Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 972820 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Umalo linčovan!
Prvog dana Bajrama vehabije pokušale da spreče nastup Džeja Ramadanovskog u Sarajevu

Folk pevač Džej Ramadanovski nastupio je pre nekoliko večeri, tačnije na prvi dan Ramazanskog bajrama, pred sarajevskom publikom u diskoteci hotela „Holidej in“ u Sarajevu. Njegov nastup, pored toga što je bio veoma posećen, obeležio je i incident. Kako prenose bosanski mediji, oko hotela u kom je pevač nastupio skupila se grupa „mladih muslimana“ vehabijskog pokreta iz Sarajeva. Brzom reakcijom policije izgrednici su rasterani, a Džej je prošao bez posledica i priveo „bajramski“ koncert kraju. Vehabije su oko hotela počele da se skupljaju oko 21 čas, ali ne u tolikom broju da bi se odmah alarmirala policija, da bi se nešto pre ponoći skupila grupa od njih pedesetak, kaže naš izvor i dodaje:

- Skupili su se u grupu, počeli da skandiraju i uzvikuju nacionalističke parole i uputili se prema ulazu u „Holidej in“. Ubrzo zatim na mesto događaja došle su dve policijske patrole, a izgrednici su se razbežali po okolnom naselju. Sva sreća pa nije došlo do incidenata većih razmera jer su se ovih dana po medijima stalno provlačili pozivi na linč srpskih pevača koji gostuju u Sarajevu. Veliki problem predstavlja i činjenica da su ljudi koji su na vlasti u BiH pozivali na pobunu, pa je tako Amir Zukić, generalni sekretar SDA, javno poručio građanima da hitno zabrane nastupe srpskim pevačima jer su, kako kaže, „ubijali i klali, a sada nas zabavljaju za Bajram“. Kada na linč pozove neko iz državnih organa, nije ni čudo što dolazi do ovakvih incidenata - završava naš izvor.   

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Marko umesto Milana!!!
Pevačica „Granda“ Radmila Manojlović, dok čeka dečka, vreme ubija u društvu njegovog klona iz Subotice

Pevačica „Grand produkcije“ Radmila Manojlović, kad god je dečko ostavi samu, ne gubi vreme jer joj društvo pravi ni više ni manje nego dvojnik njenog dragog Milana Stankovića.

Izvesni Marko iz Subotice koji studira u Beogradu, pored toga što pripada grupi Stankovićevih fanova, popularnih pod nazivom „Krasive“, nema ništa ni protiv izbora nove snajke.

- Milanov dvojnik neodoljivo podseća na njega. Pored blajhane frizure, Milanov klon ima i šiškice koje padaju preko jednog oka. Jedina razlika je u tome što se Milan nigde ne pojavljuje ukoliko se prethodno ne isfenira, dok to nije slučaj sa njegovim dvojnikom. Događalo se da pevačev fan provede nekoliko sati u šopingu kako bi pronašao identičan komad garderobe kao Milanov - kaže naš izvor i dodaje:

- Kada na Milanovom nastupu zapazi Radu, dvojnik istog trenutka poludi od sreće, što je još jedan pokazatelj da ima još jednu sličnost sa grandovcem - sviđaju im se iste devojke. Zanimljivo je bilo videti Radinu facu kada je prvi put ugledala dečka koji izgleda kao njen rođeni momak, ali kasnije se opustila i sada uživa u društvu vickastog „klona“ - završava naš izvor.

Kada smo pozvali Radmilu Manojlović da prokomentariše Milanovog dvojnika, ona je rekla:

- Milan u svakom gradu Srbije ima bar po jednog dvojnika, na to smo već navikli. Kad god mi priđe neko od njegovih dvojnika u želji da se slika, ja sam veoma raspoložena da im izađem u susret, pa čak i da popričam sa njima jer mi je sve to simpatično - priča Manojlovićeva.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Ovo je, jado, za pola čo’eka
Glumac Mima Karadžić na jednoj proslavi u Beogradu umalo ostao žedan

Kada je pre neko veče Mima Karadžić stigao na rođendan jedne crnogorske kompanije, nije ni slutio da će piće samo omirisati, a da klopi neće moći ni da priđe. Još da mu to prirede njegovi Crnogorci... Ma, nije bilo šanse! Skockan je stigao na proslavu, a tamo je vrvelo od takozvanog srpsko-crnogorskog džet-seta. Glumac je odmah naleteo na kolegu Dragana Vujića Vujketa, počeli su neobavezno čavrljanje, ali im je falila dobra kapljica da se čuknu za zdravlje i nastave s konzumacijom. E, tada je nastao problem koji je ovekovečio Kurirov paparaco.

Naime, kada mu je konobar prišao sa odličnim crnogorskim belim vinom, Karadžić se sagnuo i počeo da zagleda čaše ne verujući sopstvenim očima. Prva pomisao mu je bila da ga momak uslužuje pićem koje je neko već izgustirao, jer su čaše bile napunjene za prst iznad polovine. Začuđeno je upitao konobara u čemu je fora i dodao: „Nijesam ti ja pola čovjeka. Sipaj mi, kumim te, do vrha.“ Momak reče da je tako po protokolu, a Mima otera protokol tamo gde ne treba, dok je Vujke uživao u trenucima treperenja Miminih nerava i upadicama tipa: „Eto kakvi su domaćini ovi tvoji“, dolivajući ulje na vatru.

Konobar je čekao znak za „voljno“ dok je glumac kipteo, ali su ga smirili „drugari po pasošu“ Sergej Ćetković i Knez. Red šale, red vina (onog služenog „po protokolu“) učinili su da se nervi Mime Karadžića malo smire. Ali samo dok nisu ogladneli i morali, kao i za vince, da se bace u potragu za klopom.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Volela bih i ozbiljnu ulogu
Autor: V. Đ. Đura | 03.10.2008. - 05:00

Pevačica Ksenija Pajčin prvi put se kao glumica oprobala u seriji “Naša mala klinika”. Seksepilna pevačica glumi pevačicu koja dolazi na kliniku kako bi snimila spot. Obučena je, naravno, kao seksi bolničarka, a u TV emisiji “Stranci u noći” otkrila je našem novinaru da uz pevanje i ples obožava da glumi.

- Bilo mi je zaista uživanje da glumim u Sloveniji sa ekipom koja radi na seriji “Naša mala klinika”. Kada sam bila pored Srkija (Srđan Miletić) i Nede (Arnerić), osećala sam se apsolutno sigurno. Oni su mi pomogli da se oslobodim treme i da dam sve od sebe. Moja uloga je bila mala, ali efektna. Igrala sam seksi bolničarku i to mi zaista nije predstavljalo problem, jer se danas osećam jednako izazovno kao i u doba kada sam bila tinejdžerka. Volim da glumim i to mi zaista nije teško - rekla je Ksenija.

Ekipa serije “Naša mala klinika” zajedno sa producentom Brankom Đurićem Đurom, posle ove kameo uloge popularne pevačice i denserke, razmišlja da je u budućnosti ozbiljnije angažuje kao glumicu u svojim projektima.
- Ako bih dobila novu ponudu od producenata “Naše male klinike”, svakako bih je prihvatila. Svi su opušteni i profesionalni i naravno da je sa njima zadovoljstvo sarađivati - dodala je Ksenija koja ovih dana ponovo ulazi u studio da snimi novu numeru koju će premijerno predstaviti krajem godine.
Što se ljubavi tiče, Ksenija je zadovoljna svojom novom vezom sa manekenom Filipom Kapisodom koja traje nekoliko meseci. Filip je inače mlađi brat rukometaša Petra Kapisode i sa Ksenijom se upoznao ovog leta za vreme njene turneje po klubovima Crne Gore.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Jelena Veljača u spotu Borisa Novkovića
Kraljica hrvatskih sapunica Jelena Veljača u poslednje vreme se više bavila pisanjem scenarija za TV serije nego glumom. Ali poziv prijatelja, pop pevača Borisa Novkovića nije mogla da odbije. Glumila je u njegovom novom spotu za pesmu „Ne kuni se“. Zanimljivo.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Džesika Alba sa maskom Hanibala Lektora
Glumica Džesika Alba je rešila zaista da na pravi način promoviše ideje nevladine organizacije „Declare Yourself“, koja poziva birače na buduće izbore u Americi. Pošto se proteklog meseca pojavila u provokativnoj sado-mazo kampanji, gde je pozirala oblepljena lepljivom trakom preko usana, Džesika Alba se ponovo našla na plakatu organizacije „Declare Yourself“.  Na novom plakatu se pojavljuje sa maskom sličnoj onoj koju je nosio zli Hanibal Lektor u istoimenom filmu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Slikala se gola pre nego što su joj odstranjene dojke

Glumica Kristina Eplgejt priznala je kako je noć pre dvostruke mastektomije imala privatni foto-sešn – slikala se gola kako bi imala uspomenu na grudi.

Glumici je ranije ove godine dijagnosticiran rak dojke, a uspela je da ga izleči tako što je odstranila obe dojke.

– Prvo i poslednje takvo fotografisanje obavila sam u kući. Grudi sam slikala izbliza i iz svih uglova kako bih imala uspomenu na to kako su izgledale – rekla je Kristina.

Izvor: Gradjanski
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Paris opet peva!

U eter je krenula pesma My BFF (Best Friend Forever), koja bi trebalo da pripremi teren za nov album Paris Hilton. "Završila sam snimanje albuma pre nekoliko dana. A ovo je pesma o najboljim prijateljima. Mislim da se svako može uživeti u nju. To je vrlo srećna pesma", rekla je Paris, koja će, zar se treba čuditi?, najbolje prijatelje potražiti preko televizije. Naime, u njenom realiti-šouu, 16 žena i dva muškarca takmičiće se za čast da joj postanu prijatelji i s njom počnu odlaziti na žurke i razna društvena događanja. Svašta.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Megan Foks: Pre i posle

Čini se da je predivna Megan Foks pre nego što su je proglasili najseksepilnijom ženom sveta prošla nekoliko transformacija, pa tako stručnjaci tvrde da je operisala usne, nos i grudi. Iako se ne može reći da je od ružnog pačeta stasala u lepoticu, definitivno je od 18-godišnje devojke iz komšiluka do 22. godine dobila "ono nešto" što ju je pretvorilo u ultimativni seks-simbol. A je li nešto dodavano ili oduzimano – prosudite sami. Foksova je, inače, priznala da je u mladosti patila od nedostatka samopouzdanja i da se osećala poput dečaka.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Beckhamovima milion dolara da dođu na zabavu

Vlasnici hotela “Atlantis” u Dubaiju po svaku cenu žele da dovedu Beckhamove na svoju zabavu, pa su im ponudili milion dolara.

Plaćanje poznatim ličnostima za pojavljivanje na zabavama nije retka pojava, ali mnogi smatraju da je cena ponuđena za Victoriju i Davida ipak previsoka.

”Beckhamovima će platiti samo da se pojave na zabavi i malo se kreću među gostima i ostalim zvezdama. Organizatori žele da ovo bude jedna od najboljih zabava ikada održanih u Dubaiju- ako ne i svetu- i spremni su da izdvoje veliku količinu novca. Zaista im je stalo da se Beckhamovi pojave”, otkrio je izvor.
Prema saznanjima, žurka u “Atlantisu” ima budžet od preko 30 miliona dolara, a svi gosti imaju organizovan avionski prevoz do zabave.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.