Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:14:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesela Trojka  (Pročitano 8762 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Apple 15
Ma, postoje razne vrste pameti i genijalnosti...
Ona ima onu najvazniju za opstanak u svetu - prakticnu genijalnost...

Da li vi znate koliko je strpljenja, dovitljivosti i organizacije potrebno da se toliko dugo odrzavaju dve paralelne veze?
Uf... ja ne bih to mogla...
Garant bih se spetljala u jako kratkom roku...

I opet cu reci.... devojka je sasvim u pravu ... on je u svakom trenutku mogao da i zaista raskine sa njom.... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Wildfire S
Meni je naprosto neshvatljivo i neverovatno da si ti uspeo da zapamtiš i preneseš ovoliko detalja, pojedinosti i "ko je kome kada i šta rekao" iz cele te šarade...  Smile Kao da si nekako bio prisutan tokom cele te predstave...  Smile ... ili si barem dopunio neke stvari po svom shvatanju kako si ti skapirao.  Smile

Elem...
Osim ako ne želi da ga razbesni (što treba da ima neku svrhu i ispunjava neki njegov interes) ili dokaže njoj neku poentu (ili sebi, kako bi se ubedio i stvorio atmosferu da to još uvek traje (ovo je najverovatnije) - postoji i šansa da ga zeza i savest, ali malo moguće. ), nek' ćuti i nastavi da igra karte s njim... jer, kako god da mu kaže, neće ispasti dobro.
Mislim da je suviše nesposoban i neinteligentan da bi ispeglao situaciju u njegovu korist.

Zdrav Smile odgovor bi trebalo da glasi: Ovakve stvari se ne popravljaju, nije ovo toster ili neki slični mehanički uređaj gde se može srediti stvar... ne može se popraviti posebno ne sa takvom inteligencijom, može se samo nastaviti dalje.. dalje sa svojim životima i vezama i dopustiti vremenu da učini svoje...
To je zdrav odogovr... koji naravno niko neće poslušati... Smile
Pravi odgovor glasi: Dok god ona ima takvo dupe o kojem ti vrlo euforično govoriš i dok god oni dele tu istoriju koju imaju... ne verujem da je tu još uvek kraj.

Samo mi nije jasno ovo ciganisanje oko ovih 1000 evra.. (o kojem pričate kao da mu je uzela 100.000 evra  Smile ), ako neko nekome pokloni  nešto u jednom trenutku vremena, malo je suludo očekivati da mu vrati u nekom drugom vremenu kad se okolnosti promene..
... jer u tom slučaju bi morali da predefinišemo izraz "poklon" i šta on znači. Ovako gubi smisao...

PS. Pozdrav za devojku. Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Djomla uzmi broj uzmi broj  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Wildfire S
Skupo je ovo Orfe za održavanje...  Smile

Jedino da uzmem broj i da je nateram da nađe bogatijeg ljubavnika ubrzo nakon toga (a teško žabu u vodu naterati), koji će je (koji će nas zapravo Smile ) finansirati... Smile (hej, meni ne bi smetalo... samo da se kapital obrće Smile )
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
U poslednje vreme mi se čini da ljudi više ne umeju da funkcionišu udvoje.Kao da je taj treći nekako preko neophodnan...zbog razbijanja monotonije, ugođaja, uzbuđenja..užas Božiji.

Mislim da ti je pametnije da se ne mešaš i držiš jezik za zubima.Svakim savetom ćeš se uplesti.
Što su zakuvali..neka sami i kusaju..osim ako si jedan  od "drugova" zapravo ti.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Skupo je ovo Orfe za održavanje...  Smile

Jedino da uzmem broj i da je nateram da nađe bogatijeg ljubavnika ubrzo nakon toga (a teško žabu u vodu naterati), koji će je (koji će nas zapravo Smile ) finansirati... Smile (hej, meni ne bi smetalo... samo da se kapital obrće Smile )

Smile Smile Smile
To mu dodje ko investicioni fond...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
To za poklone je stvarno najbolje.
Treba lepo na početku svakog prijateljstva ili veze početi praviti popis... inventar... u eurima, lepo.
Plus kamata na godišnjem nivou. I kad dođe do fajronta, lepo se advokati, odnosno neke slične pijavice (zelenaši, ko šta voli) nađu i izvrše transakciju... naravno, što ružniji kraj, to veća kamata. Nego šta.

Bezumni svet.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.495.0
Ja imam neki osecaj da je 1deki onaj "drugi"... suvise zna detalja za nekog posrednika  Smile
  a i koliko sam video, iskulirao je Bambininu opasku jos na pocetku teme  Smile

Inace...najbolje je nista de govoriti onom "prvom"...ko zna sta se njemu mota po glavi, uzme pusku u ruke i krene sve redom po carsiji da puni olovom... 
 zasto? zbog sponzoruse i laznog prijatelja...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ja imam neki osecaj da je 1deki onaj "drugi"... suvise zna detalja za nekog posrednika  Smile
  a i koliko sam video, iskulirao je Bambininu opasku jos na pocetku teme  Smile

Inace...najbolje je nista de govoriti onom "prvom"...ko zna sta se njemu mota po glavi, uzme pusku u ruke i krene sve redom po carsiji da puni olovom... 
 zasto? zbog sponzoruse i laznog prijatelja...  Smile

Inace se smatra da svako ko pocne sa tim moj drug, pobratim, kum...ustvari govori o sebi (bamb to zna).
I zaista ima detalja, ali ne mnogo i nije ih tesko saznati nakon par sati dramenja u krug. No ipak cu editovati, ne bih da mene neko trazi...Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2010, 16:55:00 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.495.0
Pa u vecini slucajeva jeste tako..."moj drug" sam u stvari JA! Kao kad slusam dr. Love na TDI-u, vecina na taj fazon postavlja pitanje...lakse im je tako, da se sakriju, osecaju se sigurnije iza te maske...
 Ne tvrsim da i ti to radis...samo mi je zapalo za oko tvoje zaobilazenje opaske i kolicina detalja...
  I da, ja sam detaljista, u svakom smislu i u svakoj situaciji...ali ova kolicina detalja je i za mene previse, koji bi bio samo u sporednoj ulozi...
A ako ja gresim, tebi svaka cast na memoriji i energiji da to sve upamtis i podelis sa nama... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:14:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.