Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 08:34:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesna Vukelic Vendi  (Pročitano 1715077 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 18323
Zastava velika plana
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E51
VENDI PRIZNALA LEZBIJKA SAM

Konačno sam spoznala pravu ljubav i pronašla osobu svog života. Žena, čiji pun identitet ne želim da otkrivam, ima trideset godina, crnu kosu i zove se Emili

"Mene interesuju muškarci koji su inteligentniji od mene, a takvih je malo!", izjavila je nedavno Vesna Vukelić Vendi, poznata folk pevačica. U iščekivanju svog filmskog prvenca "Draga Mašin u ormaru", a u jeku predizborne šutnje jedne od najsmaračkijih političkih kampanja u istoriji Srbije, Vendi je opet odlučila da zapanji srpsku javnost.

Nažalost, moraćemo da razočaramo sve one mačo Balkance kojima je ova estradna zvezda svih ovih godina bila predmet "mokrih snova". Oni, naime, više nisu predmet njihovog interesovanja. Suočivši se sa činjenicom da su srpski muškarci postali divlji, nevaspitani, ružni, prljavi i zli, novopečena glumica je nedavno promenila seksualni afinitet, okrenuvši se istom polu.

A da li je u pitanju priklanjanje svetskom trendu ili je ljubavno iskustvo koje je probala na filmu (Vendi u novom ostvarenju Isidore Bjelice ima erotsku scenu sa pevačicom Bebi Dol) tako drastično uticalo na nju, otkriva nam ekskluzivno nekadašnja Minimaksova muza:

- Konačno sam spoznala pravu ljubav i pronašla osobu svog života. Tačno je, u pitanju je žena, ali ne radi se o Isidori Bjelici, niti o Bebi Dol, sa kojom ću u filmu o životu Drage Mašin imati jednu lezbijsku scenu. U pitanju je žena, čiji pun identitet još uvek ne želim da otkrivam. Priznaću vam samo da je reč o crnokosoj tridesetogodišnjakinji po imenu Emili.

I pored želje da sačuva u tajnosti identitet svoje ljubavnice, Vendi ipak pristaje da otkrije neke od pikantnijih detalja iz svoje spavaće sobe:

- Emili je osoba koja mi je otkrila pravu ljubav. Otkad sa njom delim dobro i zlo postala mi je totalna, dnevna i noćna preokupacija. Ona je jedina osoba koja može da me zadovolji i da ispuni sve moje emotivne porive. Pruža mi sve ono što mi nijedan muškarac dosad nije pružio - ističe Vendi, i dodaje:

- Moja nova ljubav je duhovita, a svaka njena reč se graniči sa genijalnošću, što me posebno uzbuđuje. Posle svakog našeg ljubavnog kontakta u stanju sam da do zore ležim pored nje milujući je.

Vesna Vukelić nije želela da otkriva kome je u njenoj novoj kontroverznoj vezi dodeljena uloga "slabijeg", a kome "jačeg" pola:

- Kod nas dve nema slabije i jače, dominantne i poslušne... Emili je svestrana, ume da me nasmeje i rasplače, napali, ali i uspava. Nekoliko puta me je i povredila, ali je naš erotski naboj toliko jak da joj sve opraštam - ističe na kraju Vesna Vukelić, najavljujući da će uskoro otkriti identitet osobe koja joj je za kratko vreme toliko prirasla srcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Narodnjaci su zakon

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 34-10
Ovo je vest koja ima jedno tri godine, i koja je naknadno
objasnjavanja jedno deset puta, bar. Samo toliko si zakasnio tompus.     Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 18323
Zastava velika plana
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E51
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

The Doctor

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 234
Zastava Majano
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy S2
ja bi je svejedno izderao u picku
IP sačuvana
social share
Ferrari
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
ja bi je svejedno izderao u picku
Pod uslovom da ona pre toga na izvadi dzojstik iz gaca,e onda si ugasio Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jel bila u rumi 3 maja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2507
Zastava Topčidersko brdo-Beograd-Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
I da jeste i da nije lezbejka... Svejedno  opet ga prima...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gledao sam je u sidu na vasaru bila je ludnica. Obukla je neki minic,sedala je svima u krilo i na kraju zavrsila sa nekom babom njenom obozavateljkom vatajuci se na stolici a baba je svo vreme vikala kako ce je ozeniti.  Naravno pre toga je popila more pelinkovca. Zao mi je sto nemam telefon sa kamerom pa nisam snimao ali bilo je tipova koji jesu pa ako su voljni nek posalju.                                                                                                                                                                      PS.  Forum je zesci,ovo mi je tek druga poruka i nov sam jer kompjuter imam tek par meseci pa nisam skontao ni 1% potrebnog znanja za rad sa njim. Ali neka naucice se. . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2507
Zastava Topčidersko brdo-Beograd-Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ona je takva gde god da peva...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Narodnjaci su zakon

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 34-10
 Smiley 1

Uuuuuuuuuuuu,
ja bi` verovatno lipso da se tu nadjem i gledam sve to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 08:34:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.