Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 361194 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Petar Kapisoda (34) i Dejana (26) u vezi su oko godinu dana, a rukometaš je nedavno svoju dragu iznenadio prstenom koji je krišom kupio u Parizu.

Dejana na televiziji OBN vodi emisiju "Dejana tok šou". Nije poznato kada će se par venčati.

Kapisoda je svojevremeno važio za jednog od najpoželjnijih neženja sa ovih prostora, i bio je u vezi sa misicom Tijanom Stajšić, "modelsicom" Nevenom Stamenković, voditeljkom Oljom Crnogorac i drugima, piše "Svet".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Paparaco magazina „Svet" uslikao je Svetlanu Ražnatović (38) prošlog petka dok je sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić bila na grobu svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana na Novom groblju.

"Pre nego što joj kazna stupi na snagu, Ceca je rešila da završi sve obaveze koje neće biti u mogućnosti narednih osam meseci. Tako je sa svojom sestrom Lidijom prošlog petka obišla grob pokojnog supruga Željka. Ona je iskoristila prazničnu euforiju i lepo vreme da poseti grob svog muža, gde inače odlazi sa svojom decom kada joj je najteže u životu. Njoj je Željko uvek bio najveća podrška, i iako nije među živima, ona često odlazi na groblje jer tamo uvek pronađe mir i rešenje za sve probleme" kaže izvor za Press.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Bivši američki supremodel Sindi Kraford (45) otkrila je nedavnom čitateljkama portala ’Access Hollywood’ da ona i njen suprug Rendi Gerber često organizuju sebi ’izlazak’ u gostinjsku kuću na plaži.

Ona je objasnila da im je to najčešće idealno mesto za seks na kojem ih niko ne uznemirava, nakon što ih u porodičnoj kući jednom prilikom 9-godišnja ćerka zatekla u akciji.

'Imamo malu kuću za goste na plaži u koju ponekad pobegnemo, a da ne moramo da otputujemo. Ponekad nam se ne gnjavi sa svećama i romantičnim ugođajem. Povremeno jednostavno tako uradimo. Kad ste u stisci sa vremenom, kada ne želite da vam deca upadnu u sobu, a to se nama dogodilo ne tako davno. Iako imamo ključ u bravi, nikada ne zaključavamo spavaću sobu i naša ćerka Kaja je jednom ušla i prilično nas zbunjeno pitala šta radimo.'

Manekenka kaže da je ćerki odgovorila: ’Znaš šta, tata i ja moramo da provedemo neko vreme zajedno’ ali je devojčica dobacila: ’O Bože, ne želim to da znam!’. Sindi zaključuje da njena ćerka verovatno više neće ulaziti u njihovu spavaću sobu kada vidi da su vrata zatvorena.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Legenda narodne muzike sa prostora nekadašnje Jugoslavije, Miroslav Ilić, već godinama je u lošim odnosima sa čelnicima Granda. Pevač kaže da nije upućen u novonastalu situaciju u vezi s tom produkcijskom kućom, jer mu je više muka od cele te priče.

"Ne pratim, ne mogu... Hteo sam, pokušao sam, ali čim sam bacio pogled, video sam koliko je ta cela priča s "Grandom" bljutava i jadna! Već dve godine nas bombarduju glupostima iz te kuće. Mislim, dve godine se raspreda na tu temu raspleta... Melodrame, drame, novi zapleti - strašno! Samo zamajavaju narod. "Grand" je i dalje trovačnica srpske kulture!" rekao je Ilić za Smedia.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Jedna kompanija za proizvodnju video igrica tužila je pop divu Bijonse za 100 milliona dolara zbog toga što im je pevačica, navodno, upropastila Božić, preneo je danas internet sajt "Didžital spaj".

Pevačica je navodno prekršila ugovor sa kompanijom "Gejt fajv“ (Gate Five) time što je tražila još para da bi se pojavila u njihovoj plesnoj igrici zbog čega je 70 ljudi ostalo bez posla pred Božić.

Pevačicin zahtev je primorao finansijere da se povuku iz projekta što je dovelo do otpuštanja 70 ljudi, navodi se u tužbi i dodaje da je igrica, koja je trebalo da izađe za Božić, povučena zbog Bijonsinog zahteva za novom kompenzacijom.

"Bio je to šokantan i razočaravajuć preokret koji niko nije očekivao i sada pokušavamo da se sastavimo", rekao je direktor "Gejt fajva“ Dareh Gregorijan.

Bijonse nije bila dostupna za komentar.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Kako piše Alo!, Seka Aleksić širi spisak ljudi koje će tužiti zbog neovlašćenog korišćenja pesme “Aspirin”. Nakon što je odlučila da tuži slovenačku pevačicu Rebeku Dremelj, sada su se na udaru pevačice našli i autori numere Miloš Roganović i Filip Miletić.

Povod za tužbu koju najavljuje je taj što su melodiju za “Aspirin” prodali Rebeki Dremelj, a da za to nisu imali pravo jer su autorska prava već preneli Aleksićevoj, koja sada jedina sme da radi sa melodijom i tekstom šta želi, piše Alo!

"Pošto su se javili pojedini likovi sa objašnjenjem da je pesma “Aspirin” regularno kupljena, tačnije da su dobili autorska prava od Miloša Roganovića i Filipa Miletića, moram da objasnim, tačnije pokažem crno na belo o čemu se radi. Pomenuti autori su po potpisivanju našeg ugovora preneli na mene sva imovinska prava i jasno piše da sam ja vlasnik pomenute numere... Prema tome, ako su zaista prodali pesmu Rebeki ili ne znam već kome, znači da su napravili “prevaru” koje ona nije ni svesna... Ne osuđujem devojku jer ona verovatno i ne zna da postoji ugovor u kome jasno piše da sam ja vlasnik pomenute pesme... Ali, neka se oni dogovore već o tome, ja samo znam da ukoliko se ne dogovore, tužba ide i njoj i njima. Izvolite i pročitajte ugovor, ako koza laže, rog ne laže" kaže Seka.

Ipak, Miletić tvrdi da je seka neobaveštena: "Meni je žao što Seku ljudi iz njene okoline pogrešno savetuju. Ona je dobila pravo na fonogram, a to znači da ne može niko da joj oduzme kompoziciju, muziku sa njenim glasom. Daću vam najprostiji primer - Miloš i ja smo napravili pesmu i mi smo jedini vlasnici iste. To bi bilo kao kada biste vi napravili dete, rodili ga i neko vam ga nekim ugovorom oduzme. Nema logike. Autorsko pravo je neotuđivo! Čak i taj ugovor na koji se poziva je dosta rupičast, a i falsifikovan je, ali ne želim dalje da se udubljujem u celu priču. Ako joj nešto nije jasno, možemo to rešiti i preko advokata. Isto je prošle godine najavljivala tužbu zbog Grka, pa ništa nije bilo. Od tog ugovora koji toliko pominje ona može imati najviše štete."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pevačica Dara Bubamara napustila je snimanje emisije Bokija 13 jer ju je, kako kaže, maltretirao i provocirao. Dara je rekla za Press da makedonski šoumen ne zaslužuje da radi u Srbiji.

"Boki me je zloupotrebio u emisiji. Želela sam da mu pomognem da napravi gledanost, a on je mene počeo da provocira i maltretira. U jednom trenutku mi je došlo da ustanem i da prevrnem na njega sto za kojim smo sedeli. On je greška prirode i zato neka se vrati u Makedoniju odakle je i došao! Nemoj nama ovde da kvari lepu sliku na TV-u. Samo neka je daleko od Srbije" rekla je Dara za Press.
Boki se mnogo bolje slaže sa Jelenom Karleušom, sa kojom se u jednoj emisiji poljubio.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Predstavnica Srbije na 56. takmičenju za Pesmu Evrovizije Danica Radojčić Nina izjavila je večeras da nema tremu uoči puta u Diseldorf i da jedva čeka da se popne na scenu.

Na takmičenju će biti teško, jer ima mnogo dobrih pevača i kompozicija, ali verujem u pesmu i očekujem ulazak u finale, rekla je Radojčićeva u holu Radio-televizije Srbije.

"Pesma je čarobna i mislim da ćemo i mi biti čarobne. Jedva čekam da se popnem na scenu i daću sve od sebe da na najbolji način iznesem pesmu", rekla je šarmantna studentkinja Farmaceutskog fakulteta u Beogradu.

Srpska delegacija putuje u Diseldorf 30. aprila, a Ninu prvo zvanično predstavljanje očekuje već 1. maja, kada ima prvu probu.

Nina će, zajedno sa pratećim vokalima Tijanom Bogićević, Saškom Janković i Sanjom Bogosavljević, u prvom polufinalu, 10. maja, pod rednim brojem šest, izvesti kompoziciju Kristine Kovač "Čaroban".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Elizabet Tejlor je osim impozantne glumačke karijere iza sebe ostavila i veliki broj intriga i uzbudljivih životnih priča, koje i posle njene smrti privlače pažnju javnosti.

Po poslednjim navodima žute štampe Elizabet ima još jednu ćerku po imenu Nore. Ovu informaciju medijima je pružio Džon Koan, dugogodišnji prijatelj poznate filmske zvezde, koji je tajnu čuvao sve do njene smrti.

Po njegovim rečima majka Elizabet i saradnici naterali su je da se odrekne ćerke. Devojčicu su poslali u Irsku koja kasnije nije željela da ima bilo šta sa svojom biološkom majkom.

Da bi drama bila veća niko nije znao ko je otac deteta, uključujući i filmsku divu. ''U to vreme spavala je s trojicom muškaraca i nije bila sigurna ko je otac djevojčice. To ju je progonilo do kraja života te mi je naredila da ništa ne govorim dok god je živa'', dodaje Džon.

One koji dobro poznaju Elizabet ne čude ovakve izjave, jer je slavna Amerikanka iza sebe ostavila sedam brakova i četvoro dece. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ian Ziring je u ponedeljak postao otac u 47. godini. Medicinska sestra Erin Ludvig, sa kojom je u braku od 2010, rodila je zdravu devojčicu kojoj su dali ime Mia Loren u čast njegove majke. 

„Napokon sam postao tata. Dok držim Miu u naručju Erin spava blaženim snom, a ja se ne mogu oteti razmišljanju o jednoj boljoj i srećnijoj budućnosti koju nam je omogućilo čudo koje se dogodilo danas“, prokomentarisao je Ziering na svojem Fejsbuk profilu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.