Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:44:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Venera  (Pročitano 128427 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
Moze li mi neko pojasniti? Smile

Venera u znaku Riba u VI kuci

Venus Conjunction Mars 5°45
Venus Sextile Neptune 4°21
Venus Trine Pluto 1°3

Smile

Venera u Ribama

Ovo su sentimentalne osobe, odane i spremne sve da ucine za osobu do koje im je stalo. Imaju suptilni karakter i rafinisana osecanja. Emocije ih vode kroz život, ali ih prikrivaju jer su stidljivi i nenametljivi. Žive u svom svetu u kome se preplicu san i java. Umetnost doživljavaju duboko i cesto poseduju umetnicke talente.

Žude za ljubavlju i zavise od emotivnog i seksualnog života. Svoje ljubavne partnere idealizuju i tragaju za jedinstvom sa njima. Znaju istinski da vole i spremne su da žrtvuju sopstvene potrebe zarad onoga koga vole. U ljubavnoj vezi igraju podredenu ulogu i prilagodavaju se partneru, ali su ustvari one te koje inspirišu. Iako su veoma vezane za partnera, nemaju cvrstu volju pa znaju da podlegnu šarmu i navaljivanjima druge osobe koja bi da iskoristi povoljnu priliku. Venera u Ribama dosta cesto oznacava osobe koje imaju više od jednog braka ili veliki broj ljubavnih veza

Venera u VI

ako je osoba vlasnik nekog projekta,firme,radnje,onda ce mu harmonicna Venera doneti odane sluzbenike ,a ako je osoba u necijoj sluzbi onda ce ga voleti kolege i nadredjeni.Dobra pozicija za zdravlje ,ali izvesna krhkost tela je ipak prisutna tako da osoba ne sme preterivati u jelu,picu,mora voditi racuna o odlasku na spavanje u odredjeno vreme,svaka nesanica,alkohol itd mogu joj ozbiljno narusiti zdravlje.

Venera konjukcija Mars
Ovo su vrlo temperamentne osobe,skloni su burnim i ishitrenim reakcijama.Vrlo su energicni,strasni i nepromisljeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
marye,  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moze li mi neko pojasniti? Smile

Venus Sextile Neptune 4°21
Venus Trine Pluto 1°3

Smile

Venera sextil Neptun-ovaj aspekt govori o vrlo egzaltiranima emocijama,lako se zaljubljujes, i volis da mastas i idealizujes,ovaj aspekt moze dati i umetnicke osobine,narocito muzicke,ali naravno to zavisi i od ostalog dela horoskopa...

Venera trigon Pluton-privlace te  neobicne osobe,osobe koje imaju nesto neobicno u svojoj pojavi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
venera sekstil saturn (I kuca, u djevici), kvadrat pluton (II, III kuca - vaga) ...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moja venera se nalazi na 10. stepenu raka u prvoj kuci!
u trigonu je sa mesecom i plutonom i u opoziciji sa neptunom....
ne znam bas najbolje da objasnim ove aspekte, mislim da i nisu tako losi
posto je venera vladar moje pete kuce,pretpostavila sam da cu imati mozda zensko dete koje bi licilo na mene, mislim fizicki,valjda:weirdface:..
volim da pruzam i ljubav i paznju,smisao za estetiku,rekla bih da ima smisla...
vas komentar ne bi bio suvisan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
moja venera se nalazi na 10. stepenu raka u prvoj kuci!
u trigonu je sa mesecom i plutonom i u opoziciji sa neptunom....
ne znam bas najbolje da objasnim ove aspekte, mislim da i nisu tako losi
posto je venera vladar moje pete kuce,pretpostavila sam da cu imati mozda zensko dete koje bi licilo na mene, mislim fizicki,valjda:weirdface:..
volim da pruzam i ljubav i paznju,smisao za estetiku,rekla bih da ima smisla...
vas komentar ne bi bio suvisan Smile

ja ti mogu samo ovoliko

VENERA U RAKU

Izuzetno saosecajne i sentimentalne osobe. Ljubazne su i odane. Privržene su domu i porodici i u njima nalaze svoje najvece zadovoljstvo. Ne vole da se zameraju drugim ljudima i cesto im je potrebno da imaju nekog pored sebe na koga se mogu osloniti. Pitomog su karaktera i zbog toga mogu trpeti zloupotrebe od drugih. U sebi imaju duboko ukorenjen osecaj ljubavi. Romanticne su i nežne. Prva ljubav vecno živi u njima. Usled svoje prevelike sentimentalnosti veoma se teško suzdržavaju i zato cesto doživljavaju erotske krize. Odani su i odgovaraju im samo dugotrajne i stabilne veze, znaju da iskazuju posesivnost.. Maštaju o idealnoj ljubavi i lako padnu pod uticaj partnera kome je samo seks ili neka korist na pameti. Ljubavne rane lece u sebi. Smisao njihove ljubavi je ljubav sama po sebi, zatim porodica i dom.

VENERA U PRVOJ KUCI

Osobe sa ovakvim položajem Venere veoma cesto dobro izgledaju. Imaju krupne oci, pune usne i elegantnih su pokreta. Vole zabavu i veselje i znaju da uživaju u životu. Popularni su i lako osvajaju simpatije drugih. Srdacni su i druželjubivi, blagog i prijatnog temperamenta. Vole da flertuju. Imaju uspeha kod pripadnika suprotnog pola. Lako dolaze do partnera jer su privlacnog izgleda i puni šarma. Smisao za diplomatiju im ne nedostaje, da bi dobili ono što žele skloni su da flertuju. Trude se da svima oko sebe ugode, a i njima samima je potrebna pažnja.Veoma vole umetnost i cesto i sami poseduju umetnicki dar.

Venera i Mesec :

Povoljni aspekt ova dva emotivna principa je gotovo sigurno najlepši aspekt koji u ženskom čartu čini nju veoma privlačnom , ženstvenom , lepom i poželjnom , dok u muškom donosi veliku ljubav prema ženama .
U predbračnim vezama , ovo je znak lepih ljuvanih dogodovština ( sem naravno ako neko od njih dvoje nema neki loš aspekt sa malefikom ) , ljubav i zabavljanje tu lako preraste u brak , koji najčešće se sklapa zbog trudnoće .
Može da se desi da upravo ovaj aspekt nagoni osobu da stupi ranije u brak zbog velike ljubavi prema deci i porodici . Naravno , ako su ostali parametri za brak ugroženi , osoba će se zaista zaljubiti tek kada bude udata/oženjen , ili kada postane roditelj ( a to ne mora da znači da će se zaljubiti u tog partnera sa kojim je u tom trenutku ) .

Venera i Pluton :

harmonični aspekti : neobično suboka i strasvena osoba . Ljubav je jača i od smrti . Vernost do groba , "dok nas smrt ne rastavi" . Ako je u pitanju manji orbis dobrog aspekta , Venera naprosto ne može da se "odlepi" od Plutona usled njegove moćne harizme . Kada se nešto i loše desi u tom odnosu , ponovni susret je upravo zbog te magijske privlačnosti ispunjen strastima koji od svadje dodju do pomirenja ( "sex posle svadje kao najbolji "lek" za rešavanje nesporazuma" ) . Ako osobe su i razdvojene duži niz godina od svojih partnera/ki , njihova ljubav ne jenjeva , već vremenom postaje jača i strasnija .

Venera i Neptun :

Loš aspekt ( i konjunkcija ) : Venera je skoro uvek razočarana , jer je ljubav laž i obmana . Osoba je skoro uvek zaljubljena u pogrešnuosobu i pogrešno tuači izjave i ponašanje suprotnog pola . Idealizovana ljubav koja često vrlo brzo sa "7 neba" pada u najdublje blato i razočarenje . Devojka sa ovim aspektom će često biti verna i (ne)namerno patiti , dok će muškarac biti sklon "švrljanju" , alkoholu , pa čak i drogama kako bi "probudio" emocije i pojačao njihovo dejtvo .
Razlika izmedju dobrog i lošeg aspekta izmedju Venere i Neptuna : u tome što podlošim aspektom osoba ima snage i odvažnosti da se baci za idealom u pokušaju da ga ostvari iako je (ne)svesna da će se razočarati vrlo brzo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
Mene brine ta moja venera...
Em je u padu, pa još na 20 zlobobnom stepenu i još tvori kvadrat sa uranom(u 5.) i opoziciju sa jupiterom(u Smile.
Jedino dobro mi se čini što je u 2. kući i u trigonu sa mesecom? U vezi je i sa merkurom i marsom, no mislim da su izlazne te nemaju neke veze.
Jel bi mi netko razsvijetlio situaciju?
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Meni je jedini aspekt Venera trigon Mars, moze neko da mi kaze nesto o tome?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
za marye   Smile
nisam ocekivala da ce mi neko odgovoriti,a ovo od tebe je bilo i previse,hvala ti puno   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
@dzamburuu

Imas zaista jako zahvalan aspekt.
toplina i strastvenost lako dolaze na vidjelo kod tebe. Vidiš najbolje kvalitete u ljudima sa kojima se vežeš. Dobro se slažeš sa većinom ljudi jer si često spremna na kompromis. čak i sa najzahtjevnijima lako izlaziš na kraj. Ako imaš talent iz nekog područja umjetnosti ovaj aspekt će ti pomoći da ga ostvariš. Muškarci bi te mogli pogrešno doživljavati, da si primjerice promiskuitetna što naravno nisi. Voliš se dobro provoditi ta si zabavna.

lucky you Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:44:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.