Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 973653 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Baba Vanga Breni baš prorekla

Među dugim i uspešnim brakovima na domaćoj estradi ističe se bračna zajednica kraljice domaće folk scene Lepe Brene i doskora našeg najboljeg tenisera Slobodana – Bobe Živojinovića. Neki kažu – suđeno im je da budu zajedno i, po svoj prilici, ne greše! Naime, Lepa Brena je ispričala novinarima da joj je još pre više od dve decenije čuvena bugarska proročica baba Vanga kazala da će živeti u skladnom braku, a da će njen muž nositi belu uniformu.

Interesantno je da je Brena tada mislila da joj ne gine neki lekar koji će se preznojavati u operacionoj sali dok ona bude pevala po belom svetu. Međutim, ko je čovek u beloj uniformi iz baba Vanginog proročanstva Breni je postalo jasno 24. oktobra 1987. godine na premijeri filma "Hajde da se volimo".

– Te večeri desio mi se sudbonosni susret. Pored mnogih ličnosti iz javnog života, na premijeru je došao i Slobodan Živojinović, tada naš najbolji teniser. Počeli smo da se družimo, ali nije bila u pitanju nikakva fatalna varijanta. Pošto smo oboje javne ličnosti, naša intima bila je veoma zanimljiva medijima, pa su se prosto utrkivali ko će imati svežiju paparaco fotografiju ili informaciju – rekla je Brena za "Press".

Boba joj je pre toga već bio privukao pažnju, sasvim slučajno, kada ga je ugledala na naslovnici nekog prestižnog magazina. Kada je otvorila stranice s njegovim intervjuom, Boba je bio u pozi za forhend.

– Jedva je stao na dve strane. No, bio je toliko sladak da nisam mogla da odolim a da ga ne upoznam. Bilo je teško spojiti dva večita putnika, ali sve se može kad se dvoje slože – kaže Brena. Te večeri na pomenutoj premijeri njenog filma, na ulazu u Dom sindikata, seća se Brena, stajao je on – čovek iz proročanstva!

– Kada sam ga ugledala, potrčala sam kao da je u pitanju neko koga znam sto godina! Zagrlila sam ga, poljubila i rekla da mi je drago što je došao – priča Brena.

Za doček Nove 1988. godine, Brena je pevala u Čikagu. Negde pred ponoć pojavio se Boba s prijateljem i nekoliko devojaka.

– Bila sam prijatno iznenađena, ali mi se ta pratnja i nije baš dopala. Kada je prošla ponoć, došao je u moju garderobu. Čestitali smo jedno drugom Novu godinu i dogovorili se da odemo nekud zajedno, da jednostavno nestanemo. Tako sam ja u četiri sata ujutru "kidnapovana". Otišli smo u hotel da malo odspavamo, a onda iz Čikaga odleteli u San Francisko. Tamo smo otišli na ručak iz snova, na kojem se već sve opasno zakuvalo. Više nismo mogli jedno drugom da kažemo ne – ispričala je Brena. Momak u "beloj uniformi" zaprosio je svoju dragu tri godine kasnije, na tradicionalan način, tražeći njenu ruku od njenog oca. Glamuroznu svadbu u hotelu "Interkontinental" zabeležio je čak i Dnevnik 2, što je tada bio presedan za informativni program nacionalne televizije.

Izvor: Gradjanski
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Vudovi ljubavni jadi

Gitarista "Rolingstounsa" Roni Vud nastavio je vezu s dvadesetogodišnjom konobaricom, a ta strasna veza mogla bi ga koštati, osim 23 godina braka, i polovine imovine. Pomirenje Vuda i Ruskinje Ekatarine Ivanove za njegovu suprugu Jo (53) bila je kap koja je prelila čašu, iako se dugo trudila da pređe preko javne sramote. Ipak, Jo je konačno pokazala zube pa je preko sudskih organa odlučila da se domogne polovine suprugove imovine. Suma kojoj se Jo nada svakako je pozamašna, s obzirom na činjenicu da se Vudovo bogatstvo procenjuje na oko 75 miliona funti. Prevarena supruga svoju pravnu poziciju namerava da ojača tvrdnjom kako je baš ona zaslužna za to što muzičareva karijera nije nestala u alkoholu i drogama.

Međutim, ni mlađanoj ljubavnici nije lako. Ekatarinin bivši dečko Vil odlučio je da joj napokasti te je objavio njene golišave fotografije. Fotke lepuškaste Ruskinje potom je začanio i pričom u kojoj tvrdi da je Ivanova završila u njegovoj spavaćoj sobi odmah nakon što su se upoznali, kao i da je pred kamerom volela da pokazuje obnažene grudi.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Poklon Matildi Ledžer, s ljubavlju
Ponedeljak, 29. septembar 2008. 16:24     

Ćerka tragično preminulog glumca naslediće njegovo celo bogatstvo.

Ledžer, koji je u januaru umro od slučajne prevelike doze lekova u 28. godini, za sobom je ostavio ćerku Matildu Rouz, rođenu u vezi sa glumicom Mišel Vilijams.

Pre nego što je devojčica rođena, glumac je napravio testament, po kojem svoje imanje ostavlja roditeljima i sestrama. Nakon njegove smrti, porodica je izjavila da ga je samo vreme sprečilo da Matildu uključi u testament, i da bi to svakako učinio.

"Naša porodica sve je poklonila Matildi", rekao je Hitov otac, Kim Ledžer.

Glumac je prvi testament sastavio u aprilu 2003. godine, kada je imao nešto imovine, i oko 100.000 dolara na računu. Međutim, od tada je postigao takav uspeh, da se imovima procenjuje na više od 16 miliona dolara.

"Nećemo otkriti tačnu sumu", rekao je izvršitelj testamenta, računovođa Mark Dajson iz Adelajda.

Tabloidi su pokušavali da naprave čarku između porodice i Vilijamsove, tvrdeći da će se glumica boriti za "svoj deo", iako je prekinula vezu sa Ledžerom pre njegove smrti.

Međutim, porodica australijskog glumca ponovila je da nema govora o sukobu sa Mišel, i da su u divnim odnosima.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Najskuplja večera u istoriji!?
Ponedeljak, 29. septembar 2008. 18:33     

Gitarista čuvenih The Rolling Stonesa Roni Vud možda će platiti najskuplju večeru u istoriji čovečanstva.

Pod stare dane, 61-godišnjeg Ronija Vuda su uhvatili "leptirići" u stomaku, pa je uhvaćen kako u jednom londonskom restoranu na Vest Endu uživa u društvu 40 godina mlađe Ruskinje, za koju britanski tabloidi tvrde da mu je ljubavnica.

Paparaci su ih snimili kako razmenjuju zaljubljene poglede i hrane jedno drugo, a već narednog jutra su videli kako Ronijeva supruga Džo (53), sa kojom je u braku 23 godine, besna napušta kuću.

"Ona više ne može da trpi njegovo ponašanje. Oseća se poniženo, besno...Svesna je da joj ništa ne vredi ni to što je Roniju toliko puta spašavala život odvajajući ga od droge i alkohola", rekao je medijima jedan njen prijatelj.

Iako je verovala da je ovo samo još jedna od "bubica" koja je uhvatila njenog muža, stvari su izgleda izmakle kontroli, a prema rečima jednog izvora bliskog familiji, Roni je spreman da sve žrtvuje da bi bio pored mlade Ruskinje.

Mediji nagađaju i da je Džo napustilo strpljenje i da je već angažovala advokate. A brakorazvodna parnica mogla bi da joj donese čak 50 miliona funti!

"Prošli smo mnogo toga zajedno i pored svega uvek ću na njega gledati kao na svog prijatelja. Toliko sam godina provela razmišljajući i brinući se samo o Roniju, oblačeći Ronija...Sada ću imati dovoljno vremena za sebe", izjavila je Džo Vud.

Očevici kažu da su se Roni i mlada Ruskinja tokom večere ponašali kao dvoje zaljubljenih golupčića. "On celo veče nije skidao pogled sa nje. Ona ga je hranila kolačima...Sve je to slatko, ali Ron zaista izgleda kao da joj je deda", izjavio je jedan očevidac.

Britanski tabloidi procenjuju da bi to mogla da bude najskuplja večera u istoriji, ako Džo uspe da se razvede od Rona. Član Stonsa bi mogao da plati dvostruko više nego što je jedan od Bitlsa Pol Makartni platio svojoj bivšoj ženi Heder Mils (24,3 miliona funti).

Procenjuje se da bi Džo Vud mogla da dobije polovinu od 70 miliona funti vredne imovine gitariste Stonsa, ali i dodatnih 20 odsto za godine u kojima je bila njegov glavni pomoćnik.

Par ima nekoliko luksuznih kuća širom sveta, uključujući 12 miliona funti vrednu kuću u Londonu, punoj vrednih umetničkih dela i antikviteta.

Dakle, večera za dvoje koštala je 100 funti, pićence 21 funtu, taksi 12 funti...razvod 50 miliona funti!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Naomi Kembel zbog ljubavi menja veru?
Ponedeljak, 29. septembar 2008. 19:28     

Britanski supermodel Naomi Kembel, navodno je spremna da zameni veru kako bi se po pravoslavnim običajima udala za ruskog bogataša Vladislava Doronjina, tvrde ruski mediji.

Isti izvori tvrde da će se "Crna panterka" udati za ruskog oligarha u narednih nekoliko meseci, iako su zajedno tek pola godine.

Naomi Kembel sve češće dolazi u Moskvu, a njen verenik ne štedi kada su u pitanju pokloni. Nedavno joj je darivao ogrlicu sa 142 dijamanta, a na jednoj aukciji je iskeširao nešto više od 31.000 evra i kupio joj haljinu koju je upravo ona predstavila na aukciji.

Bogatstvo Vladislava Doronjina procenjeno je na 1,8 milijardi dolara. Navodno je od njega potekla ideja da Naomi promeni veru. Sve se dogodilo samo nekoliko dana pre nego što je manekenka saopštila da je spremna za udaju. To je bio, zapravo, njegov jedini zahtev.

Ljubavna priča Naomi Kembel i Doronjina je jedna lepa bajka. Naime, upoznali su se u maju na filmskom festivalu u Kanu. Prema izvorima bliskim Naomi, bila je to ljubav na prvi pogled. Doronjin ju je potom pozvao na svoju jahtu koja je bila u San Tropeu i...Ljubav je počela!

Inače, Naomi Kembel je uvek bila zaintrigirana za religiju. Studirala je običaje i kulturu raznih nacija na planeti, a nedavno su zapadni mediji izvestili da je zainteresovana za veštičarenje.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Nereida: Ronaldo me šutnuo SMS porukom!
Ponedeljak, 29. septembar 2008. 18:53     

"Kristijano Ronaldo je jedna obična kukavica! Ostavio me SMS porukom, nije smeo čak ni da me pozove!". Ovim rečima je španska manekenka Nereida Galjardo opisala doskorašnjeg dečka, fudbalera Mančester junajteda sa kojim je bila u vezi sedam meseci.

Nereida je izjavila da je sa Ronaldom bila pre svega zato što je odličan u krevetu. "Imali smo seks odmah prve večeri kad smo se upoznali. Bio je sjajan u krevetu, zato sam i bila sa njim".

Prinazala je, međutim, da je bila potpuno sluđena i besna kada je od njega dobila SMS poruku da više ne želi da bude sa njom. "Poneo se kao kukavica. Baš je nezreo".

Nereida i jedan od najskupljih fudbalera na svetu upoznali su se u januaru na Majorki u jednom noćnom klubu. Ovog leta proveli su dve nedelje zajedno na luksuznoj jahti na Sardiniji i činilo se da ljubav cveta.

Ali, kada je otišao u Los Anđeles na rehabilitaciju posle povrede članka, Ronaldo je "podivljao". Menjao je žene svakodnevno (nekada čak i više po danu).

"Bila sam mu verna dok smo bili zajedno, ali za njega nisam baš sigurna. Jednom prilikom sam na njegovom mobilnom pronašla poruku koja mi je bila sumnjiva", kaže "detektivka" Nereida.

Navodno je Ronaldo bio besan kada je saznao da je Nereida bila u vezi (čitaj:imala seks) sa defanzivcem Real Madrida Serhiom Ramosom, ali je to bilo pre nego što su se Ronaldo i Nereida upoznali.

Ipak, Nereida tvrdi da su ona i Serhio Ramos samo prijatelji.

A sada više nije ni važno, zar ne? Ronaldo se u međuvremenu "spanđao" sa lepom Italijankom Leticiom Filipi.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Kajli na meti terorista

"Tezga" australijske pop princeze Kajli Minog u Dubajiu vredna četiri miliona dolara dovedena je u pitanje nakon što su britanski obaveštajci otkrili da El Kaida planira teroristički napad na hotel "Atlantis", u kojem je trebalo da nastupa. "Verujemo da teroristi nameravaju da izvedu napad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Napadi se događaju bez pravila i mogu se dogoditi bilo kad. Jedna od potencijalnih meta je i hotel 'Atlantis'", rekao je britanski obaveštajac.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Voditelji „Evrovizije“ zajedno na koncertu Adonisa Remosa
Željko i Jovana se više ne kriju
Autor: M. Mijatović | Foto:m. perić | 30.09.2008. - 05:00

Nakon višemesečnih nagađanja u štampi, paparaco fotografija i brojnih demantija da su u vezi, poznata voditeljka RTS-a Jovana Janković i pop pevač Željko Joksimović prvi put su se pojavili zajedno u javnosti na koncertu grčkog pevača Adonisa Remosa, u nedelju uveče u „Sava centru“. Željko Joksimović bio je Remosov gost na koncertu, a društvo mu je pravila šarmantna voditeljka, kojoj osmeh čitave večeri nije silazio s lica.

Pre nego što su postali partneri u ljubavi, Jovana i Željko su pokazali da se odlično slažu kao scenski partneri kada ih je slučaj spojio kao voditelje nedavno održane „Evrovizije“ u Beogradu. Dok su mesecima vredno vežbali ne bi li zablistali na završnici „Evrosonga“, lepa voditeljka i uspešni muzičar razvili su prijateljski odnos pun poštovanja i u svakoj prilici se trudili da u javnosti hvale jedno drugo.

- Željko je veliki profesionalac i sve je vrlo ozbiljno shvatio. Njegovo iskustvo i odnos prema publici i sceni pomogli su mi da se nosim sa svim tim. Veoma sam zadovoljna saradnjom s njim, prosto nemam reči - izjavila je tada Jovana za „Blic“.
Da su se Jovana i Željko zaista zbližili za vreme priprema za takmičenje pokazali su i neposredno nakon završetka „Evrosonga“ kada su često primećivani u zajedničkim izlascima sa svojim tadašnjim partnerima. Naime, Željko je već četiri godine bio u vezi sa voditeljkom „Pink televizije“ Adrianom Čortan, a Jovana je živela sa svojim dugogodišnjim dečkom Aleksandrom Zeremskim, sa kojim se i verila krajem juna, a svadba je najavljivana za naredno proleće. Nekako istovremeno sa vešću o veridbi, u javnosti su počele da se pojavljuju fotografije na kojima su Jovana i Željko bez svojih partnera, kako zajedno uživaju u kafićima na Kalemegdanu. Prelomna tačka u odnosu dvoje ljudi koji su osećali više od prijateljstva dogodila se početkom jula, kada su pozvani da u Parizu prisustvuju reviji Žan-Pola Gotjea, čije su kreacije inače nosili na „Evrosongu“. Željku i Jovani je ovaj put poslužio da se osame i suoče sa svojim osećanjima, čemu su kasnije posvedočili ostali gosti iz Srbije koji su bili na reviji čuvenog kreatora. Nedugo po povratku iz Grada svetlosti, Jovana je iznenada prekinula veridbu sa Zeremskim, Željko i Adriana su se razišli, što je još više podstaklo glasine o vezi voditeljke „Jutarnjeg programa“ i čuvenog pevača, što su oni odlučno demantovali.
- Što se tiče toliko pominjanog statusa mog emotivnog života, jedina istina je da trenutno živim sam, posvećen svojim profesionalnim projektima i porodici. Nisam ni u jednoj javnoj, ni tajnoj vezi, ni sa jednom od osoba koje se najčešće pominju u javnosti. Naglašavam da je Jovana Janković sjajna osoba koju cenim, koja mi je draga i sa kojom sam imao jedno veliko profesionalno iskustvo. A da je Adriana Čortan bila moj dugogodišnji partner i prijatelj prema kojoj ću uvek gajiti prijateljstvo i poštovanje - rekao je Joksimović sredinom avgusta.
Kako bi izbegli pritisak javnosti, Jovana i Željko su odvojeno otišli na odmor, ali su ih fotografi više puta snimili zajedno na Crnogorskom primorju. Želeći da svoju vezu sakriju od očiju javnosti, nekoliko puta su putovali van zemlje, jednom u Španiju, a drugom prilikom u Bugarsku, gde je Jovana pravila Željku društvo na solističkom koncertu u Sofiji.
Zajedničko pojavljivanje ovog para na koncertu Adonisa Remosa dokaz je da se romantični par umorio od skrivanja i da su spremni da svoju ljubav demonstriraju znatiželjnoj javnosti. Na koncert su stigli tek kada su gotovo svi posetioci ušli u Veliku dvoranu „Sava centra“. Držeći Jovanu za ruku, Željko se pozdravio sa prijateljima, a nekoliko minuta potom zajedno su ušli u salu i zauzeli mesta u prvom redu...

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Eva Mendez zaljubljena u Kiru Najtli
30.09.2008. - 00:13

RAZOČARANJE Holivudska zavodnica Eva Mendez, za kojom uzdišu muškarci širom sveta, navodno je zaljubljena u koleginicu Kiru Najtli i opsednuta je njenom lepotom. O Evinim lezbijskim sklonostima šuška se već dugo.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Obula žute cipele

Eks članica grupe TAP 011 i deo dueta koji je na Beoviziji mnoge oduševio „Belim jablanom“ i zauzeo drugo mesto - Ana Štajdohar završila je pesmu sa kojom namerava da učestvuje na predstojećem Radijskom festivalu, zakazanog za početak decembra u Vrnjačkoj Banji. Ana će, kako je najavila, pevati pesmu čiji delovi će mnogima biti nerazumljivi jer su na italijanskom, kao i sam naziv pesme „I sandalli gialli“. Numeru, čiji naslov u prevodu na srpski znači „Žute cipele“, radila je ekipa koja je zaslužna za uspeh „Jablana“, tako da ova devojka pretpostavlja da će joj prva solo pesma u karijeri doneti uspeh i popeti je stepenik više na estradnoj lestvici.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.