Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 05:53:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Verske sekte  (Pročitano 35982 puta)
Anonymous
Gost

Citat: Pero
Pa jest ali nerazumem se ja bas u metal reci mi neke poznate bendove koji sviraju taj black metal...

Ako vas ista zanima o metalu samo pitajte znaci znam sve sta vas interesira.Black metal bendovi su ti:Cradle Of filth,Dimmu Borgir,Satyricon,Bathory,Mayhem,Abigor,Ancient,Darkthrone....Ako te zanimaju josh reci cu ti.

[quote=" BFG'']Pored navedenih domacih tu su Cradle of Filth, Opeth... Ni ja ih ne znam mnogo......

Opeth nije black metal!!!!!!

[quote=" 0din'']Cradle of Filth su samo naslednici Iron Maieden-a kojima je svaka pesma sektaska(znam jer imam jedno 160 njihovih pesama),ali najgori sektasi su :Slayer,Canibal Corpse,Poison,Panthera...

MAidenima svaka pesmma sektaska hahahah pa ti bre nisi nromalan tpo vam je ljudi kada covek cita samo nasliov pesme a ne slusa je ili josh gore ne shvata.Cannibal Corpse sektasi??????????Pa ti tek sada nisi normalan kada to kazesh kao prvo oni uopste nemaju satanisticke tekstovi njihovi motivi u tekstovima/pemmama su:morbidnost odnosno brutalnost.A za panteru nista necu ni da pisem....

[quote=" BFG'']A sto je najgore od svega mladi koji slusaju ta sranja se i loze po njihovom principu, obrnutih pentagrama, podignuta dva prsta  i slicno... Beda i sramota...

Ana sta ce da se loze  na PINK,na turbo folk to je beda nismo mi krivi sto metal nemoze prosecan covek da shvati. Smiley

[quote=" 0din'']A sta da se radi ,oni prodaju milione ploca a samo naivni veruju u ta sranja o kojima oni pevaju,a sto se tice klinaca neverujem da oni bas slusaju death metal  

PA normalno dda prodaju milione ploca ali to samo oni najkomercijalniji npr.metallica,Cannibal Corpse recim Pantera i dr.
Recimo ti klinci moj brat sa 13 godina ti slusa death metal Morbid Angel i Death ali to je dovoljno za pocetak.

[quote=" BFG'']Na te sektase treba iskljucivo koristiti principe inkvizicije, mamu da im ne jebem!!!

Kakav si ti to hriscanin kada redom psujesh i majku i oca.???????Zar biblija ne nalaze da se nepsuje,ne krade i ostalo????
[quote=" El Radisa]Tako je!!!!!!
reba ih sve spaliti na trgovima
Isti slucaj...jaki ste mi vi hriscani.

[quote=" BFG'']Molja omiljena sprava za mucenje je "klackalica" , a dbra je i ona sa palcevima!!!

Epa vidish moja omiljena sprava za mucenj je IRON MAIDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote=" BFG'']. U stvari za svaku saku pirinca koju im daju, dobiju po knjizicu koju su obavezni da procitaju i koja ce im sigurno za najmanje 30 dana isprati mozak. A posle im nije ni do cega.

Da da da mora de je to. Smile

[quote=..Cynic'']!!!A da, neko je pomenuo black metal i te fore. Ja sam itao par textova irom raskolaenih oiju jer nisam verovao da se ljudi pre na onakve gluposti.

Ima jedan bend iz vedske (nisam 100% siguran ali skandinavska zemlja je u svakom sluaju) iji je lan palio crkve i zavrio u bajboku odakle je nastavio da snima i objavljuje albume. Kao "iva legenda underground black metala". Mislim STVARNO!!!!!

Vrlo mi je ao to je to danas sinonim za "metal" - nasilje i satanizam... bez tendencije ispravljanja.. hm...

May Result je na svirci u Smederevu (skoro je bila) pljuvao po hrianima (u fazonu "gorite u paklu", "stoko") i neko iz publike ih je gaao kamenom. Dokaz da ima debila, ali isto tako normalnih ljudi.

Ljudi se ne prze na takve gluposti i to nisu GLUPOSTI!!!!!!!!!!!!!!!Pa posto ti je black nastao u skandinaviji u stvari nije bash tacno iz skandinavije prvi poceci su u engleskoj u bendu VENOM koji verovatno od vas niko nije cuo alki to sad nije bitno.Normalno ti je da blackeri pale crkve i to posebno u norveskoj,svedskoj i ostalim zemljama,tako treba to se ceni.
Sto se tice ,,zatvora'' ako mislish na Samoth-a iz Emperor-a upravu si.
Sto se tice May Rsult-a nisu oni DEBILI!!!! :x .To ti je normalno na koncertima gde se svira black normalno je da blackeri pljuju krscanstvo itd.Ti ako ne volish black ili satanizam aako si hriscanin zasto si dosoo da gledash may result.
Mrzi me da radim quote ALI NE DIRAJ Lavey-a!!!!!!!!!

i na kraju mrzi me vise i da pisem posto sam procitao razno razne gluposti....Citao sam za neke sto su se ubili po skolama itd.Gde su tu dokazi da su se ubili zbog sekti.
u svetu postoje i legalne satanisticke crkve u Luksemburgu,australiji,Americi to vam je normalno samo sto vi to ne zlite da shvatite ja vam tu ne mogu pomoci.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Anonymous
Gost

"Majka Muju sisala
na struju, sad o
Muju cela carsija bruji"

:fist:

Thank u, thank u!!
Nisam ja narkoman k'i ti pa da slusam te budale, mada jednom sam cuo jedan dobar bend:

"Fuck you all metal bitches"
a pesma im je
"El Radisha rulez" :2gunfire:

Pozdrav!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
djavo
Gost

E pazite se , , djavo stize.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
djavo
Gost

aaaaaaaafrasdddddfasdfeasdf
fasdd
fsssssddffffsdgsdg
sdgsdgds
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 05:53:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.