Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 03:54:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veoma,veoma cudan problem......  (Pročitano 2234 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia E75
Ama ja sam instalirao sve moguce i nemoguce sisteme iz razloga da vidim dali ce raditi,a ne zato sto mi se neki svidja ili nesto drugo,normalno da sam prvi put podigao WinXP SP2,posle toga sam probao i sa Black Editio posto ima neki na DVD-u i extra je,stabilan i brz rad kakav kod redovnog nema sanse,ali je i on na kraju imao isti simptom,zatim sam isprobao i x64 verzije ali su i one isto tako imale taj problem,zatim sam probao i sa eliminacijom drajvera ali na kraju sam opet imao istih problema,tako da cu mu reci da vrati na reklamaciju pa neka onda oni vide sta ce sa time.
U medju vremenu dosao je moj prijatelj koji radi u jednoj IT firmi da vidi sta bi moglo i njemu sam sve ovo objasnio i on rece da prvi put vidi nesto ovako,ali je na kraju dok jer pregledaovao delove dao neko njegovo moguce resenje za uzrok problema,a to je kako on kaze da je ploca neka extra obicna i jeftina(integrisana grafika) i da nije za nju ovako jaka graficka karta(xfx8800gs) i da ako bi stavili neku slabiju da ovih problema sigurno nebi bilo,samo sto niko u drustvu nema slabiju grafiku da bi ispitali njegovu teoriju,al me ujedno i zanima dal je ova teorija oko preslabe ploce uopste moguca. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bet big, win big. That's the only way to play.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 513
Zastava 45° 14' 24"
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6310i
problem je sa WinB.E. -om, uzasan win, jako nestabilan, nikakav registry... probaj orig. winXpPro32, i neko "originalnu" !

Smile
IP sačuvana
social share
razlika izmedju @tnenada i svih ostalih je to sto se decko potrudio.

Pravilnik  |  Google  |  Prijava zloupotrebe  |  Burek Toolbar

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia E75
problem je sa WinB.E. -om, uzasan win, jako nestabilan, nikakav registry... probaj orig. winXpPro32, i neko "originalnu" !

Smile
jbt,pa dal si ti procitao neke moje postove,pa kolko puta sam napisao da sam isprobao od redovnog WinXP SP2,pa black edition,pa Vistu pa XP i Vistu x64,ma probao sam sve moguce sisteme ali opet nisto,dajte postedite me komentara da je kriv Black Edition kada sam vec par puta rekao da sam isprobao sve moguce sisteme i opet isto.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Smile
jbt,pa dal si ti procitao neke moje postove,pa kolko puta sam napisao da sam isprobao od redovnog WinXP SP2,pa black edition,pa Vistu pa XP i Vistu x64,ma probao sam sve moguce sisteme ali opet nisto,dajte postedite me komentara da je kriv Black Edition kada sam vec par puta rekao da sam isprobao sve moguce sisteme i opet isto.

Probaj neki Linux,mozda bude moglo.Ako nece,onda je nosto do pc-a Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia E75
A dal je "moguce: da je ovo sto mi je rekao covek koji se bavi prodajom,da je sav problem u tome da ploca jest nova ali suvise slaba za takvu jaku graficku,jer na sebi ima integrusu i verovatno kao nije namenjana bas za neke mrcine kao sto su 8800,mozda kao moze neke slabije ali tako jake tesko da mogu normalno raditi na obicnoj i jeftinoj ploci....dal ta teorija prolazi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson K810i
Meni ta prica sa grafikom i plocom bas ne pije vodu.  Smile Sasvim moguce da nesto na ploci nije kako treba. Jel si probao da ne dizes ceo sistem vec samo da reinstaliras drajvere? Moguce da nesto nije uredu sa plocom, ja sam na Asusovim plocama imao problem sa audio chipom koji je inace najvece djubre koje je svet video. Bez drajvera za audio sistem mi se podigne tri puta brze. Imao sam M2N-E i prva mi je crkla posle 4 meseca, a druga nije htela uopste da radi i kad sam dobio trecu nisam ni hteo da se zajebavam i odma sam prodao djubre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC Diamond
A jel si instalirao drivere za plocu?Jel ima neki uredjaj u device menageru da je pod upitnikom???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia E75
Meni ta prica sa grafikom i plocom bas ne pije vodu.  Smile Sasvim moguce da nesto na ploci nije kako treba. Jel si probao da ne dizes ceo sistem vec samo da reinstaliras drajvere? Moguce da nesto nije uredu sa plocom, ja sam na Asusovim plocama imao problem sa audio chipom koji je inace najvece djubre koje je svet video. Bez drajvera za audio sistem mi se podigne tri puta brze. Imao sam M2N-E i prva mi je crkla posle 4 meseca, a druga nije htela uopste da radi i kad sam dobio trecu nisam ni hteo da se zajebavam i odma sam prodao djubre.
E ovo sto kazes mi je takodje ima smisla,doneo sam kuciste kod sebe pa sam promenuo i stavio moju grafiku i opet isto,zatim sam zamenuo i ram memoriju i opet isto,a takodje sam ima bas velikih problema sa drajverom za zvuk,znain orginal drajver sa cd-a od ploce nema sanse da radi kako treba i uvek neke zesce komplikacije i zajebancije.
Evo danas je zamenjena ploca pa cu da pocnem sa testiranjem da vidim dali ce se ovo ponovo desavati.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 03:54:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.