Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veselinov: Vojvodina treba da dobije status republike  (Pročitano 25017 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 111111
Meni uopste nije jasno cime vi bijete glavu ovoliko strana.Kapiram da ste se zajebavali pa me mrzi da gledam,proso sam neke stranice bezveze.  Smile

Vojvodina je srpska zemlja.To sto je pokrajina to nema ama bas nikakve veze.
Ja nzm odakle vojvodjanima pravo da uopste razmisljaju ma delicem mozga na taj nacin.
Nemacka ima 15 pokrajine,Spanija petestak..Zamisli kad bi svaka od njih trazila da se otcepi i da sebi da nacionalni indentitet  Smile
Pa u Evropa bi imala 100000000000000000000000000000 0000 drzava.
Hahahah zamisliiiii ... Sad Nislije mogu sebi da daju indentitet ..Nismo Srbi mismo Nislije  Smile Smile Ocemo drzavu XDD
Nismo Srbi mi smo Kraljevcani  Smile Smile Smile
KOje debilozeeeeeeeeee
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Citat
daj recite jednom iskreno  sta mislite

Tačka 1. Sagraditi 40 metara visok zid počevši od samog severa Hrvatske, zaokružiti sa svim zemljama, sve do samog juga Albanije i nipošto ne dozvoliti bilo kome da izlazi.
Tačka 2. Pozvati sve inostrane zemlje da deportuju sve "jugoslovenske" emigrante u matičnu zemlju iz koje su ispuzali. (sem njihove dece, isključivo one koji su rođeni u inostranstvu i nisu nikad posetili bilo koju od zemalja unutar zida)
Tačka 3. Baciti par nuklearki unutar zida.
Tačka 4. Proveriti da li ima preživele populacije i ako ima baciti još par nuklearki.
Tačka 5. Naseliti Japance. (neće im smetati posledice nuklearke, navikli su)

Smile

Ako treba obrazloženje, samo recite.

---
Ajde nešto i o temi konkretno.

Rekao sam jednom i reći ću ponovo.
Jedno su želje i navijanje, bez ozbira na koju stranu ono vagalo, a drugo je realnost.
A realnost je: http://forum.burek.com/tuzba-za-pola-madjar-pola-ustasa-t545425.msg9629009.html#msg9629009

Citat
Vojvodina nema elektroprivredu.  
Maltene (90%) cela potrošnja električne energije u Vojvodini dolazi iz "tužnog juga".
 (ako zanemarim jednu malu gasnu elektranu u blizini Novog Sada)

Sve dok je tako. Vezani smo jedni za druge. I moramo da se volemo.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 22:48:11 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Meni uopste nije jasno cime vi bijete glavu ovoliko strana.Kapiram da ste se zajebavali pa me mrzi da gledam,proso sam neke stranice bezveze.  Smile

Vojvodina je srpska zemlja.To sto je pokrajina to nema ama bas nikakve veze.
Ja nzm odakle vojvodjanima pravo da uopste razmisljaju ma delicem mozga na taj nacin.
Nemacka ima 15 pokrajine,Spanija petestak..Zamisli kad bi svaka od njih trazila da se otcepi i da sebi da nacionalni indentitet  Smile
Pa u Evropa bi imala 1000000000000000000000000000000000 drzava.
Hahahah zamisliiiii ... Sad Nislije mogu sebi da daju indentitet ..Nismo Srbi mismo Nislije  Smile Smile Ocemo drzavu XDD
Nismo Srbi mi smo Kraljevcani  Smile Smile Smile
KOje debilozeeeeeeeeee
Svi ti autonomaši primaju odličnu kintu od raznoraznih znanih i neznanih fondova, boli njih za Vojvodinu, čisto lični interesi.

Citat
Maltene (90%) cela potrošnja električne energije u Vojvodini dolazi iz "tužnog juga".
 (ako zanemarim jednu malu gasnu elektranu u blizini Novog Sada)
Nema ni Kosovo pa im opet mi dajemo struju a isti ti Šipci je ne daju Srbima na sjeveru.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 22:53:34 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia krntija
Citat

Al je zato Šumadija ima  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Nijedan Srbin se ne bi zalagao za autonomiju bilo kog njenog dela, bez obzira na istorijske, ekonomske, političke i svake druge prilike.

Upravo.. zato i kazem da to nisu Srbi  Smile Smile ali me nazivaju govorom mrznje pa ne smem  Smile

Sramota, zabranjuju ljudima da iskazuju osećanja. Kao da smo u srednjem veku. Smile
Taj član Ustava o govoru i širenju mržnje sam propustio u školi i moraću sad da prelistam knjigu ponovo, da ne počinim zločin iz neznanja.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Citat
Nema ni Kosovu
Moja država, kojoj ja plaćam porez, a verujem i ti, kaže da je Kosovo autonomna pokrajina u okviru države Srbije.  Smile
Uopšte nema razloga i smisla prekinuti snadbevanje električne energije sopstvenom delu teritorije.  
Odnosno onom delu za koji tvrdimo da je naš.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 22:56:16 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 111111
upravo je goa lepo rekao.
Za koji kurac mi vise placamo porez kad nista nije nase a picku materinu..daj da zivimo u 2 grada ali da znamo da su 2 grada nasa
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Znala sam da ce poceti bitka za Uniju Gradova...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 111111
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Čuj Gradova.   Smile  Bre moja Opština kida!  Smile  Smile
(mada ne bi bilo loše da moja zgrada postane neki važan kurac u UN jednog dana.  Smile )
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 23:04:22 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.