a zar ne bi moglo to druzenje moglo da bude malo cesce, bar sto se tice nas koji smo po bg-u i okolini, a velika okupljanja da se prave dva puta godisnje?
Mozda bi za pocetak bilo dobro da tvoje druzenje sa nama ovde bude cesce, mi iz beograda i okoline se i onako manje vise redovno skupljamo u privatnoj reziji
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Salim se, posto sam vas pozvao da igrate nagradnu igru koju Mensa priredjuje na Beer Festu, red je da vam prezentujem i nagrade:
1x Karton piva 3x Free IQ Mensa test 3x Book 5x Mensa T-shirt
Specijalni ziri ce oceniti kreativnost takmicara u nedelju, u 19h na Mensinom standu.
Bice, uslovno receno, dva zadatka. Prvi je 'kvalifikacioni', a u drugi, bitniji (jer se on ocenjuje)-kreativan zadatak. Trazicemo da dopunite recenicu.
Igra pocinje od srede u 20h, i tako svakog dana od 20 do 24, osim nedelje, kad cemo izvlaciti nagrade.