Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 07:02:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: vernici...  (Pročitano 43588 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
i tako redom, i za krstenje i sve slicne a veoma svete obrede.
bez koverte u crkvu izgleda ne treba ici.
a bogu se moliti moze se i na livadi, miris cveca je sigurno boguugodniji od tamjana i  molitvi na staroslovenskom ili latinskom, koje se pevaju reda, kanona i tradicije radi.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
a ti znas kako glasi molitva za upokojene napamet pa kazes da on to ne radi kako treba?
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
meni nijednom niko od svestenika nizasta nije trazio novac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
@machakz

Reci su ti jos samo ovo: pa da zavrsim diskusiju previse smo se polarizovali. To sam rekao i dopudu koji je isto tako, jos gore nego ti govorio.

Prvo kao sto kaze rasina: Ni meni nikad nijedan svestenik nije zahtevao da mu se plati, niti ja znam od moje duhonve brace da se to nekome desilo. Te price izmisljaju oni koji imaju neopravdan pik na Crkvu. Ali...Kada je u pitanju to jel se vladika vozi u skupocenim automobilima, jerl svestenik trazi novac za obrede...

Ja kao i vladika ili drugi svestenik se krstim i miropomazujem, i nema nista toga sto vladika vise uziva. Ja kao i vladika ili drugi svestnik dobijam celog Hristosa u pricescu, i ni vladika ni drugi svestenik nisu tu u povlastenom polozaju. Ja se ispovedam kao i vladika ili svestnik, i dobijam isti oprost od Boga, i nisam takodjer u podredjenom polozaju. Ja kao i vladika ili drugi svestenik molim se na isti nacin, i nije mi molitva uskracena na neki nacin, tako da opet ni tu nisam u podrejdneom polozaju. Svi smo isti pred Bogom.

A to jel vladika vozi BMW, jel popa ima pun fizider....to me nimalo neintersuje, i da umirem od gladi, a on uziva, necu opet izdati Hristosa ni Crkvu, kao ni svaki drugi ko se iskreno izjasnjava kao vernik i onaj ko ljuba Boga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa evo moj se otac upokojio pre pola godine, pa sam imala prilike videti kako to izgleda...
brdo nekakvih pravila i cudesa i petljancija, a popa se odmah oraspolozio kada je dobio kovertu i sve je odjednom bilo lako i moguce i bez komplikacija... i vreme sahrane, i sve ostalo sto smo 'izvolevali' zbog rodbne koja je dolazila iz inostranstva.
isto se ponovilo i posle 7 dana, 40, dana, a nedavno i za pola godine. nismo nista izvolevali, popa je izvolevao da mu se plati, kako red i obicaji nalazu...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
vi ljudi kao da ste sa neba pali, pa za ovu praksu popovsku prvi put cujete?  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
ja sam isto sahranila oca i nikakvih petljancija nisam imala niti je bilo ko izvoljevao, ni za 7 ni 40 dana itd

niti su letele koverte

za neke prigradske opstine znam da naplacuju sve i svasta, ali znam da to nisu ustalili svestenici vec neko drugi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ko? daj reci da i ja znam
ovo sto sam videla i dozivela je blo krajnje odurno
a zamisli koliko samo tih gradskih, prigradskih, seoskih itd. itd. crkvenih 'sluzbenika' (zaista se tako postavljaju) ima koji naplacuju sve i svasta.
pocev od te 'usluge' koja je sustina vere, pa nadalje

stariji ljudi koji su hriscani, i zaista ispovedaju hriscansko 'vjeruju' , bas ti verni vernici gotovo svi govore da je crkva nuzno zlo hriscanstva a svestenici pijavice naroda.

« Poslednja izmena: 04. Apr 2006, 17:49:42 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... naravno da postoje svestena lica koji do kraja i predano veruju u Ideje hriscanstva, s njima bi sigurno bilo i lepo i interesantno popricati. ovo moram da dodam da ne bi pomislili nesto sto nisam rekla a ni porekla Smile

ali nesvetlih primera 'zloupotrebe' svojih duznosti ima bas dosta.

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Bilo bi lepo da pitas te svestenike koji dosledno ispunjavaju svoj poziv i predano veruju u hriscansko predanje, sta ce oni reci za Crkvu. Jel to zemaljska rabota, treba li ici mirisati cvece ili se pricestiti, kao bi se Bogu ugodilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 07:02:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.