Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:07:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Venera  (Pročitano 128368 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Marye    h v a l a     ti na odgovoru.
  Da kazem da je 90% tacno tako.

Muz ima Veneru u petoj kuci ribe.
Moze li nesto o tome

H v a l a.
« Poslednja izmena: 18. Dec 2007, 09:55:57 od drrada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung versus
Marye    h v a l a     ti na odgovoru.
  Da kazem da je 90% tacno tako.

Muz ima Veneru u petoj kuci ribe.
Moze li nesto o tome

H v a l a.

Muškarac koji u svom horoskopu ima Veneru u znaku Ribe voli nežne i romanticne devojke, a i ova Venera teži idealu.
Ovo su sentimentalne osobe, odane i spremne sve da ucine za osobu do koje im je stalo. Imaju suptilni karakter i rafinisana osecanja. Emocije ih vode kroz život, ali ih prikrivaju jer su stidljivi i nenametljivi. Žive u svom svetu u kome se preplicu san i java. Umetnost doživljavaju duboko i cesto poseduju umetnicke talente. Žude za ljubavlju i zavise od emotivnog i seksualnog života. Svoje ljubavne partnere idealizuju i tragaju za jedinstvom sa njima. Znaju istinski da vole i spremne su da žrtvuju sopstvene potrebe zarad onoga koga vole. U ljubavnoj vezi igraju podredenu ulogu i prilagodavaju se partneru, ali su ustvari one te koje inspirišu. Iako su veoma vezane za partnera, nemaju cvrstu volju pa znaju da podlegnu šarmu i navaljivanjima druge osobe koja bi da iskoristi povoljnu priliku. Venera u Ribama dosta cesto oznacava osobe koje imaju više od jednog braka ili veliki broj ljubavnih veza.

Venaera u V kuci

Ove osobe na ljude reaguju na pozitivan nacin i pravo je zadovoljstvo biti u njihovoj blizini. Rodeni su veseljaci, zabavljaci i glumci. Život im se odvija sa lakocom i znaju da uživaju u njemu. Uspešni su na javnim priredbama, u radu sa omladinom i decom. Imaju smisla za poslovne špekulacije,a nisu retki ni dobici na igrama na srecu. Imaju srece sa osobama suprotnog pola i uspešan ljubavni život. Vole culna zadovoljstva i uživaju u erotici i seksu. Ljubav je visoko na listi njihovih prioriteta. Najbolje se osecaju i u svemu su najuspešniji kada su zaljubljeni i kad vole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Za njega ne mogu reci da je 90% tacno iz razloga sto mislim da zaista tako vesto prikrivaju svoja osecanja i svoj karakter.
Ali se slazem dosta toga prepoznajem. 11.g. braka a 17 poznanstva.
Igre na srecu  neigra.  Znaci treba da pokusa ko zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam bas upucena u astrologiju, ali iscitavam ovaj forum, pa mogu da navedem neka svoja iskustva vezana za ovde procitano.
Vidim da se tu dosta pitanja postavljalo oko venere u 12-oj kuci, i da je receno da to moze da ukaze na paralelne veze. Pa, eto, ja sam se nekako zadesila u nekoj vrsti paralelne veze sa momkom koji ima veneru u 12-oj, u blizancima. Nije u braku, ali je u duugoj vezi.  Dakle, teorija potvrdjena:(
Bilo je ovde reci i o kvadratu plutona i venere. pa je neko napisao:" bila sam sa više muškaraca sa ve90pl, i iako mi je prijala količina impulsa i strasti koju su posedovali, pored svakog sam se kad tad morala osetiti prljavo..." Ne znam bas da li su se moji momci osecali prljavo pored mene, ali se vec od muke salim da mi se cini da bi i najpitomiji muskarac pored mene izvukao na povrsinu svoju "mracnu stranu". Naprosto, pre ili kasnije, svaki je stupao u neku vrstu borbe sa mnom.
Kao sto rekoh, moje poznavanje astrologije je mizerno, pa ne zamerite ako sam negde promasila temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moja venera je u prvoj u raku, a njegova u lavu u sestoj?!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
moja venera je u prvoj u raku, a njegova u lavu u sestoj?!!
Svaka cast za Veneru u Raku  Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
I moja je Venera u raku, u sestoj kuci..ali ima silne kvadrate sa Saturnom, Marsom, Jupiterom i Plutonom koji su mi svi u osmoj..
Kako na to da gledam?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i

Venera u VIII

Ove osobe imaju srece da su materijalno obezbedene novcem koji dobijaju od drugih, preko nasledstva, braka, poklona,… .Veoma su senzualne i njihova putenost može biti štetna po zdravlje. Imaju intenzivne ljubavne veze pune emocija i strasti. Avanturistickog su duha, ali imaju srece jer ih opasnosti izbegavaju. Svojim ponašanjem oslobadaju partnera inhibicija. Vezani su za seks i erotiku i u tome znaju da preteraju. Zbog toga može doci do bolesti seksualnih organa. Imaju stalne i snažne seksualne prohteve. Njihov ljubavni život cesto lici na lavirint. Posesivni su i ljubomorni i cesto se dešava da imaju problema u braku zbog toga.

no comment. istina  Smile
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
I moja je Venera u raku, u sestoj kuci..ali ima silne kvadrate sa Saturnom, Marsom, Jupiterom i Plutonom koji su mi svi u osmoj..
Ostavi kartu pa da ti pogledamo?  Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
Ostavi kartu pa da ti pogledamo?  :chuckel

[size=10pt]Fatalan, karta mi je u Indexu natalnih k.na 25. strani, da je ne kacim ovde da smeta. Ako hoces zavri.  Smile
[/size]
« Poslednja izmena: 25. Dec 2007, 15:42:44 od Lanana »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:07:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.