Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veselinov: Vojvodina treba da dobije status republike  (Pročitano 25086 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Ja sa overenom knjizicom decijeg vrtica Uzice mogu da dobijem besplatan pregled u Novom Sadu. Ako sam pogresno razume, ja sam na to mislio.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ja sa overenom knjizicom decijeg vrtica Uzice mogu da dobijem besplatan pregled u Novom Sadu. Ako sam pogresno razume, ja sam na to mislio.

Nisi razumeo.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
A ti si izgleda mislila samo na odnose izmedju Beograda i Novog Sada, ako je tako onda su to klasicna sektaska posla Smile 

A to za promenu prebivalista je mnogo lakse raditi sa LK koja ima cip i jeftinije i brze i bezbolnije.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 11:12:08 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
NIsam mislila na NS i BG samo spomenula sam i banju, ne?
A to sto se ti vecito pravis pametan i znas pre mene sta cu da doruckujem to su vec sektaska posla.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
A gde to molim te , ima deponija koja nije ociscena ili nije u fazi ciscenja?

не мислим буквално на депонију сандра Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Citat
da ne govorimo o knjizicama koje BG i NS ne priznaju uopste kao da je nemas ako je overena u onom suprotnom gradu

Ne pravim se pametan nego jesam pametan. A ti moras da naucis putem reci da iskazes svoj stav, a ne da napises ovo a da mislis nesto drugo. Pa posle da prebacujes ljudima da tumace tvoje misli.

Sa knjizicom iz Uzica mogu da se lecim u bilo kom gradu u Srbiji osim na Kosovu i Metohiji ispod severne mitrovice. Mogu cak i u Crnoj gori.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
A gde to molim te , ima deponija koja nije ociscena ili nije u fazi ciscenja?

не мислим буквално на депонију сандра Smile

Ne znam na sta si mislio, nisam baba Vanga. Ima ovde clanova koji bi i to mogli da procitaju.

Over and out Smile
Sa sv onim snishodljivim licemernim  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Demonstrativno odlazi i lupa vratima  Smile

Treci cin se zavrsava. Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Ех, најгоре од свега је што су претходне две стране српска стварност, а не зајебанција. Отприлике, ми се стварно тако понашамо (не мислим директно на људе са форума, нема ово везе) - част изузецима! Наша несрећа је што цео народ није саставио заједно 30 година у крштеној држави (ону комунистичку зајебанцију да не рачунамо)...

Demonstrativno odlazi i lupa vratima  Smile

Treci cin se zavrsava. Smile

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Devojcice Zemunko mentalno stradanje u Vojvodini? Jesmo li se skoro prosetali po ulicama dragog Zemuna? Ako tamo nisu mentalno stradali ....

Vec sada smo mi ko dve drzave, imam komsinicu doselila se iz Zemuna, dosla u civilizaciju, i kaze kako joj je trebalo 5 puta u SUP-u i tamo i ovde da se odjavi, pa da se prijavi a da ne govorimo o knjizicama koje BG i NS ne priznaju uopste kao da je nemas ako je overena u onom suprotnom gradu. Smile

A odes u Vrnjacku banju i najnormalnije te prime kod lekara, opusteno , refundirace se...itd..

Uopste, mislim, postoji taj neki antagonizam prema "palancanima" i " velikim gradjanima prestonice"...
Sto je u sustini jedan poveci zbljuv jer je NS za BG primer cistog , lepog i vaspitanog..

mmmm da... Sumadija mi je predmet brige i mentalnog stradanja  Smile  Smile  isto ko i Vojvodina... isto ko i Sandzak... i svaki kurac koji ce da trazi svoje gace da se zgreje  Smile

Sta si ti iz mog posta shvatila ja ne znam stvarno  Smile

Ali to o cemu ti pises ja nisam rekla, niti imam to misljenje.

Mentalno stradanje je pojam koji sam upotrebila u recenici u kojoj kazem "da, najbolje da cu da se brinem za SUmadiju, ko i i Vojvodinu i Sandzak...itd.." U tom smislu "mentalno stradanje" kao "ma jeste, odlepicu od razmisljenja o Sumadiji i Vojvodini..."

A sta si ti izvukla i jos bolje sta si napisala ... koliko mi tek puca ona stvar i za NS i za Bgd... i za antagonizam i sve ostalo. A sto se palanackog mentaliteta tice, o tome smo vec pisali nasiroko... karakteristican je za sve delove drustva i urbane i neurbane, ima ga svuda... i u skupstini grada i na knjizevnim vecerima i u selendrama... ali sa razlogom nosi naziv "palanacki".. niko to nije izmislio.. ni ja ni ti ni moja mama .. taj izraz je stariji od svih nas, a ja znam sta meni simbolise taj izraz. Jedno sveukupno seljastvo i malogradjanstinu u karakteru i ponasanju pojedinca ili grupe. Meni. Mozda drugima ne. Al sta mene boli ona stvar sta neko misli o tome, realno..

A sto se nepremostivih razlika tice.. slazem se da postoji nepremostiva razlika izmedju madjara i srba.. i treba da postoji, jer su to dva naroda opozitna u mnogim domenima.. i prirodno je da se mrze.. za mene su inace svi srbi iz vojvodine koji zele autonomiju - madjari.. ili da ne kazem nesto gore, mada ne znam da li postoji nesto gore nego da ti neko kaze da si madjar  Smile gade mi se.. da pojednostavim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.