Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 22:48:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesna Vukelic Vendi  (Pročitano 1717296 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
kako se skidaju ovi fajlovi sa rapidshare.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pozdrav Trbiani.  Drago mi je da je jos neko upoznao Vesnu. Mislim da je to svakako pohvalno, ali smo u pogresnoj temi posto se ovde ne prica o tome, a i ja sam promasio temu.  Ovde se price o njoj kao pevacici, o njenim silikonima i tome slicno.  Elem, pohvalno je reci i ponesto o nekome kao obicnoj osobi sa kojom je moguce i druziti se.

Da, vrlo je verovatno da se znamo, svet je uostalom veoma mali, mnogo manji nego sto vecina ljudi i zamislja.   
« Poslednja izmena: 28. Feb 2007, 17:07:17 od Sasa_Petrovgradski »
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
yamaha daj slike iz onog filma sto je snimala kao Draga Masin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
Generalno zaobilazim ove teme, ali nisam mogao da zaobidjem ovaj naslov posto se radi o osobi koju dobro poznajem i koja me smatra ili me je smatrala nekada prijateljem.

Gledam sada vas kako se palite na forumu, kao sto su se palili visi razredi Pete ekonomske skole u koju smo isli doticna osoba i ja kada smo bili vasih godina. Zatim su se palili tako svi u autobusima gde bismo isli, putovali, o ekskurziji da ne pricam, a o pogledima ljubomore koje su nam upucivali kada bismo prosli gradom i ona me drzala pod ruku smejali smo se slatko. U osnovnoj skoli nismo primecivali pojave paljenja koje sada vi manifestujete ovde, a u srednjoj je postajalo sve ociglednije. Posto smo imali tu (ne)srecu da sedimo zajedno u klupi, bio dobro upoznat sa mnogim cinjenicama i bio sam jedini muskarac koga je otac Ratomir pustao u kucu, a majka Cana i sestra Maja docekivale kao dragog gosta. Naravno, za razliku od vas koji ovde balavite ni za sto, ja znam njen fiksni, ulicu i zgradu u kojoj zivi. Eto vam cisto da se palite jos malo vise, posto ste mi simpaticni i tragikomicno smesni. Ajde se malo bavite realnim zivotom umesto kvaziumetnoscu i glupostima sa estrade.

Pozdrav za Aneu i njene i njoj slicne komentare. Podrzavam, iako doticnu osobu postujem kao starog prijatelja.

Ti i ja smo isli u isto odeljenje.Verovatno si furao za vreme odmora i posle skole u Wimbldon,mozda smo se cak i druzili ali druze...Vesna jeste bila drugar,ok laf ali to beshe...nepovratno.Klinci komentarisu sta je sada.
IP sačuvana
social share
Lud sam zato sto sam glup i na kraju ispadnem blesav  !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Generalno zaobilazim ove teme, ali nisam mogao da zaobidjem ovaj naslov posto se radi o osobi koju dobro poznajem i koja me smatra ili me je smatrala nekada prijateljem. 

Gledam sada vas kako se palite na forumu, kao sto su se palili visi razredi Pete ekonomske skole u koju smo isli doticna osoba i ja kada smo bili vasih godina.  Zatim su se palili tako svi u autobusima gde bismo isli, putovali, o ekskurziji da ne pricam, a o pogledima ljubomore koje su nam upucivali kada bismo prosli gradom i ona me drzala pod ruku smejali smo se slatko.  U osnovnoj skoli nismo primecivali pojave paljenja koje sada vi manifestujete ovde, a u srednjoj je postajalo sve ociglednije.  Posto smo imali tu (ne)srecu da sedimo zajedno u klupi, bio dobro upoznat sa mnogim cinjenicama i bio sam jedini muskarac koga je otac Ratomir pustao u kucu, a majka Cana i sestra Maja docekivale kao dragog gosta.  Naravno, za razliku od vas koji ovde balavite ni za sto, ja znam njen fiksni, ulicu i zgradu u kojoj zivi.  Eto vam cisto da se palite jos malo vise, posto ste mi simpaticni i tragikomicno smesni.  Ajde se malo bavite realnim zivotom umesto kvaziumetnoscu i glupostima sa estrade.

Pozdrav za Aneu i njene i njoj slicne komentare.  Podrzavam, iako doticnu osobu postujem kao starog prijatelja.
Šta je ovo,baja omatorio dick se ne diže pa ajde sad da malo držimo moralne pridike,ili mu je krivo što je samo
sedeo sa njom u klupi.Ako mu je stalo do nje i ako mu je prijateljica,treba da je pita šta radi na svim ovim slikama
pošto je tako fina. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1084
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung e730
slika se sa ljudima na slavama pod satorima za 200 din. ------sedi im u krilu, siri noge, vadi sise--uzorna majka Smile
IP sačuvana
social share
Jednoga dana kada ostanes sam na bojnom polju i kada dodju neprijateljske zene,deca i psi da te rastrgnu na komade ispali sebi metak u glavu  I UMRI  KAO HEROJ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

House music play

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Samsung D600
Tako je brate koja je bre ona majka sta ovaj gore prica pa seda ciganima najgorim u krila pa ja njih nebi motkom udario a ona kao seda mu u krila da se slika. E sigurno je dobra domacica i majka kojoj seva bulja isopd satre na vaseru. Ili na snimanju neke novogodisnje emisije na bn televiziji riba obuce minic bez gaca i peva i o cemu onda ovaj bata gore prica. 200 evra i radis joj sta hoces mada mora malo da se namunjis da izgledas kao baja.

[Edit by gox_sp: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 01. Mar 2007, 03:09:12 od gox_sp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Narodnjaci su zakon

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia 34-10
Ja je nisam video na BN-u za novogodisnje emisije,
a otpratio sam sve sto je napravljeno...Proizvoljan komentar....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6700 classic
prezimenjace ispravka 500eur kreses Vendi proverena informacija!
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
prezimenjace ispravka 500eur kreses Vendi proverena informacija!
Kakve ribe možeš sa 500eura da karaš,i da ti ostane. Smile
Za tu lovu kod Vendi možeš da uplatiš pun pansion 15 dana. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 22:48:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.