Pa sam si rekao teoglupe da mi ljudi nismo sposobni ništa sami da smislimo nego nam to u mozgu diktiraju jahveovci. Dakle ni po tome im nismo slični jer bogovi mogu sami da stvaraju.
Jebemo te sa tvojim lično rečenicama.
Tupoglavi, pa mi smo JEDNO s mozgom i tijelom, znači i mi stvaramo, nikoga vi ne jebete, preglupi ste za ovu temu kao i za onu tamo, haha, samo nastavite, luda zabava na forumu, pa še kak!
Ovaj preglupi predragon i na ovoj temi se sramoti, svojim neznanjem i debilitetima, haha, ak je Stvoritelj materijalno biće onda je i Njega netko stvorio, ali ne može glupan tako daleko razmišljati, nema mu mozak kapacioteta za to, e da!
« Poslednja izmena: 22. Jan 2022, 20:11:26 od teodor.francic »
Glupi predragon tvrdi da je u Bibliji doslovno Stvoritelj sličan čovjeku po obliku, pa onda je materijalno biće, a sada tvrdi da to nije tvrdio, glupan na kvadrat, haha, ni sam ne zna što hoće reći, kada je velika nezanlica, e da!
A ti bogovi (retardirani svetlosni nulti prostori) koji su te napravili od blata liče na ljude?
Svijest nastaje na NAJMANJOJ razini našega prostor-vremena, gdje NEMA materije, eto kako ZNAM da su to svjesna i inteligentna bića slična po sposobnostima (ne fizičkim izgledom), nama ljudima, a pošto razvoju Inteligencije nema limita ni kraja sve dok postoji naša dimenzija, jasno je da su ta bića imala dovoljno vremena da naprave svemir, a materijala za to u prostor-vremenu ima koliko ti srce želi, e da!
Svijest nastaje na NAJMANJOJ razini našega prostor-vremena, gdje NEMA materije, eto kako ZNAM da su to svjesna i inteligentna bića slična po sposobnostima (ne fizičkim izgledom), nama ljudima,...
Umišljaš da znaš Majmune Teodore, debeljko, glupsone i nakazo.