Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 03:19:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki prasak-teorija koja je podbacila  (Pročitano 102217 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
majmune teodore koliko je 1+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Pa sam si rekao teoglupe da mi ljudi nismo sposobni ništa sami da smislimo nego nam to u mozgu diktiraju jahveovci. Dakle ni po tome im nismo slični jer bogovi mogu sami da stvaraju.

Jebemo te sa tvojim lično rečenicama.

Tupoglavi, pa mi smo JEDNO s mozgom i tijelom, znači i mi stvaramo, nikoga vi ne jebete, preglupi ste za ovu temu kao i za onu tamo, haha, samo nastavite, luda zabava na forumu, pa še kak!  Smile

Ovaj preglupi predragon i na ovoj temi se sramoti, svojim neznanjem i debilitetima, haha, ak je Stvoritelj materijalno biće onda je i Njega netko stvorio, ali ne može glupan tako daleko razmišljati, nema mu mozak kapacioteta za to, e da!  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2022, 20:11:26 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Jebemo te, ali si te preglup da shvatiš da si samog sebe pokopao jer si toliko ograničen da ni svoje rečenice ne umeš da povežeš u smislenu celinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Ovaj što mi svakodnevno opšti sa majkom predragon i me razbija i na ovoj temi, haha, ak je Stvoritelj materijalno biće onda je i Njega netko stvorio,

Ko je rekao da je Stvoritelj materijalno biće glupi Majmune Teodore?
Ti jednostavno nemaš pojma o Bibliji i plašiš se da odgovaraš na pitanja o istoj.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2022, 20:32:55 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Jebemo te, ali si te preglup da shvatiš da si samog sebe pokopao jer si toliko ograničen da ni svoje rečenice ne umeš da povežeš u smislenu celinu.

Pa vidi se tko je preglup da shvati i lakše stvari kamoli tek najteže.  Smile

Stvoritelj stvara tijelo sa centralnim organom mozgom, upravlja time, a taj mozak sa ostatkom tijela čini čovjeka.

Dakle i Stvoritelj stvara ali i čovjek istovremeno, što god smo mi ljudi napravili.

Mi čovjeka vidimo da stvara ali Stvoritelja u njemu ne vidimo, seveda.

Pametni za metafiziku to brzo shvaćaju, glupsoni do kraja života neće to shvatiti, samo kažem, e da!  Smile

« Poslednja izmena: 23. Jan 2022, 15:35:53 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Pa vidi se tko je preglup da shvati i lakše stvari kamoli tek najteže.  Smile
Ti Majmune Teodore...kukavice glupa, ružna i debela.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Glupi predragon tvrdi da je u Bibliji doslovno Stvoritelj sličan čovjeku po obliku, pa onda je materijalno biće, a sada tvrdi da to nije tvrdio, glupan na kvadrat, haha, ni sam ne zna što hoće reći, kada je velika nezanlica, e da!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Heftač moje majke predragon tvrdi da je u Bibliji doslovno Stvoritelj sličan čovjeku po obliku, pa onda je materijalno biće,  Smile

Ponovo si napravio logičku grešku Ne sledi, glupi Majmune Teodore medjimurska kukavice tupava, debela i ružna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
A ti bogovi (retardirani svetlosni nulti prostori) koji su te napravili od blata liče na ljude?

Svijest nastaje na NAJMANJOJ razini našega prostor-vremena, gdje NEMA materije, eto kako ZNAM da su to svjesna i inteligentna bića slična po sposobnostima (ne fizičkim izgledom), nama ljudima, a pošto razvoju Inteligencije nema limita ni kraja sve dok postoji naša dimenzija, jasno je da su ta bića imala dovoljno vremena da naprave svemir, a materijala za to u prostor-vremenu ima koliko ti srce želi, e da!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Svijest nastaje na NAJMANJOJ razini našega prostor-vremena, gdje NEMA materije, eto kako ZNAM da su to svjesna i inteligentna bića slična po sposobnostima (ne fizičkim izgledom), nama ljudima,...
Umišljaš da znaš Majmune Teodore, debeljko, glupsone i nakazo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 03:19:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.