Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:07:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vera razumnih i vera nerazumnih  (Pročitano 21956 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ниче зато што је, уместо сапатње и саосећања, проповедао вољу за моћ и уништење свих слабијих.

zaboravljash da je crkva (i pravoslavna  Smile) pobila mnogo vishe ljudi neho niche i njegovi sledbenici , i to bash zbog borbe za moc ,ali prikrivene . dobro prouchi shta je niche pisao o sveshtenichkoj (laznoj) moralnosti i njihovom iskrivljenom pogledu na zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

zaboravljash da je crkva (i pravoslavna Smile) pobila mnogo vishe ljudi neho niche i njegovi sledbenici ,
Верујем да се шалиш. Када (православна)?
« Poslednja izmena: 10. Dec 2007, 21:01:19 od deki44 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
pa recimo :ikonoborci vs ikonoljubci  ,proganjanje rodovernih u rusiji ( a bogami i u srbiji ) ,kasnije obrachuni sa "jereticima" (bogumili i sl) , ratovi sa katolicima po ukrajini i poljskoj ,malo lova na veshtice (nije bash ko katolici ali ...  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa recimo :ikonoborci vs ikonoljubci ,proganjanje rodovernih u rusiji ( a bogami i u srbiji ) ,kasnije obrachuni sa "jereticima" (bogumili i sl) , ratovi sa katolicima po ukrajini i poljskoj ,malo lova na veshtice (nije bash ko katolici ali ... Smile)
Помешао си нешто али у реду то је твоје мишљење
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
ne bih rekao da sam pomeshao ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
 Vidi deki44,da bi vodio jednu kvalitetnu raspravu o tome šta je religija,kakava je vera 'razumnih' i 'nerazumnih' -jednostavno treba da budeš spreman na mogućnost da ono u šta veruješ može biti dovedeno u pitanje.
  Ti to nisi spreman-rasprava nema smisla.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vidi deki44,da bi vodio jednu kvalitetnu raspravu o tome šta je religija,kakava je vera 'razumnih' i 'nerazumnih' -jednostavno treba da budeš spreman na mogućnost da ono u šta veruješ može biti dovedeno u pitanje.
 Ti to nisi spreman-rasprava nema smisla.
Ne mozemo voditi nikakvu raspravu jer se sluzite neistinama (ne zelim da se ljutite) okrecete price kako vama odgovara i jednostavno tu nema razgovora. Upravo u tome se i razlikujemo jer niko od nas (mislim na Nemam pojma, silvaniusa,Boleta itd.) nikada ovde nije izneo ni jednu neistinu a ako jeste kazite koja je. Mi postujemo vase misljenje a sa druge strane vi ste puni ironije, cinizma....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
 Ne razumeš.
Hoću da kažem da si zabrazdio u svojim uverenjima.Duboko si pustio korenje i zato kažem da je besmisleno razgovarati ako nijedna ili makar samo jedna strana nije spremna da preispita svoja stvari u koje tako ponosno veruje.
  Jako dobre rasprave nastaju kad smo otvorenog uma,ti i ja razgovaramo i raspravljamo u cilju da spoznamo istinu zajedno.
  Zamisli partizanovca i zvezdaša da "raspravljaju" o kvalitetima svojih klubova?Shvataš poentu?

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne razumeš.
 Hoću da kažem da si zabrazdio u svojim uverenjima.Duboko si pustio korenje i zato kažem da je besmisleno razgovarati ako nijedna ili makar samo jedna strana nije spremna da preispita svoja stvari u koje tako ponosno veruje.
 Jako dobre rasprave nastaju kad smo otvorenog uma,ti i ja razgovaramo i raspravljamo u cilju da spoznamo istinu zajedno.
 Zamisli partizanovca i zvezdaša da "raspravljaju" o kvalitetima svojih klubova?Shvataš poentu?

Razumem te ali ja ne mislim da sam "zabrazdio" jer mozda sam do juce i ja mislio isto kao ti i onda sam video neke stvari koje su mi promenile zivot i sada mislim ispravno (po meni). Znaci ja sam na tvom mestu mozda bio a da li si ti nekada pokusao da budes vernik? ne verujem jer da jesi ne bi pricao to sto pricas.

Ne dopada mi se ovo sa partizanovcima i zvezdasima  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Da li je bogu vazno da li neko veruje u njega ili ne? Da li je toliki ego manijak? Zar nije vazno da je neko samo dobar covek u zivotu, da pomaze drugima i pokusava da usreci druge, da nikog ne povredi i da ako pogresi, iskupi se akcijama?

Smiley Ovo mi se dopada ..Smiley
pozdrav...
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:07:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.