Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 361113 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Otkako se razveo od supruge Bruk Miler koja ga je optužila za nasilje, američki glumac Čarli Šin živi u totalnom razvratu.

Pošto je od previše pića, droge i orgijanja završio u bolnici, 45-godišnjak je rešio da se skrasi sa dve devojke.

Zato je rešio da kupi novu kuću u koju će se useliti sa svojim ljubavnicama, a američki medji saznali su i koju. U pitanju je vila vredna 7,5 miliona dolara u vlasništvu izvršnog direktora producentske kuće „Phoenix Pictures“ Majka Medavoja. On je vilu kupio pre samo nekoliko meseci za šest miliona dolara, a sada bi u luksuzno zdanje na Beverli Hilsu trebalo da se useli zvezda serije „Dva i po čoveka“.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Engleska pevačica Leona Luis proglašena je za najuticajniju ženu koja je u poslednjih 100 godina živela ili radila u Londonu.

Leona Luis je tu titulu dobila u internet anketi dnevnika Metro, sa 70,9 odsto ukupnog broja glasova. Na drugom mestu je bivša britanska premijerka Margaret Tačer, sa 5,14 odsto glasova, a na trećem je osnivač sajta za roditelje Mamsnet Džastin Roberts, sa 4,88 odsto glasova.

Anketa je sprovedena povodom Dana žena.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
U Sibiru će biti podignut spomenik inspirisan albumom "Bitlsa" "Abbey Road" iz 1969, prenosi agencija RIA Novosti.

Spomenik, koji će se nalaziti u Tomsku, napraviće vajari Nikolaj i Anton Gnedih. Bronzana skulptura predstavljaće Džordža Harisona, Pola Makartnija, Ringa Stara i Džona Lenona kako prelaze ulicu ispred studija EMI, kao na omotu albuma "Abbey Road".

Gradonačelnik Tomska Nikolaj Nikolajčuk izrazio je nadu da će deo troškova izrade spomenika snositi gradjani. "Imamo mnogo ljubitelja muzike i onih koji su odrasli na muzici 'Bitlsa'. Mnogi od njih su bogati ljudi. I siguran sam da mogu da ulože u ovu ideju", kazao je Nikolajčuk. Lokalni zvaničnici navode da će spomenik biti otkriven na jesen.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Vlasnik televizije ’Pink’ Željko Mitrović otkrio je u kratkom razgovoru za domaće medije zašto se još uvek nije vratio kući.

’Planirao sam dođem u Beograd ovih dana, ali sam to pomerio za neku od sledećih nedelja. Moraću malo da promenim način života koji sam vodio pre trovanja i da se čuvam od većeg broja ljudi.

Strogo moram da se pazim od mogućih infekcija i zaraza, sve dok traju terapije. Nemam problem da na ovaj način za sada vodim poslove firme’ rekao je Mitrović za ’Blic’.

Profesorka Nada Basara koja je više od mesec i po dana lečila Mitrovića od aplastične anemije u bolnici u Flenzburgu, kaže da on treba da se strogo pridržava propisanih doza lekova i uputstava za sprečavanje moguće infekcije sledećih nekoliko nedelja.

’Gospodina Mitrovića sam otpustila pre nekoliko dana u odličnom kliničkom stanju na ambulantno lečenje. Kontrole su predviđene prema planu Evropskog udruženja za praćenje bolesnika sa aplastičnom anemijom. Dalje lečenje podrazumeva primenu sandimuna i gospodin Mitrović treba da se strogo pridržava propisanih doza lekova i uputstava za sprečavanje moguće infekcije sledećih nekoliko nedelja’ rekla je doktorka Basara.

Ona je dodala da joj je Mitrović ukazao na najvažnije momente iz njegovog privatnog i poslovnog života koji bi mogli uticati na izazivanje bolesti, pa su tako isključeni mnogi uzroci i ostala je mogućnost intoksikacije nepoznatim supstancama, koja je sada teško ali ne i nemoguće dokazati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Glumac i reditelj filma "Montevideo, Bog te video" Dragan Bjelogrlić izvinio se danas svima koji su se iz bilo kog razloga osetili povredjenim zbog njegove nedavne izjave u Sarajevu, posebno porodicama nastradalih u ratu.

"Došao sam da se javno i iskreno izvinim ljudima kojima je moja nesvesna izjava nanela bol. Došao sam i zbog svoje boli što je nesrećan splet okolnosti doveo u pitanje čitav moj životni moto, moj ljudski i profesionalni integritet", kazao je Bjelogrlić na konferenciji za novinare u punom "Medija centru".

On je rekao da je celokupno svoje filmsko umeće uložio u film "Montevideo, Bog te video", kako bi poručio svom narodu da "postoji neko ko ga voli i ceni, koji ga ne tretira kao čergu Cigana, kao bandu ubica i kao ludake sa Balkana bez budućnosti".

Bjelogrlić je kazao da mu je žao što je na "tendenciozno i namešteno pitanje" - da li mu je žao što sarajevskoj premijeri filma nije prisustvovao Jovan Divjak - uopšte dao odgovor.

"Na takvo pitanje je nemoguće dati normalan i ljudski odgovor, jer vas svaki odgovor stavlja u poziciju sudije. Moj odgovor 'da, žao mi je', nažalost, izjednačio se sa stavom da mi je žao što je uhapšen, odnosno da nije kriv", dodao je on.

Bjelogrlić je objasnio da bi voleo da njegov film, koji Srbiju i Srbe prikazuje u najboljem mogućem svetlu, vide svi i da je mislio da takav film treba da vidi čak i Divjak.

"Smetnuo sam s uma da čovek osumnjičen za ratne zločine ne može biti izjednačen sa svakim drugim gledaocem i pogrešio sam", kazao je reditelj i dodao da oseća veliku odgovornost što zbog njegove greške strada film.

"Svi koji su gledali 'Lepa sela lepo gore', 'Rane' i 'Montevideo' mogu znati kakav je moj umetnički i lični stav o zemlji u kojoj živim. Ja svoj patriotizam ne mogu, ne želim i neću da dokazujem rečima", naglasio je Bjelogrlić i primetio da bi bila nepravda ako bi jedna nepromišljena i trapava izjava dovela u pitanje njegovu odanost narodu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ovogodišnja dodela Oskara ostaće u gorkom pamćenju glumcu Semjuelu L. Džeksonu, kojeg je razbesnela činjenica da su u ceremoniji učestvovali samo belci.

Zato je Džekson poslao pismo “Los Anđeles Tajmsu” u kom je na sarkastičan način izrazio svoje čuđenje i nezadovoljenje.

“Očigledno baš nijedan crni glumac u Holivudu nije sposoban da čita sa idiota ili nije dovoljno kul za novu Akademijinu demografiju. U Holivudu koji sam te večeri gledao očigledno ne postojimo ni ja ni Denzel, Edi, Vil, Džejmi, čak ni mladi komičar kao što je Entoni Meki!” ljutito je poručio Semjuel.

“LA Tajms” se složio sa popularnim glumcem, pa je objavljen tekst o tome kako glumci afroameričkog porekla u svojim 30-tim nisu ni približno popularni danas kao što su to svojevremeno bili pripadnici starije generacije. Razlog je što im se ne pruža dovoljno šansi, smatra “LA Tajms”, dok Entoni Meki zaključuje da su crnci imali više šanse dok je na vlasti bio Džordž W. Buš, nego sada kada Amerikom vlada jedan Afroamerikanac.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Britanski pevač Džordž Majkl izjavio da ne želi da ikada ima decu zato što bi on kao otac, decu dovodio u neugodnu situaciju.

"Ja sam kum nekoj deci, ali hvala Bogu da nemam svoju decu - zamislite kako bi bilo da ste sin ili ćerka Džordža Majkla", rekao je on u intervjuu radiju Bi-Bi-Si.

Majkl je svoj slučaj uporedio sa slučajem Eltona Džona koji je s izabranikom Džonom Fernišem dobio dete zahvaljujući surogat majci. "Imati Eltona za oca nije ni blizu toliko neugodno koliko imati Džordža Majkla za oca", objasnio je. "Dakle, odlučan sam. Imam 47 godina. Čestitam Eltonu, veoma mi je drago za njega, ali to nije nešto što mene čeka u budućnosti".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Nakon Bijonse, Maraje Keri, Ašera i Neli Furtado, i Fifti Cent odlučio je da novac koji je dobio za nastup od porodice Gadafi pokloni u dobrotvorne svrhe.

Kako prenosi BBC, američki reper će honorar od privatnog koncerta koji je dobio 2005. godine u Veneciji uplatiti Unicefu.

"U svetlu sadašnjih dešavanja u Libiji, 50 Cent će dati donaciju Unicefu koji pruža pomoć od vitalnog značaja  ugroženim ženama i deci tokom ove krize", kazao je pevačev predstavnik za štampu.

Bijonse je svoj honorar poklonila fondu za pomoć postradalima od zemljotresa na Haitiju, dok je kanadska pevačica Neli Furtado obećala preko Tvitera da će milion dolara koji je dobila od Gadafijevih pre četiri godine dati dobrotvornim organizacijama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Mržnja između Ivana Ivanovića i Bojana Jovanovskog ide tako daleko da je voditelj “Prve” urgirao da se ne emituje kviz “Ja volim Srbiju” jer je u njoj gostovao makedonski šoumen.

“Kad je video reklamu za emisiju, Ivanović je poludeo. On smatra da je Bokiju mesto na Pinku, pa nije mogao da podnese da gostuje na „njegovoj“ televiziji. Urgirao je kod više ljudi ne bi li emisija bila sklonjena iz programske šeme, i to mu je na kraju uspelo,” ispričao je za “Kurir” jedan izvor, sa čijom se konstatacijom slaže i Boki 13.

“E, baš me zabole što neće da me puste na „Prvoj“! Sigurno je u to prste umešao onaj njihov voditelj Ivanović i time pokazao da nije samo mali rastom, već i mali kao čovek! Ili ipak ima male, da se politički korektno izrazim, testise, pa se plaši da ga ja pojavljivanjem na televiziji na koju on polaže neko pravo ne bacim u senku,” kaže za “Alo!” Boki, koji veruje da ga na pomenutoj televiziji sabotiraju i to zahvaljujući Ivanoviću.

“Podsetiću ljude da sam ja na toj televiziji bio u prvoj emisiji „Ekskluziv“, a da isti ti ljudi nisu propratili kasnije nikakva dešavanja oko aktuelnih tema koje su se ticale mene, a koje su naciju zanimale. E, to je čista cenzura! Pitam se samo, da li gospodin Minos Kirjaku zna ko mu vršlja po televiziji i kroji program. Ljudi koji drže televiziju na kojoj ja radim nikada sebi nisu dozvolili takve situacije, i to je veličina najuspešnijih i najgledanijih,” zaključuje Jovanovski.

Na ove optužbe Ivanović odgovorio je uz osmeh.

“Kao prvo, mi smo ozbiljna televizija, tako da niko ne bi dozvolio da neki voditelj tako skida emisije s programa. Druga stvar, „Prva srpska televizija“ i „Pink“ ne mogu da se porede, jer je „Prva“ kvalitetnija, sadržajnija programski i kulturnija naravno! Treće, Boki 13 ne može da gostuje u mojoj emisiji, jer u nju dolaze samo velike zvezde koje imaju nešto da kažu, a on svakako nema! Što se tiče optužbi, taj dečko, devojčica ili šta je već, očigledno je bolestan, te mislim da zbog toga na njegove izjave ne treba obraćati pažnju,” rekao je za “Alo!”.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Američka glumica Džulijen Mur glumiće bivšu guvernerku Aljaske i predsedničku kandidatkinju Saru Pejlin u televizijskom filmu o izborima održanim 2008. u SAD, saopštila je televizijska kuća HBO.

Kako prenose strani mediji, radnja filma "Zamena igre" u režiji Džeja Rouča (Njeni roditelji), zasniva se na istoimenom bestseleru, s posebnim osvrtom na predizbornu kampanju republikanskog kandidata Džona Mekejna i izbor Sare Pejlin kao kandidata za njegovog potpredsednika.

Zasad se još ne zna ko će igrati Baraka Obamu i Džona Mekejna.

Četiri puta nominova za Oskara, Džulijen Mur (50) se trenutno može videti u komediji o lezbijskoj porodici "Deca su u redu", u kojoj glumi sa Anetom Bening i Markom Rufalom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.