Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veselinov: Vojvodina treba da dobije status republike  (Pročitano 24864 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Motorola 
@Sandra80,mislis priprema se teren za nezavisnost Vojvodine? Pa valjda i mi Srbi u Vojvodini imamo neki plan samozastite od separatista koji bi da se otcepe. Ako bi doslo do nezavisnosti ja onda u takvoj drzavi ne bi zeleo da zivim i otisao bi iz Srbije tj.Vojvodine. Na kraju Srbi iz Vojvodine ne bi dozvolili pa digli bi se ljudi i isli bi ka skupstini Vojvodine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citat
Jzma ja stvarno ne znam kako ti ne primecujs sta ljudi govore.

нек говоре ... док год остаје на лапрдању неких што би да буду султани уместо султана и да НС буде нови БГ ... немам ништа против. Ништа ефикасно  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Nadam se sve mirnim putem jer se vojvodjani i beogradjani (ostatak Srbije ) iovako ne podnose.

e то за мирно пиши пропало ... ту би било крви до колена. На то можеш да рачунаш.

Samo obecaj ulazak u EU i povecanja plata, niko se nece buniti.

Pricalo se da ce biti "krvi do kolena" ako uhapse i izruce Karadzica, Mladica itd.

Znas kako iz fotelje se vrat ne lomi.

Јадан је факултет на коме је овај професор. Smile

na zalost ovaj fakultet je i pun ldp-ovaca, i ostalih ne znam ni ja cijih...

to je taj proces preobrazenja licnosti .. svakoj studentkinji je decko iz neke vladajuce stranke  koji joj obecava neki super posao cim zavrsi fax, sto se siri od klase do klase ... a studenti mladi, puni ambicija, njima praksa u briselu od 3 meseca znaci sve u zivotu u tom trenutku ...

u slucaju proglasenja nezavisnosti, srbija ostaje bez NIS-a.

iako sam za to da se promene pod hitno fiskalni zakoni u srbiji...

Posavetuj ih ti lepo daljinski iz Österreich-a u EU da ostanu u Srbiji  Smile.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 09:49:03 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
Pa valjda i mi Srbi u Vojvodini imamo neki plan samozastite od separatista koji bi da se otcepe.
Србе је коначно разоружао ''краљ милан'' (још један из изродског рода обрановића).
Citat
Na kraju Srbi iz Vojvodine ne bi dozvolili pa digli bi se ljudi i isli bi ka skupstini Vojvodine.

Војводина не постоји.
Постоји фудбалски клуб под тим именом, а оно што се војводином назива је део Србских земаља Срема, Баната и Бачке. Окупирани делови ових земаља биће ослобођени у Великој Србији.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 2610
Onog dana kada je Vojvodina primljena u savez evropskih regija i dobila mogućnost, da na osnovu članstva u tom savezu, otvara svoja predstavništva Vojvodina je , maltene, dobila samostalnost i status re4publike u Srbiji.
Šta više raspravljati kada je odlučeno na višim nivoima i od Srbije. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
@Sandra80,mislis priprema se teren za nezavisnost Vojvodine? Pa valjda i mi Srbi u Vojvodini imamo neki plan samozastite od separatista koji bi da se otcepe. Ako bi doslo do nezavisnosti ja onda u takvoj drzavi ne bi zeleo da zivim i otisao bi iz Srbije tj.Vojvodine. Na kraju Srbi iz Vojvodine ne bi dozvolili pa digli bi se ljudi i isli bi ka skupstini Vojvodine.

Imamo plan? Bicu i vise nego srecna da ga cujem. Detalje mi posalji na pp.

Jzma ovo vise nisu laprdanja obicnog naroda, samo da te podsetim koliko plebes moze biti jak u velikim brojevima, i da je vise nego ocigledno sta se protura po medijima i servira ljudima, za EU je potrebno resiti pitanje Vojvodine a mi tamo hocemo, ne?
'Oce Tadic, znaci vecina je odredila.
Ja imam ovde na Detelinari lika koji se vec due vreme aktivno bavi tim pitanjima, I postavio je jednostavno pitanje : Da li nam je bolje samima?
Verovato ili ne procenat DA je ogroman.

Onog dana kada je Vojvodina primljena u savez evropskih regija i dobila mogućnost, da na osnovu članstva u tom savezu, otvara svoja predstavništva Vojvodina je , maltene, dobila samostalnost i status re4publike u Srbiji.
Šta više raspravljati kada je odlučeno na višim nivoima i od Srbije. Smile Smile Smile
Prijatelju ti i ja uvek na istoj strani  Smile

Great minds think alike Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Србијанска генетска склоност Тиранији и Апсолутизму

Непознато о краљу Александру I Карађорђевићу - ''ујединитељу''

9 Октобра се навршило 77 година од атентата на србијанског (и псеудо-југословенског) краља, Александра I Карађорђевића ''ујединитеља'' у Марсеју; за чију смрт су били званично одговорни тзв. ВМРО и Усташе. Ко је, међутим, био наручилац - ''сива еминенција'' и ''позадинци''; сазнаће се колико и позадина убиства Зорана Ђинђића; другим речима - никад.

О краљу Александру I Карађорђевићу је много писано - модерна великосрпска цензура је пуно шта пропустила кроз своје идеолошко-опортуно ''сито'' - као уосталом и све друго; да се ''ореол'' самопрокламоване династије - који је уједно и оквир хегемонистичке идеологије - облатна и целофан у који се србијанска ОЗНА увила; којим случајем не осенчи и не доведе у питање.
А све је кренуло од потомака албанских преображеника у Црној Гори - Клемената - који постадоше Петровићи; који се потом преселише у Србију - а из чијег семена никнуше и сами ''црни Ђорђе''.
Сем митолошког јунаштва (којим Срби већма уздизаше своје вође, хајдуке и бунтовнике) - ''црни'' Ђорђе имадоше и ону ''другу страну''; којој није требало много да ''провири'' - убивши свог рођеног оца и брата.
О чему, гле чуда - професор Радош Љушић прећуташе у својим индоктринирајућим историјским уџбеницима за ђаке у СрБији.
Исте ''узбуркане крви'' бејаше и краљ ''ујединитељ'' - који је и рођеног брата затворио - мада ни овај баш није био ''најчистији''; убиши слугу у традиционалном ''карађорђевићевском нападу беса и лудила'' - јер му овај није послао на време љубавну пошту.
О краљу Александру - и његовој тиранији - писао је и чувени амерички новинар словеначког порекла, Лоуис Адамич; који је на крају био и убијен ради освете - због изнетих чињеница.
Краљ Александар I Карађоревић ''ујединитељ''  - осим што је патио од честих напада беса - имао је и манију гоњења; ради чега су га чували читавих 15.000 агената Тајне српске полииције.
Просто болесно опседнут опасношћу од свенарастајућег Комунизма, краљ Александар је био и најзаслужнији за кочење процеса индустријализације државе - да се не би повећао број пролетеријата - па самим тим, по њему - и опасних комуниста.
Премда једна од најсиромашнијих земаља Европе - краљ Александар И Карађорђевић је био један од најплаћенијих монарха тог времена; плаћан читавих милион долара годишње из мизерне државне касе.
Наоко шармантан, маска је крила типичног балканског Тиранина и Аутократу - по чијим затворима су бесомучно мучени сви политички противници.
Опседнут контролом свега, краљ је одређивао и двроски мени - а краљици су могли долазити у посету само њему одабрани.
У одбрану ''краља и отаџбине'', на написе Лоуиса Адамича - јавише се - ко други - до Михајло Пупин и Никола Тесла; мада прилично неуверљиво и са ''домовинском асистенцијом''.
Михајло Пупин је своје идворске пашњаке једва дочекао да напусти - скрасивши се коначно у САД - где је и провео највећи део свог живота; чак и сахрањен тамо. Али - попут већине имиграната - имао је тај очигледан комплекс - лечен дозом преувеличаног патриотизма и оданости нечем, што очигледно није ни познавао - чак ни посетио; но је, по речима једног од интернетских блогера - најочитији пример ''најбоље се Срби боре - када прде из дијаспоре''.
Овај чланак, међутим - и поред своје тематике - није написан да би стриктно анализирао лик и дело једног од србијанских владара.
Јер је краљ Александар И - само пример - свега оног - чиме смо свакодневно окружени; где ће се пронаћи и делови Добрице Ћосића, Амфилохија Радовића, Велимира Илића, Бориса Тадића, Томе Николића...све те булументе перпетуалне и рециклирајуће - па можемо слободно рећи и ''генетске'' - хегемонистичке и тиранијске балканоидне багре; која нам ''кроји и прекраја'' већ скоро столеће.
У чему и налазимо - и надахнућа - и оправдања - за сву борбу коју пружамо - у праведној намери да напустимо једно такво болесно друштво и заједницу; огрезлу у насиљу и разврату - нераду и пљачки; варваризму и примитивизму. Које, не да нема намеру еволутивности и цивилизацији - него још више стреми ретрограђу и назадности.

У чему се Војвођани и Војвођанке - никако не препознају и не виде.

http://www.slobodnavojvodina.org/index.php?option=com_content&view=article&id=988:srbijanska-genetska-sklonost-tiraniji-i-apsolutizmu&catid=36:drustvo&Itemid=56
« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 11:05:19 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson 
i ide se dalje...nije nešto posebno, ali otvoren  je konzulat slovenije u novom sadu.

Citat
нек говоре ... док год остаје на лапрдању неких што би да буду султани уместо султана и да НС буде нови БГ ... немам ништа против. Ништа ефикасно
u tome je fora...odavno se ide na to da novi sad što više liči na beograd (ne (samo) po izgledu).
sve stranke, naročito lsv su sateliti ds-a i marioneti db-a.
treba bar jedna stranka ili neka snaga koja će kao svoj program da ističe federalizaciju vojvodine. toga još nema, jer narod još nije sazreo na to. kad se o tome bude javno pričalo, ne samo u kafani i u društvo prijatelja, onda naći će se i neka stranka...do tada vojvodina ostane "severna srpska pokrajina".
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
i ide se dalje...nije nešto posebno, ali otvoren  je konzulat slovenije u novom sadu.

Otvoren je i konzulat Bugarske i Grcke 2002-3 u Nisu....i to pre nego sto smo se odcepili....ili posle?  Smile

Nego, da kazem ja koju pametnu  Smile

Poztivna stvar je to sto za ovakve nebuloze se zalaze mizerni procenat ljudi, ekstremisticke stranke (LDP, LSV i poludeli profesor na fakultetu...i par forumskih budala)

Negativna stvar je to sto nikad problem ne resavamo u njegovom nastajanju, nego cekamo da eskalira, i konstano ga guramo pod tepih misleci da se nece siriti i pogorsati, pa kad se to desi, onda su nam drugi krivi.

« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 12:16:46 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Citat

Poztivna stvar je to sto za ovakve nebuloze se zalaze mizerni procenat ljudi, ekstremisticke stranke (LDP, LSV i poludeli profesor na fakultetu...i par forumskih budala)

Silno gresis.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.