I? Sto vam je to problem? Jednom kad namestis Steam miran si; posle igras ko covek i koristis neke od najjacih popusta (recimo ovog vikenda je Tropico 3 samo 7.5 evra)
Steam je ok meni skroz.Sve fino pregledno,redovan update,poboljšanja u igram..Mislim da nude i patch-eve a što Bokac kaže-ponude su im extra vrlo često samo što baš i neznam kako se te igre kupuju al ajd..
Bice verovatno nesto za vreme hladnog rata izmedju Rusije i Amerike, igru ne radi IW nego Treyarch. Nadam se da ce biti na nivou kakav se ocekuje!
Питам се када ће више потрошти све идеје и СФ фантазије.
Nemoj tako bar se trude da zadovolje nas paljevine(obrnuo sam svaki po 2 puta)
Kad bi ovako Valve trčao da ugodi fanovima sa Half Life-om do sad je moglo da izadje 50 epizoda ili makar jedan nesrećni nastavak odnosno treći deo nego ja neznam koji im je djoka-pa svi ima da ostare dok se oni smisle da izbace Episode 3 ili (nedaj bože ) HL3
I? Sto vam je to problem? Jednom kad namestis Steam miran si; posle igras ko covek i koristis neke od najjacih popusta (recimo ovog vikenda je Tropico 3 samo 7.5 evra)
Није никакв проблем. Стим је одлична ствар. Мислим да су доста људи привукли тим што су поклањали портал, и да им је то одличан потез за ширу популаризацију Стима.
« Poslednja izmena: 18. Maj 2010, 22:16:11 od Magic Master »