Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 01:50:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesna Vukelic Vendi  (Pročitano 1759526 puta)
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6234
jbao bi je ne bi znala gde se nalazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Citat
Druze,to su ti one price "rekla-kazala",da bas za litru Vinjaka da mozes da je povalis-tesko,ali za par somica Eura.... Smile bi mozda i mogao.....

Ma kojih bre par soma evra.Za te pare mozes da fircas 1000 puta bolju ribu i to ne jednom nego 100 puta  Smile A za Vendi je u pravu covek.Firca se ta i za manje od 1l vinjaka.Vidis da je vatao onaj matorac od 80 godina i penzijom od 10 soma.Jel ti taj lici da ima par soma evra da jebe Vendi?  Smile Smile
Pa jel ti stvarno misliš da bi je jebao da flašu vinjaka,ciganke pored pančevačkog puta naplaćuju pušenje 1000 dinara a ova će da ti da za litar vinjaka,ovo je smešno i žalosno u šta ljudi veruju,pa na onim smrdljivim lovačkim skupovima i na vašarima gde peva,uzeće bar po 100-200 era bakšiša,a ti bi da jebeš za vinjak,pa te ciganšture pored puta bi ti se smejale kad bi im to ponudio. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3101
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S2
Dajte ovaj snimak,kad izvode ove akcije,ali da nije na rapidu!!!
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 415
Zastava СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung незнам б
А пошто је вињак иначе?Није баш јефтин...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Narodnjaci su zakon

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 34-10
Molim vas,
evo jedna ozbiljna ponuda:

- Kupujem, i dobro placam bilo kakav video-snimak ili slike sa veselja, tezgi, bilo kakvih nastupa sa
Vesnom Vukelic Vendi,
na video kaseti (VHS), DVD-u, bilo kako. Kratki, dugacki snimci, slike, nema veze, diskretnost 101 %
dogovor na e-mail dragimojeh@hotmail.com
pozdravvv

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
srecno,mogao si i da prelistas malo temu,nasao bi sam. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Druze,to su ti one price "rekla-kazala",da bas za litru Vinjaka da mozes da je povalis-tesko,ali za par somica Eura.... Smile bi mozda i mogao.....

Ma kojih bre par soma evra.Za te pare mozes da fircas 1000 puta bolju ribu i to ne jednom nego 100 puta  Smile A za Vendi je u pravu covek.Firca se ta i za manje od 1l vinjaka.Vidis da je vatao onaj matorac od 80 godina i penzijom od 10 soma.Jel ti taj lici da ima par soma evra da jebe Vendi?  Smile Smile
Pa jel ti stvarno misliš da bi je jebao da flašu vinjaka,ciganke pored pančevačkog puta naplaćuju pušenje 1000 dinara a ova će da ti da za litar vinjaka,ovo je smešno i žalosno u šta ljudi veruju,pa na onim smrdljivim lovačkim skupovima i na vašarima gde peva,uzeće bar po 100-200 era bakšiša,a ti bi da jebeš za vinjak,pa te ciganšture pored puta bi ti se smejale kad bi im to ponudio. Smile

mozda je litar vinjaka malo  Smile ali mislim da se jebe za 200 - 300 evra. realna cena...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ja ratujem sam

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 471
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Za 200-300 evra će i kuću da ti pospremi. 100 evra i imaš celovečernju uslugu,sve uključeno!
IP sačuvana
social share
"Svet može da bude samo u meni. Izvan mene,to nije moje"
David Albahari
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ne verujem da je bas tako,njena cena z apevanje je 250eura za noc pod šatorom,eto da zna te
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ja ratujem sam

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 471
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Pjevanje je posao a ov je iz ljubavi.100 evrića čisto da se pokriju troškovi Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Svet može da bude samo u meni. Izvan mene,to nije moje"
David Albahari
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 01:50:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.