Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 152
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Verujete li u pravo prijateljstvo izmedju muskarca i zene?  (Pročitano 215910 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 小米
Citat
па опет ништа не фали нашем пријатељству.
Ne fali bukvalno,ali inace,fali sve  Smile
Pa pazi sto si rekao
Citat
Ја сам помислио масу пута па шта, како и не би када је мој тип жене у физичком смислу, па опет ништа не фали нашем пријатељству.
Ako ste prijatelji vas treba da veze samo prijateljstvo,i prijateljska ljubav.Cim postoji nesto sa strane,to vec nije prijateljstvo vec neki vid latetntnog lozenja,za tebe mozda i nesvesnog.Pogotovo sto je i tvoj tip.
Ne osudjujem,ali je jasno zasto nijedan decko ne voli najbolje prijatelje,iliti "muske drugarice" svoje devojke.  Smile
Nekako,posle ovoga gore napisanog,ne bih to definisao kao prijateljstvo nego vise kao drugarstvo-poznanstvo.
Добро изоставио сам кључни детаљ ... да смо се мували још док смо били тинејџери, обоје знамо да смо се тада свиђали једно другом, дакле постојала је узајамна хемија, али све је остало на томе, пошто се она одселила и настао је временски вакум од скоро 15 година.
Затим смо се пре пар година случајно срели и почели да дружимо.
Међутим свако има свој живот, време је учинило своје. Мада ја као неко ко не верује у ту врсту пријатељства нисам ни имао жељу да покренем то дружење.

Међутим ја сам написао да сам масу пута имао ''прљаве мисли'', али нисам опседнут њом.
И оно што је најважније, када стекнеш женског пријатеља/другарицу ти можеш и даље да је гледаш као сваку другу девојку, али је нећеш идеализовати као што идеализујеш остале жене, односно бићеш свестан њених мана, упознаћеш је у потпуности.
Да се ложим на њу или тек да сам заљубљен, онда бих тек игнорисао њене мане.

Иначе ни она ни ја нисмо имали никада жељу да изађемо у паровима. Мени је то идиотски, јер нас двоје имамо неке заједничке теме које би можда смарале наше госте, а њихове теме би свакако смарале нас.
Наравно ту не рачунам неке заједничке пријатеље/другаре/другарице, али ретко долази до уплива неких наших пријатеља са стране.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 16:01:35 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Tema: Verujete li u pravo prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

Па да, што да не.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 小米
Seks sa prijateljima
Čak 63 posto devojaka će to radije uraditi sa ortacima nego sa strancima

Neverovatno ali čak 63 posto devojaka kaže da bi pre imala seks sa prijateljem nego sa strancem. Novo istraživanje otkriva da je čak 60 posto ispitanih bar jednom u životu imalo prijatelja sa povlasticama, odnosno nekog sa kim se seksa bez ozbiljne emotivne veze.

Devojke kažu da prijatelji podrazumevaju poštovanje, pa čak i emotivnu sličnost zbog čega prednost daju ovakvom seksu umesto onog sa potpunim strancima. 80 posto devojaka ne očekuje da se ovakva veza razvije u nešto ozbiljnije.

One objašnjavaju da im seks sa prijateljem odgovara jer se osećaju sigurno i opušteno a imaju više poverenja u prijatelja nego u strance.

Najveći problem sa ovakvim vezama je rizik od upropašćenog prijateljstva, ili opasnost od zaljubljivanja jednog od partnera

dominomagazin

Citat
Tema: Verujete li u pravo prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

Па да, што да не.  Smile
Чекај ... ти имаш породицу ?
Да ли излазите у паровима, јер тако се понашају пријатељи који су у браку или само кажеш жени '''драга вечерас излазим са пријатељицом, видимо се ујутру''.
 Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 16:54:58 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
@Gambino Jbg,ja ipak mislim da je to ono sto sam rekao,neko latentno lozenje...ne moze biti pravo prijateljstvo,cim prljavih misli ima...
a ovaj deo
Citat
И оно што је најважније, када стекнеш женског пријатеља/другарицу ти можеш и даље да је гледаш као сваку другу девојку, али је нећеш идеализовати као што идеализујеш остале жене, односно бићеш свестан њених мана, упознаћеш је у потпуности.
Ne mozes da je gledas kao svaku drugu devojku zato sto ti je prijatelj,a ne seksualni objekat i nesto na sta treba da se cilja sa tim namerama(to bi bilo kao da "sapunjas macora" na nekog prijatelja  Smile  Smile ) ,ovo bi mi pre bilo kao nesto sto moze da koristi kao uvertira u ozbiljnu ljubavnu pricu,jer kada nekoga poznajes mnogo dobro,i jos ako ti to sve odgovara-ne mere da omanes.  Smile
No kazem ti,drugarstvo i prijateljstvo su bar za mene neka dva razlicita pojma,imam drugarice,ali bas neko pravo prijateljstvo sa nekom devojkom,ne...naravno ako se izuzme prijateljstvo u vezi,jer ljubavnici su i neka vrsta prijatelja  Smile
Citat
Добро изоставио сам кључни детаљ ... да смо се мували још док смо били тинејџери, обоје знамо да смо се тада свиђали једно другом, дакле постојала је узајамна хемија, али све је остало на томе, пошто се она одселила и настао је временски вакум од скоро 15 година.
Vidim sebe za nekih 10 godina u takvoj situaciji  Smile Ali...mislim da ni tada necu moci da kazem da je to pravo prijateljstvo,jer,bar mali delic te hemije ostane i posle puno vremena.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 18:19:18 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ne verujem u prijateljstva uopste, ali ako vec moraju da se odigravaju onda su musko-zenska meni licno mnogo manji teret a i imam takvo koje traje 20 godina

zene su zahtevne, traze paznju, prisutnost i imaju ocekivanja, a ja mrzim ocekivanja
takodje imaju beskonacno puno problema i jedva cekaju da ih svale nekom u vrecu..

odgovara mi povrsnost i povremenost kad su prijateljstva u pitanju, stedim zivce i slobodno vreme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
Prijatelj je malo blizi od poznanika a poznanik od prolaznika.

Mnogo su mi draza musko zenska prijateljstva koja se ispostave neodrzivim zarad niskih fizickih zadovoljstava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Ma ti medjuljudski odnosi su budalastine...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 小米
Citat
@Gambino Jbg,ja ipak mislim da je to ono sto sam rekao,neko latentno lozenje...ne moze biti pravo prijateljstvo,cim prljavih misli ima...
a ovaj deo
Ма ако и до тога дође, проблем је у женама, јер нама није проблем да се вежемо за више жена.

Citat
Ne mozes da je gledas kao svaku drugu devojku zato sto ti je prijatelj,a ne seksualni objekat i nesto na sta treba da se cilja sa tim namerama
Добро понекад, не увек.  Smile

Citat
Vidim sebe za nekih 10 godina u takvoj situaciji   Ali...mislim da ni tada necu moci da kazem da je to pravo prijateljstvo,jer,bar mali delic te hemije ostane i posle puno vremena.
У суштини време је сурови играч, може да прегази и најтврђе емоције, јер споро али сигурно гази и гази.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Verujem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple Kineska kopija
sve je to do prve prilike
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 152
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.