Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velja Ilić zabranio „Indeksovce“ u Čačku  (Pročitano 5989 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
A vi inače, svi ovako redom, gotivite "indeksovce" i pretpostavljam da ih radovno pratite (naročito na Pinku) pa ste dopunski onako "fun-klupski" pogođeni što se to baš njima desilo i to baš, pazi, u Čačku kod čika Selje Velje...ććć...E Ceca da se pojavila u nekoj LDP poziciji u noge biste je ljubili...Jeste li se raspitali da li su bili u Jagodini...nego još nema tamošnjeg Selje na spisku podobnih karikaturnih likova za indeks obradu, tako da opasnost od cenzure tamo za sada nema...Mi smo majstori da ovakve nebitne stvari pretvorimo u aktuelnost, a o usputnom popularisanju manje bitnih ili čak totalno nebitnih detalja naše burne sadašnjice i da ne govorim...U svakom slučaju ste im omogućili besplatnu reklamu Smile

Pitam se samo da nije Velje da li bi ovakvih tema još bilo na stranicama politike i geopolitike Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 01:12:16 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Ja Indexovce pamtim iz vremena 90-ih. Sta sad rade i kakve su im predstvae, zaista ne znam. Mislim da su dosta osakceni kada im je otisao Micko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Ja Indexovce pamtim iz vremena 90-ih. Sta sad rade i kakve su im predstvae, zaista ne znam. Mislim da su dosta osakceni kada im je otisao Micko.

Čuj dosta...šta bi rekla za čoveka koji je ostao bez glave...? ...Da je osakaćen možda...?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 01:17:35 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Боки,

Да је Веља председник, не би било ништа. То је функција готово без овлашћења.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E870
tz...tz...tz... Smile
IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
A vi inače, svi ovako redom, gotivite "indeksovce" i pretpostavljam da ih radovno pratite (naročito na Pinku) pa ste dopunski onako "fun-klupski" pogođeni što se to baš njima desilo i to baš, pazi, u Čačku kod čika Selje Velje...ććć...E Ceca da se pojavila u nekoj LDP poziciji u noge biste je ljubili...Jeste li se raspitali da li su bili u Jagodini...nego još nema tamošnjeg Selje na spisku podobnih karikaturnih likova za indeks obradu, tako da opasnost od cenzure tamo za sada nema...Mi smo majstori da ovakve nebitne stvari pretvorimo u aktuelnost, a o usputnom popularisanju manje bitnih ili čak totalno nebitnih detalja naše burne sadašnjice i da ne govorim...U svakom slučaju ste im omogućili besplatnu reklamu Smile

Pitam se samo da nije Velje da li bi ovakvih tema još bilo na stranicama politike i geopolitike Smile
kakve jebeno veze ima?
covece, ovde se desilo nesto neverovatno za drzavu koja je parafirala sporazum sa EU
nebitno je da li su to indexovci ili neko drugi.

jbt. sta sve moras ovde ljudima da objasnjavas Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
producnenad ja sam imao kasete ranije od indeksovaca, daleko je sunce i ostalo, e sad sto su otisli u komercijalu sta da im radim. a nema ni micka koji je najjaci u celoj prici.

panini, jesi primetio kako velja sa vremena na vreme ima izlive besa, to politicar velikog kalibra ne bi sebi dozvolio.
on je samo odraz naseg drustva i to je to ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5610
Индексовци су толико глупи и досадни, да би их требало забранити у целој Србији. Јадан и жалостан хумор сличан одвратним домаћим серијама на Пинку. Није ми јасно  ко може да гледа те глупости?!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
indeksovce ne gledam tako da ne znam kakvi su,al verujem da su dosadni jer mi je ukus slican ukusu kombiondzije.
Al ovde je sustina u Velji - buzdovanu, tom vrhunskom mamlazu i protuvi u Srpskoj politici!
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
BlackBerry bold
baš se gotivite ti i kombi?
da ne padne neka aktivno pasivna kombinacija?

koliko ti imaš registrovanih naloga na ovom forumu? bar pet?! priznaj!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zabranio Velja

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.