Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:00:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Venezuelan Flankers!  (Pročitano 4868 puta)
07. Dec 2006, 20:03:42
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
evo ovo su prve slike................. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(160.83 KB, 1024x768)
2.jpg
(23.77 KB, 800x431)
3.jpg
(38.05 KB, 550x365)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cekaj, to znaci da su im isporucili sve avione? Znam da su u pitanju dve eskasrile. Koliko je to aviona?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
link

Hugo Chávez has embarked on a multi-billion-dollar weapons purchasing program that includes 24 modern Sukhoi SU-30MK2 fighter jets. Contracts were signed for 24 Su-30MK2 planes on 17 July 2006. At that time Sergei Ivanov said 30 Su-30 Flanker air-superiority fighters and 30 helicopters would be supplied to Venezuela. The Russian Su-30 Flankers will replace the Venezuelan contingent of US F-16 multi-role fighters. Washington imposed an embargo on arms sales to the country 15 May 2006.

On 28 September 2006, Russia arms exporter Rosoboronexport announced that in accordance to a 3.5 billion dollar arms deal signed with Venezuela, it planned to establish helicopter maintennance and upgrade facilities, as well as deliver 58 Mi-17B5 Hip H, Mi-35M Hind and Mi-26T Havoc helicopters. As part of the deal, Venezuela purchased 24 Su-30MK fighters for 1.5 billion dollars. Two of the fighters are expected by the end of 2006, and the rest are to be delivered by 2008.
.......................................................
MOSCOW, July 21 (RIA Novosti) - Russia has signed a contract on supplies of military planes and helicopters to Venezuela worth over $1 billion, the defense minister said Friday.

Sergei Ivanov said 30 Su-30 Flanker air-superiority fighters and 30 helicopters would be supplied to Venezuela.

The Russian Su-30 Flankers will replace a Venezuelan contingent of U.S. F-16 multi-role fighters after Washington imposed an embargo on arms sales to the country May 15, which it says poses a threat to regional stability....више
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Mislim da su im do sada isporucili samo dva aviona, ali provericu ovu informaciju i javiti ako je doslo do novih isporuka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
ovaj cavez je genije, preporodio im je drzavu, otrgao se od stiska multinacionalnih kompanija koje su samo, kao pijavice, crpile njihove resurse.
kad mi budemo imali predsednika kao njega onda cemo mozda imati i mi modernu avijaciju.
ali sve mi se cini dok do toga dodje...... spejs satl ce da bude dostupan svakoj porodici Smile
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Mislim da su im do sada isporucili samo dva aviona, ali provericu ovu informaciju i javiti ako je doslo do novih isporuka.

То би управо требало да су ова два са задње слике...а ако је ово тачно- Two of the fighters are expected by the end of 2006, and the rest are to be delivered by 2008.- значи да је рок поштован а да остатак могу да очекују до 2008...

П.С.
 Волео би дође дан да се на неком венецуеланском Буреку пише о новим српским авионима....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
hehehehe El Diablo---------->Bush.......LOL..... Smile Smile Smile Smile Smile

Da Hugo Chavez dobijo još jedan mandat kojeg je posvetio svom idolu Fidel Castru....ali to nije tema o kojoj bi mi na ovom delu foruma........

Pa kako je iljushin naveo dobili su ta dva koje vidimo na sliki.......a ostale treba još da dobiju ali treba najprije da se naprave.....Stvaranje Sukhoi!!!!!!!! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 11:10:15 od HasBiba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat

одличан филм!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
свестан сам дугмета ... Smile

http://www.fav-club.com/articulos/flakervzla/flankervzla.htm

у посети....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Znam da je malo off, ali me interesuje da li neko zna sta je sa Mexikancima, i oni su nesto hteli da uzmu Su-27/30 u nekoj varijanti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:00:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.