Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 361791 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Sandra Afrika nedavno je uvećala svoje grudi sa četiristo kubika silikona, ali se nije dovoljno odmorila nakon operacije, pa se onesvestila tokom noćnog provoda.

"Svi su se prepali kada je Sandra počela usred kluba da se preznojava da bi potom malaksala i srušila se. Mislili smo da je pala u nesvest. Džej, koji se tu zatekao, odmah je prišao, izveo je napolje i odvezao u bolnicu, gde je konstatovano da se još nije dovoljno oporavila od operacije za takve noćne akcije i da je malaksalost posledica iscrpljenosti organizma" rekao je za Alo! izvor blizak pevačici.

Ovu infomaciju i sama pevačica potvrdila je ovom listu: "Istina je da sam imala problem zbog silikona, ali hvala bogu pa je sada sve u redu. Uplašila sam se strašno, jer mi je očigledno telo reagovalo teže na operaciju. Da mi nije bilo mog prijatelja Džeja, ko zna šta bi bilo!".

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
 Nataša Bekvalac je odlučila da se što pre vrati na fakultet. Ona se sa studentima Megatrenda, gde je nedavno postala asistent, slikala za novi promotivni materijal.

Pevačica kaže da je vrlo ambiciozna i da se proteklih par meseci trudila da sredi stvari u svom životu, a ispite će prijaviti za aprilski rok.

Pohvalila se i činjenicom da je bukirana do jula, kao i da se poslovno probila na Hrvatsko tržište.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Folker Miloš Bojanić, koji je zbog uvreda izrečenih na račun jevrejskog naroda završio pred sudom, rešio je da proba da razreši situaciju na drugačiji način – izvinjenjem.

Kako saznaju pojedini mediji, pevač je u tu svrhu kontaktirao predsednika Saveza jevrejskih opština, Aleksandra Nećaka, sa kojim želi da se vidi i popriča o skandalu koji je izbio nakon rijalitija „Dvor“.

„Miloš je izgleda rešio da se izvini. Nije me zvao, ali predsednik jevrejske zajednice u Novom Sadu, koju je Miloš posetio, me je obavestio da gospodin Bojanić želi da se vidimo i popričamo. To će se dogoditi početkom aprila, jer ovih dana idem na put. Ukoliko izvinjenje bude iskreno, prihvatićemo ga, ali će to morati javno da bude zabeleženo. Ne znam od čega zazire, mi ga nećemo tužiti, ali me baš zanima šta ima da nam kaže,“ rekao je za „Alo!“ Nećak.

O detaljima ali i rezultatima razgovora Bojanića i Nećaka, mediji će biti obavešteni nakon što se taj susret odigra, otkrio je Bojanić.

„Ne znam da gospodin Nećak ide na put i da planira da se sastanemo početkom aprila. Upravo sam ga zvao na broj koji mi je dao predsednik zajednice u Novom Sadu, ali se ne javlja. Čim mi se javi, dogovorićemo se da se vidimo i popričamo. Obaviću razgovor s njim, a sve detalje vezane za ovu temu dobićete putem javnog saopštenja za koji dan,” objasnio je Miloš Bojanić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Engleski glumac Orlando Blum izjavio je da voli zahtevne uloge, preneo je sajt Didžital spaj.

"Ako je scenario dobar i ukoliko je junak dobar, gledaocima će biti zanimljivo. Želim da se prihvatim svega što me plaši", rekao je 34-godišnji glumac.

Orlando Blum i njegova izabranica, manekenka Miranda Ker u januaru su postali roditelji. "Očinstvo je fantastično. To je velika uloga", dodao je Blum koji je nedavno završio snimanje uloge u filmu "Tri musketara".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Željko Mitrović vratio se nedavno u Beograd nakon skoro tri meseca boravka u Nemačkoj, gde je bio na lečenju i oporavljanju od teškog oblika aplastične anemije.

Kako saznaje list Alo!, vlasnik "ružičaste" televizije rešio je da napravi radikalne promene u svom životu. On će za nekoliko dana objaviti spisak ljudi koji su mu „radili o glavi“ i sprovesti velike reforme u kompaniji.

"Tačno je, pucalo se. Ti koji su pucali, pucali su, a sada je red na nas da mi malo pucamo. Ali, pre nego što počnemo da pucamo, prvo ćemo završiti stvari koje smo započeli - okončaćemo reforme na nivou cele „Pink medija grupe“, a ja planiram da reformišem sebe i svoj život. Pri tom ćemo da napravimo dobru analizu ko nam je bio prijatelj, a ko neprijatelj u ovom periodu, koju je bio veoma težak za „Pink“, rekao je Željko.

"Mitrović je imao dosta vremena da čuje, sazna i proveri ko mu je sve vreme radio iza leđa i verujte da on već ima spisak ljudi koji se nalaze na „crnoj listi“, samo se čeka dan kada će to i da saopšti. Na tapetu će se naći i neka poznata TV lica ove kuće, tehničko osoblje i svi oni koji se nisu pokazali kao lojalni u trenucima kada je njemu bilo najteže. Pored toga, otkaz će dobiti i oni koji su naplaćivali pojedincima gostovanje na Televiziji „Pink“ ili na bilo koji drugi protivzakonit način pribavljali imovinsku korist preko grbače „ružičaste“ televizije"  rekao je za Alo! izvor blizak Mitroviću.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

Gagi Đogani telefonski se uključio u emisiju "Arena B13" koju vodi makedonski šoumen Bojan Jovanovski, i javno priznao da je bilo fizičkih konflikta izmedju njega i Anabele dok su bili klinci (video: 12:35).

Pevačica je bila gost emisije, ali nije želela da komentariše ovu Gagijevu izjavu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Starleta Stanija Dobrojević uskoro bi na listu zanimanja mogla da doda i zečica, s obzirom da je uživala u društvu Hjua Hefnera na jednom od njegovih izbora za „Playboy“ zečicu - "Playboy Gold Finals".

Stanija je uživala u Hefnerovoj vili, a fotografiju koja je ovekovečila njihovo druženje postavila je na svoj sajt i "Tviter"" profil sa porukom koja glasi: "Ja sam prva do Hju Hefnera!

U “ Playboy” vili planirano je da ostane pet dana, na programu sastavljenom od humanitarnih žurki, golf turnira, upoznavanja LA i Holivuda. Od 300 lepotica koje su učestvovale na ovom takmičenju, Stanija se našla među 12 najlepših, pa je odradila probno slikanje za “Playboy”. Starije plejboj žečice jednoglasno su glasale da je najzgodnija na izboru bila upravo naša Stanija, koja je inače, 17. marta proslavila 27. rođendan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Maja Nikolić jako voli da govori o svojim političkim stavovima, ali svaki put kada to učini, nastane problem. Tako je nedavno dala intervju za sarajevski list „Ekspres“ u kom je sopstveni narod optužila za nasilje i genocid.

Osvrnuvši se na izjave koje je dala u rijalitiju „Dvor“, Nikolićeva je između ostalog rekla: „Sa mnom ne može niko da se šali, jer sam pametna, obrazovana i niko ne može da me natera da volim ni Madlen Olbrajt, ni Holbruka… Ljude koji su doneli odluku o bombardovanju Srbije i ljude zbog kojih smo 78 dana proveli u podrumima."

Na konstataciju novinara da su deca u Bosni i Hercegovini godinama živela u podrumima zbog agresije Srbije, pevačica se složila.

„Bravo, tako je, u pravu si. Ja ne opravdavam genocid ni nad jednim narodom,“ rekla je Maja, dodavši da ne opravdava genocid ni nad jednim narodom, da svuda ima dobrih i loših ljudi.

Pozvana za komentar, Nikolićeva je novinarima „Kurira“ kratko rekla da ne zna kakav su tekst napisali u „Ekspresu“.

„Ne znam šta su napisali. Tek sam se vratila iz inostranstva, nisam videla tekst i ne mogu da komentarišem. Ne smatram da su Srbi agresori, ali ne opravdavam nijedan vid nasilja nad decom ili bilo kojim narodom,” objasnila je Maja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Riki Martin i dramska serija kablovske televizije Ejč-Bi-O "Prava krv" su medju ovogodišnjim dobitnicima nagrada Gej i lezbijske alijanse protiv kleveta (GLAAD).

Medju nagradjenima na 22. dodeli GLAAD nagrada održanoj u subotu u Njujorku, su i komedija televizije En-Bi-Si "30 Rock", kao i serija emisija Sin-En-Ena "Anderson Cooper 360" o samobistvima tinejdžera homoseksualaca.

U obrazloženju nagrade dodeljene Rikiju Martinu navodi se njegovo gostovanje u šou programu Opre Vinfri u kojem je govorio o tome kako podiže blizance i kako je odlučio da obelodani da je homoseksualac. Grupa "Sisor Sisters" nagradjena je za album "Night Work", a sajt Ešence.com je nagradjen za izuzetna dostignuća u digitalnom novinarstvu.

Nagrade GLAAD su priznanja za fer, aktuelno i sveobuhvatno predstavljanje lezbijske, gej, biseksualne i transeksualne zajednice.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Željko Joksimović i Jovana Janković raskinuli su samo nekoliko nedelja nakon što su medijima potvrdili da su se verili, i da je svadba "iza ćoška".

"Tačno je da više nismo zajedno, ali zbog lepog odnosa koji smo imali, neću govoriti o razlozima raskida", rekao je Joksimović domaćoj štampi, i demantovao da je razlog za razlaz prevara.

Pevač i voditeljka u vezi su od 2008, kada su emocije planule tokom zajedničkog voditeljskog posla na Evroviziji u Beogradu. Jovana je tada raskinula veridbu sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim i iselila se iz zajedničkog stana, a Željko ostavio voditeljku Adrianu Čortan, sa kojom se zabavljao četiri godine.

Od tada su Jovana i Željko bili nerazdvojni, ali "Blic" prenosi da je na tu ljubav stavljena tačka zbog brojnih nesuglasica u poslednje vreme.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.