ovako, drugarica je uzela MTS-ov modem za 3G internetod nekih prijatelja da se malo "igra" ali je preterala.... napravila je racun od oko 14000 din (preterano koriscenje youtube-a) i sad treba da da neko " logicno" objasnjenje tim ljjjudima kojima je stigao racuna... ajmo drugari, ideje !!! sta moze da "izvuce" 3-4Gb protoka (updateovi, windows-a, antivirusa. nekih drugoh programa...) a da to korisnik ne primeti... ja sve cega sam se setio doveo sam do nekih maksimalno 500MB sa svim mogucim updateo-vima..... pomagajte devoci, ujutru ide na "brifing" pa sad sklapamo govor :) :nervious:
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 3.5.5
Nokia E
Nista ne moze da izvuce toliko protoka kao neki mass downloading ili stream. Svakom ko iole zna makar nesto oko kompjutera i interneta prica takve vrste ne bi mogla da prodje [-X
Zao mi je ali objasnjenja nema bolje smislite nesto da platite ljudima taj racun, nadjite neki kompromis!
Koji kreten. Neka proda telefon i otplati dug... jednostavno...
Anea neces mi verovati to je i meni palo na pamet, solidan deo moze pokriti odatle garant ima telefon u vrednosti od preko 100e, eto proda telefon i pokrije dug za 10000din minimum, nije lose za pocetak!
ovako, drugarica je uzela MTS-ov modem za 3G internetod nekih prijatelja da se malo "igra" ali je preterala.... napravila je racun od oko 14000 din (preterano koriscenje youtube-a) i sad treba da da neko " logicno" objasnjenje tim ljjjudima kojima je stigao racuna... ajmo drugari, ideje !!! sta moze da "izvuce" 3-4Gb protoka (updateovi, windows-a, antivirusa. nekih drugoh programa...) a da to korisnik ne primeti... ja sve cega sam se setio doveo sam do nekih maksimalno 500MB sa svim mogucim updateo-vima..... pomagajte devoci, ujutru ide na "brifing" pa sad sklapamo govor :) :nervious:
1.) Objašnjenje kako je nabila toliko GB ih ne zanima budući da naplaćuju megabajte a ne objašnjenja
2.) Oni vrlo dobro znaju na što je potrošila toliko GB :mrgreen:
3.) Ako troši neka i pošteno plati umjesto da se izmotava
telekomov 3g internet je najvece govno koje je moglo da zadesi ovu planetu .. pa ipak ima onih koji nemaju drugu mogucnost .. pre nego sto se sklopi ugovor normalan covek se raspita kako i sta .. ona ne zasluzuje nista drugo nego da je roditelji nasamaraju :[115]:
IP sačuvana
Don't drink and drive, don't smoke and fly...Take LSD and teleport.