sa Dapčevićem, i to domaćom lozom! Po starom običaju, Niggor je pocepao novopečenog tatu, a onda se ostacima majice okitio oko vrata. Drevno verovanje kaže - ko se zakiti ostacima pocepane tkanine, sledeći je koji će dobiti sina. U cepanju Milanove majice ubrzo se pridružila i mlađa sestra Tijane Dapčević, Tamara Todevska, koja je bila presrećna zbog rođenja malog Vuka. Novopečena tetka blistala je od sreće i zadovoljstva, a legendarnom dečjom pesmom "Vuče, vuče, bubo lenja", koju je pevala iz sveg glasa, prisutne je zasmejavala do suza.

Uz obilje ića i pića u slavlju su uživali i glumci Bane i Sergej Trifunović, Marko Živić, kompozitor Dragan Brajović Braja, te mnogobrojni znani i neznani gosti.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Piše autobiografiju

Pevačica Maja Odžaklijevska nedavno je otkrila da već duže vreme radi na svojoj autobiografiji. Ona je ovo ispričala gostujući na novosadskoj televiziji, kod novinara Aleksandra Filipovića u emisiji "Tabloid". Harizmatična interpretatorka će opisati mnoge zanimljive događaje, ali i ličnosti koje su je pratile tokom karijere.
- Verujem da će posle mene i drugi pevači krenuti da pišu autobiografije. Šta god da sam radila, drugi su me sledili i tako je bilo oduvek. Kada sam se ofarbala u crveno, to je ubrzo postalo trend. Kada sam počela da učim najmlađe pevanju, ubrzo su to počeli da rade i drugi. Zato očekujem da će moja knjiga biti signal kolegama da se bace na pisanje - rekla je Odžaklijevska.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Mrzi da vežba

Džesika Alba (28), koja je prošlog juna rodila ćerkicu Onor, našla se na kalendaru za „Kampari“ i pokazala da je svoju liniju poprilično stesala. Međutim, njeni veliki napori nisu bili dovoljno dobri za holivudske standarde jer su u javnost procurile neretuširane fotografije za kalendar na kojima baš i ne izgleda savršeno.

- Vežbanje je bilo zastrašujuće. Plakala sam jer nisam imala volje ni za šta, mrzim da vežbam - otkrila je glumica i dodala da joj je u tesanju stomaka dosta pomoglo nošenje steznika, i da joj čak ni porođaj nije pao tako teško kao vežbe.
- Trudovi uopšte nisu toliko strašni. Da li ste ikad imali gadne grčeve? E, pa tako sve izgleda - opisuje Alba.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Sledećeg dečka ću bolje kriti
Smetalo mi je što je moja veza s Verdaskom privukla toliku pažnju, pa ću ubuduće morati da privatni život držim daleko od očiju javnosti

Ana Ivanović kaže da će, poučena iskustvom, svoje naredne veze držati što dalje od očiju javnosti. Srpska teniserka u izjavi za Kurir priznaje da joj je pažnja koju je privukla njena romansa s kolegom Fernandom Verdaskom oduzela mnogo energije, ali da ta ljubav nije uticala na njene lošije rezultate u poslednjih nekoliko meseci.

- Sigurno je da je to nešto što donedavno nisam iskusila, tako da mi je oduzimalo dosta energije. Ipak, nešto sam naučila i moram da na to gledam kao na veliko iskustvo. Bilo je pomalo teško, ali mislim da nije previše uticalo na rezultate zato što stvarno pokušavam da privatni život odvojim od profesionalnog. Na moje rezultate uticalo je što nisam imala trenera, kao ni sistem i plan rada. To je nešto što osećam da mi nedostaje. Sada pokušavam da rešim taj problem - rekla je Ana.

Iako atraktivna Beograđanka i španski zavodnik već mesec dana nisu zajedno, njihova veza je i dalje predmet interesovanja medija. Polufinalista Australijen opena, za koga mnogi misle da mu je "svanulo" kada je upoznao Anu, izjavio je da je "prošao kroz teške trenutke", ali je uspeo u nameri da se to ne odrazi na terenu. Kao i Ivanovićeva, i Verdasko je rekao da je umoran od pitanja šta se desilo između njega i Ane, "jer je cela ta priča sada iza njega".

Ana Ivanović tvrdi da joj je ovo iskustvo dobra škola i da će svoj ljubavni život ubuduće pokušati da drži daleko od očiju javnosti.

- Upravo tako, svoju vezu držaću po strani. Zato što smo u centru pažnje, dosta ljudi voli da čita o nama i novinari uvek traže nešto van tenisa da bi pisali o tome. Ja razumem da je i to sastavni deo našeg posla. Ali, koliko god je moguće, pokušaću da držim po strani svoj privatni život, da se ne priča previše o tome zato što dodatna pitanja oduzimaju energiju. Smetalo mi je što se toliko toga o mojoj vezi pojavilo u javnosti, to je nešto što ranije nisam iskusila. I slike i pitanja non-stop, bilo je to nešto potpuno novo za mene. Ali, kao što sam rekla, naučila sam iz toga i sledeći put ću možda drugačije postupiti - rekla je Ivanovićeva.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Volim velike
Pevačica i igračica Dunja Fleš za Kurir otkriva koliko je najduže izdržala bez seksa

Pevačica i igračica Dunja Fleš samo za Kurir otkriva najintimnije detalje iz svog kreveta. Iskreno priča o neostvarenim fantazijama u seksu, ali i o tome koliko je dugo apstinirala, posvećujući se karijeri. Od sedme godine je igračica, snimala je spotove i radila koncerte za najveće zvezde. Od 2000. godine ima svoju grupu Fleš, u kojoj radi kao koreograf i sa kojom je učestvovala na puno festivala i osvojila mnogo nagrada...

Koliko sebe daješ u ljubavi?
- U ljubavi nisam osoba koja kalkuliše. Dajem se puno i bez rezerve. Kada sam sa nekom osobom, onda sam samo sa njom, ne varam. Možda to zvuči staromodno i neinteresantno, ali, eto, takva sam.

Do kojih granica ideš u seksu?
- Zar u seksu postoje? Granica je ona dokle i jednom i drugom prija. Ma, granica je mesec!

Koje su ti erogene zone?
- Ne bih to otkrivala javno. To treba da otkrije osoba koja bude sa mnom. Ne želim da mu olakšavam posao.

Da li se osećaš kao seks bomba?
- Ako sam bomba, onda pazite da ne eksplodiram, pa bi moglo biti svašta, pa bi bilo seksa na sve strane. Šalim se, naravno. Volim da izgledam uvek lepo, seksi i zavodljivo, nikad vulgarno. Dosta treniram, a što je najvažnije, na meni je sve prirodno. S obzirom na to da su na estradi sve uglavnom silikonske i plastične „lepotice“, to više nikom nije interesantno, pa mu ja dođem kao raritet.

Šta te najviše uzbuđuje kod frajera?
- Kod muškarca volim moć, tj. kada je uspešan i zna šta hoće. Da nije iskompleksiran i kada mogu da vidim svoj lik u njegovim očima. Zar to nije super! Što znači da volimo istu osobu, tj. mene. Moj muškarac mora biti mnogo jači od mene, u svakom smislu te reči, ali, nažalost, frajeri me se uglavnom plaše.

Najuzbudljivije mesto na kome si vodila ljubav?
- Sve je uzbudljivo kada ste sa voljenom osobom. Mada, iskreno, najbolje se osećam u udobnom krevetu, posutim laticama ruža i romantika, voljena osoba, sveće... A ostalo zamišljajte.

Koliko je trajala tvoja najduža apstinencija?
- Ako hoćete da budem iskrena, mada znam da mi nećete verovati, pune dve godine sam bila potpuno sama, posvećena poslu... Ja sam takva, radije ću biti sama nego sa bilo kim. Spavam samo sa onim koga volim.

Da li je bitnija veličina ili tehnika?
- Pa sve je bitno. Mada najvažnije je da imaš sa čim možeš i znaš.

Da li si se ikad snimala dok vodiš ljubav?
- Ne koliko ja znam. Ne želim, jer uvek takvi snimci „slučajno“ izađu na Jutjub, a karijera mi nije toliko ugrožena da bih pribegla tim sredstvima. Jedna je Seve - sve ostale sad su samo kopije. Volim da svoju intimu ljubomorno čuvam samo za sebe i voljenu osobu.

Omiljena poza?
E,mislite o tome.

Da li si pristalica seksa za jednu noć?
- Nisam. Znam da je ovo 21. vek i zaista nikog ne osuđujem, ali ja nisam. Svaka čast svakome ko može, ja seks ipak ne shvatam kao neku vrstu sporta.

Koristiš li seksualna pomagala?
- Ne koristim, još uvek.

Neostvarena fantazija u seksu ti je?
- Uglavnom sam sve ostvarila što me je interesovalo. Dvojke, trojke i raznorazni sendviči me ne interesuju. Kao što rekoh, dovoljan mi je samo dečko, a ostalo je stvar trenutka, emocije i naše mašte.

UVEK ZA STRIPTIZ
Voliš li da izvodiš striptiz za dečka’?
- Zašto da ne. Volim da uvek izgledam lepo, pogotovo svom dečku, pa tako i posebnu pažnju poklanjam vešu za „spavanje“. Svila, čipkica, halteri... Mada, nikad me ne pusti da odigram striptiz do kraja, nego... Ne izdrži. Eto...

NE VOLIM DA ME BOLI...
Voliš li žestok ili nežan seks?
- Nežan naravno. Ne volim bilo kakvu vrstu grubosti, naročito ne u krevetu. Vrlo sam osetljiva i nežna, senzualna. Ne volim da me boli.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Odma se dig’o
Samo nekoliko dana posle ranjavanja Aca Lukas se pojavio u žiriju „Novih zvezda Granda“

Kakav je profesionalac folker Aca Lukas, govori i podatak da se pojavio u žiriju za „Nove zvezde Granda“, iako je u utorak ranjen hicima iz vatrenog oružja.
Na veliko zadovoljstvo muških kandidata i publike u studiju koja ga je dočekala ovacijama, Lukas je u pratnji menadžera došao u studio u Košutnjak. On je uz Džeja Ramadanovskog, Sinana Sakića, Dragana Brajovića Braje i Jelene Tomašević komentarisao buduće zvezde koje su se u subotu veče takmičile za prolaz dalje.

Poznat kao tip bez dlake na jeziku, Lukas je na oduševljenje prisutnih bio izuzetno realan i objektivan, tako da je takmičarima, koliko toliko, ukazao na postojeće greške i pomogao im da ih isprave. S obzirom na to da je u emisiju došao pomoću štaka, Aca nije mogao da otpeva svoju pesmu, ali je publici obećao da će to uraditi sledeće subote, kada će ponovo biti u žiriju. Dragan Brajović Braja, u svom prepoznatljivom stilu, oštrom, ali pravičnom, budućim zvezdama sugerisao je na pevanje, a posebnu pažnju skrenuo je Milanu Topaloviću. Kao što se i očekivalo, pevačica Jelena Tomašević bila je veoma uzdržana i hvalila je sve kandidate.

Ipak, najveći šou napravio je Džej Ramadanovski, koji je to veče bio u elementu, pa je kandidate, u stilu dorćolskog šarmera, pošteno „isprozivao“, ali sa dozom humora i prijateljskog saveta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Leteča džukelica
Prilikom jedne bračne svađe Džole Džogani šutnuo kućnog ljubimca

Poslovno-emotivni partneri Vesna i Đole Đogani, poput mnogih životnih saputnika, s vremena na vreme svoj odnos osveže ponekom svađom. Tako su se njih dvoje nedavno zakačili, a nakon burne rasprave najviše je stradala Vesnina pudlica Tesa, koju je Đole svojoj dragoj poklonio pre nekoliko godina, saznaje Kurir iz izvora bliskih dens paru.

- Raspravljali su se o nekim običnim, životnim stvarima, kao i svaka porodica u Srbiji. Đole se mnogo iznervirao, a kada je završio s vikanjem i krenuo ka izlaznim vratima, na putu mu se slučajno našla pudlica, koju je ćušnuo nogom, što je Vesnu momentalno rasplakalo. Požalila se svojim bliskim prijateljicama da ju je to što je šutnuo njenu ljubimicu Tesu zabolelo više nego da je nju samu udario - kaže naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako bismo čuli i drugu stranu, pozvali smo najpoznatijeg srpskog densera, koji nam je rekao:

- Ne znam odakle vam to?! Ja volim životinje i kad na ulici vidim mrava, ja ga zaobiđem. Još ćete neko udruženje za zaštitu životinja da mi navučete na vrat! - rekao nam je poznati denser.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Slomila ruku

Nekadašnji seks simbol Izabel Ađani (53) slomila je ruku žureći na avion za Nemačku, gde je na 59. Berlinale festu trebalo da prisustvuje projekciji svog filma "La journee de la jupe".
- Baš sam baksuz i baš je žao što neću biti tamo, ali celoj ekipi želim sreću. Kad se vrate, daću im da mi se potpišu na gips - rekla je lepa glumica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Smršala zbog pirsinga na jeziku

Dru Barimur je nenamerno stesala liniju nakon što je na jezik stavila pirsing. Ona, naime, posle bušenja jezika zbog bolova nije mogla da jede ni pije čak dve nedelje, pa je bila na "prisilnoj dijeti". Glumica je bila iznenađena koliko stavljanje pirsinga može da bude bolno.
- Gladovala sam danima. To je odlična dijeta, na pomalo čudan način, ali ne preporučujem je nikome - otkrila je Dru, dodajući da je oduvek želela da ima pirsing na neobičnom mestu.
Ona je nedavno promenila i imidž i sada ima dugu plavu kosu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
E, ovo je humanost
Glumica Salma Hajek u Africi podojila gladnu bebicu

Salma Hajek (42) pre 16 meseci rodila je ćerkicu Valentinu. Ova lepa holivudska glumica odavno se bavi humanitarnim radom i nedavno je bila u Sijera Leoneu, gde je boravila u sklopu Unicefovog projekta za iskorenjivanje tetanusa u Africi. Ta infektivna bolest, koja u Evropi više nikog ne zabrinjava, glavni je uzrok smrti u zemljama Trećeg sveta. Tetanus tamo najviše žrtava ubire upravo među majkama i tek rođenom decom.
Glumicu su veoma pogodili i nehumani uslovi u tamošnjim bolnicama, gde ima jako malo lekara, ali i osnovnih instrumenata i pomagala za normalan rad. Osim što je vakcinisala decu, Salma se šokirala kada je videla da ljudi bukvalno gladuju. Veoma se potresla kada je ugledala jednu devojčicu koja je bila stara kao i njena ćerkica, ali upola manja zbog neuhranjenosti i bolesti, pa se nijednog trenutka nije ustručavala da malenu podoji jer je njena majka, takođe zbog neuhranjenosti, ostala bez mleka.

- Ne mogu da verujem da postoje ovako tužna mesta na kugli zemaljskoj. Dok na jednoj strani žive u izobilju, piju šampanjac i hrane se najboljim kavijarom, na drugoj nemaju ni vodu ni hleb. Ljudi bukvalno umiru od gladi, puno njih umire.... Nijednog trenutka se nisam predomišljala da li da podojim ovu preslatku devojčicu, koja je sama kost i koža. Videla sam da nesrećno dete umire od gladi, jer majka nema mleka, i jednostavno me instikt vodio da joj ponudim svoje mleko. Ljudi, hajde da svi budemo humani i da zajedničkim snagama nekako pomognemo ovom jadnom narodu - rekla je Salma očiju punih suza.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.375 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.