Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:43:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Verske sekte  (Pročitano 38680 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
http://www.allmusic.it/mymusic/home_artista.asp?id=904
Vredi poslusati ove dve pesme........MUST
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
666
666
666
666

Ma BFG je neki verski paljenik, ajde bre prvo i kada se pominje satana u nekim metal stvarima to ima sasvim drugacije znacenje,a po meni sve ove crkve sluze samo za jednu stvar ZA KONTROLU PAMTNIH NAD GLUPIMA ,NAD  TELADIMA, Tako je bilo i bice,zato je crkva i opstala sto nekim odgovara da kontrolisu masu (to se sada dogadja i sa ovim divljanjima pijanih debila po trgovima ), da upravljaju njima, pa dajte ljudi sad se bar zna da je zemlja okrugla a ni jedna crkva nije izvrsila upgrade svog ucenja, nemojte biti smesni. I zato crkva izmislja price o metal bendovima , zato sto su neke poruke bas preispitivanje svih stvari.Usput odavno ne slusam datu metal. A neko je ovde pominjo evangeliste I ostale protestante (cisto za vase znanje to se desilo dosta kasnije sa martinom Luterom , u stvari cak i posle njega, usput ovo ucenje je dosta naprednije od starog hriscanskog , koje je u najmanju ruku smesno, a i nemojmo se zavaravati , vere su postajale masovne jedino ako su odgovarale drzavi (to jeste eliti koja upravlja njenim aparatima prinude) .A masoni imaju i nemaju glavnog coveka, to je veliki majstor , ali on stoji na celu svake loze, nesto slicno partrijahu, i uglavnom su ateisti koliko ja znam, ljudi koji su se okupili radi zajednickih intresa koje mogu lakse ostvariti grupisuci se (isto kao ekipe u tuci ).

Nadam se da je ovaj post nekog prosvetlio, usput komsija covece sto ne otvoris malo oci.

666
666
666
666
666
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Kako pricas, tako ce ti na kraju i biti !!! To je sigurno !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Citat
Bog je jedan jedini! pravoslavni!

To si SUPER reko Brate i slazem se potpuno sa tobom.

Mi SRBI smo PRAVOSLAVCI, idemo u Crkvu, palimo Svece, slavimo Slave, krstimo se sa TRI PRSTA i VERUJEMO U BOGA!!! (Vidi se i u mom potpisu)

Ko to ne radi i ne postuje nasu veru, to je njegov problem, ali kao sto je SF vec rekao, ne treba ubedjivati i druge, jer svako ima pravo na svoje.

Samo jos fali da mi dodje neki turcin ovde i da pocne da mi palamudi kako je moja vera pogresna a njegova ona prava, uhhh !!!!

A sta ocete???? Pa i mi smo pripadnici jedne sekte !!!!!

SEKTA BUREGDZIJA na celu sa VELIKIM VODJOM SVIH BUREKDZIJA,  Smile  Smile  Smile  !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Citat: Car Dusan Silni

A sta ocete???? Pa i mi smo pripadnici jedne sekte !!!!!

SEKTA BUREGDZIJA na celu sa VELIKIM VODJOM SVIH BUREKDZIJA,  Smile  Smile  Smile  !!!

Znam da se zajebavas, ali nemoj, ima ko sve to vidi .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Ma zna i on za salu  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
Bogami disane silni  gotov si za ovo huljenje, kad
Kod:
ON
baci samo munju na tebe ti gledaj gde ces, BOG SVE VIDI, samo cekaj njegovu pravednu kaznu, a vec ga cujem kako liku sto je rekao
Citat
Znam da se zajebavas, ali nemoj, ima ko sve to vidi .....
ce odozgo sa neba poslati 3 bambija kao nagradu za njegovu pravednu veru  (malo otrcano , ali ne mozete od bradonje ocekivati da mu posalje 3 crnkinje da krese kao nagradu * mora i on nesto da ostavi za sebe *).

Zato ljudi pazite sta pricati , mozda se nekome oslade bambiji .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Jebote sto se lozite!!! Ako vas vec zabole za veru i vas omiljeni broj je 666 je vas problem, ali nemoj da serete okolo kako je hriscanstvo sekta, upravljanje ljudima, bla, bla, bla... Pravoslavlje je najhumanija od svih religija, a koga zanima zasto postoji najstarija knjiga na svetu paa neka se obrazuje, a ne da prosipa praznu "mudrost". I ajde dosta lozenja sa 666!!1 :mad:  :mad:  :mad:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
BRAVO BFG !!!! Ja ga nebi bolje napisao  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
Citat: BFG
Jebote sto se lozite!!! Ako vas vec zabole za veru i vas omiljeni broj je 666 je vas problem, ali nemoj da serete okolo kako je hriscanstvo sekta, upravljanje ljudima, bla, bla, bla... Pravoslavlje je najhumanija od svih religija, a koga zanima zasto postoji najstarija knjiga na svetu paa neka se obrazuje, a ne da prosipa praznu "mudrost". I ajde dosta lozenja sa 666!!1 :mad:  :mad:  :mad:

Hoces da kazesh da nije sekta mozda nije nebitna ali 90%ljudi koji sebe zovu hriscanima ne radi kako da kazem ,,obicaje'' odnosno ne mole se na svakih pola sata itd. za dalje informacije idite na sledeci link :
http://sekte.paracin.co.yu/Biblioteka%20pdf/Pravila%20hriscanskog%20zivota.zip
i sta da vam kazem kada vidite a 90%vas to uopste ne radi.
IP sačuvana
social share
HM Is The Law
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:43:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.