Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Верује те ли овим подацима УНИЦЕФ-а?
Да
37.5%  (6)
Не
43.8%  (7)
Не знам/Немам одговор
18.8%  (3)
Ukupno glasova: 16
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Верујете ли УНИЦЕФ-у?  (Pročitano 5998 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Juce sam krenula da kuckam objasnjenje Goi... ne samo njemu, vec svima koji citaju temu... Ali se sve to malo izjalovilo, tako da umesto mog dramskog opisa, predlazem vam da procitate temu...

http://forum.burek.com/istina-o-smrti-katarine-jankovic-t45782.html
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je,izmedju ostalog, upecatljiva slika djecaka od sest godina koji lezi u zavojima na intezivnoj njezi...sav u modricama od silnih batina svoga oca...prica plasirana na nacionalnm dnevniku...skoro je bio taj slucaj...

i to je to.
sokantno saznanje.
samo to.
vise se nije spominjalo.

a mene interesuje....sta je uradila drzava povodom toga?
sta su uradile institucije povodom toga?
da li se i ovaj slucaj ugusio i izgubio u moru papirologije,administracije i zamrsenih zakona?
ima li taj klinac sanse za normalan zivot u ovakvoj drzavi?
nista od toga mi ne znamo.
drzava nas izgleda samo gadja ispod struka i u zeludac,a ne daje da vidimo epilog svega toga koji bi zadovoljio one ljudske arsine i obzire.
ima li to veze sa tim sto bi epilog ove price i mora drugih prica pokazao koliko smo kao drustvo nesposobni da reagujemo efikasno i ljudski?
pa je onda i zdravije i bolje da precutimo sudbinu ove nesretne porodice...
da li to znaci da je blazeno neznanje o tome kakvo smo drustvo i kako nam sistem funkcionise?

cujem cesto kako se mnogi bune kako se javnosti plasiraju samo negativne strane drustva,kako je slika nase stvarnosti u medijima prikazana previse mracno,a navodno tome nema mjesta....

ja uvijek kazem...u inat patriotima i onima koji "sminkaju" nasu stvarnost i imaju zelju i volju da se prikazuju boljima i ljepsima nego li sto uistinu jesmo...ja volim svoj narod,prirodnim nagonom koji vrlo cesto nema veze sa razumom...ali toliko zaljubljena u svoj narod nisam da ne bih mogla da vidim njegove mane i propuste.i ne mislim da to sto kritikujem i sto sam ogorcena na neke stvari dovodi u pitanje moju ljubav i odanost istom.naprotiv.

a ova dva slucaja koje pomenusmo...samo su dva slucaja u moru njih.
problem je...sto se takve stvari niti sankcionisu adekvatno,a niti im se prilazi na pravi nacin.
ne nudi se dobar epilog.
epilog od koga nas kolektivo nece biti sram.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
На сајту УНИЦЕФА можете наћи годишњак,новембар 2009.Види овде! Прошао сам цео текст и нема ничег што би личили на податке озлоглашеног  дојче-велеа!Дозвољавам да сам нешто пропустио,па ако неко нађи сличне податке нека их постави овде, до даљњег овај текст је обично лапрдање усмерено  против Србије,Срба и Србства,по познатом рецепту! Потрага за новим Татуом(туриста који је навијач, могуће нападаче хапси војска,а онда се чека на суђење месецима јер је један од осумњичених,гле чуда у Холандији  Smile ), Вођом ''неофашиста'' којег овога пута крије Италија  Smile, Србског кошаркаша (који јесте па није напао свог колегу).......што је неко приметио само се траже ''нове Маркале''...

Други део приче је извештај фантомско истраживање ''Деца у медијиском огледалу'', Центра за медије ФПН,.......поново иста прича,део антиСрбске хистерије  у Београду!

А како се чини насиље на децом и ко то чини видите овде
Пример први
Пример други
Пример трећи
Пример четврти

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Да ли се појам насиља мало прешироко схвата? Ако узмемо да је насиље сваки попрек поглед, прејака и погрдна реч, неимање свих материјалних услова по мери, вршњачке туче и сукобе, "психичко злостављање" од стране наставника (типа рећи ученику-коњу, магаре, глупаку и сл..), излагање деце агресивним и непримереним садржајима, онда погодите колико је деце у Србији злостављано?
100%. Свако од нас је бар нешто од тога и лично доживео и све је то део живота који, поготову у Србији није бајка.

Што се тиче неостваривања услова за бригу о деци са посебним потребама, то се ипак не може подвести под насиље, у питању је небрига државе, која јесте страшна и мучна.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Pa, reci detetu da je budala ili kreten je sasvim normalno u danasnjim uslovima...  Boze sacuvaj da je to nasilje... boze sacuvaj...
Mene je moja majka vostila, ali me nikad u zivotu nije nazvala pogrdnim imenom...
Sto se tice vrsnjackog nasilja, ono je pravi problem... nekada smo se tukli, ali sada se klinci u skoli premlacuju, cepa im se odeca, pa cak i ubijaju...
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 12:32:42 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Tada kad smo mi bili mali bilo je manje nasilja u medijima a dečji program je bio meden a ovo sada da se u*ereš od nasilja u crtaćima  Smiley 1

Decu mrcvare kad su mala-kritične godine od 1 do 6 Smile

Onda kad porastu maltretiraju jedni druge,urlaju po parkovima i skupljaju se ispred zgrada.Prave neke grupe...
  Neznam više ni ko je kriv ni ko nije-sve je pogrešno.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2009, 03:45:27 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.