Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:48:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesna Djogani  (Pročitano 398086 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Vesna i Đole Đogani sa sinom
 Adrijanom proveli nekoliko nezaboravnih dana u Rimu i prisetili se početka svoje ljubavi

Naš najpoznatiji denser Đole Đogani sa suprugom Vesnom i četvorogodišnjim sinom Adrijanom proveo je nekoliko nezaboravnih dana u Rimu. Posle letnjeg provoda u Bečićima, u luksuznom hotelu „Splendid“, popularni muzičar odlučio je da svom muškom nasledniku pokaže lepote i znamenitosti Rima. Njegova supruga Vesna takođe je poželela da opet poseti „večni grad“ jer ju je upravo u njemu, na Španskom trgu, njen sadašnji suprug poljubio i na romantičan način iskazao svoje emocije.
- Mnogo godina sam živeo i radio u Italiji u blizini Rima, tako da se ovoj zemlji uvek rado vraćam. Odgovara mi njihov mentalitet, veoma su srdačni i galantni. Jedva sam čekao da nam sin malo poraste da bi mogao da putuje zajedno sa nama. Na svu sreću, odlično podnosi putovanja i kolima i avionom, tako da smo u mogućnosti da uvek otputujemo na željenu destinaciju – kaže lider grupe „Đogani“.
- Iako u Rimu imam veliki broj poznanika, ovog puta odseli smo u hotelu „Via Veneto“ koji se nalazi u centru grada, nedaleko od „Koloseuma“. Hotel od pet zvezdica pružio nam je najveći mogući komfor, mada smo malo vremena provodili u njemu – ističe Đole i napominje da je njihovom sinu Adrijanu promena sredine veoma prijala.

- Adrijano je bio neumoran. Iako ima svega četiri godine, hteo je sve da vidi, veoma je znatiželjan. Od svega najviše mu se dopala Fontana di trevi. Uživao je u ritualu bacanja novčića u fontanu i zamišljanju želja. Budući da dobro govorim italijanski jezik, Adrijano me je nekoliko puta s nevericom gledao i upitao: „Tata, zašto pričaš tako čudnim jezikom?“ Sad je u uzrastu kada ga sve zanima, pa nas je stalno nešto zapitkivao, tako da smo se Vesna i ja osećali kao da smo u školi – kroz osmeh ističe poznati denser.
- Vesna je emotivno vezana za Španski trg, jer pre nekoliko godina kada smo posetili Rim, odveo sam je na vrh stepenica, izjavio joj ljubav i prvi put je poljubio. Rado smo se sećali tih dana i prepričavali ih. Uživali smo i u poseti Koloseumu, Panteonu, zdanjima na Trgu Navona, divili smo se spomeniku Juliju Cezaru i svim drugim spomenicima kulture, koje smo tom prilikom posetili – kaže Đogani i dodaje da su večernje sate provodili u restoranima, uživajući u različitim italijanskim specijalitetima.

- Osim restorana u centru, porodicu sam odveo u moj omiljeni „San Vittorio“, smešten nedaleko od Rima, u kome se najbolje pripremaju morski specijaliteti. Inače, gazda restorana obožava Srbiju i smatra da imamo najlepše devojke na svetu, pa kada me vidi, uvek je galantan i fantastično me ugosti i posluži neko staro špansko vino koje obožavam – kaže Đole i ističe da mu je žao što zbog Vesnine želje za šopingom nisu uspeli da posete i Vatikan.
- Kada smo krenuli u Rim, moja supruga je rekla da neće ništa da kupuje, pošto je želela da za nekoliko dana vidi što više rimskih znamenitosti. Ipak, italijanske prodavnice delovale su joj izuzetno primamljivo, tako da im nije odolela. Kupila je dva para čizama i još nekoliko odevnih predmeta – završava Đole i kaže da su se po povratku Vesna i on vratili nastupima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SCANDAL
Hit dana: Đogani se ljube
 kod ustima!

‘Ajmo sad u provod nas dvoje,
gas i najveća brzina,
idemo po gradu nas dvoje,
dok nam neko čuva sina…

Eto, tako to biva kad se nađe bebisiterka, pa roditelji mogu da izađu u provod. Dakle, otuda Vesna i Đole Đogani ovako veseli, raspoloženi i raspilavljeni…
- Retko kad izlazimo u grad, a pošto stalno radimo, nama nastup dođe kao izlaz. Ipak, pošto je Vesnina mama došla kod nas i ostala da čuva Adriana, iskoristili smo priliku - kaže Đole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2002
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_6446.JPG
(139.4 KB, 700x467)
IMG_6451.JPG
(122 KB, 700x467)
IMG_6452.JPG
(114.02 KB, 700x467)
IMG_6456.JPG
(116.26 KB, 700x467)
IMG_6466.JPG
(93.37 KB, 467x700)
IMG_6490.JPG
(100.36 KB, 467x700)
IMG_6492.JPG
(86.39 KB, 467x700)
IMG_6494.JPG
(138.47 KB, 700x467)
IMG_6545.JPG
(66.72 KB, 467x700)
IMG_6547.JPG
(77.33 KB, 467x700)
IMG_6548.JPG
(109.76 KB, 700x467)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2002
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 Smile Smile Smile

IMG_6724.JPG
(94.08 KB, 467x700)
IMG_6725.JPG
(89.68 KB, 467x700)
IMG_6726.JPG
(78.04 KB, 467x700)
IMG_6728.JPG
(82.59 KB, 467x700)
IMG_6729.JPG
(94.36 KB, 467x700)
IMG_6748.JPG
(106.95 KB, 467x700)
IMG_6749.JPG
(82.73 KB, 467x700)
IMG_6760.JPG
(89.89 KB, 467x700)
IMG_6775.JPG
(103.75 KB, 467x700)
IMG_6785.JPG
(99.52 KB, 700x467)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel Hitlerov
jebo sam je sinoć dok sam sanjo........ strašna pička, ima prelijep klitoris Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
jebo sam je sinoć dok sam sanjo........ strašna pička, ima prelijep klitoris Smile
A kad si se probudio noge u lavoru. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel Hitlerov
A kad si se probudio noge u lavoru. Smile

ne prdi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
http://www.mediafire.com/?qsd7a9ffd1jyr7u

djogani i njegove  zene_idx.jpg
(275.95 KB, 1600x982)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:48:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.261 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.