Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vermezović: "Neće Zvezda biti prvak ni ove, ni naredn  (Pročitano 14098 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ej Glodar .... koliko ono ostaste u minusu u Zagrebu protiv Cibone ????

Koliko ostaste u minusu protiv Dinama opet u Zagrebu

Koliko ostaste u minusu u Becu protiv Rapida

Koliko bese u Pragu protiv Slavije

Pa onda onih - 3 na Marakani i nije nesto hladno SmileySmileySmileySmileySmileySmileySmileySmiley

Glodari su bruka Srbije ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Za one koji ne znaju, zvezda je prvi nas klub koji je ucestvovao u LS , posto je 92 bila selektirana i odigrala par tekmi... cisto za ove nepismene.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
to sam i ja pokusao da objasnim u nekim predhodnim postovima ... ali oni sad ne priznaju to od 92 .... kao fora nije to LS .... Grobarske majke ... sve su to ******
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Citat: Zrenjaninac 79
j*bati i k*rati grobarima kitu usta stavljati
Indija i Pakistan
svima nama k*rac pusi
Partizan ....

Grobari , pa mi smo za vas liga sampiona ..... nananananana Liga sampiona liga sampiona liga sampiona .....

http://www.delije-caffe.net/video/odenze/cetvrti.avi
http://www.delije-caffe.net/video/derbi121/koreo2.avi
http://www.delije-caffe.co.yu/audio/jebovampas.wav

Ti me mnogo nerviras....ama strasno ! Glumis mi tu nekog mangupa,nesto seres niko te ne farma ni 2 posto...Osvijesti se covjece i lijepo razgovaraj ... sa kim se ti uopste svadjas?
Ovo ti je post :
j*bati i k*rati grobarima kitu usta stavljati
Indija i Pakistan
svima nama k*rac pusi
Partizan ....

jadan si !
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jel ih iko do sada pitao sta oni priznaju a sta ne?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Ми не смемо о кошарци да причамо ????? Свашта ћу још чути... Па ми смо бре NBA за вас. Јесте ли ви играли некад Европску лигу, за вас је усташко-коњушарска лига најважније међународно такмичење које сте играли.
А што се фудбала тиче превише живите у прошлости. То '92 јесте била лига шампиона али се то никако не може поредити са овим данас.
А то што ниси ником могао да објасниш, пробај да ти не буде свака друга реч име полног органа, пушење,карање...можда те онда неко и схвати озбиљно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I u kosarci imamo vise titula od vas.
A to sto e bilo 92 moze se porediti sa ovime danas, jedino sto je tad zvezda mogla i da uzme ligu sampiona a danas partizan ne moze ni 3 boda da uknjizi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ne moze ni bod da uknjizi .... a kamoli 3 ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
a navijac , u pravu si glumim mangupa ... jebiga ....
ne moze svako kao ti da sedi u fotelji i gleda fudbal , takvih tkz navijaca kao ti mi je pun kurac koji gledaj voljeni klub jedino kad igra u evropi ili derbi ili ako je ulaz za DZ na stadion . Mogu da garantujem da nemas 3 posete stadionu fk pakistan , da nisi nikad dobio pendrek po ledjima , da se nisi nikad potukao na stadionu ... i ti mi glumis nekog navijaca ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Citat: Zrenjaninac 79
a navijac , u pravu si glumim mangupa ... jebiga ....
ne moze svako kao ti da sedi u fotelji i gleda fudbal , takvih tkz navijaca kao ti mi je pun kurac koji gledaj voljeni klub jedino kad igra u evropi ili derbi ili ako je ulaz za DZ na stadion . Mogu da garantujem da nemas 3 posete stadionu fk pakistan , da nisi nikad dobio pendrek po ledjima , da se nisi nikad potukao na stadionu ... i ti mi glumis nekog navijaca ...

dobro ja nisam nikad dobio pendrek po ledjima,niakd nisam bio na stadion,ja cak ne znam ni dje je to..nikad se nisam ni sa kim pobio...a ti si bio na urgentnom,blago tebi !
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.