Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 360434 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno ne može biti ispunjeniji, budući da je nedavno postao zajedno sa kolegama iz Dejvis kup reprezentacije postao svetski prvak.

Međutim, izgleda da mu nešto ipak fali – ako je verovati pisanjima domaćih medija, Đoković više nije sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić.

Sumnje da nešto ne štima u inače harmoničnoj vezi počele su upravo u vreme finala Dejvis kupa, koje Jelena nije pratila uživo iz Novakove lože. Iako je rečeno da je Ristićeva izostala zbog poslovnih obaveza, to ne zvuči naročito ubedljivo ako se uzme u obzir da je svog dragog pratila na daleko manje značajnim turnirima, kao i da se finale igralo vikendom.

„Između Novaka i Jelene već neko vreme postoje nesuglasice. U njihovoj vezi ne funkcioniše sve najbolje, pa Jelena zato nije ni došla u „Arenu“. Njihova ljubav, koja traje još od školskih dana, nalazi se u debeloj krizi,“ rekao je jedan upućeni izvor za 'Alo'.

Razlozi za krizu u vezi mladog para, koji već duže vreme živi zajedno u Monaku, mogu samo da se nagađaju. Mediji pretpostavljaju da se Jeleni nisu dopale glasine o Novakovoj preteranoj bliskosti sa Natašom Bekvalac, sa kojom je teniser letos viđen u Budvi.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Hrvatska voditeljka a odskoro i glumica, Nikolina Pišek, uživa u romansi sa srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem, u kog se zaljubila pre mesec dana.

Po prvi put, zgodna crnka priznala je medijima da joj je emotivni život ispunjen.

„Srećna sam i zadovoljna, ali još je rano da dajem neke veće komentare o svom ljubavnom životu,“ rekla je Nikolina.

Par se upoznao pre godinu dana u Beogradu, dok je Pišekova još bila verena za ronioca Kristijana Curavića. Kako saznaju mediji, posle poznanstva ostali su u kontaktu, a njihovo prijateljstvo je nedavno preraslo u nešto više.
Vreme provode na relaciji Zagreb-Berlin, budući da je Ćorković suvlasnik restorana 'Lagano' u nemačkoj prestonici. Na svoju relaciju Nikolina ipak neće dodati i Beograd, budući da neće biti deo nove sezone ‘Operacije trijumf’.

“Hrvatska zasad jako zadovoljava moje profesionalne apetite, bilo bi nezahvalno tvrditi drugačije,” rekla je voditeljka.

Matija Ćorković poznat je domaćoj javnosti i kao bivši dečko pop pevačice Ane Nikolić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kim Kardašian (30), američka manekenka i glumica, koja je nedavno potezala put iz Amerike u Madrid zbog tadašnje veze sa Kristijanom Ronaldom, odlučila je da zameni fudbalera za košarkaša, što je sada i zvanično potvrdjeno. Ona je već neko vreme u vezi sa Krisom Hamfrisom (25), igračem Nju Džersi Džetsa.

„Iako se znaju već duže vreme, oni su odlučili da polako razvijaju svoju vezu, pa da vide kako će da funkcioniše. Za sad uživaju u međusobnom društvu“, preneo je britanski „Sun“.

Mladi Kris je svoju karijeru počeo 2004. godine u Juta Džezu, da bi posle igrao za Raptorse i Dalas Maverikse, i konačno se prebacio u Džetse. Iako njegov tim nije trenutno mnogo uspešan, Krisu ne fali sreće na ljubavnom planu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Najnoviji film Anđeline Džoli i Džonija Depa, 'Turista', loše je startovao na američkom 'boks ofisu', preneli su mediji.

Dugoočekivano ostvarenje čija 3D promocija je zadivila svet, o čoveku koji odlazi u Veneciju da bi izlečio slomljeno srce, imao je premijeru 10. decembra.

Iako je ovog vikenda bio drugi na listi najgledanijih, odmah iza trećeg dela filmske sage 'Priče iz Narnije', zaradio je samo 17 miliona dolara dok su minimalna očekivanja bila 20, prenosi Rojters. Film koji su kritičari dočekali na nož koštao je 100 miliona dolara, a očekuje se da će zaraditi više novca u inostranstvu nego Sjedinjenim Državama.

Mediji podsećaju da glavni glumci Anđelina Džoli i Džoni Dep godinama nisu imali tako loš start kao sa 'Turistom'. Anđelinin poslednji nespeh bio je 'A mighty heart' iz 2007. koji je startovao sa 3,9 miliona dolara, a Depov 'From Hell' iz 2001. sa 11 miliona.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Američka glumica i oskarovka Gvinet Paltrou dobila je zvezdu na čuvenom bulevaru slavnih u Holivudu, prenosi AP.

Kantri pevači Fejt Hil i Tim Mekgrou došli su juče da pripomognu 38-godišnjoj glumici tokom ceremonije otkrivanja zvede na pločniku ispred muzeja voštanih figura Madam Tiso.

Početkom januara, u američke bioskope stiže najnoviji film Gvinet Paltrou, "A Country Strong", o posrnuloj kantri pevačici koja se vraća na scenu.

Paltrou je Oskara za najbolju žensku ulogu osvojila 1998. godine sa filmom "Zaljubljeni Šekspir", a zapažene uloge je imala i u filmovima "Sedam", "Silvija", "Talentovani gospodin Ripli" i "Džeferson u Parizu". Udata je za Krisa Martina, pevača grupe "Coldplay", sa kojim ima dvoje dece.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Zanosna Koko, supruga repera Ajs-tija, ne prestaje da oduševljava obožavaoce svojim fotografijama koje redovno postavlja na Tviter.

Prva fotografija je u mokroj, pa tako i providnoj majici, ispod koje piše „Ups, izgleda da sam slučajno pokvasila majicu. Izvinite, ništa od pirsinga na bradavicama danas“. Sledeće dve su u utegnutoj crvenoj haljini sa posutim veštačkim snegom po pozamašnoj zadnjici.

Bivša zečica, Nikol Ostin, alijas Koko, poznata je po objavljivanju sličnih fotografija na Tviteru. Voli da se hvali svojim oblinama u svakoj prilici, a svoju ogromnu guzu drži u formi redovnim vežbanjem u teretani.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Posle ne tako mirne veze sa Krisom Braunom, pevačica Rijana je ušla u vezu sa bejzbol igračem Metom Kempom. Iako se činilo da će ova veza biti sa manje skandala i da će potrajati, per je nedavno odlučio da se raziđe, zato što nisu mogli da ostanu verni jedno drugom.

Paparaci su navodno videli Kempa u provodu sa dve devojke u jednom noćnom klubu. Ova priča je zatim propraćena glasinama da ni njegova devojka Rijana nije mogla da se suzdrži od prevare, pa nije ni čudo što veza nije potrajala.

Nakon svega što se desilo, Rijana i Met su odlučili da žele da se viđaju sa drugim ljudima. Što se pevačice tiče, glasine već bruje o tome da se vratila svom bivšem dečku, hip-hop zvezdi Drejku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ispovedanje najintimnijih stvari praksa je mnogih učesnika 'Farme', a među njima verovatno je najdalje otišao Ekrem Jevrić.

On je nedavno priznao nekolicini farmera da ima sklonost ka nasilju nad ženama.
Crnogorac je prekjuče pričao sa Banetom, Bakijem, Batom i Pejom o američkom zakonu o nasilju nad ženama koji strogo kažnjava svaki vid zlostavljanja pripadnice slabijeg pola.
Nije dozvoljeno čak ni šamaranje, rekao je Ekrem, kog je Baki onda pitao da li mu se ikada desilo da to učini svojoj supruzi Igbali.

Jevrić je odgovorio da ženu nikada nije tukao ali da se dogodilo da joj lupi nekoliko šamara. Ostale je ova izjava poprilično šokirala, ali je pevač pokušavao da ih ubedi kako udaranje žene nije ništa strašno te da se to nije događalo mnogo puta.

Igbala Jevrić nije se javljala novinarima koji su želeli da potvrde da li je istina da muž, osim što je vara, povremeno i udari.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Gagi Đogani otkrio je za 'Puls" da je srećno zaljubljen, i da je verio svoju devojku, bivšu manekenku.

„Verio sam se sa svojom devojkom Helenom Kvarovom. Ona je bivša manekenka i divna devojka, a inače je iz Praga. Bila je kod mene deset dana, juče je tek otišla, a već mi nedostaje. Baš sam hepi. Imam fore jedno godinu dana, a onda se ženim. Mi smo zajedno tek mesec dana, ali mi vreme u ovom slučaju ništa ne znači“ rekao je Gagi.

Grupa Funky G nedavno je objavila i novu pesmu 'Arogantna kraljica' koju pevačica Marina Uzelac 'otpevala' u jutarnjem programu Pink televizije. Pretpostavlja se da se u pesmi spominje Gagijeva bivša žena, pa je Anabela pitala Gagija da li je pesma o njoj na šta je on odgovorio da u životu tako nešto ne bi uradio.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Gru ti nisi normalan, jao baš si šašav

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Belgrade ti si najveća muška tračara  Smile  Smile Smile 
čuh malopre na CNN  da Gogi sekulić juče celi dan nije radio desni žmigavac  Smile možeš li da mi potvrdiš tu informaciju?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.