Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 355
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti i zanimljivosti iz sveta igara  (Pročitano 748391 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Raven Software se sjeća Hexena i SoF-a

Čelnik i osnivač Raven Softwarea Brian Raffel otkriva da nisu zaboravili na prijašnje im serijale kao što su Hexen i Soldier of Fortune.

Brian Raffel iz Raven Softwarea otkriva da i dalje nisu zaboravili na prijašnje im naslove. Naime, Raffel otkriva da su daljnji razvoj FPS serijala Soldier of Fortune otpisali zbog rada na drugim projektima, no da eventualni idući nastavak serijala nisu otpisali. Poslijednji nastavak Soldier of Fortunea je izašao još 2007. godine, a na samoj igri nije radio Raven već malopoznati studio Cauldron HQ. Sama igra se baš i nije pokazala pretjerano uspješnom, osim ako ne računamo činjenicu da je zbog obilja nasilja zabranjena u Njemačkoj.

Uz Soldier of Fortune, Raven se prisjeća i sada već legendarnog serijala Hexen. Raffel je izjavio da bi uistinu bilo lijepo kada bi napokon počeli s radom i na novom nastavku tog usnulog im serijala.
Viktor Krištić

Izvor: Bug.hr
« Poslednja izmena: 24. Sep 2012, 18:55:52 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Kirby's 20th Anniversary

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
 LEGO Lord of the Rings

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Giana Sisters: Twisted Dreams u listopadu

Nasljednik legendarog naslova The Great Giana Sisters trebali bismo zaigrati za mjesec dana

Black Forest Games su objavili kako će 23. listopada pustiti u prodaju Giana Sisters: Twisted Dreams čije je financiranje nedavno uspješno dovršeno putem Kickstartera.

Riječ je o nasljedniku igre The Great Giana Sisters iz osamdesetih koja je bila klon Super Maria što se nije svidjelo Nintendu pa je naknadno povučena iz prodaje.

Ipak, oni koji su je zaigrali slažu se kako je igra imala veliki potencijal što su spomenuti neovisni developeri odlučili iskoristiti.

Premda su tražili samo 150.000 dolara, jedva su ih premašili za kakvih tridesetak tisuća što im je očito ipak više nego dovoljno za dovršetak i plasiranje na tržište.
Damir Radešić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Sony 
Resident Evil 2 možda dobije remake

Tokom konferencije za novinare vezane za novi Resident Evil 6, Capcom producent Yoshiaki Hirabayashi je pitan o eventualnom remakeu drugog dela koji je predstavio likove Leona S. Kennedy i Clare Redfield. Njegov odgovor je da Capcom trenutno ne razmišlja o remakeu dvojke, ali uz jaku podršku fanova, remake bi bio ostvariv. Da se podsetimo, RE 1 ima remake, mada je u pitanju GameCube ekskluziva, tako da postoji nada.

Gamespot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
BioWareovi osnivači otišli zbog Mass Effecta?

Bivši zaposlenik BioWarea ustvrdio je da su negativne reakcije na ME3 i SW: TOR glavni razlog Muzykinog i Zeschukovog odlaska iz tvrtke

U intervjuu za Now Gamer bivši zaposlenik BioWarea Trent Oster, koji je u tvrtki bio od samog osnivanja do 2009. godine, rekao je da je posljednji put kada je vidio Zeschuka ovaj bio vidno iscrpljen i da mu je bilo dosta svega.

"Posljednji put kad sam vidio Grega osjećao sam njegovu iscrpljenost. Savjetovao sam mu da se makne od svega toga i sada vidim da sam predložio dobru stvar. Smatram da je negativnost koju su stvorile reakcije fanova na Mass Effect 3 i Old Republic jednostavno bila prevelika." - rekao je Oster.

"Morate voljeti igre i u njih uložiti svoje srce kako biste ih stvarali. Prilično je teško prihvatiti situaciju u kojoj fanovi pokreću peticije kontrirajući vašem djelu, naročito ako ste u to djelo uložili posljednjih nekoliko godina, radeći prekovremeno i slabo spavajući kako bi ispoštovali sve rokove." - objasnio je.

Iako nije bio pretjerano iznenađen Zeschukovim odlaskom, Oster je otkrio kako nije mogao zamisliti da će i Muzyka napustiti tvrtku, uvijek ga je smatrao EA-ovim čovjekom.

"Ray me iznenadio. Mislio sam da će ostati uz EA zauvijek." - podijelio je - "Smatrao sam da je Rayev cilj bio preuzeti Gibeaovu ulogu, a kasnije naslijediti Johna Riccitella na čelu Electronic Artsa. Siguran sam da je EA sav neuspjeh Old Republica pripisao Rayu, što je vjerojatno usporilo njegov uspon."

Iako je Old Republic po lansiranju privukao impresivan broj igrača, isti je drastično pao u posljednjih nekoliko mjeseci. Igra će zbog toga uskoro preći na free-to-play model. Mass Effect 3 je, s druge strane, izazvao brojne kontroverze po izlasku. Igrači su se u velikom broju žalili na završetak igre, što je razvojni tim naposlijetku natjeralo na izradu "novog završetka" koji je izdan u obliku besplatnog DLC-a.
Daniel Lučić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Još jedno "legendarno" napuštanje. Smiley

Cliff Bleszinski napustio Epic

Izgleda da industriju napušta još jedna legenda - Cliff Bleszinski koji nakon 20 godina napušta Epic Games

Cliff Bleszinski, jedan od "glavnih ljudi" Epic Gamesa koji je igraćoj industriji dao posljednjih 20 godina, napustio je Epic Games, a vrlo lako moguće i igraću industriju u potpunosti - objavljeno je na Epicovom službenom blogu.

"Ovaj posao radim od kad sam bio tinejdžer i osim prošle godine kad sam se odmarao, radio sam non-stop. Doslovce sam odrastao u ovoj industriji." - napisao je Bleszinski - "Sad kad sam odrastao vrijeme je za prijeko potreban odmor. Nedostajat će mi projekti, playtestovi, rasprave i što je najvažnije, ljudi s kojima sam radio."

"Cliff je u protekla dva desetljeća pomogao oblikovati mnogo uspješnih igara koje su osvojile milijune igrača diljem svijeta. Zahvalni smo na njegovom doprinosu Epicovoj ostavštini, od divljih avantura Jazz Jackrabbita do organskih borbi Gears of Wara." - izjavili su iz Epica.

Bleszinski se ovim potezom pridružio dvama legendama, Rayu Muzyki i Gregu Zeschuku, koji su industriju napustili prošli mjesec, kako bi se posvetili nekim novim strastima.
Daniel Lučić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Blizzard nema mjesta za single player?

Blizzardovac Rob Pardo otkriva da i dalje vjeruju u single player, no da u svijetu najvećih razvojnih kuća za njega trenutno nema mjesta

Rob Pardo iz Blizzarda je u intervjuu za Games Industry otkrio da trenutno ne vide pretjerano svijetlu budućnost za visokobudžetne single player naslove. Čini se da istinski visokobudžetni naslovi velikih tvrtki namijenjeni jednom igraču nemaju što tražiti u svijetu u kojemu po samim inovacijama prednjače daleko manje razvojne ekipe.

Sudeći po Pardou, Blizzard trenutno ne vidi poslovni model po kojemu bi se visokobudžetne single player igre isplatile, pogotovo s obzirom na piratstvo i druge aspekte.

Usprkos svemu, Pardo tvrdi da svijet single player igara vjerojatno nije osuđen na propast. Ni sam ne može procijeniti u kojem smjeru će se nastaviti kretati, ali čini se da itekako vjeruje u potencijal nebrojenih nezavisnih razvojnih kuća.
Viktor Krištić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Daniel Erickson napustio BioWare

Riječ je o osobi koja je imala visoku poziciju u tvrtki i bila vodeći dizajner Star Warsa: The Old Republic

Da je MMORPG Star Wars: The Old Republic u teškoj poziciji nije nepoznanica, a odlazak Daniela Ericksona nimalo ne poboljšava čitavu priču.

Naime Erickson je od samog starta radio kao kreativni direktor i vodeći dizajner  Star Warsa: The Old Republic i premda dio krivnje za slabi prijem ove masovke među igračima pada i na njegova leđa, odlazak zasigurno neće pomoći BioWareu da igru vrati u život.

Erickson nije otkrio zbog čega se odlučio na ovaj potez i što je dovelo do njega, no prema njegovom objavama na Twitteru očito traži manje stresan posao i ne želi se ponovo naći u timovima od 200-300 ljudi koje treba uskladiti.

A kakva je sudbina Star Warsa: The Old Republic, uistinu ne znamo, no sudeći po svim dosadašnjim vijestima, ova masovka treba promjene pod hitno iako nikome još nije jasno kakve.
Damir Radešić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Tripwire Interactive - "Modificiranje nema loših strana"

Razvojni tim koji stoji iza Red Orchestre ustvrdio je da ne postoje loše strane modificiranja igara, što se ne čuje toliko često posljednjih nekoliko godina

Tvorci Red Orchestre, Tripwire Interactive, vrlo rado omogućavaju fanovima da prčkaju po njihovim igrama. Predsjednik tvrtke, Alan Wilson, rekao je u ivjuu za PC Games N da je DayZ odličan primjer kako modificiranje igara može koristiti svima.

"Samo pogledajte što je DayZ učinio za sve kojih se tiče. ArmA II je na vrhu ljestvica najprodavanijih igara provela minimalno četiri mjeseca i to prvenstveno zbog toga što je netko stvorio u slobodno vrijeme." - rekao je.

"Zašto ne bismo omogućili igračima da modificiraju igre? Zašto bismo ljude spriječavali u pokušaju da kreativno iskoriste naš materijal? Ljudi u tome uživaju. Ne postoji razlog zbog kojih bi im taj užitak trebali uskratiti" - objasnio je. Wilson je rekao kako ne postoji ni jedna loša strana u omogućavanju igračima da koriste alate za modificiranje, te da ne razumije tvrtke koje igrače u tome spriječavaju.

Tripwire je po tom pitanju naročito "mekan" obzirom da je i sam nastao od grupe moddera. Njihova iduća igra, Red Orchestra: Rising Storm, je samostalna ekspanzija koja je svoj život započela kao kolekcija modova.
Daniel Lučić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 355
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.